- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.581
o zaman mefkuşummm 60 lı rakamlar da gel kendimize ödül kocaları boş verip göz kapağı ameliyatı olalım ne dersiiinTabi cnm kilo verince haliyle ciltte gevseme oluyor bide kas yokki orda
Kilo alinca nasil yuzun gozun siser dolar :))
Tabi bide buna yasda eklenince
Yok yaa ne korkacan basit bisey bikac haftayada iyilesiyor
Benim onceden gittigim kadinin kizi yaptirmisti
Valla bende istiyorum oglan birini bulsun evlensin artik diye ama simdilik yok bisey :))
hoş geldin canooom ben de seni şapur şupur öperimmMrb hanimlar guzel bir pazar gununden hepinize bol bol kokulu opucukler
malesef oyle cnm bu kilo bende cok kompleks yapiyor hayat enerjim gidiyorgeçen sene senin süsüne yetişemiyorduk hele o saçlarının maşallahı vardı, ben de az önce onu düşünüyordum yaav bu kadın kokoş süslüydü şimdi tersini söylüyor içinden gelmiyor bu ara demek ki diyordum
mefkuşum önceden bir yere giderken süslenip giyinip eşime nasıl olmuş derdim kıyafette yeniyse kesin sorardım her defasın da aldığım cevap: yüzüne gözüne bakacağına göbeğine bak zayıflamadan ne giysen yakışmaz ki...
şimdi sormuyorum, alacağım cevabı biliyorum biraz daha zayıfla ki yakışsın diyecek :))
Nasilsin tatlim isler bittimiMrb hanimlar guzel bir pazar gununden hepinize bol bol kokulu opucukler
Bencede cnm sen yavastan para biriktiro zaman mefkuşummm 60 lı rakamlar da gel kendimize ödül kocaları boş verip göz kapağı ameliyatı olalım ne dersiiin
ben ufaktan onun için para biriktireyim barii:))
hayırlısı gülüm kısmeti ne zaman açılırsa hayırlı birini bulup evlenir inşallah
Aman hergun temizlik yapiyon zaten o senin kuruntundur :))benim adam yedi içti gitti yattı rahatsız olmasın diye süpürge de çalıştırmıyorum tavuğu sosladım dolaba koydum ortalığı da toparladım gürültü yapılmayan işler tamam da evi zir zibil götürüyorrrr
Kaptanım sen kaç yaşındasınTabi cnm kilo verince haliyle ciltte gevseme oluyor bide kas yokki orda
Kilo alinca nasil yuzun gozun siser dolar :))
Tabi bide buna yasda eklenince
Yok yaa ne korkacan basit bisey bikac haftayada iyilesiyor
Benim onceden gittigim kadinin kizi yaptirmisti
Valla bende istiyorum oglan birini bulsun evlensin artik diye ama simdilik yok bisey :))
Bende öyleyim kendimi hiç iyi hissetmiyorum hayatımda ilk defa 100 kilo üzerindeyim iğrençmalesef oyle cnm bu kilo bende cok kompleks yapiyor hayat enerjim gidiyor
Bide kiyafetler hep dar geliyor ya
Neyse bikac ay daha sabrediyim :))
Eeee bu kadar kilo verdin baya fark etti sende
Hala sisman buluyormu ki
Nasilsin tatlim isler bittimi
47 cnm 3 cocuk 2 torun varKaptanım sen kaç yaşındasın
dusunsene baslamamis olsan belki daha kac kilo gelecekti ustuneBende öyleyim kendimi hiç iyi hissetmiyorum hayatımda ilk defa 100 kilo üzerindeyim iğrenç
Bir duygu gerçekten bütün özgüvenim söndü
52 bedene zor sığarken şimdi 44 beden çok rahat hatta 3-4 kilo versem çok bol olacak amaaa evet hala aynı, geçen diyor ki unut artık 111 kilodan indiğini aylardır aynısın hiç zayıflamıyorsun ki zayıfla diyor :) sanki onun için zayıflıyorum ben kendim için istiyorum kimseye kendimi beğendirmek sevdirmek onayını takdirini almak gibi bir gayem yok sadece kendim için :) yaza kadar o 72 yi görmem lazımmm sen de yaza kadar tahmini 70 li rakamları görmüş olursun ohh yeni cicişler alırız ama az alırız ihtiyaç kadar çünkü onlar da sonra bol gelecek 60 lı rakamlara inicez giyemiycez kimalesef oyle cnm bu kilo bende cok kompleks yapiyor hayat enerjim gidiyor
Bide kiyafetler hep dar geliyor ya
Neyse bikac ay daha sabrediyim :))
Eeee bu kadar kilo verdin baya fark etti sende
Hala sisman buluyormu ki
Nasilsin tatlim isler bittimi
valla yok kuruntu falan ev pis her yer kısa kısa tüy kıl biraz da toz olunca düşün evin halini zaten salon da çerez yemiş yine bunlar orası küllüyen kırıntı zibil olmadı yarına yaparım mutfağı süpürürüm bu gün sadece , onlar da zibilin için de otursun :)))))))))))))Aman hergun temizlik yapiyon zaten o senin kuruntundur :))
o zaman aç da ağır yaşamlar izle kadın yerinden kalkamıyor arkasın da ek parça varmış gibi genç bir adam var nişanlısıymışşşş ben kızının nişanlısı sanmıştım meğer o kadınınmış o programdakilere bakıyorum tırnaklar renk renk bakımlı yaav yatalaksın altını başkası temizliyor diye düşünmek yok hala güzel olmak isteği var (yoksa yaşayamazlar zaten)Bende öyleyim kendimi hiç iyi hissetmiyorum hayatımda ilk defa 100 kilo üzerindeyim iğrenç
Bir duygu gerçekten bütün özgüvenim söndü
47 cnm 3 cocuk 2 torun var
Buyuk oglan evli digerleri bekar
28 29 30.5 yasindalar
Bebislerde 1-3 yasinda
dusunsene baslamamis olsan belki daha kac kilo gelecekti ustune
Kilo vermek sabir disiplin azim isi
Mecbur biraz sabredecez
Yaza kadar ins. Baya hafifleriz
Her 10 kiloda insan daha iyi hissediyor
Kendimizden nefret edip durmakla bu durumu degistiremeyiz
Tmm aldik bitti,
Gecmisin pismanligiyla enerjimizi bosa harcamiyalim
Biz onumuze, verecegimiz kilolara odaklanalim
Ekim ne demisti
Gozlerini kapat incecik oldugun halini dusun
Sorma yürüyüş çarptı beni akşam 8'de yattım. Demek ki diğer günler uyuyamamam hareketsizliktenmiş.Yarin pazar oldugunu unutup pazartesi tartisina odaklaniyoruz
Yeni kizlar pazartesi takim ici kontrol tartisi var unutmayin
Sabah saglikli kahvaltilarda bulusmak dilegiyle
Eksik menulerde yazilsin
Heralde sevilayla berrin yazmadi
Edibe12 edibe gelemedin canom
Iyi geceler herkese
Kiz bizimkiler ayni ormandan gelme heralde:))) benimki de gecen sefer 20 kilo verdim dedigimde, daha 20 mimi kaldi diyordu52 bedene zor sığarken şimdi 44 beden çok rahat hatta 3-4 kilo versem çok bol olacak amaaa evet hala aynı, geçen diyor ki unut artık 111 kilodan indiğini aylardır aynısın hiç zayıflamıyorsun ki zayıfla diyor :) sanki onun için zayıflıyorum ben kendim için istiyorum kimseye kendimi beğendirmek sevdirmek onayını takdirini almak gibi bir gayem yok sadece kendim için :) yaza kadar o 72 yi görmem lazımmm sen de yaza kadar tahmini 70 li rakamları görmüş olursun ohh yeni cicişler alırız ama az alırız ihtiyaç kadar çünkü onlar da sonra bol gelecek 60 lı rakamlara inicez giyemiycez ki
Cor zorlamana kendini cnm arada 1dk kosu yapsan yeterSorma yürüyüş çarptı beni akşam 8'de yattım. Demek ki diğer günler uyuyamamam hareketsizliktenmiş.
Sabahki dersim yeni bitti. Şimdi alışverişe çıkıcağız, dönüşte yürüyüşümü yaparım. Bugün interval şeklinde koşu ekleyeceğim. Bakalım üç dk'ya çıkabilecek miyim?
Görüşürüz
Kizlar pek guzelmis :))
6 gündü yanılmıyorsam :)Kac gun yaptiydinki acaba
Canan nerede doğruyu söyleO eski halimden eser yok şimdi bebeğim ablam.
Sağlıklıysa in
Değilse out.
Geç yemiyorum
Leblebi (azıcık ) artı su içiyorum.
Ahanda buraya da yazıyom
Farmasi mi kullaniyordun ablaflorürlü diş macunlarını yasaklayan ülkeler bile var biz de diş doktorları çocuklara dişi koruyor diye direk sürüyorlar hala
6 ay önce öğrendim ben de hemen florürsüz diş macunları aldım anneme ablamlara kardeşlerime de aldım götürdüm yazın evde kalan önceki diş macunlarını da metalleri parlatmak için kullanıyorum çaydanlığı vs. :)) zayi olmasın yazık didim :)
Akşam çok fazla karbon olmuşBen anca girebildim geçmişte yapamadım kızlar ama menümü ekleyeyim
12:30
2 yumurta
10 zeytin
2 kk Peynir
14.30
Türk Kahvesi
19.30
Tarhana çorbası
5 lahana sarması Muska
El açması Mantarlı gozleme
2 lt su
Aksam biraz fazla kaçırdım
Spor yok bugün :/
Oo spora bakBende menumu yazip 2.part sporumu yapayim
Yatmadan bakarim yine
8.30
1 tavada yumurta
Yarim avakado
Peynir
Maydonoz
1.5 dil.cavdar ekm
13.30
250 gr quark
1tk chia
1 dil ananas
2 ceviz
15.00 gibi tam hatirlamiyorum
2 kare 81 lik bitter
1 hurma(bitter cok aci geldi)
Aksam hic acikmadim
19.25
1 kase baharatli yogurt
Su 3 lt
Spor 3+3 mil leslie 90dk
270 puan
@Pnrrr-20
Bilmiyorum ama bana iki doktirda onermedi şimdi ilk başta okullarda florlama vardı kimse bilmeden başta yaptırdı şimdi bilinçlendi herkes yaptırmiyor bana böyle şeyler bir dönem süt tozu yiyen savaştan çıkmış Türk halkını anımsatıyor resmen denek gibibenim esim hayatta göndermez tek abla yatili hep beraber gideriz
O zaman sekersiz icmenin yolunu buluccan meliscim
ben daha cok filtre kahvesini seviyorum sanırım turk kahvesine alismam lazim en azindan günde 1 taneyi adet haline getirmem lazim
Yutmasını sordum o kadarciktan bisey olmaz dedi haftada 2 defa kullansın sadece dedi benim adamda bana tripli cokta tin dedim sen bir trip atarsan ben bin atarim
masallab canım
Hiç sana yakışmadı bu menüKizlar gecmis yarina kaldi. Eve az once girdim.
Bugunun menusu
Saat 10:00
Ac karna detoks cay
3 yk yulaf ezmesi
1 sb sut
2 cecviz
1 kucuk muz
Toz Tarcin
Hepsini karistirip yulaf lapasi yapip
Saat 15:00
Tahminen toplam 150 gr kadar deniz urunu
Kizarmis balik, izgara balik ve kalamar
Light ice tea 250 ml (maalesef bugun disarida bulubildigim tek alternatifti, su bile gazli oldugu icin gazsiz bunu tercih ettim)
Saat 19:15
Mc donalds cheese burgeri (ekmeginin hepsini yemedim icinde sadece ketcap 1 dilim peynir ve 1 dilim kofte ve dogranmis kuru sogan vardi)
Yaninda 1 bardak icetea
Saat 21:00
1 cig kofte
1 catal acili ezme
(Burda turk gecesine gittik orda tadimlik yedim)
Bugun esimle sehir disina gittik, son anda karar verince harika bir menu olmadi ama korkunc bir menu de olmadigini umuyorum.
Wc sorunu hala devam ettiginden gezerken pazardan geciyorduk kuru yemisciyi gorunce hemen kuru erik ve kuru kayisi aldim. Bir iki gun sabah ac karna bunlardan yemeyi planliyorum, normale donerim diye umuyorum :)
Bugun spor olarak muze gezdim :)
Ama onu hesap edemeyiz herhalde :)
Bisiklete de bindim, sehir disina cikarken yanimiza bisiklette aldik gitrigimiz sehri bisikletle gezdik. Yarim saatten fazla bisiklete bindim toplamda 2*35 dan toplam 70 puan @Pnrrr-20
Su 2 lt icmisimdir arada bir iki cay kahve ictim ama sade
Annem gibisin abla mutfakta yaşıyorsun
Bu yaşta çok ayıp duymadık sayalım ben 21 yaşında olsam varyaAman aman spor sahaneee
Menu de çok guzel:)))
Ben o kadar hamladimki son 2 3 ay leslje yaparken tikanir oldum:))
Süper süperGünaydın kızlar dün tam elime telefonu aldım menümü yazıp bahara cvp yazacaktım misafir geldi kalkıncaya kadar benim uykum geldi neyse şimdiye kaldı
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
2 y. K lor peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 16.00
10 fındık
Yarım ayva
Akşam 19.30
Karışık ızgara et
Salata
Gece
Sütlü kahva
40 dk yürüyüş
Yok abla hiphizli bir alt yazı geçiyor takma kirpik uygulaması yapılmıştır diyeben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)
hadi canım iyi bir eksi bekleniyor haberin olsun.evet haklısın ablavim
baharcim verecem inslallah ne artılar eksi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?