- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.521
ben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)Oohh bakimlar yapilmis:)hangi kirpik serumu o bende almak istiyorum bi tane:)
Yine guzel soz kaydettim bunu :)❤
Aaa bakalim denemek lazimben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)
Bende serumunu aldım kaş kirpik faydasını gördüm gerçektenben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)
Florurun zararli olduğunu biliyordumda bu kadar degil abla cok sağolaskrhpozitif
Florür tartışmalı bir madde. Düşük dozlarda diş çürümelerini engellediği için önceleri serbestçe diş macunlarına, hatta bazı ülkelerde şebeke suyuna katılırken, son yıllarda zararları faydalarından daha çok tartışılıyor.
Çin, Avusturya, Belçika, Finlandiya, Danimarka, Norveç, İsveç, Hollanda, Macaristan ve Japonya gibi bazı ülkelerde suya florür katılması yasak. Türkiye’de suya florür katılmıyor, ama pek çok ilimizin şebeke suyunda doğal olarak florür bulunuyor. Üstelik şebeke suyu tek florür kaynağı değil. Hazır meyve suyu ve gazlı içeceklerden tutun, bebek mamalarına kadar pek çok üründe florür bulunuyor.
Florür Kaynakları
Çoğu kişi florürsüz diş macunu kullanarak bu kimyasalın zararlı etkilerinden korunabileceğini düşünüyor. Ancak bazı illerimizde şebeke suyunda yüksek sayılabilecek miktarlarda florür bulunuyor. Türkiye İçme Sularında Florürün Bölgesel Dağılımı (I) (PDF) başlıklı çalışmada, Marmara Bölgesi’nin suları incelenmiş ve bazı ilçelerde florür değerlerinin tehlikeli seviyelere çıktığını saptamış. Örneğin Kırklareli merkez ilçede sudaki florür değerlerinin, Dünya Sağlık Örgütü’nün güvenli bulduğu aralık olan 0,5 – 1.7 mg/lt.nin üzerinde olduğu saptanmış.
İşin kötüsü, oturduğunuz bölgedeki suların düşük florürlü olması da yetmiyor, çünkü tükettiğimiz pek çok hazır içecek, Türkiye’nin farklı bölgelerinde, şebeke suyundan üretiliyor. Eğer üretimin yapıldığı bölgedeki sular yüksek florür içeriyorsa, ürünü tükettiğinizde siz de florüre maruz kalıyorsunuz.
Florür kaynağı olabilecek bazı ürün ve gıdalar şöyle:
Florür neden zararlı?
- Florürlü diş macunu
- Bebek maması
- Hazır çorba
- Tavuk bulyon
- Teflon tava veya tencerede pişmiş gıdalar
- Gazlı içecekler
- Hazır meyve suları
- Paketli ve/veya işlenmiş gıdalar
- Anestezi kimyasalları
- Florürlü tuz
- Sigara
1. Biyobirikim
Biyobirikim, belirli bir kimyasalın vücutta birikme eğilimine verilen teknik isim. Florür, biyobirikimli kimyasalların arasında. Sağlıklı bir kişi, her gün aldığı florürün %50 – 60’ını idrar yoluyla vücudundan atıyor. Geri kalanıysa kemiklerde ve beyinde birikiyor. Bebek ve çocuklarsa aldıkları florürün sadece %20’sini vücuttan atabiliyor. Kemiklerde biriken florür miktarı hayat boyu artış gösteriyor.
2. Üreme sistemi
Laboratuvar hayvanlarında yapılan deneylerde, yüksek dozlarda florürün erkek üreme organlarına hasar verdiği ve kısırlığa yol açtığı tespit edilmiş. ABD’de yapılan bir araştırma, şebeke suyunda 3 mg/lt. ve daha fazla florür bulunan yerlerde doğurganlık oranlarının düştüğünü belirlemiş. Bir başka araştırmaysa, yine yüksek florürlü bölgelerde yaşayan erkeklerde ortalamanın altında testosteron hormonu tespit etmiş.
3. Beyin (merkezi sinir sistemi)
Florürün merkezi sinir sistemi için zararlı olduğunu belgeleyen onlarca araştırma var. Florürün beyinde biriktiğine, davranış değişikliklerine yol açabildiğine ve uzun vadede Alzheimer hastalığına yol açabildiğine dair bulgular var.
İçme suyunun florürlenmesini destekleyenler, bu çalışmalarda çok yüksek dozda florür kullanıldığını savunsalar da, florürün biyobirikimli olduğunu unutmamak gerekli.
4. Düşük IQ
Çin, İran, Hindistan ve Meksika’da yapılan 24 ayrı çalışmada, vücuttaki florür miktarıyla IQ arasında ters bağıntı olduğu ortaya konmuş. İçme suyundaki 1 mg/lt. florür artışının, 0,59 IQ puanı kaybına yol açtığı bulunmuş.
5. Erken ergenlik
Florürün merkezi sinir sistemi dışında da olumsuz etkileri var. Florür aynı zamanda pineal bezini olumsuz etkiliyor. Bu bez, pek çok başka işlevin yanı sıra, büyüme ve ergenlik süreçlerinden sorumlu. Yapılan araştırmalar (PDF), içme suyuna florür katılan bölgelerde kız çocukların, florür kullanılmayan bölgelere kıyasla 5 ay önce âdet gördüğünü ortaya koymuş.
6. Tiroid hormonları
Florürün tiroid bezini de olumsuz etkilediği bildiriliyor. Ukrayna’da yapılan bir çalışmada, 2,3 ml/lt. düzeyinde florürün tiroit hormonunda azalmaya yol açtığı belirlenmiş. Hatta bu etki o kadar tutarlıymış ki, 20. yüzyıl ortalarında hipertiroidizmi (aşırı aktif tiroid bezi) olanlara florür tedavisi önerilmiş.
7. Romatizma belirtileri
Skeletal florozis, florürün kemiklerde birikmesiyle ortaya çıkan ve romatizma benzeri belirtilere yol açan bir rahatsızlık. İşin kötüsü, belirtileri romatizmayla karıştırılabildiğinden, erken safhada teşhis koyulması oldukça güç. Belirtiler ışığında doktorlar genellikle romatizmadan şüphelendikleri için, aslında son derece basit bir şekilde (florür alımını keserek) tedavi edilebilecek rahatsızlık, uzun yıllar tedavi edilmeyebiliyor.
8. Kemik erimesi
Florür, kemiklerde birikiyor. Florürün sağlık üzerindeki etkisini araştıran ilk çalışmalardan birine göre, içme suyuna florür katılan bölgelerdeki çocuk nüfusunda görülen kemik ve kemik bağlantılı rahatsızlıklarda iki kat artış kaydedilmiş. Benzer şekilde, Meksika’da yapılan bir araştırma (PDF), diş macunundaki florürle çocuk kemik kırılmaları arasında bağıntı olduğunu ortaya çıkarmış.
Allah kabul etsin inşallah canımiftardan sonra sporumu yapabildim sukur 800 ip
160 puan @Pnrrr-20
Bende kullanmıyorum abla ne kiza ne kendimizeflorürlü diş macunlarını yasaklayan ülkeler bile var biz de diş doktorları çocuklara dişi koruyor diye direk sürüyorlar hala
6 ay önce öğrendim ben de hemen florürsüz diş macunları aldım anneme ablamlara kardeşlerime de aldım götürdüm yazın evde kalan önceki diş macunlarını da metalleri parlatmak için kullanıyorum çaydanlığı vs. :)) zayi olmasın yazık didim :)
Afiyet olsunBen anca girebildim geçmişte yapamadım kızlar ama menümü ekleyeyim
12:30
2 yumurta
10 zeytin
2 kk Peynir
14.30
Türk Kahvesi
19.30
Tarhana çorbası
5 lahana sarması Muska
El açması Mantarlı gozleme
2 lt su
Aksam biraz fazla kaçırdım
Spor yok bugün :/
afiyet olsun ablmBende menumu yazip 2.part sporumu yapayim
Yatmadan bakarim yine
8.30
1 tavada yumurta
Yarim avakado
Peynir
Maydonoz
1.5 dil.cavdar ekm
13.30
250 gr quark
1tk chia
1 dil ananas
2 ceviz
15.00 gibi tam hatirlamiyorum
2 kare 81 lik bitter
1 hurma(bitter cok aci geldi)
Aksam hic acikmadim
19.25
1 kase baharatli yogurt
Su 3 lt
Spor 3+3 mil leslie 90dk
270 puan
@Pnrrr-20
Bende alayım. Kendi sitesinden mi aldınızBende serumunu aldım kaş kirpik faydasını gördüm gerçekten
Birde rımellerini kullandınız mı merak ediyorum bende
Gunaydinnn tabiki de yapildiiiGunaydinnnnnn
Mutlu harejetli az kalorili pazarlar
Kahvaltilar yapildimi
Hersey yolundami
Aksam icin planlarda hazirdir mutlaka
Ben arkadaşım satıyordu ondan aldım memnun kaldırm ama rımel konusunda kaldımBende alayım. Kendi sitesinden mi aldınız
Benim de rimel önerisine ihtiyacım var yaa şöyle hacım ve uzunluk veren.rimelimden çok memnunum ama, çok kirpik dokuyor degistiircem
Kahvaltı yaptım ama akşama ne yiyeceğim bilmiyorumGunaydinnnnnn
Mutlu harejetli az kalorili pazarlar
Kahvaltilar yapildimi
Hersey yolundami
Aksam icin planlarda hazirdir mutlaka
banami yetişmek aşkolsun bunu soyleten benim asil bana aşkolsun2 ogun arası baya uzun olmuş
Hafta sonu esler evde ondan biraz tenha sanırım canım
bitter olabilir canım akşam salata aradi gözlerim menü güzel
Spor da eklenmis çok güzel
Bu gidisle sana yetisicem aysenurcum
geçmiş olsun canım suyu cogalt akşamın farkındasın zaten
Az geldi bana menun canim spor bir harika
Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Geçen hafta cok daha güzeldi inşallah haftaya dahs güzel olur
tamamdır kaptanım
evet abla sıkı tutunca iyi veriyorumAgir spor zaten zor geliyor cnm
Aklima geldi simdi gecen bisey demistin
Baban spor yapmani istemiyormu
Oleyyyyyy hadi insallah cnm
Sabah guzel bulguruda bugun yemen iyi olmus cnm
Misafir icin cokmu yordun kendini ondanmi agriyor acaba kimi zaman bel bacaga kalcaya vurur
yok soylememistin cnm
Daha ne olsun hepsi harika cnm
Bende onun icin yaotim zaten :)))
hepsi guzel cnm
sporuda gordum cnm
Ac degilsek zorlamamak lazim ben begendim o yuzden
Kaysilari aksamdan sicak suda islatmismiydin
ruyanda pogacami gordunde sabahin 6 sinda yedin cnm
Hani kacamaklar dunde kalmisti
2 dil tb ekmek yemeni tercih ederim
Saat uzun dicektim ama oruc oldugun aklima geldi
Allah kabul etsin
Yarin kahvaltin daha kaliteli olsun yumurtani peynirini vs. Eksik etme
o guc bizim icimizde var cnm ve hepimizde:))))
Sabahki yumurtali ekmek kizartmamiydi
Kisir bugun olabilir ama erken yemisin keske aksamda bisey olsaydi
Bu tatilde sporu aksatmasan ne guzel olur
heee heee sampuandas olduk :)))
sabah kaysilari aksamdan islatmismiydin cnm
Onlar olunca elmaya gerek yokmus :)
Menu guzel bence bitterde arada olabilir
Bugun bende yidim :))
Leslie 2 mil zorluyormu seni
5k yaziyorsa dogrudur cnm bi gun bende deniyim
Rahat yaptinmi sen
Ama sende beynini boyle sartlandiriyosun tatlim
Inanip emek verirsen yine gider
Gecmis donemlerinde baktim tatlim
Cikardagim sonuc
Sen disiplinli olursan guzel veriyosun
Yoksa diger takimlarda sabit , artilarinda varmis
ekstra bisey yapmadi diye hatirliyorum spor yapmismiydi tam bilmiyorum
yaaaa edibe hanimcim onu verende sensin :))) istersen neden tekrar veremiyesinki
aksam kendine kotuluk edecegine birak tatliyi dogru durust yemegini ye cnm
Basin strestenmi agriyor
Suyla spora vavvvvv diyorum :))
Aksam guzel ama diger ogunler az geldi bana cnm
Ozellikle kahvaltini dolu dolu yap
Ekmek olmazsa bile oeynir zeytin yesillik kuruyemis ilave et
Masallah baya yurumusun cnm menude cok guzel olmus
iyi gezmeler tatlim
Disardami yiyeceksiniz :))
Burda hepimiz birbirimize destek olmak icin variz zaten tatlim
damla sakızlı benim çok hoşuma gidiyor birde öyle dene belki seversinben geçen aydan beri kahveden tiksindim içemiyorum midemi bulandırıyor ama dün sanki kokusu güzel geldi gibi biri kahve yapmış kokusu geldi de :)ama canına kurban ben sana hem kahvaltı hem sonrası kahveyi ısmarlarım gülümmm
benimde borçlar var inşallah tutmaya basliycam oruç baslibasina sıhhat. eğer ogunlerde doğru beslenme olursaamin sagol..10 taneydi 6 sini tuttum geriye 4 kaldi..biyerde okumustum haftada 2 kere oruc tutmak meto yu hizlandiriyormus..normalde gunduz yiyip iciyoruz aksam yemeyi birakiyoruzya,oructa tersini yapiyoruz.oyuzden meto hizlaniyomus..genelde pazartesi persembe diyorlar..bende ara ara tutup bitirmeye calisiyorum..gunler dahada uzamadan
ya ben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensemtabiki tatlim olanlardan neyimiz eksik
Artik karbonlarin kölesi olmayacagizzzzz
spor süper quark neydi ablaBende menumu yazip 2.part sporumu yapayim
Yatmadan bakarim yine
8.30
1 tavada yumurta
Yarim avakado
Peynir
Maydonoz
1.5 dil.cavdar ekm
13.30
250 gr quark
1tk chia
1 dil ananas
2 ceviz
15.00 gibi tam hatirlamiyorum
2 kare 81 lik bitter
1 hurma(bitter cok aci geldi)
Aksam hic acikmadim
19.25
1 kase baharatli yogurt
Su 3 lt
Spor 3+3 mil leslie 90dk
270 puan
@Pnrrr-20
çok güzel menüGünaydın kızlar dün tam elime telefonu aldım menümü yazıp bahara cvp yazacaktım misafir geldi kalkıncaya kadar benim uykum geldi neyse şimdiye kaldı
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
2 y. K lor peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 16.00
10 fındık
Yarım ayva
Akşam 19.30
Karışık ızgara et
Salata
Gece
Sütlü kahva
40 dk yürüyüş
ya ben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensembanami yetişmek aşkolsun bunu soyleten benim asil bana aşkolsun
evet abla sıkı tutunca iyi veriyorum
Abla bir takım vardı keşke hiç girmeseymisim bir üye kaptana kuralları uygulat derse sence neyse artık
damla sakızlı benim çok hoşuma gidiyor birde öyle dene belki seversin
benimde borçlar var inşallah tutmaya basliycam oruç baslibasina sıhhat. eğer ogunlerde doğru beslenme olursa
dyiUOTE="mefkurem, post: 58609489, member: 650201"]tabiki tatlim olanlardan neyimiz eksik
Artik karbonlarin kölesi olmayacagizzzzz
Yokneydi ki vampir baykuş yarasaaa neydi yavfff :))
Yavas yavas acilirsin cnm hem sen gencsin bjzi 2 ye katlarsin :) )Aman aman spor sahaneee
Menu de çok guzel:)))
Ben o kadar hamladimki son 2 3 ay leslje yaparken tikanir oldum:))
hadi bakalim yaris baslasin o zamanHadi bakalım yarışalım bu hafta :
hepsi guzel olmus tatlimGünaydın kızlar dün tam elime telefonu aldım menümü yazıp bahara cvp yazacaktım misafir geldi kalkıncaya kadar benim uykum geldi neyse şimdiye kaldı
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
2 y. K lor peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 16.00
10 fındık
Yarım ayva
Akşam 19.30
Karışık ızgara et
Salata
Gece
Sütlü kahva
40 dk yürüyüş
senin mesaji gorunce buraya baktim eksi 6 dereceGünaydın kızlar soğuk bir sabahtan herkese merhaba -5 derece her yer buz
cuma yapamadimya telafi edeyim dedim cnmYeterki daha cok puan oldugu icin guncelle ablabu arada super spor
evet haklısın ablavimPişirmesi kolay oluyor diye tercih ediyorum ama dikkat edeyim bundan sonra.
Dikkat et kendine güzelim yürüyüşle başla hem başında tam geçmemiş
Geçmiş olsun, ağrı ciddi birşey değildir inşallah. Akşam erken yemişsin. Afiyet olsun.
Güzel, afiyet olsun Baharcığım
Afyet olsun. Takıma hoşgeldin. İp baya atlamışsın ne güzel.
Afiyet olsun.
Güzlel, iki öğün yemişsin sen de
Akşam yemeği yok, acıkmadın mı tatlım?
Afiyet olsun, su iyi. Spor da var ne güzel.
Sporu eklendin galiba iyi olmuş spor yapman.
düzgün yemek yememişsin olmamış canım
baharcim verecem inslallah ne artılar eksi olduO bildiğin florlamanin macunu canım çok dikkat et kullanacaksanız yutması zararlı ki bize doktorumuz onermedi kesinlikle onun yerine fırçalamaya devam ve 2 ayda bir kontrol
Bol bol eksi getirsin
Hafta sonuna göre iyi
Tuzlamayi bilmiyorum ama bakliyat yemeği gibi birşey sanırım
Afiyet olsun canım
Şu pogacalar bitse artık
Afiyet olsun
Bitter için üzülme 2 -3 günde bir yiyebilirsin
Kız niye iki kere yazdın
Aynen sona doğru hoplamali ziplamali diğerine göre daha hızlı ama şimdi fast funny yapıyorum değiştirmek iyi geliyor zumbayi tek geçerim ama :)
böyle mi vereceksin aysenur kız 2 kg
Çok az olmuş Edibe
Offf bende oğlumun doğum gününde yiyeceğim sarma
Şimdi de ben küstüm
Zamanla alışırsın başta beğenmeyeceksin ama inan alisacaksin yapamam diye birşey yok hepimiz şekerli içiyorduk başta
sende canım çok iyi uyum sağladım hiç yeni gibi degilsin
hem çorba hem bulgur çok olmuş canım ikisinden birini tercih edebilirdin
evde neler var tatlim soyle fikir verelimKahvaltı yaptım ama akşama ne yiyeceğim bilmiyorum
O zaman siki tutup bir an once hedefe ulasiyoruz tatlicimevet abla sıkı tutunca iyi veriyorum
Abla bir takım vardı keşke hiç girmeseymisim bir üye kaptana kuralları uygulat derse sence neyse artık
hangimizin yokki cnm bende severim disarda yemeyiben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensem
yogurdumsu bisey cnm pro orani yuksek tr de de varspor süper quark neydi abla
vayyy bu aysenuru iyice hirslandiracak :)) )Valla görünen köy oyle canim bi ver bir al yapiyorsun 2 haftan bosa gitti acısını cikartman lazim arayı hizla kapatıyorum
spor su tabiki guzel cnm
Menun bana biraz azmi geldi yoksa cogunluk pirasa oldugu icinmi oyle hissttim bilemedim:))
Cok gecmis olsun, dun bankada olanlar sinirini ziplatti direk migrene vurdu tabi, insallah tez zamanda gecee. Benim ablamda var ondan biliyorum ne zaman bir seye cani sikilsa sonra migreni vurur.Günaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
Allah kabul etsin :)evet biraz sacma olduda
savasin sonucunu merakla bekliyorum
gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.
oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.
bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.
allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..
baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.
Sabah aksamsa dikkat et, istahin arttiginda kendine sunu hatirlat bu yalanci bir istah, ilac yapiyor aslinda ben ac degim de, icebikirsen su, bitki cayi falan ic ataklarindaYok canim sabah akşam aç karınla aliyorum
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah hakkında hayırlısi olur tatlım
Canim ben elidor kullanıyorum. Ara ara her markayi denedim fakat saçlarıma hiç iyi gelmediler.
605.ETAP 9.TAKIM ENLERI
1.%3.17.............. @medine66
2.%1.83............askrhpozitif
3.%1.35............melegimm34
4.%1.15............ @Sweetyy83
Yuzdesi 1 i gecenler listeye dahil olmustur
Umuyorum haftaya cogunluk burda olacak
26.OCAK HEDEFLER
Mefkurem 1.5
@Sweetyy83 1
@seydan94 1
@nanekekik 0.9
@Habinar 0.9
askrhpozitif 1.2
@eyledi 1.5
istikrar1986 1.6
@Edibe12 1.2
@Pinkyminkyy 1.3
@Hayyal 0.5
gewezebidik 1.2
@medine66 1.3
@Fatlady 1.4
B Belit92 0.7
melegimm34 0.8
@Esila_m 1
ekim2009 0.5
@kkkmevsim5 0.8
Ak kelebek 1.2
HEDEFLER MINUMUMDUR
FAZLASI SIDDETLI OZLEMLE BEKLENIR
Evet disarda yedik maalesefAgir spor zaten zor geliyor cnm
Aklima geldi simdi gecen bisey demistin
Baban spor yapmani istemiyormu
Oleyyyyyy hadi insallah cnm
Sabah guzel bulguruda bugun yemen iyi olmus cnm
Misafir icin cokmu yordun kendini ondanmi agriyor acaba kimi zaman bel bacaga kalcaya vurur
yok soylememistin cnm
Daha ne olsun hepsi harika cnm
Bende onun icin yaotim zaten :)))
hepsi guzel cnm
sporuda gordum cnm
Ac degilsek zorlamamak lazim ben begendim o yuzden
Kaysilari aksamdan sicak suda islatmismiydin
ruyanda pogacami gordunde sabahin 6 sinda yedin cnm
Hani kacamaklar dunde kalmisti
2 dil tb ekmek yemeni tercih ederim
Saat uzun dicektim ama oruc oldugun aklima geldi
Allah kabul etsin
Yarin kahvaltin daha kaliteli olsun yumurtani peynirini vs. Eksik etme
o guc bizim icimizde var cnm ve hepimizde:))))
Sabahki yumurtali ekmek kizartmamiydi
Kisir bugun olabilir ama erken yemisin keske aksamda bisey olsaydi
Bu tatilde sporu aksatmasan ne guzel olur
heee heee sampuandas olduk :)))
sabah kaysilari aksamdan islatmismiydin cnm
Onlar olunca elmaya gerek yokmus :)
Menu guzel bence bitterde arada olabilir
Bugun bende yidim :))
Leslie 2 mil zorluyormu seni
5k yaziyorsa dogrudur cnm bi gun bende deniyim
Rahat yaptinmi sen
Ama sende beynini boyle sartlandiriyosun tatlim
Inanip emek verirsen yine gider
Gecmis donemlerinde baktim tatlim
Cikardagim sonuc
Sen disiplinli olursan guzel veriyosun
Yoksa diger takimlarda sabit , artilarinda varmis
ekstra bisey yapmadi diye hatirliyorum spor yapmismiydi tam bilmiyorum
yaaaa edibe hanimcim onu verende sensin :))) istersen neden tekrar veremiyesinki
aksam kendine kotuluk edecegine birak tatliyi dogru durust yemegini ye cnm
Basin strestenmi agriyor
Suyla spora vavvvvv diyorum :))
Aksam guzel ama diger ogunler az geldi bana cnm
Ozellikle kahvaltini dolu dolu yap
Ekmek olmazsa bile oeynir zeytin yesillik kuruyemis ilave et
Masallah baya yurumusun cnm menude cok guzel olmus
iyi gezmeler tatlim
Disardami yiyeceksiniz :))
Burda hepimiz birbirimize destek olmak icin variz zaten tatlim
Menüm
Sabah
1 dlm kaşar
Peynirli yumurta
Domates
Maydanoz
2 dlm ekmek
5 fındık
Öğle
2 çiğ köfte
Marul
Ara
5 badem
5 fıstık
Akşam
1 kase çorba
Tavuk haşlama
1 dlm ekmek
Yoğurt
Ara
1 Türk kahvesi
2.5 lt su
Bugün bir türlü su içmek istemedim . Zorla içmeye çalıştım zulüm gibiydi
Kızlar ben Türk kahvesi hergün içerim fakat az şekerli. Şekersiz içemiyorum sizce sorun olur mu?
Sen istersen sekersiz de olur, beynini buna sartlama hicCanım şimdi zaten fincan başına 1 şeker kullanıyorum. Dedigim gibi büyük fincanda içiyorum. Yarima düsürürüm belki fakat şekersiz içemem gibime geliyor
Uzun zamandir diyet yapmadiysan vucut daha huzel verirZoru severiss :)) iyiymiş o zaman ben de 1.lik için daha çok vermeliyim. Çok hoşuma gitti :)))
Önceki vermelerim farklıydı . Bazen haftada 2-3 bile verebiliyordum bazen de 2 hafta 1 gram veremiyordum. Uzun zamandır diyet yapmadığım için bu sefer kestiremiyorum nasıl olacağını
Senin aksamda benimkine benzemis biraz cissli, gozleme el acmasi olsa bike hic hos olmamisBen anca girebildim geçmişte yapamadım kızlar ama menümü ekleyeyim
12:30
2 yumurta
10 zeytin
2 kk Peynir
14.30
Türk Kahvesi
19.30
Tarhana çorbası
5 lahana sarması Muska
El açması Mantarlı gozleme
2 lt su
Aksam biraz fazla kaçırdım
Spor yok bugün :/
Benim midem rahatsiz abla gazli hicbir sey icemiyorum soda dahil. Ama bundan sonra esime dicem, haftasonu planimizi cuma aksamindan yapalim ben kendimi ona gore ayarliyayim yanima bir seyler alayim en azindan ara ogun ve su vb icin.Sabah haric sana eksi getirecek bi menu oldugunu dusunmuyorum
Niye soda icmeyip eis tea ictiginide anlamadim cnm
Evet lightlarin da hic farki yok biluyorum ama gazli hic birsey icemiyorum ben midemde hem gastrit hem de safra reflusu var. Gazli bir sey ictigimde mideme sancilar giriyorBende 25 cnm abla demene gerk yok kiz
Yeterki daha cok puan oldugu icin guncelle ablabu arada super spor yapmissn masallah
Asitli su dedigin soda cnm bence icetea yerine onu icebillirdn iceatea de birsuru seker katkisi oluyor nekadar light olsada
Valla görünen köy oyle canim bi ver bir al yapiyorsun 2 haftan bosa gitti acısını cikartman lazim arayı hizla kapatıyorum[/QUOTE]geçen haftasonu çok iyi başlamıştım ama pazar dan sonra kendimi toparlayamadim 1.hafta imzayi atınca hislerimden kendime bir iki gün gelemedim 2.haftada işin aslını öğrendik o yuzdn toparlayamadim elimizde olmadan imtihan olunuyoruz nasip de neyse o karşımıza çıkıyor Rabbim razi olacağı kullarından eylesinya ben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensem
spor süper quark neydi abla
çok güzel menü
Hangi rimeliBen arkadaşım satıyordu ondan aldım memnun kaldırm ama rımel konusunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?