- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.821
Kocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Allllaaaaaahhhhh adamlar cosmus bende de var aynisindan da sallamiyorum artik kumanda meselesini deee kendini dusunme kavgasini da cook ettik ben artik sitil degistirdim kizmayacaksin takmayacaksin gulerek canina okuyacaksinMerhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Çok sağol canım.Abla 1 cmden tut belin en ince yerinden ölç bel ölçüsünü al
Kalça için de en geniş yerden Alican ölçüyü youtube de vardı videosu
O savasi hepimiz farkli sekillerde veriyoruz tatlim:))
masallah senin es in boyle begeniyo demekki.ama onemlisi saglik tabi
Doğru mu olctuk yanlış mı bilmiyorum ama 113 basen canım en çıkık yeriAbla 1 cmden tut belin en ince yerinden ölç bel ölçüsünü al
Kalça için de en geniş yerden Alican ölçüyü youtube de vardı videosu
Ah canım.kuru meyveni suya ısla da öyle yat.unutma.İyi geceler kızlar alıntılarım bir garip olmuş sabah tekrar bakacağım şuan resmen bağırsak ağrısı çekiyorum kabızlık başa bela diyetteeve geç geldik spor gün içinde sürekli evin erkek çocuğu gibi heryere gitsemde yarın yapamam diye şimdi 35dk elitpik yaptım yatacağım menüyü yazıp yarın görüşürüz
Gevşek tutmadiysan doğrudur ablaDoğru mu olctuk yanlış mı bilmiyorum ama 113 basen canım en çıkık yeri
Sen de hoşgeldin esila :) biraz geç oldu galiba ama.Allah hepimize kolaylık versin
eşim böyle de beğeniyor da ben kendimi böyle beğenmiyorum sorun orda kuzum ya
Akşamki makarna yerine yoğurt salata olsaymış keşke canım.Menum
Sabah10
2d ekmek menemen
Peynir zeytin 7
Ara 14
1 avuc cekirdek 4fistik
Aksam 18
2yk kiymali patlican
4yk yogurtlu makarna
Ara 20
2d ayva
1d elma
Su 2lspor 2mil lesli
Hiç sorun yok tatlım hoşbuldum ancak kaynaşıyoruzSen de hoşgeldin esila :) biraz geç oldu galiba ama.
Eşinin rahat olması çok güzel ama.kendini iyi hissedersin.
Anladım ssvd düşünüyorsun hadiCanım benm ilki sezeryan olduğu için bebişimin kilosunun fazla olmaması lazım o yüzden
Canim ben diyete yeni başladığım için şuan spor yokçok güzel menü tebrikler
ara inşallah çok geç olmamıştır menü çok iyi tebrikler
menü çok iyi spor
Teşekkür ederimTeşekkür ederim l❤
Menü güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun protein bol güzel olmuş
Yemekten sonra canim acayip derecede tatlı istedi portakalla yatıştırmaya çalıştım kendimi. Normalde yemeyecektimkiz babayla laf yaristirilmi :))) tmm de gec
guzel olmus cnm
Arada kuruyemisini degistirirsen iyi olur
Biliyorum 2.kez dustugunu cnm
Kim bakiyor peki
aynen bende oyle bu kiloyu kabullenmedigim icin doğru durust bisey almadim
olur tabi cnm
Hepsi gayet guzel tatlim
Ins. Yaza yine genclesecem :))
oooo sporda gelmis
Hepsi guzel cnm
Meyveleri aksama birakmasak dahada iyi olur
menu guzel tatlim
Sadece ara daki yogurtla portakalin yeri degisse daha guzel olurdu
spor guzelll menu nerde tatlim :))
Aksam biraz salata turu olsaydi donerin yaninda iyi giderdi:))
Hepsi guzel cnm
Zararin neresinden dönülse kardir canım. Ben de ömrümün en kilolu dönemindeyim110 kilo ile başladım
Neden 58.2 :)))benim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki
Ben de Melis canım. Diyetisyen listesi değil canım. Hatalarımı böyle böyle öğreniyorum tatlım :)lBi tanıştık mı canım ven poni eskilerdenim.
Menün diywtisyn listesi mi bana ç8k gibi geldi özellikle öğlen mercimek patates ekmek olmamış
Ellerine sağlık canımselam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
Süper fikir :)))Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorumdevamını o getiriyo dürtülmesi lazım
Ssvd yapıcaksın öyle mi? İnşallah kolay olur canımCanım benm ilki sezeryan olduğu için bebişimin kilosunun fazla olmaması lazım o yüzden
Boşver canım takma kafana. Biz de en çok çocuk yüzünden tartışırız. Sabaha düzelir aranız inşallahKocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam
Erkekler bazen malesef düşüncesiz davranabiliyorlar. Bir şekilde ikna etmeye bak canimMerhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa
nerde calisiyosun abla?fabrikada felanmi.Ben ise geldim kizlar
Yarin sabah grsruz
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?