Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlandığınızda artık yapacak bir şey yoktur, o gerçeklik size ait olur. Bundan başka yol yoktur. Bu felsefe değildir. Bu fiziktir. Demiş Albert Einstein. Her enerji bir frekansa sahiptir. Bu sebepledir ki şu anki problemlerimizi enerji frekansını değiştirmeden çözmemiz mümkün değil. Bunun yanında şuanda sahip olduğunuz çevre de sizin şu anki problemli enerjinizin frekansında olduğu için, siz frekansınızı yükselttiğinizde sizi anlamayacaklar. İmkansız diyecekler. Yapamazsın, Olmaz, Nasıl mümkün olabilir diyecekler ki bu da doğru yolda olduğunuzu gösterir. Eğer siz değişim istiyorsanız ve bu etrafınızdakilere mümkün geliyorsa, aynı yerde sayıyorsunuz demektir. Ne istediğinizi belirlediğinizde gülümsüyor ve size bile imkansızmış gibi geliyorsa, sonraki adım pes etmeden, etrafınızdakilerin yargılarını basamak yaparak, mutlu bir şekilde odaklanmak ve o gerçekliğe ait olmak. Unutma, bir zamanlar insanlar uçmanın imkansız olduğu bir dünyada yaşıyordu ta ki iki hayalperest hayal ettikleri gerçekliğe ait olana dek. Peki senin hayalin ne? Hiç bir sınır olmasa (ki olmadığını anlatabilmişimdir umarım) ne yapmak isterdin? O zaman durma, o şeye öyle tutun ki seni şu anki frekansından kendi frekansına yükseltsin. Gelişim budur. Bir kez keşfedersen insanları duymama alışkanlığının en büyük lütuf olduğunu göreceksin. Sadece hayaline tutun.
alıntıdır :))

HASTALIK RUHUN BENİ SEV ÇAĞRISIDIR.
GÖZ:Neyi görmek istemiyorsun ?
KULAK:Neyi duymak istemiyorsun?
KALP:Sevgisizlik mi yaşıyorsunuz?
MİDE:Neyi hazmedemiyorsun ? Kime neye öfkelisin,affedemiyorsun ?...
BAĞIRSAK:Neyi bırakamiyorsun.İhtiyacin olmayan eşyalarını...bırakamiyormusun. Her şeyi biriktiriyormusun ? . Vücudunda seni örnek alır.
BOĞAZ:Kendini ifade edemiyormusun?,Neyi yutmak ,susmak zorunda kalıyorsun?
Dinle bakalım bedenin sana ne diyor . Farkında olmadığınız halının altına süpurdüğünüz hangi sorununuza kulak vermenizi istiyor.Bedeninizin iyiliği ruhumuzun mutluluğu ile direk bağlıdır.Ruh bedeni ,Beden ruhu takip eder.

Pembe gözlük takalım

İşimize bakalım.

Değiştiremeyeceğimiz şeylerle canımızı sıkmayalım
En iyi öyle yapmak
Aaa doğru bak hatta burada ay tutulması var, ben inanıyorum dolunayın olumsuz etkilerine
Zaten gülüp geçmezsek zararı kendimize, bakıyorum erkeklere tartışma şu bu hiç birşey olmuyor, keyiflerinden taviz yok

Allah iyiliğini versin ne güldüm mesajına
Haklısın tatlım
Evet en iyisi hiç minnet etmemek. Benim ki de yıllardır diyet yaparken destek ol derim bir kere bile destek olmadı. Kolayı eksik etmiyor evden, bisküvisiz yapamıyor
Evet gerçekten yetişme tarzı, babalarının annelerine değer verdiğini görmeyince bilinçaltlarına öyle yer etmiş.
En güzeli böyle yapmak. Zaten tartışma oldu mu hiç bir yere varılmıyor.

Kilo bildirimim.

Cuma.74.4 kg
Bugun 77.0 kg
Fark +2.6 kg

Bu kadar fark normal degil. Menum haricinde birsey yemedim o yuzden sok yasadim ya. Sporumu da yapmistim. Anlayamadim kac defa indim ciktim tartiya bilmiyorum. Yarin tekrar tartilirim artik bakalim ne cikacak

kimyasal içermeyenlerdendir inşallah paraben çinko olup olmadığını kontrol et gülüm
Tamam ablam sen kullanıyor musun iceriği temiz cicek kokulu vucut spreyi
Hahahahhahaj kadın bıkmış bezmiş valla kocası hiç bişey den memnun olmuyor galiba
aa ben alışkınım 5 seneden fazla online oyun oynadım 29 yaşından 35 yaşına kadar, büyüğü küçüğü akran olanı 50 yaş üstü bile bana abla derdi ittifak ablasıydım :)
Ne oynadn abla lol filan mı?
Yağ gitmiş kas yapmıs olabilirsın protein ağırlıklı besleninice kaslar gelişir. Ayrıca yağlar erime döneminde olabilir çünkü menülere sorun yoktu yağlar erime dönemine girince içine su alır hacmini kaybetmek istemez
Mezura ile düzenli ölçü al her ay abla.incelme varsa not et her ay incelme varsa bilki yağlar gitmiş

Merhaba bayanlar
Ben eski üyelerdenim bir zamnlar burada cokkk guzel kilolar vermiştim malesef bu aralar kilolarım aldı başını gitti tekrar dönmek istiyorum ama prosedür nasıldır nasil işliyor bilgim yok beni aydınlatın lütfen gruba geri donebilirmiyim? Daha önce farklı gruplarda devam etmek istedim ama olması 9.takimin yeri başka benim için dönebilirsem bu gruba dönmek isterim müsadenizle

Hosgeldin cnm
Kendini hatirlatirmisin
Benden once burdaydin heralde degilmi
Hangi takim oldugunu bilemedim orda konusmustuk heralde seninle

Gunaydinnnnnnn

Mutlu haftalar olsun

Zeynep bildirimini gorunce bi sokda ben yasadim

Eve gidince yazarim
gunaydin abla. Gercekten beklemiyordum ben 73 leri gormeyi umuyordum hala anlamis degilim tamam arti cikabilir odemdir filan ama bu kadar yuksek olmazdi yani. Bi kac gun takip edicem olmadi odem suyu filan yaparim. Kilo olmadigini biliyorum o konuda icim rahat geldigi gibi gidecektir

Hosgeldin cnm
Kendini hatirlatirmisin
Benden once burdaydin heralde degilmi
Hangi takim oldugunu bilemedim orda konusmustuk heralde seninle
Merhaba evet bende seni hatırladım enson yanılmıyorsam 1.takimdaydim devam edemedim
Baya bi zamn geçti aradan ben daha önce 9. Takım kaptanlığını yapmıştım zaman ayiramadigimdam beril arkadaşa grubu devrettim sonra bi türlü toparlanamadim kilolarimla başım belalara girdi başka gruba geldim ama sürdüremedim bi türlü eski motivasyonunu yakalayamadım ama bu sefer kesin olarak kurtulmak istiyorum geri donebilirmiyim acaba kurallar nasil

Günaydınnnnnnn

Herkese bol kahkahalı, mutlu, huzurlu ve bol eksili haftalar diliyorum....

Pazartesi yoğunluğundayım, rutin işlerimi toparlayıp yeniden geleceğim....

Servise geç kaldığım için, tartılmadım. Bence ben cumadan cumaya tartılayım ne dersin kaptanım Mefkurem ?

oooo, kocasıyla küsen küsene. çarp ağzının ortasına 2 tane sussun otursun :)

Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam

ben de aynı şekilde, aramızdaki tek fark ben eve hayvan da almam, bi başıma eşyalarla yaşar giderim muhtemelen. zaten gidişat da onu gösteriyor

Herkes birbirini mi etkiliyor, yoksa türk milleti olarak iyice tahammülsüzleştik mi?
Bundan anladığımız erkek milleti rahatına çok düşkün ve bencil. Çocukları tek başına yapmadın ya, az yürüsen de baksa ölür müymüş, ya da o gün yemeği kendi hazırlasa
Bozma moralini boşver canım

benim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola

sen de onun taktiği uygula tatlım. öyleleri yağ gibi yukarı çıkar. o an aklındakini söyle rahatla, içine atıp dert etmek niye?

Gunaydin herkese. Sabah dun gece hicbisey olmamis gibiydi bende uzatmadim baristuk sayilir yani. Kilo bildirimi yapicam da ugradigim soku atlatmam lazim.

neyse küslük uzun sürmemiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…