- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.781
Evet çok güzel demişler yorum yapmışlar baktım indirimde hangisini alsam dedim iikisini de aldım kıyafet almicam artıkKrem bitti spreymi basladi
Agrin olursa kendini zorlama cnmYarın yürüyüşe cikicam hava iyi olursa abla hareketsiz kalmayayım bacak ölçümün 1 ay sonra 9lu rakamlarda olkasi lazım
Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor vallaKocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Sikilastiricimiymis ne ise yariyorEvet çok güzel demişler yorum yapmışlar baktım indirimde hangisini alsam dedim iikisini de aldım kıyafet almicam artık
SeviyoruzBizim turk milletinin amaci sadece yemek oldugu icin her evde eksik olmaz :))
Aman bosver kuzum sol tarafina denk gelmiş demekkiKocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Aynen oyle :)))Bizim turk milletinin amaci sadece yemek oldugu icin her evde eksik olmaz :))
Düşünceli sultan yaa❤❤Agrin olursa kendini zorlama cnm
Yok be abla body mist oluyo ya onlardanSikilastiricimiymis ne ise yariyor
Al saf zeytinyagini sur kizzz
Dun canan diye bi arkadas baska bisey diyoduSeviyoruz
Yok yok kediyle olmaz geçmez hayat cınımmm.sen bakma bize .kızınca dolup yazıyoruz ama sevince hemen yazılmıyor buraya.hep kötü şeyler kalıyor sonra akılda..Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam
Canını sıkma Edibe abla burdan anladığım kadarıyla kocaların %90ı keyfine düşkün empati yapmıyor kendisini düşünüyorMerhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Ay pardon dilim sürçmüş.Dun canan diye bi arkadas baska bisey diyodu
Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeliYok yok kediyle olmaz geçmez hayat cınımmm.sen bakma bize .kızınca dolup yazıyoruz ama sevince hemen yazılmıyor buraya.hep kötü şeyler kalıyor sonra akılda..
Bazen "bu adama birşey olursa ben naparım onsuz" dersin
Bazen de "çocuklar büyüse de yolları ayırsak bunun yaşlılığı hiç çekilmez." Dersin evlilik böyle tuhaf birşey .
benim esimde 55 olmami istiyo..ben en son 13 yasimdayken felan o kilodaydim..deli mi neebenim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki
bendemi olcem nee..hic bilmiyorum vucut olculerimi...çok sık mola verip dinlenen pireyimm :))
ben de her ay her yerimi boynumu bile ölçüp not alıyordum bu ay itibari ile bende tekrar ölçmeye başlıycam ay sonun da
mercimek koftesi yerim diye dusunmustum yaninda marul la felanBence guzel ama hem kek hem pasta olmasada olurmus ve salata tarzinda biside iyi olur hem seninde yiyebilcegin tarz da
yokkk bitmiyooo...is bitse misafir bitmiyo..kendi annemde olsun kv de olsun dondurucuyu illaki doldururlur...bi savas ciksa dondurucudaki yiycekler en az 3 4 ay yeter kesinhepsi guzel cnm zaten spora yarin devam edeceksin
Ne oldu tatlim agirmi kaldirdin
Menu guzel sadece aksam bi salata guzel olurdu
En azindan gozlemeyke krep azmis cnm gerisi guzel sporda iyi
Sen dunku menunu yazmadin spor yapmistin heralde bosa gitmesin
boyle zamanda kalabalik olmak iyi oluyor
oh sukur seker cikmamis cnm
arada bisey olmaz cnm yeterki surekli olmasin
Senin adam gercekten antika
boynumu olcmek hic aklima gelmediydig
aksami hafif grcirecem dedin ama okadar hafif olmamis sanki :))
anacim senin kv ninde işi bitmiyorki
seninkide guzel taktikmis :) ))
guzel olmus cnm
sporda yapamiycam galiba abla..koltuga oturdum kalkamiyorum..bizde cesit cesit oluyo once gozumuz doyacak..salata da yaparizda aklima bunlar geldi bunlari yapiyim dedim..zaten mercimek koftesinin yanina yesillikte koycamKuzum zaten butun gun yorulmusun spor yapma bugun
Sizin orda adetler nasil bilmiyorum ama bence 2 pasta fazla kurabiyede var daha
Hic salata turu bisey yapmazmisiniz
masallah senin es in boyle begeniyo demekki.ama onemlisi saglik tabiBiraz öyle oldu maalesef eşim sağ olsun hiç istemez kilo vermemi (kıskanıyor galiba biraz ) elinden ne gelirse yapar getirdi meyve tabağını al bunu da al bunu ye filan İnan en azıydı bu hep onun sayesinde aldım bu kiloları da nasıl bir psikolojik savaş veriyorum bilemezsiniz
dogru haklisin.Afiyet olsun ıspanak ayran ikisini aüni anda tüketme ıspanak vitamini gider)
Ters hareket ettim galiba abla ☺☺☺
ne ise yariyoKendime vucut spreyi siparişi verdim 2 tane
Menu şu çok güzel olmuşMenüm
9.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilm ekmek
biraz marul
13.00
Domates çorbası
1 kase yoğurt
1 elma
18.00
3 büyükçe köfte
Salata
Su 3 lt
Spor şimdilik yok. Yaparsam yazarım.
Ayyynı benimki işte. o evdeyken diğer odada yürüyüş yapamıyorum düşün.yarım saatlik bile.ne kadar rahatlarına düşkünler.Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa
Parfum bana çok ağır geliyor bir süre sonra bunlar sprey şişesinde üstüne sıkıyosun bir sürü çeşidi var benim arkadaşım kullanıyordu kalıcılığı iyiydi bende indirimde görünce alayım dedimbenim esimde 55 olmami istiyo..ben en son 13 yasimdayken felan o kilodaydim..deli mi nee
bendemi olcem nee..hic bilmiyorum vucut olculerimi...
mercimek koftesi yerim diye dusunmustum yaninda marul la felan
yokkk bitmiyooo...is bitse misafir bitmiyo..kendi annemde olsun kv de olsun dondurucuyu illaki doldururlur...bi savas ciksa dondurucudaki yiycekler en az 3 4 ay yeter kesin
sporda yapamiycam galiba abla..koltuga oturdum kalkamiyorum..bizde cesit cesit oluyo once gozumuz doyacak..salata da yaparizda aklima bunlar geldi bunlari yapiyim dedim..zaten mercimek koftesinin yanina yesillikte koycam
masallah senin es in boyle begeniyo demekki.ama onemlisi saglik tabi
dogru haklisin.Mefkurem ablamda demisti gecen hafta hic unuttum gitti
ne ise yariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?