Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazayım hemencik

Sabah yarım dilim ekmek 2 tk bal çeri maydonoz 4 çatal sucuk 2 çay kaşığı süt kaymağı

Öğle 2 kepçe tarhana çorbası

Akşam 5 kaşık taze fasulye kereviz salatası 1 parça hamurişi (tadına hiç bakmamak isterdim ama bu kadar yapabildim abla)

Mefkurem

Şu 2 lt
Spor yok hiç yok evden dışarı çıkmadım hiç .

Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam

Aman bosver kuzum sol tarafina denk gelmiş demekki
Yarina duzelirsiniz

Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.

Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam
Yok yok kediyle olmaz geçmez hayat cınımmm.sen bakma bize .kızınca dolup yazıyoruz ama sevince hemen yazılmıyor buraya.hep kötü şeyler kalıyor sonra akılda..
Bazen "bu adama birşey olursa ben naparım onsuz" dersin
Bazen de "çocuklar büyüse de yolları ayırsak bunun yaşlılığı hiç çekilmez." Dersin evlilik böyle tuhaf birşey .

Canını sıkma Edibe abla burdan anladığım kadarıyla kocaların %90ı keyfine düşkün empati yapmıyor kendisini düşünüyor
Hiç takma o onları derken seni düşünmüş mu sende düşünme yani
Bende ne güzel tavsiye bveriyom susayım en iyisi valla

Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa

benim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki
benim esimde 55 olmami istiyo..ben en son 13 yasimdayken felan o kilodaydim..deli mi nee

çok sık mola verip dinlenen pireyimm :))
ben de her ay her yerimi boynumu bile ölçüp not alıyordum bu ay itibari ile bende tekrar ölçmeye başlıycam ay sonun da
bendemi olcem nee..hic bilmiyorum vucut olculerimi...
Bence guzel ama hem kek hem pasta olmasada olurmus ve salata tarzinda biside iyi olur hem seninde yiyebilcegin tarz da
mercimek koftesi yerim diye dusunmustum yaninda marul la felan
yokkk bitmiyooo...is bitse misafir bitmiyo..kendi annemde olsun kv de olsun dondurucuyu illaki doldururlur...bi savas ciksa dondurucudaki yiycekler en az 3 4 ay yeter kesin

Kuzum zaten butun gun yorulmusun spor yapma bugun

Sizin orda adetler nasil bilmiyorum ama bence 2 pasta fazla kurabiyede var daha
Hic salata turu bisey yapmazmisiniz
sporda yapamiycam galiba abla..koltuga oturdum kalkamiyorum..bizde cesit cesit oluyo once gozumuz doyacak..salata da yaparizda aklima bunlar geldi bunlari yapiyim dedim..zaten mercimek koftesinin yanina yesillikte koycam

masallah senin es in boyle begeniyo demekki.ama onemlisi saglik tabi

Afiyet olsun ıspanak ayran ikisini aüni anda tüketme ıspanak vitamini gider )

Ters hareket ettim galiba abla ☺☺☺
dogru haklisin. Mefkurem ablamda demisti gecen hafta hic unuttum gitti

Kendime vucut spreyi siparişi verdim 2 tane
ne ise yariyo

Ayyynı benimki işte. o evdeyken diğer odada yürüyüş yapamıyorum düşün.yarım saatlik bile.ne kadar rahatlarına düşkünler. malesef.

Parfum bana çok ağır geliyor bir süre sonra bunlar sprey şişesinde üstüne sıkıyosun bir sürü çeşidi var benim arkadaşım kullanıyordu kalıcılığı iyiydi bende indirimde görünce alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…