- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.901
Bu gün akşam canımmGreyfurt yapıyorum ya canım meyve yok
Ben tutmadın ablam tuttu hile mi yaptı ki
Benimki de bak bak diye hep kilolulara gösterip sen kafana çok takıyorsun diyor ama her erkek dile de getirmese fit hatun ister ,bizde oyleyiz aslında giydiği yakışan mi yusyuvarlak bir adam mı çünkü doğada hayvanlar bile beğenilmek için çabalarken eşlerine bizim isteklerde doğal
haha ben bunu çok yapıyorum popo filan değil direk yumrukluyorum hirsim çıkana kadar beni deli ediyorsun diyorum dalga geçiyor cok kuvvetlisin heryerim acıdı diye
Ba-yil-dimmmmmmmmmmmm
Acaba uyku sersemi yanlış mı gördünbende şok
Eksi ile başlamak süper
Hoşgeldin baya eskilerdensin galiba
Eve ne zaman geçiyorsun canım
tartilip geri yat :)
Kocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Gıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerMerhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Kahkaha attımBizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyorHiç sorun yok tatlım hoşbuldum ancak kaynaşıyoruz
Eşim çok şükür ki takmaz kiloma bakımlılığa bakımsızlığıma hiç laf etmez beni tanıdığında 55 57 kilolardaydım en fazla 75 oldum 5yılda hiç demedi kilo ile ilgili en ufak birşey vermeye kalkışınca der hep çok abartıyorsun neyin var ki böyle de güzelsin filan ama ben o rakamlara dayanamadığım için giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyiAnladım ssvd düşünüyorsun hadi
Hayırlısı inşallah
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyiatalarimiz bosa dememis canim bekarlık sultanlık diye evlilik akil isi degil valla bi oyle bi böyle omur odunlari yontmaya calismakla geçiyor
bi okuzde bende varda bizim sorunlar hepten farkli sporu gulsima kucagimda bile yaptigim oldu mümkün mertebe minnet etmemeye gayret ediyorum ben zaten surekli kilo vermeyeyim diye elinden geleni yapma derdinde
suan onsuz olunabilir moddayim ben hasta diye oda disina gönderdim vall zaten sinirlerimide zıplatti en sonunda diyirum beni Bakırköy'e gönderecek rahat edecek onu tolere etmekten icim sisti evin icinde varligina bile katlanamıyorum surekli bidi bidi hic biseyden memnun olmaz ayy neyse yazdikca yazasim var en iyisi susayim bu konu da cok kafa utulerim
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazıTakım birden bdv ye döndü
sabahina yumurta oeynir eklesene cnm doyurucu olsunMenümü yazayım hemencik
Sabah yarım dilim ekmek 2 tk bal çeri maydonoz 4 çatal sucuk 2 çay kaşığı süt kaymağı
Öğle 2 kepçe tarhana çorbası
Akşam 5 kaşık taze fasulye kereviz salatası 1 parça hamurişi (tadına hiç bakmamak isterdim ama bu kadar yapabildim abla)
Mefkurem
Şu 2 lt
Spor yok hiç yok evden dışarı çıkmadım hiç .
ins. Bugun duzelmisinizdir cnmMerhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
cok cok guzel olmusssMenüm
9.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilm ekmek
biraz marul
13.00
Domates çorbası
1 kase yoğurt
1 elma
18.00
3 büyükçe köfte
Salata
Su 3 lt
Spor şimdilik yok. Yaparsam yazarım.
cok simartiyosunuz adamlari sonra tepenize cikiyolarAyyynı benimki işte. o evdeyken diğer odada yürüyüş yapamıyorum düşün.yarım saatlik bile.ne kadar rahatlarına düşkünler.malesef.
Hepsi cok guzel cnmMenü
Sabah(10:00)
2 yumurtadan omlet
1 greyfurt
1 dilim ekmekten tost
Öğle (13:00)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Akşam(18:00)
2 yumurta salata
Su: 2 lt spor: 25 dk markete normal tempo yürüyüş +35 dk elitpik = 175 puan @Pnrrr-20
makarna olmamis cnm onun yerine yemegi fazla yeseydin salata yogurt ekleseydinMenum
Sabah10
2d ekmek menemen
Peynir zeytin 7
Ara 14
1 avuc cekirdek 4fistik
Aksam 18
2yk kiymali patlican
4yk yogurtlu makarna
Ara 20
2d ayva
1d elma
Su 2lspor 2mil lesli
Yok cnm yasli birine haftada 2 gece refakat ediyorumnerde calisiyosun abla?fabrikada felanmi.
Bende kilo olmadigina eminim cnmgunaydin abla. Gercekten beklemiyordum ben 73 leri gormeyi umuyordum hala anlamis degilim tamam arti cikabilir odemdir filan ama bu kadar yuksek olmazdi yani. Bi kac gun takip edicem olmadi odem suyu filan yaparim. Kilo olmadigini biliyorum o konuda icim rahat geldigi gibi gidecektir
ohhhhh tugcemm duzelmiss :))Günaydınnnnnnn
Herkese bol kahkahalı, mutlu, huzurlu ve bol eksili haftalar diliyorum....
Pazartesi yoğunluğundayım, rutin işlerimi toparlayıp yeniden geleceğim....
Servise geç kaldığım için, tartılmadım. Bence ben cumadan cumaya tartılayım ne dersin kaptanımMefkurem ?
Evde net sonucu görelim tatlimEki Görüntüle 2227161
Böyle geldim kızlar 109 sabitim
Annemin tartısı bakalım şimdi evde nasıl olacak elektronik benim tartım
eee ne guzel eksiymisin tatlimGünaydın KK'nın en harika, en şahane hanımları
Herkesin tartısı eksi göstersin bugün, verilen her gramı ben vermişim gibi hissediyorum :)
Benim WC sorunu hala tam adam olmadı ama bugun bir turk marketine gidip enginar suyu var mı diye bakıcam yoksa da artık kendim enginar alıp internetten bir tarif buldum onunla denemelere giricem bakalım ne olacak :) bu hafta sonuna kadar bu sorunu çözmeyi umut ediyorum.
Ay yine çenem düştü :) bildirimi yapayım hemen
cuma 70,7
bugün 70,5
fark -200
bu hafta WC sorununu da çözdüm mü güzel eksi görürüm diye düşünüyorum.
Bugün tartı ne gösterirse göstersin can sıkmak yok, derslerimizi alıp geçmişim günahlarını arkamazda bırakıp devam edicez.
Herkese benden kokulu öpücüklerr
yuzme olunca spora gerek yokki zaten tatlimGünaydın uykusuz bir gece geçirdik Kuzey bey gece boyu uyandı rüya gördü konuştu bı ara anne babam misketlerimi almış diye isyan ediyordune kendi uyudu ne bizi uyuttu şimdi de agzini kapatamiyor esnemekten bugünün planı az sonra annemlere geçeceğiz küçük teyzeleri çocuklara bakacak ben ablam ve annem hamama gidecegiz yüzme ve hamam olunca ekstra spor olmayacak çünkü spor hocaları izin vermiyordu biz yüzmeye giderken kalbi yoruyormus aynı günde
İşte benden böyle
fazla degilmis cnmTartı cuma:70.0
Tartı ptesi: 70.4
Uykusuzluk mu , gece yaptığım eliptik mi bilmiyorum dün -500 du eksim kaybolup birde + ya geçmiş
sizin discide esasli adammis ama :))Bu aralar kendimle ilgili çok şey düşünüyorum.
Hastalığın etkisi mi, yaşanılanlar mı, psikoloğa başlamanın etkisi mi. Hepsi birden mi bilmiyorum. Biz çoğu zaman kendi tercihlerimiz yüzünden böyle üzülüyoruz ya da zararlı çıkıyoruz.
Gittiğim diş hekimi, yıllardır ailece gittiğimiz, annemlerle çok eskilere dayalı tanışıklıkları var. Birbirlerine '' mahallemizin çocuğu'' diye hitap ederler. Öyle yakınız ki bir önceki muayenede borcumu harcımı sormadan babamın dükkanı gibi girip çıkmışım , eve gittikten kaç saat sonra aklıma geldi sormadığım
Ablamın alt ön iki dişi eğri olduğu için ve sigara içtiği için süreli lekeleniyor. Temizlik 1-2 hafta ancak gidiyor. Gittikçe takıntı haline getirmiş oralara yolu düştüğünde bir danışayım dişçiye demiş. Bizim her zaman muhatap olduğumuz kişi o gün izinli imiş, yeni başlayanlardan biri var yerinde. Ablam dişçiyle görüşmek istediğini belirtmiş, kız hiç oralı değil. Telefonla filan konuşuyormuş. ablamın çok zoruna gitmiş 15-20 dk sonra kalkıp eve gitmiş. Tabi kaile alnmadığı hissiyatıyla ve öfkeyle başka bir dişçiye gidip dişlerini yaptırıyor. Tabi memnun kalmıyor, rahatsız oluyor vs derken benim bu düşme olayı ile birlikte dişçiye gitme işlerimiz olunca,kendisi de dişçimize danışıyor ve o yaşadığı olayı anlatıyor.
Dişçinin cevabı 'burası sizin yeriniz, o beni çağırmıyorsa sen neden içeri girmiyorsun, neden cepten aramıyorsun, hadi o gün aramadın ısrar etmedin, birkaç gün sonra gelseydin'... Tabi dişe yapılacak birşey yok.
Eve giderken ablama dedim ki 'biz ne zaman insanları kırmamak adına sussak ve öfkelenip birşey yapmaya kalksak maddi manevi zarara uğruyoruz. sen o an tepki verseydin, biraz üste çıksaydın bu olmayacaktı. bu da bize büyük bir ders olsun' dedim.
Olaylar karşısında susmamak lazım, hakkı mutlaka aramak lazım. Konuşmak, hak aramak kavga etmek değilki, gayet de nazik bir şekilde talepler dile getirilebilinir...
Ay çok uzattım, yazasım varmış
Evet peşini bırakmıyor ayrıca ne kadar avangart tarzı evleri hep altın işleme :) Türkler bitti İtalyanların dedikodusunu yapıyorumAile baglari konusunda ayni seyi dusundum
Ama calisma sistemleri daha iyi gibi
Bi liste verip gondermiyolar diyetisyen takip ediyor psikologda isin icinde
Ay ben hiç sevmedim dr nowun fırça atmalarını seviyorumAğır yaşamlar İtalya başlamış ama bir nawzaradan etkisi bulamadım , bunların eti sıkı galiba 312 kg ama nawzaradana gelen 312liklerden daha az duruyorlardi,aile bağları da daha iyi gibi
Kilo bildirimim.
Cuma.74.4 kg
Bugun 77.0 kg
Fark +2.6 kg
Bu kadar fark normal degil. Menum haricinde birsey yemedim o yuzden sok yasadim ya. Sporumu da yapmistim. Anlayamadim kac defa indim ciktim tartiya bilmiyorum. Yarin tekrar tartilirim artik bakalim ne cikacak
Kilo bildirimi
Cuma:65.9
Pazartesi:65.7
Fark -200
Tuvalete çıkmadım çünkü önceden demiştim ben öğlene doğru çıkıyorum.
Eki Görüntüle 2227161
Böyle geldim kızlar 109 sabitim
Annemin tartısı bakalım şimdi evde nasıl olacak elektronik benim tartım
Günaydın KK'nın en harika, en şahane hanımları
Herkesin tartısı eksi göstersin bugün, verilen her gramı ben vermişim gibi hissediyorum :)
Benim WC sorunu hala tam adam olmadı ama bugun bir turk marketine gidip enginar suyu var mı diye bakıcam yoksa da artık kendim enginar alıp internetten bir tarif buldum onunla denemelere giricem bakalım ne olacak :) bu hafta sonuna kadar bu sorunu çözmeyi umut ediyorum.
Ay yine çenem düştü :) bildirimi yapayım hemen
cuma 70,7
bugün 70,5
fark -200
bu hafta WC sorununu da çözdüm mü güzel eksi görürüm diye düşünüyorum.
Bugün tartı ne gösterirse göstersin can sıkmak yok, derslerimizi alıp geçmişim günahlarını arkamazda bırakıp devam edicez.
Herkese benden kokulu öpücüklerr
Tartı cuma:70.0
Tartı ptesi: 70.4
Uykusuzluk mu , gece yaptığım eliptik mi bilmiyorum dün -500 du eksim kaybolup birde + ya geçmiş
Artılar çoğunlukta ama Allahtan bugün cuma değil halletmek eksiye düşmekmiçin baya vaktiniz varrTekrar eksi 8 dereceden sicacik selamlar
Her taraf don
Sabahin korunde ise okula gidenlerin Allah yardimcisi olsun
Bizim bugun copler aliniyodu
Eve gelince hemen bi kahve yapip copculere vereyim dedim ama yetismedi
Neskafe yoktu filtre yaptim makinede
Bu sogukta iyi olurdu,uzuldum
Bugunun anlam ve onemine gelirsek malesef artiyim
Ama hic uyumadim sayilir ve tarti saatimden cok once tartildim sabahin korunde
Arti 900
Bence en fazla 200 falandir
Cunku dun gec tartildigim halde bukadar degildi
O yuzden no panik :))
Yarin daha net sonucu alirim
gercekten cocuk icin bisey demedilermiGıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerpinky banyoyu sen yaptırıyosn ya belin ağrımıyo mu eşin giydirsin çocuğu. Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Kahkaha attım
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyor
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyi
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyi
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazı
Bilen bilir çok kafa ütüledim zamanında bilmeyende bilsin
Benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kızıma yaptıkları haksızlığı hala hazmedemiyorum eşimde bişey olmamış yaşanmamıl gibi davranıyo eşimn ailesi de kırgın olan ben değilim sanki onlarmış gibi onlarda konuşmuyolar benle eşimde onlar cahil diye filan adamına göre cahiller ya neyse. çokta tınn. bebeğim 6 aylık olacak bana ne bir hayırlı olsun ne bir gözün aydın demediler ama ne zaman doğacağndn cinsiyttnden herşeye de merakları var koyacağım ismi bile biliyolar akrabalık bağları yok ama sağlam dedikodu bağları varben kaç aydır gitmiyordum evlerine eşim gidelim onlar geldi diyo napsam bilemedim
yemekleri senmi yapiyorsun cnmSelammmm güzellikler
Markete gittim geldim geçmişi de okudum
İcim fit süt aldım proteinli iyi midir sizce
Protein almaya çalışıyorum olabildiğince beslenmeden kaslar j gitmesin diye
Bu arada kimler Ne yemek yapacak spor planlarıniz neler
Aksama ne yapsam kararsizim
Sen bulgur yedinmiydi hatirliyamadimMefkurem abla bulgur çok ödem yapıyordu ben yedimmi ertertesi gün baya fazla çıkıyorum
Şimdi ödem suyu yapicam cumaya kadar suyuma ek icerim
hee bende gordum onuEvet peşini bırakmıyor ayrıca ne kadar avangart tarzı evleri hep altın işleme :) Türkler bitti İtalyanların dedikodusunu yapıyorumbalon olayinida orda gördüm birşey yuttu bitti gitti ne kadar basitmis tabi sonrasında beslneme kısmı var
Yok abla hiç bişy demediler eşime demişmişş annesi. Biliyolar tabi ama ben tavır gösterdiğim için suçluymuşum gibi davranıyolargercekten cocuk icin bisey demedilermi
Senin niye kustugunu biliyolarmi
yemekleri senmi yapiyorsun cnm
Ben et salata dusunuyorum aksama
Sen bulgur yedinmiydi hatirliyamadim
Evet cnm yapiyor
Ben bikere 4 cig kofte yedim ertesi gune 600 arti olmustu
Odem cayini her gun icme arada ic
hee bende gordum onu
Burasida sabah -7 dereceydi her yer buzdu şuan biraz ısındı abla sizin orda yeralti konteyner yokmu burda her binanın önünde iki yeraltı konteyner var isteğidim zaman atıyorum copu dagilmiyirda yerbellı bir gün gelip alıyorlar çöp arabasiylaTekrar eksi 8 dereceden sicacik selamlar
Her taraf don
Sabahin korunde ise okula gidenlerin Allah yardimcisi olsun
Bizim bugun copler aliniyodu
Eve gelince hemen bi kahve yapip copculere vereyim dedim ama yetismedi
Neskafe yoktu filtre yaptim makinede
Bu sogukta iyi olurdu,uzuldum
Bugunun anlam ve onemine gelirsek malesef artiyim
Ama hic uyumadim sayilir ve tarti saatimden cok once tartildim sabahin korunde
Arti 900
Bence en fazla 200 falandir
Cunku dun gec tartildigim halde bukadar degildi
O yuzden no panik :))
Yarin daha net sonucu alirim
Bu aralar kendimle ilgili çok şey düşünüyorum.
Hastalığın etkisi mi, yaşanılanlar mı, psikoloğa başlamanın etkisi mi. Hepsi birden mi bilmiyorum. Biz çoğu zaman kendi tercihlerimiz yüzünden böyle üzülüyoruz ya da zararlı çıkıyoruz.
Gittiğim diş hekimi, yıllardır ailece gittiğimiz, annemlerle çok eskilere dayalı tanışıklıkları var. Birbirlerine '' mahallemizin çocuğu'' diye hitap ederler. Öyle yakınız ki bir önceki muayenede borcumu harcımı sormadan babamın dükkanı gibi girip çıkmışım , eve gittikten kaç saat sonra aklıma geldi sormadığım
Ablamın alt ön iki dişi eğri olduğu için ve sigara içtiği için süreli lekeleniyor. Temizlik 1-2 hafta ancak gidiyor. Gittikçe takıntı haline getirmiş oralara yolu düştüğünde bir danışayım dişçiye demiş. Bizim her zaman muhatap olduğumuz kişi o gün izinli imiş, yeni başlayanlardan biri var yerinde. Ablam dişçiyle görüşmek istediğini belirtmiş, kız hiç oralı değil. Telefonla filan konuşuyormuş. ablamın çok zoruna gitmiş 15-20 dk sonra kalkıp eve gitmiş. Tabi kaile alnmadığı hissiyatıyla ve öfkeyle başka bir dişçiye gidip dişlerini yaptırıyor. Tabi memnun kalmıyor, rahatsız oluyor vs derken benim bu düşme olayı ile birlikte dişçiye gitme işlerimiz olunca,kendisi de dişçimize danışıyor ve o yaşadığı olayı anlatıyor.
Dişçinin cevabı 'burası sizin yeriniz, o beni çağırmıyorsa sen neden içeri girmiyorsun, neden cepten aramıyorsun, hadi o gün aramadın ısrar etmedin, birkaç gün sonra gelseydin'... Tabi dişe yapılacak birşey yok.
Eve giderken ablama dedim ki 'biz ne zaman insanları kırmamak adına sussak ve öfkelenip birşey yapmaya kalksak maddi manevi zarara uğruyoruz. sen o an tepki verseydin, biraz üste çıksaydın bu olmayacaktı. bu da bize büyük bir ders olsun' dedim.
Olaylar karşısında susmamak lazım, hakkı mutlaka aramak lazım. Konuşmak, hak aramak kavga etmek değilki, gayet de nazik bir şekilde talepler dile getirilebilinir...
Ay çok uzattım, yazasım varmış
Gıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerpinky banyoyu sen yaptırıyosn ya belin ağrımıyo mu eşin giydirsin çocuğu. Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Kahkaha attım
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyor
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyi
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyi
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazı
Bilen bilir çok kafa ütüledim zamanında bilmeyende bilsin
Benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kızıma yaptıkları haksızlığı hala hazmedemiyorum eşimde bişey olmamış yaşanmamıl gibi davranıyo eşimn ailesi de kırgın olan ben değilim sanki onlarmış gibi onlarda konuşmuyolar benle eşimde onlar cahil diye filan adamına göre cahiller ya neyse. çokta tınn. bebeğim 6 aylık olacak bana ne bir hayırlı olsun ne bir gözün aydın demediler ama ne zaman doğacağndn cinsiyttnden herşeye de merakları var koyacağım ismi bile biliyolar akrabalık bağları yok ama sağlam dedikodu bağları varben kaç aydır gitmiyordum evlerine eşim gidelim onlar geldi diyo napsam bilemedim
sabahina yumurta oeynir eklesene cnm doyurucu olsun
Aksamki bi parca olan seyi de gormedim :))
Guzel olmus
Aslinda eve fazla hamurisi yaomasan iyi olur evdekiler icinde iyi degil
Benim verdigim tarifi yapsana ayni borek gibi oluyor
En son brokoliyle yaptim benim oglan bayildi
Leslie yapamiyonmu evde
ins. Bugun duzelmisinizdir cnm
Sakin zamanda hissettiklerini guzelce anlat esine
Seninde kendin icin biseyler yapmak hakkin
Sanki diskoya gidiyon :) ) o cocuklarida babanin evinden getirmedin
cok cok guzel olmusss
cok simartiyosunuz adamlari sonra tepenize cikiyolar
Sen sadece onlar icin yasamiyosun
Hepsi cok guzel cnm
makarna olmamis cnm onun yerine yemegi fazla yeseydin salata yogurt ekleseydin
Yok cnm yasli birine haftada 2 gece refakat ediyorum
Bende kilo olmadigina eminim cnm
Ama 2 gun bulgur yedin bide ne zamandir spor yapmayip dun aksam yaptin bunlar etken olmustur bence
ozellikle aksamlari sifir karbon yapsan daha iyi gider kilolar cunku ekmek olmasada genelde corba oluyor sende
1 lt suya kirmizi elma cubuk tarcin koy kaynat icine birazda limon sik
Emzirenlerde yapabilir bunu
ohhhhh tugcemm duzelmiss :))
Tabiki olur cnm sen zaten korumadasin
Evde net sonucu görelim tatlim
eee ne guzel eksiymisin tatlim
Bide sabahlari sadece erik yersen vucut alisip tepki vermiyor hurma incir kaysida dene
Hatta bence en etkilisi incir
Hepsi aksamdan sicak suya islatilacak
Keten tohumu yagida iyiigeliyor
Arada sabah ac karna taze meyvede iyi ozellikle armut
yuzme olunca spora gerek yokki zaten tatlim
fazla degilmis cnm
Bence kesin eksidesindir
sizin discide esasli adammis ama :))
Hak aramak yada dusundugunu guzelce soylemek niye kirmak olsunki
Bende cocuklara hep derim
Dusundugunuzu soyleyin ama guzelce saygisizlik yapmadan
Uzandım da uyuyamadım . Kalkıp tartilayim bari :))Greyfurt yapıyorum ya canım meyve yok
Ben tutmadın ablam tuttu hile mi yaptı ki
Benimki de bak bak diye hep kilolulara gösterip sen kafana çok takıyorsun diyor ama her erkek dile de getirmese fit hatun ister ,bizde oyleyiz aslında giydiği yakışan mi yusyuvarlak bir adam mı çünkü doğada hayvanlar bile beğenilmek için çabalarken eşlerine bizim isteklerde doğal
haha ben bunu çok yapıyorum popo filan değil direk yumrukluyorum hirsim çıkana kadar beni deli ediyorsun diyorum dalga geçiyor cok kuvvetlisin heryerim acıdı diye
Ba-yil-dimmmmmmmmmmmm
Acaba uyku sersemi yanlış mı gördünbende şok
Eksi ile başlamak süper
Hoşgeldin baya eskilerdensin galiba
Eve ne zaman geçiyorsun canım
tartilip geri yat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?