- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.881
Greyfurt yapıyorum ya canım meyve yokAh canım.kuru meyveni suya ısla da öyle yat.unutma.
Ben tutmadın ablam tuttu hile mi yaptı kiGevşek tutmadiysan doğrudur abla
Benimki de bak bak diye hep kilolulara gösterip sen kafana çok takıyorsun diyor ama her erkek dile de getirmese fit hatun ister ,bizde oyleyiz aslında giydiği yakışan mi yusyuvarlak bir adam mı çünkü doğada hayvanlar bile beğenilmek için çabalarken eşlerine bizim isteklerde doğalHiç sorun yok tatlım hoşbuldum ancak kaynaşıyoruz
Eşim çok şükür ki takmaz kiloma bakımlılığa bakımsızlığıma hiç laf etmez beni tanıdığında 55 57 kilolardaydım en fazla 75 oldum 5yılda hiç demedi kilo ile ilgili en ufak birşey vermeye kalkışınca der hep çok abartıyorsun neyin var ki böyle de güzelsin filan ama ben o rakamlara dayanamadığım için giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime
haha ben bunu çok yapıyorum popo filan değil direk yumrukluyorum hirsim çıkana kadar beni deli ediyorsun diyorum dalga geçiyor cok kuvvetlisin heryerim acıdı diyeelin yok muuu bir tane poposuna yapıştır aynı çocuklara yaptığımız gibi hak ettin sinirim çıksın de sonrada gül gitsin ne içine atıyorsun tüm hastalıklar biriktirip içimize atıyoruz diye çıkıyor
Ba-yil-dimmmmmmmmmmmmHASTALIK RUHUN BENİ SEV ÇAĞRISIDIR.
GÖZ:Neyi görmek istemiyorsun ?
KULAK:Neyi duymak istemiyorsun?
KALP:Sevgisizlik mi yaşıyorsunuz?
MİDE:Neyi hazmedemiyorsun ? Kime neye öfkelisin,affedemiyorsun ?...
BAĞIRSAK:Neyi bırakamiyorsun.İhtiyacin olmayan eşyalarını...bırakamiyormusun. Her şeyi biriktiriyormusun ? . Vücudunda seni örnek alır.
BOĞAZ:Kendini ifade edemiyormusun?,Neyi yutmak ,susmak zorunda kalıyorsun?
Dinle bakalım bedenin sana ne diyor . Farkında olmadığınız halının altına süpurdüğünüz hangi sorununuza kulak vermenizi istiyor.Bedeninizin iyiliği ruhumuzun mutluluğu ile direk bağlıdır.Ruh bedeni ,Beden ruhu takip eder.
Acaba uyku sersemi yanlış mı gördünKilo bildirimim.
Cuma.74.4 kg
Bugun 77.0 kg
Fark +2.6 kg
Bu kadar fark normal degil. Menum haricinde birsey yemedim o yuzden sok yasadim ya. Sporumu da yapmistim. Anlayamadim kac defa indim ciktim tartiya bilmiyorum. Yarin tekrar tartilirim artik bakalim ne cikacak
Eksi ile başlamak süperKilo bildirimi
Cuma:65.9
Pazartesi:65.7
Fark -200
Tuvalete çıkmadım çünkü önceden demiştim ben öğlene doğru çıkıyorum.
Hoşgeldin baya eskilerdensin galibaMerhaba bayanlar
Ben eski üyelerdenim bir zamnlar burada cokkk guzel kilolar vermiştimmalesef bu aralar kilolarım aldı başını gitti tekrar dönmek istiyorum ama prosedür nasıldır nasil işliyor bilgim yok beni aydınlatın lütfen gruba geri donebilirmiyim? Daha önce farklı gruplarda devam etmek istedim ama olması 9.takimin yeri başka benim için dönebilirsem bu gruba dönmek isterim müsadenizle
Eve ne zaman geçiyorsun canımEki Görüntüle 2227161
Böyle geldim kızlar 109 sabitim
Annemin tartısı bakalım şimdi evde nasıl olacak elektronik benim tartım
tartilip geri yat :)Günaydın hatunlar
O kadar uykum var ki tartılmaya bile takatim yok
Tartı cuma:70.0
Tartı ptesi: 70.4
Uykusuzluk mu , gece yaptığım eliptik mi bilmiyorum dün -500 du eksim kaybolup birde + ya geçmiş
Bilgilerine baktim cnmMerhaba evet bende seni hatırladım enson yanılmıyorsam 1.takimdaydim devam edemedim
Baya bi zamn geçti aradan ben daha önce 9. Takım kaptanlığını yapmıştım zaman ayiramadigimdam beril arkadaşa grubu devrettim sonra bi türlü toparlanamadim kilolarimla başım belalara girdi başka gruba geldim ama sürdüremedim bi türlü eski motivasyonunu yakalayamadım ama bu sefer kesin olarak kurtulmak istiyorum geri donebilirmiyim acaba kurallar nasil
sen kaptın işi tuğçemmm işte benim de herkese anlatmak istediğim biriktirme bir şey olduğun da uslubuna dikkat ederek söylemen gerekeni söyle amacımız karşıdaki insanı kırıp intikam almak değil ki ona ne yaptığını fark ettirmek fakına varmasa bile biz içimizdekini söyleyip bizden çıkarıyoruz ya o bile yeter :)Bu aralar kendimle ilgili çok şey düşünüyorum.
Hastalığın etkisi mi, yaşanılanlar mı, psikoloğa başlamanın etkisi mi. Hepsi birden mi bilmiyorum. Biz çoğu zaman kendi tercihlerimiz yüzünden böyle üzülüyoruz ya da zararlı çıkıyoruz.
Gittiğim diş hekimi, yıllardır ailece gittiğimiz, annemlerle çok eskilere dayalı tanışıklıkları var. Birbirlerine '' mahallemizin çocuğu'' diye hitap ederler. Öyle yakınız ki bir önceki muayenede borcumu harcımı sormadan babamın dükkanı gibi girip çıkmışım , eve gittikten kaç saat sonra aklıma geldi sormadığım
Ablamın alt ön iki dişi eğri olduğu için ve sigara içtiği için süreli lekeleniyor. Temizlik 1-2 hafta ancak gidiyor. Gittikçe takıntı haline getirmiş oralara yolu düştüğünde bir danışayım dişçiye demiş. Bizim her zaman muhatap olduğumuz kişi o gün izinli imiş, yeni başlayanlardan biri var yerinde. Ablam dişçiyle görüşmek istediğini belirtmiş, kız hiç oralı değil. Telefonla filan konuşuyormuş. ablamın çok zoruna gitmiş 15-20 dk sonra kalkıp eve gitmiş. Tabi kaile alnmadığı hissiyatıyla ve öfkeyle başka bir dişçiye gidip dişlerini yaptırıyor. Tabi memnun kalmıyor, rahatsız oluyor vs derken benim bu düşme olayı ile birlikte dişçiye gitme işlerimiz olunca,kendisi de dişçimize danışıyor ve o yaşadığı olayı anlatıyor.
Dişçinin cevabı 'burası sizin yeriniz, o beni çağırmıyorsa sen neden içeri girmiyorsun, neden cepten aramıyorsun, hadi o gün aramadın ısrar etmedin, birkaç gün sonra gelseydin'... Tabi dişe yapılacak birşey yok.
Eve giderken ablama dedim ki 'biz ne zaman insanları kırmamak adına sussak ve öfkelenip birşey yapmaya kalksak maddi manevi zarara uğruyoruz. sen o an tepki verseydin, biraz üste çıksaydın bu olmayacaktı. bu da bize büyük bir ders olsun' dedim.
Olaylar karşısında susmamak lazım, hakkı mutlaka aramak lazım. Konuşmak, hak aramak kavga etmek değilki, gayet de nazik bir şekilde talepler dile getirilebilinir...
Ay çok uzattım, yazasım varmış
olabilir canım reglde bugün olmazsa yarın bakalım kısmetDediğin gibi hem eliptik hem de gece uykusuzlugunun etkisidir, cumaya kaybolur o etkiler güzel bir eksi görürsün bence
Öfke ile kalkan zararla oturur diye boşa dememişler bende çok yaptım geçmişteBu aralar kendimle ilgili çok şey düşünüyorum.
Hastalığın etkisi mi, yaşanılanlar mı, psikoloğa başlamanın etkisi mi. Hepsi birden mi bilmiyorum. Biz çoğu zaman kendi tercihlerimiz yüzünden böyle üzülüyoruz ya da zararlı çıkıyoruz.
Gittiğim diş hekimi, yıllardır ailece gittiğimiz, annemlerle çok eskilere dayalı tanışıklıkları var. Birbirlerine '' mahallemizin çocuğu'' diye hitap ederler. Öyle yakınız ki bir önceki muayenede borcumu harcımı sormadan babamın dükkanı gibi girip çıkmışım , eve gittikten kaç saat sonra aklıma geldi sormadığım
Ablamın alt ön iki dişi eğri olduğu için ve sigara içtiği için süreli lekeleniyor. Temizlik 1-2 hafta ancak gidiyor. Gittikçe takıntı haline getirmiş oralara yolu düştüğünde bir danışayım dişçiye demiş. Bizim her zaman muhatap olduğumuz kişi o gün izinli imiş, yeni başlayanlardan biri var yerinde. Ablam dişçiyle görüşmek istediğini belirtmiş, kız hiç oralı değil. Telefonla filan konuşuyormuş. ablamın çok zoruna gitmiş 15-20 dk sonra kalkıp eve gitmiş. Tabi kaile alnmadığı hissiyatıyla ve öfkeyle başka bir dişçiye gidip dişlerini yaptırıyor. Tabi memnun kalmıyor, rahatsız oluyor vs derken benim bu düşme olayı ile birlikte dişçiye gitme işlerimiz olunca,kendisi de dişçimize danışıyor ve o yaşadığı olayı anlatıyor.
Dişçinin cevabı 'burası sizin yeriniz, o beni çağırmıyorsa sen neden içeri girmiyorsun, neden cepten aramıyorsun, hadi o gün aramadın ısrar etmedin, birkaç gün sonra gelseydin'... Tabi dişe yapılacak birşey yok.
Eve giderken ablama dedim ki 'biz ne zaman insanları kırmamak adına sussak ve öfkelenip birşey yapmaya kalksak maddi manevi zarara uğruyoruz. sen o an tepki verseydin, biraz üste çıksaydın bu olmayacaktı. bu da bize büyük bir ders olsun' dedim.
Olaylar karşısında susmamak lazım, hakkı mutlaka aramak lazım. Konuşmak, hak aramak kavga etmek değilki, gayet de nazik bir şekilde talepler dile getirilebilinir...
Ay çok uzattım, yazasım varmış
günaydın abla
ayy mefkuşum son cümlen de sanki doktor nawzaradan varmış gibi hissettimBilgilerine baktim cnm
2016 subat da 1.takimda listeye girmisin
Mart sonu 85 kiloyla izine ayrilmisin
Istersen tabiki burada devam edebilirsin
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Şu anda listeye girmen konusunda bisey diyemem
Once senin devamliligini, performansini gormem lazim :))
Hey Allahim nerden aklina geldiayy mefkuşum son cümlen de sanki doktor nawzaradan varmış gibi hissettim
Eee hadi gari simarmada uzatma sende :) )Bu arada biz barıştık galiba ,galiba diyorum çünkü kimse özür dilemedi sabah giderken öpüp gitti uyuyor gibi yaptım
ayy mefkuşum son cümlen de sanki doktor nawzaradan varmış gibi hissettim
Aile baglari konusunda ayni seyi dusundumAğır yaşamlar İtalya başlamış ama bir nawzaradan etkisi bulamadım , bunların eti sıkı galiba 312 kg ama nawzaradana gelen 312liklerden daha az duruyorlardi,aile bağları da daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?