Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.921
O uykusuzluktan bende bol miktarda varGünaydın kızlar
Cuma:80,3
Bugun :80,6
+300
Uykusuzluk etkilidir diye tahmin ediyorum
Bende dun aksam brokoli yemistim onunda etkisi olabilir
Bugunden itibaren sislik yapacak seyler yenmesin butun odemler gitsin
Suya ve tuza dikjat edin
Brokoli şişlik yapıyormu abla bende öğlen ananas Aksam Yoğurtlu brokoli düşünüyordumBende dun aksam brokoli yemistim onunda etkisi olabilir
Bugunden itibaren sislik yapacak seyler yenmesin butun odemler gitsin
Suya ve tuza dikjat edin
Bende bir kaç takımda yarıştım geri biraktim motivasyon eksikliğinden iyiki bu takimdayim en iyi motive burda tatlim hoşgeldinMerhaba bayanlar
Ben eski üyelerdenim bir zamnlar burada cokkk guzel kilolar vermiştimmalesef bu aralar kilolarım aldı başını gitti tekrar dönmek istiyorum ama prosedür nasıldır nasil işliyor bilgim yok beni aydınlatın lütfen gruba geri donebilirmiyim? Daha önce farklı gruplarda devam etmek istedim ama olması 9.takimin yeri başka benim için dönebilirsem bu gruba dönmek isterim müsadenizle
Az yagli yoğurt yeseydin canım keşke içine limon pul biber hem tok tutuyor hem yağ yaktırıyormuş ben yatmadan önce bazen yiyorum eksi olman güzel cumaya daha iyisonuç alırsınCuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200
Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
İnşallah canım. Gece 3 falandı yemek istemedimAz yagli yoğurt yeseydin canım keşke içine limon pul biber hem tok tutuyor hem yağ yaktırıyormuş ben yatmadan önce bazen yiyorum eksi olman güzel cumaya daha iyisonuç alırsın
Hoş buldum evet canim bi 5 yıldan fazla olmuşturGreyfurt yapıyorum ya canım meyve yok
Ben tutmadın ablam tuttu hile mi yaptı ki
Benimki de bak bak diye hep kilolulara gösterip sen kafana çok takıyorsun diyor ama her erkek dile de getirmese fit hatun ister ,bizde oyleyiz aslında giydiği yakışan mi yusyuvarlak bir adam mı çünkü doğada hayvanlar bile beğenilmek için çabalarken eşlerine bizim isteklerde doğal
haha ben bunu çok yapıyorum popo filan değil direk yumrukluyorum hirsim çıkana kadar beni deli ediyorsun diyorum dalga geçiyor cok kuvvetlisin heryerim acıdı diye
Ba-yil-dimmmmmmmmmmmm
Acaba uyku sersemi yanlış mı gördünbende şok
Eksi ile başlamak süper
Hoşgeldin baya eskilerdensin galiba
Eve ne zaman geçiyorsun canım
tartilip geri yat :)
Ne 85miBilgilerine baktim cnm
2016 subat da 1.takimda listeye girmisin
Mart sonu 85 kiloyla izine ayrilmisin
Istersen tabiki burada devam edebilirsin
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Şu anda listeye girmen konusunda bisey diyemem
Once senin devamliligini, performansini gormem lazim :))
aynen öyle ilkler unutulmaz boşuna dememişlerBende bir kaç takımda yarıştım geri biraktim motivasyon eksikliğinden iyiki bu takimdayim en iyi motive burda tatlim hoşgeldin
sevilay cumartesi ne yemistin cnm soyledigim halde menu vermedinKilo bildirimi
Cuma 68.6
Bugün 69.5
+900
Hiç bu kadar arti çıkmamıştımbugünden itibaren az karbon bol spor
Fazla degil cnm eminim yine guzel bi eksi gelirGünaydın kızlar
Cuma:80,3
Bugun :80,6
+300
Uykusuzluk etkilidir diye tahmin ediyorum
Allah kalplerine vicdan versin cnm ne diyelimYok abla hiç bişy demediler eşime demişmişş annesi. Biliyolar tabi ama ben tavır gösterdiğim için suçluymuşum gibi davranıyolar
yok cnmBurasida sabah -7 dereceydi her yer buzdu şuan biraz ısındı abla sizin orda yeralti konteyner yokmu burda her binanın önünde iki yeraltı konteyner var isteğidim zaman atıyorum copu dagilmiyirda yerbellı bir gün gelip alıyorlar çöp arabasiyla
Bende artiyim bu sefer 3 gün detoks yapacam
masallah ne kadar sabirliymisin cnmçok haklısın, bu konuda ben de kendimde cok eksik görüyorum, ya içime atıp atıp sonra alakasız bir yerde patlıyorum ya da içimde dert oluyo boyle, keske yapsaydım, keske etseydim diye. Ben de elimden geldiğince artık kendimi takip ediyorum, eğer bir şey beni huzursuz ederse dur azıcık da karsımdakini huzursuz etsin madem tek basıma kalmayayım diyorum
yaa cok guzel bir sozz ne kadar da dogru :)
Şimdi hikayeni bilmeden kıyaslıyor gibi gözükmek istemem sadece benimde basımdan bir şeyler geçti belki sana da yardımcı olur diye kendi hikayemden biraz bahsedeyim ben de.
Biz eşimle 18 yasından beri birlikteyiz, üniversitenin ilk senesinde tanıltık. Önce ailesiyle de her sey iyiydi, 23 yasında mezun olduk, ikimizde işe girdik zamanla falan ben artık evleniriz diye beklerken bir noktada ogrendim ki ailesi beni istemiyor. İlk basta gayet aramız iyiyken işler ciddiye binmeye baslayınca neler neler denediler. Ben esimden baska sehirde yasamama ragmen sırf ayrılalım daha cok uzaklasalım birbirimizden diye esime seni yurtdısına master a yollayalım parasını biz verelim falan gibi tekliflerde bile bulundular ( bu arada eşim zaten okulu 2. falan bitirmişti istese bursla yurtdısına zaten cıkabilirdi o zamanda). Neyse önce esim benden sakladı, sonra bir noktada ben ogrendim beni istemediklerini, bir konusma yaptık aramızda, o ailesinin bazen boyle garip davranabileceğini ama eğer onların gonlunu kazanmaya calısırsam basarabileceğime inandıgını soyledi. Sonucta aslında seni tanımıyorlar Berrin yılda bir iki kez gorduler suana kadar bu bir iki gormeyle neyini tanıdılar bildiler ki dedi. Neyse cok uzattım, velhasıl kelam ben bu olaydan sonra bildiğin onlar beni terslese de çocuk gizi nazladım onları. Her ozel gunlerinde aradım, kötü günlerinde yanlarında oldum, hediyeler, cicekler alıp yolladım baska sehirde olmamamıza ragmen. Sonra bir cenazeleri oldu baska sehirde olmasına ragmen kalktım gittim yanlarına destek olmaya, o olaydan sonra kafalarında dank etmeye basladı biraz. Sonra kayınpederim cok buyuk bir ameliyat oldu, ben kalktım gittim evlerini temizledim, refaket ettim.Bayramdı gelen misafirleri agırladım. Bir de benimki bir evin bir oglu ve tek cocuk. Bu olay olurken biz evli degildik henuz, nişanlı bile degildik hatta :) Baktılar ki ben oyle onların kafalarında kurdugu gibi bir insan degilim, oğullarını gercekten seviyorum, ve oraya gelip onlara yardım etmem aslında bir lutuf yapmak zorunda da değilim ama yapıyorum. Tamamen içimden gelerek yaptım bunlarıda. İşte bu son olaydan 3 ay sonra biz evlendik. O tarihten beri de kayınvalimde kayınpederimde etrafımda dönerler, aman kızım iyi misin nasılsın, gibisinden, evlenirken de maddi manevi epey destek oldular.
Demem o ki, sen iyi ol. Onları sanki birer cocuk gibi gor, dediklerine alınma, cocuk nazlanması gibi dusun, sen iyi olursan hem esin daha huzurlu olur der ki benim hanımım elinden geleni zaten yapıyor, hem de sen huzurlu olursun. İyi olmak hiç bir şey sağlamasa iç huzur sağlar. Bırak onlar sana kötülük ettiklerini sansınlar. İyi oldugun surece hep sen kazanacaksın aslında. Çok uzun oldu umarım sıkmadım seni. Ben bu surec sonunda 30 yasımda evlendim hem de 18 yasından beri birlikte oldugum insanla :)
ben de bir iki gün erik yiyeyim sonraki gun kayısı yerim diyordum, teşekkürler kaptanım incir yok suan evde bugun alabilirsem yarın denerim.
Sakınnnn hele bide artiyken:))Brokoli şişlik yapıyormu abla bende öğlen ananas Aksam Yoğurtlu brokoli düşünüyordum
Plan guzel cnmKK'nın sultanları tekrar merhaba,
Ben sporumu yaptım, henuz kahvaltı faslına geçemedim şimdi ona geçicem.
Sizinle bugün planladıgım menüyü paylasmak istedim
Kahvaltıda pırasalı, çökelekli omlet yapmayı planlıyorum
arada yeşil elma fındık falan yerim
aksama da ızgara et yapıcaz, dun et aldık esimle yanında salata ve yogurt yerim
sonrasında da Ananas aldık onu yerim, yani bu aksam yemekten sonra bir öğünüm olabilir simdiden soylim dedim. Cunku dun esime soz verdim birlikte ananas yicez. Aksam yemeği sonrası dun yiyelim dedi, ben de olmaz saat gec oldu dedim bugun yemeye anlastık :)
tabiki farkeder cnmCuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200
Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
o zaman bismillah deyip seni taniyalim cnm :))e 85miyolum uzun desene
Zaten bende hemen listeye girmek istemem tatlım önce motivasyonumu sağlayayım
sevilay icin ilk degil son durak burasi:)))ynen öyle ilkler unutulmaz boşuna dememişler
afiyet olsunAnnemle beraber yaptık canım
sucuk bir keresinde annemgil yapmıştı ama çok sert olmuştu siz nasıl yapıyorsunuzselam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
anladım canım bende bu suzgrcler den artık alayBak baba ben sana saka yapinca bile nasil iniyosun, yazik degil mi bana kac kilo verdjm hala sisko diyosun bana de bari, kiyamam ya babana da benim babam da boyle, tam kiz babasi cok hislidir :)
Spor bugun dinlenme gunum diye az ben hafta ici her gun yapiyorum, haftasonu oldugu kadar. Buharda pisiricim yok yaa su suzgec gibi olup tencerenin dibine koyan bir alet var ya tencereye az su koyup icine sucgec gibi aleti onun icine de sebzeleri koyup tencerenin kapagini kapatiyoruz, oyle altta kaynayan suyun buharinda pisiyo sebze.
Sen burda yazilanlara bakma kimse iyiligini anlatmaz, herkes kusunce anlatir :)
Ay alistirmisiz nazlamaya hic arada seninde kendine zaman ayirman gerektigini dusunmuyorlar. Bu aralar dllunay var hep ondan sjnirler geriliyo, bende bugun sinirden agladim, sonra kendimi telkin ettim, sinirimi 1 adet yesil elmayi katur kutur yiyerwk ondan cikardim. Sonrada esime dedim sen beni uzdjn ben agladim, sen gormedin bile diye, sonra o da uzuldu yaltigina. Bjnlar hep dolunaydan, cok takilmamak lazim.
Allllaaaaaahhhhh adamlar cosmus bende de var aynisindan da sallamiyorum artik kumanda meselesini deee kendini dusunme kavgasini da cook ettik ben artik sitil degistirdim kizmayacaksin takmayacaksin gulerek canina okuyacaksinbende yontem bu o bagiriyorsa kiziyorsa bende gule gule icimde ne varsa soyluyorum hem rahatliyorm hwm de onun bana ck yuklwesini engelliyorum heeee herzaman oluyormu bu tabiki hayir bazen meteor carpismasi oluyor o da tuzu biberi sabaha duzelirsiniz yav onlarsizda olmuyo iste kabul edin gulun bakiiiiim q
susmak kizmaktan daha tehlikeli sonra öfke nöbetleri geçirilebiliyor içimizde birşey birakmayalim ya sözlü anlatalım yada diyemiyceksek kağıda yazıp atalım ve unutalimbenim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola
insanin düşünce dünyası ya problemi çözer ya da artırır o yüzden söyleme sanatı çok önemli suçlayarak değil gerçekten ne istediğimizi bilerek ifade etme bazen zaten söylemeye kalmadan karşı tarafini bilinc altini harekete geçiriyoruz sonra işin işinden iyice çıkamıyoruz o yüzden bir problem var ve bunu nasıl sevgiyle cozebilirimyaklaşım belli gülüm sakin zamanın da benim sağlıklı güzel bir bedenim olmasını istemiyor musun böyle kalma mı istiyorsun diye başlayacaksın konuşmaya ha böyle beğeniyor seviyorsan söyle bileyim diyeceksin tatlı tatlı ama, yok derse o zaman işin gücün çoluk çocuğun arasın da ben enerji zaman bulup spor yapmak istediğim de sen de azıcık fedakarlık yap hem çocuklarla kaliteli vakit geçirirsin diyeceksin, kendimi bazen yalnız tek başına mücadele veriyor gibi hissediyorum v.s. böylece hem için de olanları söyleyip rahatlayacaksın hem de belki bir ihtimal eşin tamam diyebilir burada maksat eşini ikna etmek değil kendi hislerini olabildiğince yumuşak şekil de ifade etmek , ben çabalıyorum sen hiç bir şey yapmıyorsun tarzın da konuşursan eşinin bilinç altı savunmaya geçer al sana yeni bir tartışma daha çok moral bozukluğu olur burada anahtar kelime -ben hissediyorum- üzüntülü tek yorgun v.s. kendi cümlelerinle sen halledersin zaten gülüm
Gönlünü ferah tut rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inaşallah benim 2 numara zorunlu sezeryan oldu ben daha çabuk ayağa kalktım canım rahat ol hiç Doğum yapmamış gibi ol inşallahGıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerpinky banyoyu sen yaptırıyosn ya belin ağrımıyo mu eşin giydirsin çocuğu. Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Kahkaha attım
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyor
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyi
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyi
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazı
Bilen bilir çok kafa ütüledim zamanında bilmeyende bilsin
Benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kızıma yaptıkları haksızlığı hala hazmedemiyorum eşimde bişey olmamış yaşanmamıl gibi davranıyo eşimn ailesi de kırgın olan ben değilim sanki onlarmış gibi onlarda konuşmuyolar benle eşimde onlar cahil diye filan adamına göre cahiller ya neyse. çokta tınn. bebeğim 6 aylık olacak bana ne bir hayırlı olsun ne bir gözün aydın demediler ama ne zaman doğacağndn cinsiyttnden herşeye de merakları var koyacağım ismi bile biliyolar akrabalık bağları yok ama sağlam dedikodu bağları varben kaç aydır gitmiyordum evlerine eşim gidelim onlar geldi diyo napsam bilemedim
neyseki herkes iyi yerine yerlesmis cnmSelam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuyduçok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
Tencere takimlarinin icinde oluyor bazenanladım canım bende bu suzgrcler den artık alay
neyse eksi olsunda hepsine raziyiz :))Hayırlı haftalar hanımlar tartı benide sok etti -100 Gr dün eksi daha fazlaydı spora yeni başladım birde akşam yemeği biraz geç oldu ona bağlıyorum durmak yok yola devam
galibası yok barışmışsınız:))Bu arada biz barıştık galiba ,galiba diyorum çünkü kimse özür dilemedi sabah giderken öpüp gitti uyuyor gibi yaptım
İnşallah canim öyle yaparımsevilay cumartesi ne yemistin cnm soyledigim halde menu vermedin
Bu arti yemektenmi sisliktenmi
Fazla degil cnm eminim yine guzel bi eksi gelir
Allah kalplerine vicdan versin cnm ne diyelim
yok cnm
Burda herkesin copu ayri
Bide 4 cop kovamiz var :)) yesillik sebze artiklari, kagit karton, mryvesuyu kutusu konserve vs. Icin bide kalan normal cop icin
O artiyi ne yap ne et hallet cnm
Senin yerinde olsam sifir karbon yaparim
Tuza suya dikkat et bidebspor
masallah ne kadar sabirliymisin cnm
Sakınnnn hele bide artiyken:))
Tabiki yapiyor cnm o da lahanagillerden
Aksamda ananas yogurt ye
Plan guzel cnm
Ananasi cok yime :))
tabiki farkeder cnm
Son ara ogununu yogurt olarak yap daha tok tutar
Bu haftayida atlattinmi alisirsin
en son cümlede bakalım başarılı olursan der gibi doktor now da diyor ya ameliyata hazır mısın bir görelim :)Hey Allahim nerden aklina geldi
Tartilar yalan soylemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?