Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Cuma:80,3
Bugun :80,6
+300
Uykusuzluk etkilidir diye tahmin ediyorum
O uykusuzluktan bende bol miktarda var
iki çocuk biri uyusa biri uyanıyor canları sagolsun
Cumaya düzelir inşallah eksiye geceriz

Bende dun aksam brokoli yemistim onunda etkisi olabilir

Bugunden itibaren sislik yapacak seyler yenmesin butun odemler gitsin
Suya ve tuza dikjat edin

Bende dun aksam brokoli yemistim onunda etkisi olabilir

Bugunden itibaren sislik yapacak seyler yenmesin butun odemler gitsin
Suya ve tuza dikjat edin
Brokoli şişlik yapıyormu abla bende öğlen ananas Aksam Yoğurtlu brokoli düşünüyordum

Bende bir kaç takımda yarıştım geri biraktim motivasyon eksikliğinden iyiki bu takimdayim en iyi motive burda tatlim hoşgeldin

KK'nın sultanları tekrar merhaba,

Ben sporumu yaptım, henuz kahvaltı faslına geçemedim şimdi ona geçicem.
Sizinle bugün planladıgım menüyü paylasmak istedim

Kahvaltıda pırasalı, çökelekli omlet yapmayı planlıyorum
arada yeşil elma fındık falan yerim
aksama da ızgara et yapıcaz, dun et aldık esimle yanında salata ve yogurt yerim
sonrasında da Ananas aldık onu yerim, yani bu aksam yemekten sonra bir öğünüm olabilir simdiden soylim dedim. Cunku dun esime soz verdim birlikte ananas yicez. Aksam yemeği sonrası dun yiyelim dedi, ben de olmaz saat gec oldu dedim bugun yemeye anlastık :)

Cuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200

Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
Az yagli yoğurt yeseydin canım keşke içine limon pul biber hem tok tutuyor hem yağ yaktırıyormuş ben yatmadan önce bazen yiyorum eksi olman güzel cumaya daha iyisonuç alırsın

Hoş buldum evet canim bi 5 yıldan fazla olmuştur
Ne 85mi yolum uzun desene
Zaten bende hemen listeye girmek istemem tatlım önce motivasyonumu sağlayayım
Bende bir kaç takımda yarıştım geri biraktim motivasyon eksikliğinden iyiki bu takimdayim en iyi motive burda tatlim hoşgeldin
aynen öyle ilkler unutulmaz boşuna dememişler

Kilo bildirimi
Cuma 68.6
Bugün 69.5
+900
Hiç bu kadar arti çıkmamıştım bugünden itibaren az karbon bol spor
sevilay cumartesi ne yemistin cnm soyledigim halde menu vermedin
Bu arti yemektenmi sisliktenmi

Günaydın kızlar
Cuma:80,3
Bugun :80,6
+300
Uykusuzluk etkilidir diye tahmin ediyorum
Fazla degil cnm eminim yine guzel bi eksi gelir
Yok abla hiç bişy demediler eşime demişmişş annesi. Biliyolar tabi ama ben tavır gösterdiğim için suçluymuşum gibi davranıyolar
Allah kalplerine vicdan versin cnm ne diyelim

yok cnm
Burda herkesin copu ayri
Bide 4 cop kovamiz var :)) yesillik sebze artiklari, kagit karton, mryvesuyu kutusu konserve vs. Icin bide kalan normal cop icin

O artiyi ne yap ne et hallet cnm
Senin yerinde olsam sifir karbon yaparim
Tuza suya dikkat et bidebspor
masallah ne kadar sabirliymisin cnm

Brokoli şişlik yapıyormu abla bende öğlen ananas Aksam Yoğurtlu brokoli düşünüyordum
Sakınnnn hele bide artiyken:))
Tabiki yapiyor cnm o da lahanagillerden
Aksamda ananas yogurt ye
Plan guzel cnm
Ananasi cok yime :))
Cuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200

Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
tabiki farkeder cnm
Son ara ogununu yogurt olarak yap daha tok tutar
Bu haftayida atlattinmi alisirsin

Selam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuydu çok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım

Annemle beraber yaptık canım
afiyet olsun

selam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
sucuk bir keresinde annemgil yapmıştı ama çok sert olmuştu siz nasıl yapıyorsunuz

anladım canım bende bu suzgrcler den artık alay

benim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola
susmak kizmaktan daha tehlikeli sonra öfke nöbetleri geçirilebiliyor içimizde birşey birakmayalim ya sözlü anlatalım yada diyemiyceksek kağıda yazıp atalım ve unutalim

insanin düşünce dünyası ya problemi çözer ya da artırır o yüzden söyleme sanatı çok önemli suçlayarak değil gerçekten ne istediğimizi bilerek ifade etme bazen zaten söylemeye kalmadan karşı tarafini bilinc altini harekete geçiriyoruz sonra işin işinden iyice çıkamıyoruz o yüzden bir problem var ve bunu nasıl sevgiyle cozebilirim

Gönlünü ferah tut rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inaşallah benim 2 numara zorunlu sezeryan oldu ben daha çabuk ayağa kalktım canım rahat ol hiç Doğum yapmamış gibi ol inşallah

neyseki herkes iyi yerine yerlesmis cnm
Sende iş de dinlenirsin bjraz :))

Tartidan ne haber

anladım canım bende bu suzgrcler den artık alay
Tencere takimlarinin icinde oluyor bazen
Bende onda yapiyorum
Hayırlı haftalar hanımlar tartı benide sok etti -100 Gr dün eksi daha fazlaydı spora yeni başladım birde akşam yemeği biraz geç oldu ona bağlıyorum durmak yok yola devam
neyse eksi olsunda hepsine raziyiz :))

Disardan yemekde etkiliyor cnm dun doner yemistin

İnşallah canim öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…