- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.941
italyanlar aileye düşkün bir millet . ben de izledim ilk 2 bölümü cidden bunlar daha az göründü aynı kiloda ki amerikalılara göre hala hareket ettikleri için mi acaba bilemedim ben de , program olarak amerikalıların ki daha iyi italyanların sistem iyi olsa da izlenme olarak aynı tadı vermedi banaAğır yaşamlar İtalya başlamış ama bir nawzaradan etkisi bulamadım , bunların eti sıkı galiba 312 kg ama nawzaradana gelen 312liklerden daha az duruyorlardi,aile bağları da daha iyi gibi
ben de sana çok güldüm tavanın markası alınların da gezsinlerrr çok yaratıcısın ponimmmGıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerpinky banyoyu sen yaptırıyosn ya belin ağrımıyo mu eşin giydirsin çocuğu. Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Kahkaha attım
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyor
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyi
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyi
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazı
Bilen bilir çok kafa ütüledim zamanında bilmeyende bilsin
Benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kızıma yaptıkları haksızlığı hala hazmedemiyorum eşimde bişey olmamış yaşanmamıl gibi davranıyo eşimn ailesi de kırgın olan ben değilim sanki onlarmış gibi onlarda konuşmuyolar benle eşimde onlar cahil diye filan adamına göre cahiller ya neyse. çokta tınn. bebeğim 6 aylık olacak bana ne bir hayırlı olsun ne bir gözün aydın demediler ama ne zaman doğacağndn cinsiyttnden herşeye de merakları var koyacağım ismi bile biliyolar akrabalık bağları yok ama sağlam dedikodu bağları varben kaç aydır gitmiyordum evlerine eşim gidelim onlar geldi diyo napsam bilemedim
masallah marifetliymisin :))Mefkurem evet abla kendi yemeğimi yapıyorum diyeye uygun evde yoksa ,annenem hastaydı annemlere oraya gidince evde yemek olmuyor bazen hazırlıyorum bende :))
@nanekekik bir de sen olc bakalım
güya bir şey yazmayacaktım ama olmuyooorrrYok abla hiç bişy demediler eşime demişmişş annesi. Biliyolar tabi ama ben tavır gösterdiğim için suçluymuşum gibi davranıyolar
Hosgeldin Burcu abla irem 21 memnun oldum ilk hedefinmi 90 kg9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
Yapa yapa öğreniyorum şimdide fırında unsuz mücver deniyom fırına attım acaba nasıl bişey çıkacakmasallah marifetliymisin :))
Tekrar 9.takim ailesine hosgeldin sevgicim9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
burcu nerden cikti kizzz :))))Hosgeldin Burcu abla irem 21 memnun oldum ilk hedefinmi 90 kg
olur niye olmasinkiYapa yapa öğreniyorum şimdide fırında unsuz mücver deniyom fırına attım aca
Ay Burcu nerden çıktı sevgi ablaHosgeldin Burcu abla irem 21 memnun oldum ilk hedefinmi 90 kg
Yapa yapa öğreniyorum şimdide fırında unsuz mücver deniyom fırına attım acaba nasıl bişey çıkacak
Karnabahar labne peyniri yumurta baharatburcu nerden cikti kizzz :))))
olur niye olmasinki
Ne koydun icine
maşallah sana gülümmçok haklısın, bu konuda ben de kendimde cok eksik görüyorum, ya içime atıp atıp sonra alakasız bir yerde patlıyorum ya da içimde dert oluyo boyle, keske yapsaydım, keske etseydim diye. Ben de elimden geldiğince artık kendimi takip ediyorum, eğer bir şey beni huzursuz ederse dur azıcık da karsımdakini huzursuz etsin madem tek basıma kalmayayım diyorum
yaa cok guzel bir sozz ne kadar da dogru :)
Şimdi hikayeni bilmeden kıyaslıyor gibi gözükmek istemem sadece benimde basımdan bir şeyler geçti belki sana da yardımcı olur diye kendi hikayemden biraz bahsedeyim ben de.
Biz eşimle 18 yasından beri birlikteyiz, üniversitenin ilk senesinde tanıltık. Önce ailesiyle de her sey iyiydi, 23 yasında mezun olduk, ikimizde işe girdik zamanla falan ben artık evleniriz diye beklerken bir noktada ogrendim ki ailesi beni istemiyor. İlk basta gayet aramız iyiyken işler ciddiye binmeye baslayınca neler neler denediler. Ben esimden baska sehirde yasamama ragmen sırf ayrılalım daha cok uzaklasalım birbirimizden diye esime seni yurtdısına master a yollayalım parasını biz verelim falan gibi tekliflerde bile bulundular ( bu arada eşim zaten okulu 2. falan bitirmişti istese bursla yurtdısına zaten cıkabilirdi o zamanda). Neyse önce esim benden sakladı, sonra bir noktada ben ogrendim beni istemediklerini, bir konusma yaptık aramızda, o ailesinin bazen boyle garip davranabileceğini ama eğer onların gonlunu kazanmaya calısırsam basarabileceğime inandıgını soyledi. Sonucta aslında seni tanımıyorlar Berrin yılda bir iki kez gorduler suana kadar bu bir iki gormeyle neyini tanıdılar bildiler ki dedi. Neyse cok uzattım, velhasıl kelam ben bu olaydan sonra bildiğin onlar beni terslese de çocuk gizi nazladım onları. Her ozel gunlerinde aradım, kötü günlerinde yanlarında oldum, hediyeler, cicekler alıp yolladım baska sehirde olmamamıza ragmen. Sonra bir cenazeleri oldu baska sehirde olmasına ragmen kalktım gittim yanlarına destek olmaya, o olaydan sonra kafalarında dank etmeye basladı biraz. Sonra kayınpederim cok buyuk bir ameliyat oldu, ben kalktım gittim evlerini temizledim, refaket ettim.Bayramdı gelen misafirleri agırladım. Bir de benimki bir evin bir oglu ve tek cocuk. Bu olay olurken biz evli degildik henuz, nişanlı bile degildik hatta :) Baktılar ki ben oyle onların kafalarında kurdugu gibi bir insan degilim, oğullarını gercekten seviyorum, ve oraya gelip onlara yardım etmem aslında bir lutuf yapmak zorunda da değilim ama yapıyorum. Tamamen içimden gelerek yaptım bunlarıda. İşte bu son olaydan 3 ay sonra biz evlendik. O tarihten beri de kayınvalimde kayınpederimde etrafımda dönerler, aman kızım iyi misin nasılsın, gibisinden, evlenirken de maddi manevi epey destek oldular.
Demem o ki, sen iyi ol. Onları sanki birer cocuk gibi gor, dediklerine alınma, cocuk nazlanması gibi dusun, sen iyi olursan hem esin daha huzurlu olur der ki benim hanımım elinden geleni zaten yapıyor, hem de sen huzurlu olursun. İyi olmak hiç bir şey sağlamasa iç huzur sağlar. Bırak onlar sana kötülük ettiklerini sansınlar. İyi oldugun surece hep sen kazanacaksın aslında. Çok uzun oldu umarım sıkmadım seni. Ben bu surec sonunda 30 yasımda evlendim hem de 18 yasından beri birlikte oldugum insanla :)
ben de bir iki gün erik yiyeyim sonraki gun kayısı yerim diyordum, teşekkürler kaptanım incir yok suan evde bugun alabilirsem yarın denerim.
Eee mucver yapiyom deyince ben kabak sandiydim :) ))Karnabahar labne peyniri yumurta baharat
Karnabahar odem yapıyor biliyorum ama deniuim dedim annem haslamisti dün
Salı çarşamba perşembe detoks suyu içip atarım o ödemi
Karnabahar mucveri deneyim dedim fırında unsuz yağsız diyet mücver :))))Eee mucver yapiyom deyince ben kabak sandiydim :) ))
çok şükür sağ selamet olmuş annen ameliyatı geçmiş olsun bitsin gitsin inşallahSelam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuyduçok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
Bende dun brokoliyi o tarz yaptım yogurt maydonoz az kabsrtma tozu bjrazda yulaf ezmesi koydum ilaveKarnabahar mucveri deneyim dedim fırında unsuz yağsız diyet mücver :))))
Kaç derecede pişirdin abla ben çift taraflı ısıtma baktım altı kızarmış sadece usttennisi verdiriyomBende dun brokoliyi o tarz yaptım yogurt maydonoz az kabsrtma tozu bjrazda yulaf ezmesi koydum ilave
Butun sebzelerde guzel oluyir oyle
Tmm cnm yazdigin icin tesekkur :))Mefkurem cumartesi menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Öğlen 13.30
2 ev yapimi lahmacun bol salata
Aksam 17.30
Lahmacun tuttu bişey yememiştim galiba
2lt su
3 mil 5k leslie 135 puan @Pnrrr-20
Abla uykusuzlukta var hafta sonu biraz karbonlu geçti bide esim dun et kavurma istedi et biraz yagliydi hic yag koymadim kendi yagiydi ekmeksiz salatayla yedim bugünden itibaren karbonsuz gecirecem sabah bir dilim ekmek yedim öğlen akşam ekmek yok Bugünki planım öğlen ananas Aksam Yoğurtlu ananas kapanışı yapacam ve bol su
Burdada cam şişe kağıt kıyafet ekmek ayrı konteyneri var biriktirip konteynera atıyoruz abla her köşe başında bunlar için ayrı konteyner var bide pil ve elektronik esya icin ayri konteyner var
hoş geldiiiinnn gülümmm9.TAKIM KATILIM FORMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?