Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.

Ağır yaşamlar İtalya başlamış ama bir nawzaradan etkisi bulamadım , bunların eti sıkı galiba 312 kg ama nawzaradana gelen 312liklerden daha az duruyorlardi,aile bağları da daha iyi gibi
italyanlar aileye düşkün bir millet . ben de izledim ilk 2 bölümü cidden bunlar daha az göründü aynı kiloda ki amerikalılara göre hala hareket ettikleri için mi acaba bilemedim ben de , program olarak amerikalıların ki daha iyi italyanların sistem iyi olsa da izlenme olarak aynı tadı vermedi bana

ben de sana çok güldüm tavanın markası alınların da gezsinlerrr çok yaratıcısın ponimmm

Yok abla hiç bişy demediler eşime demişmişş annesi. Biliyolar tabi ama ben tavır gösterdiğim için suçluymuşum gibi davranıyolar
güya bir şey yazmayacaktım ama olmuyooorrr
sen suçlu değilsin alttan aldıkça tepene biniyorlar için nasıl rahat ediyorsa öyle davran
hani eşin diyormuş ya cahiller vallaha da billaha da bu devir de cahilliği kabul etmiyorum dağ başın da kimseden habersiz mi yaşanıyor da cahil olunsun kim canı nasıl isterse davransın bahanesi de cahil densin yok kardeşim öyle şey o zaman ben daha cahil olayım olur mu böyle

Hosgeldin Burcu abla irem 21 memnun oldum ilk hedefinmi 90 kg
masallah marifetliymisin :))
Yapa yapa öğreniyorum şimdide fırında unsuz mücver deniyom fırına attım acaba nasıl bişey çıkacak

Tekrar 9.takim ailesine hosgeldin sevgicim
Masallah cocuklari buyutmusun sende
Tr ye donmene sevindim ama pastacilik kursu kafami karistirdi :))) her yaptığınızdan yiyormusunuz

Zühal ben de 47 yasinda 3 cocuk 2 torun var buyuk oglan evli digrrleri bekar
Almanyada yasiyorum

Sen de benim gibi guzel kilo aliyosun heralde :)))
Ins. Bu son olur verir kurtuluruz

maşallah sana gülümm
eşin senin yaptıklarının emeklerinin farkın da cidden iyi birisi rabbim muhabbettinizi arttırsın
bir de sen tüm sülalenin yükünü nazını da çeksen görmeyenler var :)

çok şükür sağ selamet olmuş annen ameliyatı geçmiş olsun bitsin gitsin inşallah
nasıl yetiştin her şeye rabbim kuvvet veriyor işte , kv çocuklarla ilgilenseydi sen de evle annenle ilgilenirdin

Mefkurem cumartesi menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve 1dilim ekmek
Öğlen 13.30
2 ev yapimi lahmacun bol salata
Aksam 17.30
Lahmacun tuttu bişey yememiştim galiba
2lt su
3 mil 5k leslie 135 puan @Pnrrr-20

Abla uykusuzlukta var hafta sonu biraz karbonlu geçti bide esim dun et kavurma istedi et biraz yagliydi hic yag koymadim kendi yagiydi ekmeksiz salatayla yedim bugünden itibaren karbonsuz gecirecem sabah bir dilim ekmek yedim öğlen akşam ekmek yok Bugünki planım öğlen ananas Aksam Yoğurtlu ananas kapanışı yapacam ve bol su
Burdada cam şişe kağıt kıyafet ekmek ayrı konteyneri var biriktirip konteynera atıyoruz abla her köşe başında bunlar için ayrı konteyner var bide pil ve elektronik esya icin ayri konteyner var

Tmm cnm yazdigin icin tesekkur :))
Cumadan itibaren biraz fazla karbon oldu senin
Suyu iyi ic ki odemi atabilesin

Bugun ananas yapmak zorunda degilsin baska yemekde yiyebilirsin
3 gun icin planin ne

hoş geldiiiinnn gülümmm
maşallah 4 çocuk doğurup büyütmüşsün bir hedefin var ve onun için çalışıyorsun pastacı olmak , sen çok azimli kararlı birisin bence, sadece kendine zaman ayırman seni bambaşka biri haline getirecek 90 değil 80 i 70 i de göreceksin seni tanımıyorum ilk defa şimdi gördüm ve cidden o kadar yoğun hissettim ki seni, sen her istediğini başaracak güçlü bir kadınsın sana kalpten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…