Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç derecede pişirdin abla ben çift taraflı ısıtma baktım altı kızarmış sadece usttennisi verdiriyom
200 de pisirdim cnm
Suresi firindan firina degisiyor
Benim alti gec kizartir o yuzden ortanin bir altina koyarim alti kizarinca ortaya cikaririm

evet bugun olcmeye basliycam insllh

benim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola
ayni benim esimm

bencede hic normal degil.imkansiz 2.6 kilo alinmaz 3 gunde..bencede odemdir arkadaslarin dedigi gibi.
Tartı sonuçları neler kızlarrrrr
malesef bende artiyim bugun

bence git.buyukluk sende kalsin

gecmis olsun canim..insallah daha iyi olur annen.

kaynanam turkiyeden hazir sucuk baharati aliyor.1o kilo kiymayada 1 kiloya yakin sarimsak koyyo

benim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)

aa ben alışkınım 5 seneden fazla online oyun oynadım 29 yaşından 35 yaşına kadar, büyüğü küçüğü akran olanı 50 yaş üstü bile bana abla derdi ittifak ablasıydım :)
Aaa seni oyun oynarken hayal edemedim.hiç öyle bir izlenim bırakmamıştın:)
Takım birden bdv ye döndü
:)))işye neden şişkolata olduğumuzu anladık
Evet çook iyi oluyor.barıştıktan so ra hala kızgınlığın geçmedi deyip yastıkla girişin inanılmaz rahatlatıyor
kim için de ne varsa döksün kurtulsun yoksa şişiriyor valla psikolojik rahatlayıp hafiflemeden beden hafiflemiyor kii:))

Doğru

ben tam oyun manyağıyım bıraktım da kurtuldum şükür, şimdi online olmayan basit oyunlardan oynuyorum arada :)
oğlum küçükken arkadaşları tarafından inanılmaz muhteşem anne olarak görülüyordum hihihi
sıpalar yaaa

biri sormuştu cevap yazacaktım unuttum LOL mu oynuyordun demişti hayır goodgame empire oynuyordum önce uluslararası sonra tr etabında oynadım

Kilo bildirimi
Cuma 68.6
Bugün 69.5
+900
Hiç bu kadar arti çıkmamıştım bugünden itibaren az karbon bol spor
Aynen canım atalım bu artıları eksiye geçelim
Günaydın kızlar
Cuma:80,3
Bugun :80,6
+300
Uykusuzluk etkilidir diye tahmin ediyorum
Birşey değil canım hallederiz
North River baharım sen o +400 u havada karada halledersin kiz
dimi 1200 u halledince 400 ne ki diyoruz

Cuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200

Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
Eksi olmak çok iyi
Gelmiş geçmiş olsun seydacim ,yoğun geçmiş
Hoşgeldin sevgi 3 yaş var aramızda ama sen inanılmaz fark atmışsın benim bı tane 4 yaşında sen buyutmussun hepsini
Bence de Amerikalılar yaymış yatıyor yahu heryeri ödem ama nawzaradan farkı bence
bende tarti sonucumu yaziyim.malesef bende artiyim.
cuma 67.2
pazartesi 67.6
+400
pogacalardandir iner o eksiye gcer

Aaaa seninde Zeynep gibi olmuş tartı
kızlar selaammmm
slm canım doğurdun mu gyoks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…