- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.001
Musakka kizartma degilse ondan ye aksama yogurtlabenim akşam yemeği evdekiler için hazır sebzeli mercimek çorbası pişti, fırına 2 patlıcanla musakka yaptım attım pişiyor(patlıcanlar dondurucudan ) benim karnım şimdi çok tok öğle yarı yağda yarı haşlama usulü 2 yumurta yidim de :)akşama kendime bir şey yapmak istemiyorum şimdilik, akşam olsun hayır olsun :)
bizde şöyle bir laf var kız beni kora yatır erkek beni kara yatır dermiş diye bebekler için söylerler kız bebekler sıcağı severmiş :)bence deee
içeride keyfi yerinde tabii
patlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmediMusakka kizartma degilse ondan ye aksama yogurtla
doğrudur kuzum, zaten bana benzerse sever sıcağı :)bizde şöyle bir laf var kız beni kora yatır erkek beni kara yatır dermiş diye bebekler için söylerler kız bebekler sıcağı severmiş :)
Hoş geldin canımBiraz isim var bi halledeyim geliyorum kizlar sizi tanimak icin gecmiste bi dolanmak istiyorum
durumun nasıl arada sancın ağrın oluyor mu burun tıkanması harici nasılsın gerçekten iyi misin gülümdoğrudur kuzum, zaten bana benzerse sever sıcağı :)
haa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettimburnum ablacım geçen bi hastalanmıştım da nefes alamıyordum ya sanki öyle olacak gibi oldum tıkandı burnum genzim ama şükür sabaha kadar daha bi rahatladım
ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemezpatlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmedi
sabah annem de tartıldım eve gidince kendi tartım da tartılıcam yazan sen miydin canoomHoş geldin canım
2018 senesin de toplasan 1 tabak anca eder herhalde yediğim pilav miktarı canım istemiyor yaavhaa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettim
Aman dikkat et kendine
ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemez
Evetsabah annem de tartıldım eve gidince kendi tartım da tartılıcam yazan sen miydin canoom
eve geçtin mi tartı farkı var mı
Bilmiyorum ki akşam. 10.25 de uçağım tartı ne diyecek bilmiyorumeve geçtin mi tartı farkı var mı
aaa sen hala annendesin kız burda ne işin var git ananın dizine yat başını okşat benim gibi kaşıtBilmiyorum ki akşam. 10.25 de uçağım tartı ne diyecek bilmiyorum
tamam ablacım merak etmehaa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettim
Aman dikkat et kendine
ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemez
çok şükür çok iyiyim canım evde olmak iyi geldi ara ara sancı giriyor ama yalancı sancı hemen geçiyor sonradurumun nasıl arada sancın ağrın oluyor mu burun tıkanması harici nasılsın gerçekten iyi misin gülüm
allaha şükür, nedense sanki söylemediğin bir şey var gibi hissettim ondan sordum gülümçok şükür çok iyiyim canım evde olmak iyi geldi ara ara sancı giriyor ama yalancı sancı hemen geçiyor sonra
cok gecmis olsun canim nesi vardi annenin ben kacirmisin sanirim.Selam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuyduçok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
aramiza hosgeldin :))9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
abla sende bendensin bugun bende de 2.6 kg arti var :))benim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?