Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Musakka kizartma degilse ondan ye aksama yogurtla

Musakka kizartma degilse ondan ye aksama yogurtla
patlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmedi

burnum ablacım geçen bi hastalanmıştım da nefes alamıyordum ya sanki öyle olacak gibi oldum tıkandı burnum genzim ama şükür sabaha kadar daha bi rahatladım
haa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettim
Aman dikkat et kendine

ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemez

haa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettim
Aman dikkat et kendine

ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemez
2018 senesin de toplasan 1 tabak anca eder herhalde yediğim pilav miktarı canım istemiyor yaav
ama makarna seviyorum arada canım isterse yiyorum istemezse kendime ayrı yemek yapıyorum benimkiler makarnacı biliyorsun , onun için kaç şişe makarna sosu pişirip koydum yazdan :)

bu gece tam dolunay var özel vücut bakımı yolma çekme işleri olanlar bu gece yapsın sonrada az limonla tuzu avucunuz da karıştırıp sürüverin , yüzünüze olmaz ona varsa kantron yağı sürün kökler zayıflasın geç çıksın :))

cok gecmis olsun canim nesi vardi annenin ben kacirmisin sanirim.

aramiza hosgeldin :))

abla sende bendensin bugun bende de 2.6 kg arti var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…