Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu gidişle ben o tartının ebesini sevecem onla da küsücem 2 hafta tartılmıycam yaavf

bende cok sasirdim 66 li rakamlari bekliyodum..sok oldum

Yok o odem yapmaz cnm
Cuma cumartesimi yediklerinden oldu acaba
Meyveyi cok kacirmadin dimi

Suyunada dikkat et odem cayi yapp
ben akşamları hep hafif yiyorum öğlen ne yersem yiyorum o da normal şeyler abartı ıvır zıvır kek börek yok suyumu da içtim meyve diyince aklıma geldi salatanın içine 1 portakal doğradım pancarın tadını bastırsın diye sevmiyorum mübareği yaav, onun dışın da yok bir şey bilinç altına çok mu yüklendim ters etki kuramını mı çalıştırdım acaba ayy bilemedim önemli de değil nasıl olsa yemek artısı değil eminim eni sonu cumaya gidecek eksi görülecek o kadarr

yok canım kızımız azıcık nazlı çıktı bu sefer

usteki mesaji sonradan gordum :))
Yemedigimize göre kesin odem cnm icimiz rahat olsun
Odem atici biseyler yap iyi gelir mutlaka

benim akşam yemeği evdekiler için hazır sebzeli mercimek çorbası pişti, fırına 2 patlıcanla musakka yaptım attım pişiyor(patlıcanlar dondurucudan ) benim karnım şimdi çok tok öğle yarı yağda yarı haşlama usulü 2 yumurta yidim de :)akşama kendime bir şey yapmak istemiyorum şimdilik, akşam olsun hayır olsun :)

nazarmi degdiki hepimizde boyle arti olduk
diğer takımların nazarı mı diyorsun yoksaa, beni kimse görmüyor hep evdeyim etraftakilerden diyorsan benim koca bana nazar ett demektir oy oyy oyy hemen kendime çivili sopa yapıverem akşam adama dalıverem gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…