- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.981
bu gidişle ben o tartının ebesini sevecem onla da küsücem 2 hafta tartılmıycam yaavfAynen canım atalım bu artıları eksiye geçelim
Birşey değil canım hallederiz
dimi 1200 u halledince 400 ne ki diyoruz
Eksi olmak çok iyi
Gelmiş geçmiş olsun seydacim ,yoğun geçmiş
Hoşgeldin sevgi 3 yaş var aramızda ama sen inanılmaz fark atmışsın benim bı tane 4 yaşında sen buyutmussun hepsini
Bence de Amerikalılar yaymış yatıyor yahu heryeri ödem ama nawzaradan farkı bence
pogacalardandir iner o eksiye gcer
Aaaa seninde Zeynep gibi olmuş tartı
slm canım doğurdun mu gyoks
çok şükür ablacımOyyyy kuzucuk gelmis
Nasilsin tatlim daha iyimisin
Yok o odem yapmaz cnmdün akşam içine az kırmızı pancar rendelediğim salata ve 3 kaşık baharatlı yoğurt yedim sadece
galiba senin bebiş hava soğuk diye gelmek istemiyor yeri iyi rahat sıcakk:))çok şükür ablacım
dün gece biraz tıkanır gibi oldum ama bişe olmadı
bende cok sasirdim 66 li rakamlari bekliyodum..sok oldumbenim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)
Tikanir derkennnnnçok şükür ablacım
dün gece biraz tıkanır gibi oldum ama bişe olmadı
ben akşamları hep hafif yiyorum öğlen ne yersem yiyorum o da normal şeyler abartı ıvır zıvır kek börek yok suyumu da içtim meyve diyince aklıma geldi salatanın içine 1 portakal doğradım pancarın tadını bastırsın diye sevmiyorum mübareği yaav, onun dışın da yok bir şey bilinç altına çok mu yüklendim ters etki kuramını mı çalıştırdım acaba ayy bilemedim önemli de değil nasıl olsa yemek artısı değil eminim eni sonu cumaya gidecek eksi görülecek o kadarrYok o odem yapmaz cnm
Cuma cumartesimi yediklerinden oldu acaba
Meyveyi cok kacirmadin dimi
Suyunada dikkat et odem cayi yapp
ayyyy canımmmkız dün gece 3buçuk 4 arası yattıktan bi 10 dk sonra pat diye aklıma düştün geri kalkıp mutfağa gidip leptabı açıp adını etiketleyip doğuruyor musun.. yazayım dedim kalkamadım yerimden
ne oldu gülüm bize böyle sevgisiz mi kaldık ne olduk artı çıktık :)bende cok sasirdim 66 li rakamlari bekliyodum..sok oldum
evet abla oyle yapcam insallhNeyse cok degilmis
Saglikli dengeli beslen cnm
Bugun mercimek koftede yeme iyice sisersin
Kendine tavuklu yada kereviz veya kabak salatsi yapabilirsin
nazarmi degdiki hepimizde boyle arti oldukne oldu gülüm bize böyle sevgisiz mi kaldık ne olduk artı çıktık :)
yok canım kızımız azıcık nazlı çıktı bu seferAynen canım atalım bu artıları eksiye geçelim
Birşey değil canım hallederiz
dimi 1200 u halledince 400 ne ki diyoruz
Eksi olmak çok iyi
Gelmiş geçmiş olsun seydacim ,yoğun geçmiş
Hoşgeldin sevgi 3 yaş var aramızda ama sen inanılmaz fark atmışsın benim bı tane 4 yaşında sen buyutmussun hepsini
Bence de Amerikalılar yaymış yatıyor yahu heryeri ödem ama nawzaradan farkı bence
pogacalardandir iner o eksiye gcer
Aaaa seninde Zeynep gibi olmuş tartı
slm canım doğurdun mu gyoks
benim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)
usteki mesaji sonradan gordum :))ben akşamları hep hafif yiyorum öğlen ne yersem yiyorum o da normal şeyler abartı ıvır zıvır kek börek yok suyumu da içtim meyve diyince aklıma geldi salatanın içine 1 portakal doğradım pancarın tadını bastırsın diye sevmiyorum mübareği yaav, onun dışın da yok bir şey bilinç altına çok mu yüklendim ters etki kuramını mı çalıştırdım acaba ayy bilemedim önemli de değil nasıl olsa yemek artısı değil eminim eni sonu cumaya gidecek eksi görülecek o kadarr
burdayım canımkız selam verip nere gittinJasminium84
bence deeegaliba senin bebiş hava soğuk diye gelmek istemiyor yeri iyi rahat sıcakk:))
Cumaya herkesin guzel eksilerle gelecegine eminimnazarmi degdiki hepimizde boyle arti olduk
burnum ablacım geçen bi hastalanmıştım da nefes alamıyordum ya sanki öyle olacak gibi oldum tıkandı burnum genzim ama şükür sabaha kadar daha bi rahatladımTikanir derkennnnn
Ne oldu tatlimmm
diğer takımların nazarı mı diyorsun yoksaa, beni kimse görmüyor hep evdeyim etraftakilerden diyorsan benim koca bana nazar ett demektir oy oyy oyy hemen kendime çivili sopa yapıverem akşam adama dalıverem garinazarmi degdiki hepimizde boyle arti olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?