- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.121
Kızlar oğlum ishal iki tane muz yedirdim tuzlu kraker verdim geçmedi bildiğiniz etkili yöntem var mı durumu iyi çok şükür ateşi yok ama neden ishal anlamadım.
kızartma dediğim az yağda altı kısıkta çevirme , bekletmeden şoklatıp donduruyorum o da mı zararlıymış bir daha yapmam öyleyse kışın patlıcan da eksik kalsın sankii, sağ ol gülüm böyle şeyleri de paylaşmak lazımmış bak senden öğrendim şimdikızartma tenceresinde ki leri demiyorsun demi abla benimde düdüklünun süzgeç aparatı varda ekstra dan alınırsa
hoşgeldiniz benimde bir arkadaş im 4 çocuğu var ve yaptıklarını duyunca sasiriyorum oda diyorki çocuk sayısı artınca daha da kendini geliştiriyorsun bende katılıyorum. sorumluluk artınca daha çok yetmeye çalışma ve dahada istidatlarin artmasi
hamur isiye bunudami annenle yaptını
bu konteynerler ne kadar mantıklı hiç birşey israf olmaz kekse bizde bu uygulama gelse
hmm bunu duymam iyi oldu bilmiyordum peki sucukları neye dolduruyorsunuz
abla menü paylaşmayı düşünüyormusun yani arada da olsa
abla patlıcan kizartilip dondurmak zararlı biliyorum
vay ne sporlar yapılmış maşallah
güzel menü
İnşallah canım
afiyet olsun
Pınar senin eşinin mesleği ne ki sanki çok yanlız kaliyorsun
ya Merve sen kendine dikkat et çocuklar var sonuçta mümkün olsa eve gelmese
afiyet olsun hanımlar menüler guzel
çok güzel görünüyor tabağın afiyet şifaa kas olsun gülümmEki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe
Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canim pilates olarak ne yaptin nettense link atar misin. Menun cok güzel
Turk kahevesi yok canım nescafe olurmu acaba nasıl yapiliyorLimonlu Türk Kahvesi anında kesiyor canım
Doğru tespit Tuğçeciğim, malesef herkes tahammülsüz. Neyse bugün acısını çıkarttım, çocuk da baktı yemek de yaptıHerkes birbirini mi etkiliyor, yoksa türk milleti olarak iyice tahammülsüzleştik mi?
Bundan anladığımız erkek milleti rahatına çok düşkün ve bencil. Çocukları tek başına yapmadın ya, az yürüsen de baksa ölür müymüş, ya da o gün yemeği kendi hazırlasa
Bozma moralini boşver canım
Onu ben pek başaramıyorum ama eşim öyle bir başarıyor ki ağzım açık kalıyor, ne dersem diyeyim asla canını sıkmıyor adam ben de iyice deli oluyorumEbibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Evet düzeldik, teşekkür ederim. Yani benim sinirim geçti, işler yüzünden kafam dağıldı. Sonuçta hayat devam ediyor. Benim işim bittiğinde o artık işe gitmişti pek görüşmedik filan böylece atlattık. Ama haklılsın akıllı olup zamanında çok şımartmamak lazım, eşime sorsan dünyanın en iyi erkeği. Al yani bu bakşı açısı bile trajikins. Bugun duzelmisinizdir cnm
Sakin zamanda hissettiklerini guzelce anlat esine
Seninde kendin icin biseyler yapmak hakkin
Sanki diskoya gidiyon :) ) o cocuklarida babanin evinden getirmedin
cok cok guzel olmusss
komşundan alıver 1 tatlı kaşığı ne olacak
kız edibem artık sen de kahramanımsın hem çocuk bakıptırıp hem yemek yaptırmışsın helalllllllllll sanaDoğru tespit Tuğçeciğim, malesef herkes tahammülsüz. Neyse bugün acısını çıkarttım, çocuk da baktı yemek de yaptı
Onu ben pek başaramıyorum ama eşim öyle bir başarıyor ki ağzım açık kalıyor, ne dersem diyeyim asla canını sıkmıyor adam ben de iyice deli oluyorum
Evet düzeldik, teşekkür ederim. Yani benim sinirim geçti, işler yüzünden kafam dağıldı. Sonuçta hayat devam ediyor. Benim işim bittiğinde o artık işe gitmişti pek görüşmedik filan böylece atlattık. Ama haklılsın akıllı olup zamanında çok şımartmamak lazım, eşime sorsan dünyanın en iyi erkeği. Al yani bu bakşı açısı bile trajik
Turk kahevesi yok canım nescafe olurmu acaba nasıl yapiliyor
Komşular yabancı canım türk kahvesi olacağını sanmıyorum yarın market e bakiyimkomşundan alıver 1 tatlı kaşığı ne olacak
cidden etkili bizde erik ekşisi katarlar o yoksa limon veya nar eksişi, yeterki ekşili olsun :)Nescafeyi bilmiyorum da Türk Kahvesine yaparken 6 7 damla limon damlatiyorsun
o zamana kadar soğuk suya bal kat karıştır içir bir kaç kere peygam efendimizin tavsiyesi kabızlık için sıcak suya bal ishal için soğuk suya bal çocuk perişan olmasın rabbim şifa versinKomşular yabancı canım türk kahvesinemasının olacağını sanmıyorum yarın market e bakiyim
maşallah çok güzel bildirim geç ama güzel oldu :)Bugün herkes kilo bildirimi yapmış ben yeni geçmiş yapim unutmuşum
Bende yapayım
- 400
Sagol canim inşallah bir deneyimo zamana kadar soğuk suya bal kat karıştır içir bir kaç kere peygam efendimizin tavsiyesi kabızlık için sıcak suya bal ishal için soğuk suya bal çocuk perişan olmasın rabbim şifa versin
Ah canım seninkiler kıymet bilmiş en azından bende senin tarzında davrandım değer verdim kimse adam yerine koymuyor onları. Ufak tefek olaylar yaşadık hep ama huzursuzzluk çıkmasın diye sineye artım son olayda ben bakıcışarla sıkıntı yaşayınca 2.5 ay kızıma bakmasıno rica ettim kv bakamam evimden soğuyorum dedi sonraki dönem eltimin çocuğuna baktı bunu hazmedemiyorum kızım 2.5 yaşındaydı perişan olduk kışın neysee geçti artık çok şükür arabayo satışa çıkardık evin borcunu kapatıp 2 yıl aylıksız izine ayrılmak için
Aramıza hoşgeldin buse ben poni 30 yaşıma giricem ay bi garip olsum 30 diyince 1 kızım var 2.kızım yolda eskilerdenim bende ama sen kadar eski değilim inşaalah bu defa hedefine ulaşırsın
Kesinlikle katılıyorum yanımda, eltimden için hastaydı aramadı demesin diyip arayan bi insan ne kadar cahil olablr ki. Eşimin tüm ailesi ni garip ya şansıma tüküreyimm
Selamm
Yok artık kız Allah daha büyük dert vermesin
Çocuk yokken git bence çocukla hiç gözü basmıyor insanın
Bulaşıcı değil de mi
Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe
Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sabah
11.30
2 yumurta yağda
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
3ceviz
Salata
18.45
Tarhana çorbası
Menemen
1 kase yoğurt
2.5 su
35 dk pilates
yasi kucuk oldugu icin terich etmeye ilirsin belki ama kahve yoksa kola/fanta gibi seylerde ishali keserSagol canim inşallah bir deneyim
kesin karar verdin mi evde mi duracaksın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?