- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.261
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Şuraya heryeri agriyan bir Merve bırakayım
Ben çok halsiz ve bitkinim...Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Ben geldim, kocaman gülümseyin bakim banaaa
Alıntılarım gidiyor diye önce onları cevaplandırdım arada kaçırdıklarım oldu, özür dilerim
Nasılsınız güzellikler
Yoktu ablavarsa viks sür sar
cok geçmiş olsun ablamBugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
cok guzel atlatmissin ablaDedigim gibi oraya gidince menum planladigim gibi olmadi
Orda bana uygun olanlari yddim
12.00
2 yumurta
Dometesli ispanak
15.30 civari
Bjraz salata
Az yogurt
2 tk kadar ev yapimi aci sos
19.00
1 kase yogurt
Su baya ictim 2 ltden fazla
Spor yapamicam sabhta isten gelip uyumayinca cok yorgunum
Iyiki varsınız ve iyiki hayatima dokunuyorsunuz hepiniz benim icin cok önemli ve degerlisiniz
günaydın canımGünaydın canlar
Kaptanım ben menümü düzene koyamadım oyuzden yazmadım ama bugün inşallah güzel bir menü göreceksiniz
günaydın canım spor gazisiyim acayip hamlamisim leslie jilianin yaninda solda sifir kaldi valla bacaklarımın uzerine basamıyorumGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Alıntılarım gidiyor diye önce onları cevaplandırdım arada kaçırdıklarım oldu, özür dilerim
Nasılsınız güzellikler
umarim değilimdir canim sadece spor ağrısıdır sanada geçmiş olsun canim nane limon icseydin bulantina iyi gelirGeçmiş olsun
Hasta mısın?
Günaydın canımGunaydinlarre
cok gecnis olsun canim sukur yapmis rahatlamış tartıya da cok sevindimGunaydin arkadaslar. Dun gece kizimi uyuttum aglayarak uyandi. Cani aciyormus gibiydi durduramadik hastaneye goturduk artik kakasini yapamamis ondanmis. Dun aksamustu zeytin yagi filan icirmistim ama fayda etmedi. Lavman filan yapildi idrar tahlili istedi saat 5 e kadar hastanedeydik. 1 2 saatlik uykuyla ise geldim. Gecmis yapamadim biraz yogunluk var bugun arada gelmeye calisirim.Mefkurem abla sabah cikmadan tartilayim dedim 75 lere dusmusum uykusuzluk olmasina ragmen eksiye dustugume sevindim. Az bi fark kaldi. Cumaya kadar oda gider ve eksiye gecerim.
Hahaha jilian yaptın demiGünaydın kızlar
gunaydinGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız güzellikler
gecmis olsun eger 4 5 yasindan kucukse kaysi cayi icirsen iyi gelirbence..bi yakinim iciriyordu kizina iyi geliyorduGunaydin arkadaslar. Dun gece kizimi uyuttum aglayarak uyandi. Cani aciyormus gibiydi durduramadik hastaneye goturduk artik kakasini yapamamis ondanmis. Dun aksamustu zeytin yagi filan icirmistim ama fayda etmedi. Lavman filan yapildi idrar tahlili istedi saat 5 e kadar hastanedeydik. 1 2 saatlik uykuyla ise geldim. Gecmis yapamadim biraz yogunluk var bugun arada gelmeye calisirim.Mefkurem abla sabah cikmadan tartilayim dedim 75 lere dusmusum uykusuzluk olmasina ragmen eksiye dustugume sevindim. Az bi fark kaldi. Cumaya kadar oda gider ve eksiye gecerim.
simdilik evdeyim .cikmiyorum biyere .oglen kizimi okula birakinca sporumu yapicam insllh..yolculuk nereye canimHerkese günaydın mesajların hepsini okudum fakat şu sıra yoğunluk başladı cumartesi günü yolculuğa çıkacağım
Yavaş yavaş işleri halletmeye başladım kahvaltimi ettim öğle yemeğimi hazırladım. Bugün neler yapacaksınız planlarınız neler hepinizi öpüyorum
Yap yap abla hangi sporu yapacaksıngunaydin
gecmis olsun eger 4 5 yasindan kucukse kaysi cayi icirsen iyi gelirbence..bi yakinim iciriyordu kizina iyi geliyordu
simdilik evdeyim .cikmiyorum biyere .oglen kizimi okula birakinca sporumu yapicam insllh..yolculuk nereye canim
Günaydın kızlar
Günaydın herkese! Bugün midem çok keyifsiz. Baya midem bulanıyor. Regl kötü etkiledi beni bu ay.
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 09.00- 1 yeşilçay zencefilli.
09.30- 2 yumurtadan omlet, biraz çeçil peyniri, 1 adet tost makinesinde çarliston biber.
11.00- 1 şekersiz Türk kahvesi
13.00- 6 kaşık acılı kuru fasulye (ekmek yok pilav yok)
16.00- 1 kaşık fıstık ezmesi 1 sütlü nescafe
18.30- yarım kase mercimek çorbası, 100 gr ızgara bonfile, yeşillikli peynirli salata.
su:1.5 lt
Spor: Yok.
Ben çok halsiz ve bitkinim...Sen nasılsın?
Yoktu abla
cok geçmiş olsun ablam
cok guzel atlatmissin abla
Iyiki varsınız ve iyiki hayatima dokunuyorsunuz hepiniz benim icin cok önemli ve degerlisiniz
günaydın canım
günaydın canım spor gazisiyim acayip hamlamisim leslie jilianin yaninda solda sifir kaldi valla bacaklarımın uzerine basamıyorum
Gunaydin arkadaslar. Dun gece kizimi uyuttum aglayarak uyandi. Cani aciyormus gibiydi durduramadik hastaneye goturduk artik kakasini yapamamis ondanmis. Dun aksamustu zeytin yagi filan icirmistim ama fayda etmedi. Lavman filan yapildi idrar tahlili istedi saat 5 e kadar hastanedeydik. 1 2 saatlik uykuyla ise geldim. Gecmis yapamadim biraz yogunluk var bugun arada gelmeye calisirim.Mefkurem abla sabah cikmadan tartilayim dedim 75 lere dusmusum uykusuzluk olmasina ragmen eksiye dustugume sevindim. Az bi fark kaldi. Cumaya kadar oda gider ve eksiye gecerim.
gunaydin
gecmis olsun eger 4 5 yasindan kucukse kaysi cayi icirsen iyi gelirbence..bi yakinim iciriyordu kizina iyi geliyordu
simdilik evdeyim .cikmiyorum biyere .oglen kizimi okula birakinca sporumu yapicam insllh..yolculuk nereye canim
kosune sporu yapacaksın bakalım sen
yolun acik olsun:)kosu yapcam en severek yaptigim spor:)Yap yap abla hangi sporu yapacaksın
Orduya :))
kosuve tempolu yuruyus...en fzla kosunun faydasini goruyorum..cok sikilastiriyor..
Teşekkür ederimyolun acik olsun:)kosu yapcam en severek yaptigim spor:)
bana cok iyi geliyo.kosu yapinca inceldigimi hissediyorum.insallah en kisa zamanda toparlanirsinZaten hep en güzel spor koşu ve yürüyüş derler.
Koşmayı o kadar özledim ki. Biraz daha toparlansam ve hava da biraz ısınsa koşmaya başlicam inşallah ben de
telefonunda bosuna yer kaplamasin:))Kızlar ben temizlik olayını abarttım, telefonumda uzun zamandır kullanmadığım uygulamaları da siliyorum
ilk zamanlar bende kosamiyordum ama yaptikca yaptikca alistim.iyi geliyoTeşekkür ederim
İyiymiş ben hiç kosmadim
Ara ara koşup yururdum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?