Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese! Bugün midem çok keyifsiz. Baya midem bulanıyor. Regl kötü etkiledi beni bu ay.
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 09.00- 1 yeşilçay zencefilli.

09.30- 2 yumurtadan omlet, biraz çeçil peyniri, 1 adet tost makinesinde çarliston biber.

11.00- 1 şekersiz Türk kahvesi

13.00- 6 kaşık acılı kuru fasulye (ekmek yok pilav yok)

16.00- 1 kaşık fıstık ezmesi 1 sütlü nescafe

18.30- yarım kase mercimek çorbası, 100 gr ızgara bonfile, yeşillikli peynirli salata.

su:1.5 lt

Spor: Yok.

varsa viks sür sar
Yoktu abla
Bugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
cok geçmiş olsun ablam

cok guzel atlatmissin abla

sizin için hissettiğim 9. gurubun canları:9
Iyiki varsınız ve iyiki hayatima dokunuyorsunuz hepiniz benim icin cok önemli ve degerlisiniz
Günaydın canlar
Kaptanım ben menümü düzene koyamadım oyuzden yazmadım ama bugün inşallah güzel bir menü göreceksiniz
günaydın canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Ben geldim, kocaman gülümseyin bakim banaaa

Alıntılarım gidiyor diye önce onları cevaplandırdım arada kaçırdıklarım oldu, özür dilerim

Nasılsınız güzellikler
günaydın canım spor gazisiyim acayip hamlamisim leslie jilianin yaninda solda sifir kaldi valla bacaklarımın uzerine basamıyorum

Gunaydin arkadaslar. Dun gece kizimi uyuttum aglayarak uyandi. Cani aciyormus gibiydi durduramadik hastaneye goturduk artik kakasini yapamamis ondanmis. Dun aksamustu zeytin yagi filan icirmistim ama fayda etmedi. Lavman filan yapildi idrar tahlili istedi saat 5 e kadar hastanedeydik. 1 2 saatlik uykuyla ise geldim. Gecmis yapamadim biraz yogunluk var bugun arada gelmeye calisirim. Mefkurem abla sabah cikmadan tartilayim dedim 75 lere dusmusum uykusuzluk olmasina ragmen eksiye dustugume sevindim. Az bi fark kaldi. Cumaya kadar oda gider ve eksiye gecerim.

Geçmiş olsun
Hasta mısın?
umarim değilimdir canim sadece spor ağrısıdır sanada geçmiş olsun canim nane limon icseydin bulantina iyi gelir

Günaydın canım
cok gecnis olsun canim sukur yapmis rahatlamış tartıya da cok sevindim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Ben geldim, kocaman gülümseyin bakim banaaa

Alıntılarım gidiyor diye önce onları cevaplandırdım arada kaçırdıklarım oldu, özür dilerim

Nasılsınız güzellikler
gunaydin

gecmis olsun eger 4 5 yasindan kucukse kaysi cayi icirsen iyi gelirbence..bi yakinim iciriyordu kizina iyi geliyordu

simdilik evdeyim .cikmiyorum biyere .oglen kizimi okula birakinca sporumu yapicam insllh..yolculuk nereye canim

Günaydın kızlar
Şuraya heryeri agriyan bir Merve bırakayım

Emeğin gözyaşları o, bırak ağrısın. Bugün bir kez daha spor yap geçer :)

Ben çok halsiz ve bitkinim... Sen nasılsın?

Günaydın tatlım, geçmiş olsun. Nane limon kaynak çok iyi geliyor bana regl dönemlerimde.
Enerji veren besinler tüket biraz kzum.
Ben daha iyiyim çok şükür. Ruhum da iyi şimdilik :)

benspor gazizi mervoş
bayılırım spordan hareket edemeyenlere

günaydın canım. geçmiş olsun. bu kabızlık 7 den 70 e herkeste var. hep bu tarım ilaçları yüzünden

gunaydin

gecmis olsun eger 4 5 yasindan kucukse kaysi cayi icirsen iyi gelirbence..bi yakinim iciriyordu kizina iyi geliyordu

simdilik evdeyim .cikmiyorum biyere .oglen kizimi okula birakinca sporumu yapicam insllh..yolculuk nereye canim

ne sporu yapacaksın bakalım sen

kosu ve tempolu yuruyus...en fzla kosunun faydasini goruyorum..cok sikilastiriyor..

Zaten hep en güzel spor koşu ve yürüyüş derler.
Koşmayı o kadar özledim ki. Biraz daha toparlansam ve hava da biraz ısınsa koşmaya başlicam inşallah ben de

Günaydın millet, dün geç yattım malesef. Şu anda yataktan sesleniyorum ama kalkıp dinç bir şekilde günüme başlamalıyım. Yoksa zaten oğlum okula gecikecek
Sonra da ders var. Kızımı okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak istiyorum. Dün Lesli yapamadım malesef.
Kahvaltı için yulaf planlıyorum.

Zaten hep en güzel spor koşu ve yürüyüş derler.
Koşmayı o kadar özledim ki. Biraz daha toparlansam ve hava da biraz ısınsa koşmaya başlicam inşallah ben de
bana cok iyi geliyo.kosu yapinca inceldigimi hissediyorum.insallah en kisa zamanda toparlanirsin

Kızlar ben temizlik olayını abarttım, telefonumda uzun zamandır kullanmadığım uygulamaları da siliyorum

telefonunda bosuna yer kaplamasin:))

Teşekkür ederim
İyiymiş ben hiç kosmadim
Ara ara koşup yururdum bazen
ilk zamanlar bende kosamiyordum ama yaptikca yaptikca alistim.iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…