- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.401
Keske kruvasan olmasaymismenum biraz karisikmi oldu duzensizmi oldu anlamadim..saatleri biraz ters oldu galiba ogle ve aksam
sabah 8:30
sucuklu yumurta(1 yumurta) yarim sucuk
kk peynir
domates
yesillik
7 badem
ogle 11:30
yarim bardak portakal suyu
yarim kuruvasan
15:00
1 elma
16h30
2 kasik et kavurmasi
2 kasik ispanak
Bunlar kasvetli havalardan ve bir dönemin yorgunluğundan. Tatildeyiz bir güzel dinlen kendine vakit ayır alışverişe çık 38 beden kıyafetler denemeye çalış sonra dannKizlar ya ben yine ipin ucunu kacirdim hic diyet modunda degilim sukur artim yok ama kendimi cok bi hirsli yada istekli hissetmiyorum bi an once 70 e gelmek istiyorum ama surekli bi sonraki ogun dikkat edeyim diyorum bi de araya hastalik falan girince iyice modum dusuyor aslinfa spor falan yapsam ciddi vericem bunyem bu ara cok farkli yani dikkat etmedigim halde arti degilim ve gercekten degisigim bu ara verme pptansiyelim cok yuksek insan kendini bilir ya oyle bi sey ama motivasyon yok dunku menumu yazicam ama kotu ornek olmakta istemiyorum napiyim beni bi sallayin ya burdan azicik uzak kalirsam gidiyor hersey ama icten bi motivasyon olsun istiyorum hrseyi biliyorum zayiflarsam guzellik giyim cevrenin bakisi herseyim degisecegini hatta belki astimimin bile beni simdiki gibi rahatsiz etmeyecegini ama napcam bilmiyorum
Çocuklar hastalandı sıra ile abla kendime güvenmiyorum açıkçası denicem en azından baslarsam devamı gelir belki:)Gecende oyle dedin gelmedin :))) istiyosan tabiki gel cnm
Kurallari okuyup ordaki formu doldur herkes tanisin seni
Ay ne güzel ekim abla kafa dengi komşularının olması benm aprtmnda pek komşuluk yokmbi arkadaşm vardı o da taşındı kapı komşum çok yaşlı onunla görüşüyoruz sadece o da evde durmuyor hiç. Ben aslında mahallemi de sevmiyorum planladım rabbim izin verirse 2 sene sonra taşınıcaz kızım 1.sınıfa başlayacakkenancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)
Kaçırmışım ne randevusu ablaa??Bende oglen okadar halsizdimki randevuya zor gittim ordan cikincada carsida dolasayim bari dedim
Ceketlere falan baktim istedigim gibi bulamadim
1 saat falan dolandim ama bacaklarim gitmedi daha fazla
Beyaz yesil cay alip geldim
Bide turk bakkalina ugradim tavuk gogsunu kiyma cektirdim gelince kofte yaotim
Spor icin biraz dinlenmem lazim
Sogukta bide basim agridi
Sonra gelirim :)
Canım merhaba nasılsın hatırladın mi beni :))Ay ne güzel ekim abla kafa dengi komşularının olması benm aprtmnda pek komşuluk yokmbi arkadaşm vardı o da taşındı kapı komşum çok yaşlı onunla görüşüyoruz sadece o da evde durmuyor hiç. Ben aslında mahallemi de sevmiyorum planladım rabbim izin verirse 2 sene sonra taşınıcaz kızım 1.sınıfa başlayacakken
Aramıza hoşgeldin ada bana mı sordum kamileye mi bana sorduysan hatırlamam isim hafızam berbattır :)Canım merhaba nasılsın hatırladın mi beni :))
@kkkmevsim5 kamile canım sensin dimi ?
Nelere bakiyosun cnm benim dizim yok :)
Gecen reklamda gordum kardes cocuklari diye bi dizi baslicakmis guzele benziyodu
Bende oglen okadar halsizdimki randevuya zor gittim ordan cikincada carsida dolasayim bari dedim
Ceketlere falan baktim istedigim gibi bulamadim
1 saat falan dolandim ama bacaklarim gitmedi daha fazla
Beyaz yesil cay alip geldim
Bide turk bakkalina ugradim tavuk gogsunu kiyma cektirdim gelince kofte yaotim
Spor icin biraz dinlenmem lazim
Sogukta bide basim agridi
Sonra gelirim :)
Ikinize de yazdım aynı dönem kilo vermiştik canım eski nickim ariver:))Aramıza hoşgeldin ada bana mı sordum kamileye mi bana sorduysan hatırlamam isim hafızam berbattır :)
Ay ne güzel öyle renkli renkli içim açıldı
Aynen diziler başladı ama ben dizileri bıraktım çok ara verdiler soğudum izlemeyi düşünmüyorum ya bakalım sen denizlili misin canım
melegimm34 ben hazır uyumuyorken ders çalışayım dedim. Molada da buraya baktım
kangalin yarisinin yarisi oluyo canim..Yarım sucuk derken ? Kangalın yarısı değil değil mi :)
Kruvasan ve portakal suyu olmamış. Akşamı da çok erken ve az besinle kapatmışsın. Yanında bol salata olsaydı ya. Acıkmaz mısın?
iste portakal suyu neysede yarim kuruvasan olmayaydi iyiydi.Keske kruvasan olmasaymis
Portakal suyu yerine portakalin kendisi daha iyurolurdu. Aksami erken kapamissin 4 5 yk ispanak yeseydin ya:))))
hos geldin canim. bende 26 yasindayim 1 kizim varCanım merhaba nasılsın hatırladın mi beni :))
@kkkmevsim5 kamile canım sensin dimi ?
bak ne guzel.kiymetini anlamislardirKayınvalidemlerdeydik bizde ben şaşırdım 180 derece değişmişler son geldiklerinde konuşmuyor yüzüme bakmıyorlardı bugün laf atıyolar konşmaya çalışıyolar bebeğime hayırlı olsn bile dedi şoktayım 6 aylık olduk gerçi :)
sonra bi ara komediydi benm omurga düzleşmem var ilk kızımda da berbat bel ağrıları yaşadım ve yaşıyorum yürürken belim ayrılıyo sanki tutuyorum ben öyle yürüdm arkamdan kv geldi sırtım belim diyerekten masaj filan yaptırtıyo beline kimse sormuyo filan bi süre geçti bana telefondan randevu alın kulağım ağrıyo demeye başladı bi garipti ilgiyi kestiğimiz için mi acaba defalarca hastaneye götürmüşlüğüm var öncedeb. Ben kısa ve net cvplr verdim pek konşmadım öyle geçti eşimin yeğeni vardı onla aramız iyidir onunla muhabnt ettim filan öylece çıktı aradan iyi ki gitmişim eşim mutlu oldu en azından bende tınlamamaya başlamşm sinirlenmedim hiç
Aa eski nickini hatırladım nasılsın canm ne var ne yok ne durumdasınIkinize de yazdım aynı dönem kilo vermiştik canım eski nickim ariver:))
lojman da evine gidip evime çağırdığım tek kişi emekli öğretmen 54 yaşın da 115-120 kilo arası boyu da 155 civarıdır o yüzden tontişim diyorum hayatım da tanıdığım en iyi her şeye herkese evet diyen bol gönüllü melek gibi bir hatun aşırı iyi niyeti sürekli istismar ediliyor farkın da ama ayıp olur diyip ses çıkaramıyor 6 .5 senedir tanıyorum yeni yeni hayır demeye başlatabildim o da çok nadir:)dun eve anca yetistim.biseyler yapamadim kendim icin..mecbur olandan yedim
cok guzel.daha ne olsunki..
tontis in kim abla
Yok canm ne kıymet anlaması :) sadece biz ayak işlerini özel şöforlklerini yapıyorduk şimdi arayıp bişy isteyemiyolar benden o yüzden arayı düzeltme çabaları hiç samimi değil çünkü kvkangalin yarisinin yarisi oluyo canim..
iste portakal suyu neysede yarim kuruvasan olmayaydi iyiydi.
hos geldin canim. bende 26 yasindayim 1 kizim var
bak ne guzel.kiymetini anlamislardir
bu hiç bir şey asosyal olma kararından önce görecektin öğleden önce kahveleri öğleden sonra çayları ayda bir kaç kez gündüz dışarı yemeği 1-2 kez akşam dışarı yemeği ve sadece kadınlar gidiyor ben yetişemiyordum çoğuna katılmadığım halde hafta kaç kez bir yerlere gidilip geliniyordu :)Sizin ordaki kadinlar ne kadar cok gezmeyi seviyor :))
çok tuhaf şekilde gerçekten bulmak istediğin de ortaya çıkıyor gülüm :)Menün güzel canım hatta çok çok güzel
Ama çok zengin bir menü planlamışsın :)
Biraz su iç, dinlenme imkanın varsa dinlen olmadı kalk dans et enerjini yükselt
Karnıbahar şişkinlik yapıyor mu normalde
Bilmekle olmaz bu işler. Yeterince farkında olup istememişsin demekki. Hepimizin hayatında olumsuzluklar oluyor, burda birbirimize güç verip hayalimizi hatırlatıyoruz.
Önce gerçekten isteyip istemediğine karar ver, diyet yapmak aç kalmak demek değil, sadece bazı şeyleri ölçülü tüketeceksin. Düşünsene bir mağazaya gidiyorsun ve istediğin kıyafetin bedenibi bulabiliyorsun, giydiğinde çok yakışıyor. Bundan güzel birşey olabilir mi sence
Kimbilir neyi nasıl kaydettim bilinçaltıma. Yanlışı bulmak önemli , nasıl bulacağımı bilmiyorum ama bulacam :)
Niyetim güzel ve ciddi abla :):):)
Ohhh yine çay sohbet muhabbet maşallah :))))
Su tüket biraz, kendini de çok salma halsizim diye
Geçmiş olsun canım
Ben de barbunya yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?