Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah verirsin menulerinden anladigim o iki hafta iyu verdiğine güveniyorsun ama o menulerde kaçamaklar yoktu diye hatırlıyorum

Iyi aksamlar arkadaslar. Bugun gelemedim. Isten cikip eve gelince direkt yemek yiyip yattim. Saat 9.5 gibi uyanmisim. Sersem gibiyim.garip bir menu oldu bugun hemen geceyim

Kahvalti.08.30 isyerinde yaptim
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Aralarda. Sekersiz cay ve kahve

Ogle. 12.30
1 porsiyon tavuk doner
1 tane ayran

Aralarda sekersiz cay,kahve yesilcay ve 80 kcal lik barlardan

Aksam. 17.30
1 firinlanmis tavuk but orta boyda
2 kasik pirinc pilavi
1 kase yogurt

Uyaninca.1 portakal

Su.2 lt civari tam sayamadim
Spor yok malesef

Bugun hic gecmis yapamadim herkes iyidir umarim. Yarin firsat buldukca gelirim yine iste biraz yogunluk var aslinda bugun mesaiye bile kalabilirdim ama calistigim diger kisi kaldi bana gerek kalmadi zaten halim de yoktu. Neyse kizimi da uyutmusken ben fazla oyalanmadan yatip uyuyum herkese iyi geceler

ayy cok sevindim seni olumsuz etkilemeyen bir gorusme oldugu icin, inan kendimmis gibi mutlu oldum. sizi somurmeye calisiyorsa dedigin gibi mesafene koru ama kotu de olma. hadi gecmis olsun :)

kizlar selam
bugun benim menumde biraz ilginc oldu

saat 10:30
1incir tarcinli su
limonlu ilik su
7 zeytin

saat 12:30
1 detox cay
2 domates 2 biberli menemen
1kk peynir
1dilin tb ekmegi

15:30
bir el ayasi kadar besamel soslu tabuk sote

saat 18:00
2 yk yukaf 1 bardak sut 1 kucuk muz ve 1 hurma ile yulaf lapasi yaptim

saat 21:00
3 yk yogurt
1 dilim halka ananas (ananasin 6da biri gibi)

aksam esim gec gelicem deyince barbunya yemekten vazgectim, esim gelince de ananasla yogurt yedim.

bugun biraz garip bi gundu, hem halsizdim hem de yemekler ve saatleri biraz garip oldu, yarin umarim daha enerjik olurum, sporumu yapabilirim.

Hosgeldin Nehir,
boyumuz ayniymis, kilomuz da yakin, ben de Berrin. 32 yasindayim, evliyim, henuz cocugum yok. Bir senedir Hollanda da yasiyorum. Zamanla daha cok taniriz birbimizi, bol eksiler getirsin burasi sana :)

Cevabi aslinda mesajin icinde yazmisin cnm :))

"buradan azicik uzak kalsam gidiyor" demisin :) ))
Demekki sık duzenli geleceksin

Yalniz motivasyonu yakalayimadigimiz icin burdayiz

Haklisiniz buraya daha faxla gelip gercekten istedigimin farkina varmaliyim galiba zihnimde srka siralara atiyorum bu kilo meselesini o yuzden bi gevseme oldu bu bi kac gunu yasanmamis sayip yola devam baska da carem yok zaten en azindan bunu biliyorum
Bunlar kasvetli havalardan ve bir dönemin yorgunluğundan. Tatildeyiz bir güzel dinlen kendine vakit ayır alışverişe çık 38 beden kıyafetler denemeye çalış sonra dann
evet yarin afyona gidiyoruz gezmeye ins alisverise cikicam ve bi kendime gelicem

Canım merhaba nasılsın hatırladın mi beni :))
E ElbetOlacak kamile canım sensin dimi ?
Oooo nehir hatirladim ariver nasilsin gulum ikincide gelmis masallah saglikli uzun omurleri olsun ins ikisininde sen bizim gibi cok abartmamissin canim ya cabucak verirsin biliyoruz hirsli bi yarisnacisin .....op guzellikleri beraber burda devam ins beni de salla arada gevsiyorum cunku
valla iyi yapmissin canim ya yazik esine de o da sevinmis ne guzel ...sen onlari sallama yine devam ama esini de uzme git arada mecbur kalacaklar zaten ne zamana kadar gormezden gelebilirlerki

askrhpozitif , melegimm34 , gewezebidik , Habinar menüler güzel afiyet olsun
Fatlady akşam güveç sadece sezbemiydi yoksa etli mi hem et hem üstüne güveçte etli birde öğlen kısır akşam pilav değilde tam buğday yesen daha iyi her ne kadar 2 YK pilav bir dilim ekmek deselerde bence o yapılisa bağlı ki biz bol tereyağli seven milletiz

@medine66 canım sabah yarım kangal sucuk nedir ya hadi diyelim 2-3 dilim bu hafta liste zamanın geldi daha dikkatli beslnemelisin ki akşam ki kruvasana değinmedim bile

@Sweetyy83 bol eksi getirsin menun

Pinkyminkyy hem çorba hem ekmek öğlen tavuk döner akşam pilav çok olmuş sanki hepsi aynı güne

E ElbetOlacak geçmiş olsun canım ve buradan uzak kalınca insan hesap veeme derdi yokmuş gibi besleniyor bence ipleri eline alıp kendine artık taamam demelisin

Mefkurem abla ne randevusu stres için demişsin ama öncesini kaçırdım galiba

Poni Bon kvnin çok cahil olduğunu düşünüyorum yani yanlış anlaşılmasın cahil derken konuşma ortamı yaratmak bir nevi buzları eritmek için çocuk gibi ilgi çekmeye uğraşmış neyse eşinin mutlu olup senin adım attığını görmesi önemli

C cemresila süper spor

AdaisyLove aramıza tekrar hoşgeldin ben bahar

Atladığınız varsa kusura bakmayın kızlar en azından menülere yorum yapmaya çalıştım melegimde demiş menülere yorum yapmayı bırakın sadece ay bugün bunu yaptım deyip birde menü yazıp çıkıp gidenler var ve ben yavaştan takılmaya başladım bu konuya ben o kişiye yorum yapıp vakit ayırıp emek veriyorsam oda bı zahmet aynısını takım arkadaşlarına yapacak msji alan üstüne alınsın , ki free olup mezun olup hamile olup gelip yorum yapanlar varken hiç hiç hiç adil değil

Merhaba kızlar dün gece eşimin halası geldi bugün hiç giremedim yine geçmiş yapamadım yoğun günler yaşıyorum misafirim bitmiyor kusura bakmayın anca menümü paylasabiliyorum

10.45
2 yağda yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
3 ceviz
2 kayısı
Yarım havuç

14.30
Sade Türk Kahvesi

19.30
Çorba
Bezelye yemeği
3 kaşık kavurma et

21.00
Bir avuç kuruyemiş

2 lt su
20dk plates 15 dk leslie 10 dk genel hareket

Birde sabahla akşam arası çok uzun olmus diyorsunuz ben karatay uygulamaya çalışıyorum leptin hormonunun salgilanmasi için en az 4 5 saat gecmesi gerekiyor :)

Menü yazıp kaçacağını kızlar muhabbet için bekliyor kuzeyi uyutma bahane ile kaçtım kuzeyde şimdi uyudu kudurmaktan

Sabah(9:30)
1 yumurta
2 dilim ekmek
40g peynir

Ogle (15:30)
2 tane çiğ köfte
Kahve
5 fıstık

Akşam(18;30)
1 tavuk but salata

Su:1.6 spor: 2 mile Leslie 20 dk zumba ( ablam en son zumba yapan adama sayıyordu annemde bu sabahtan beri zıplıyor senden öncede birşeyler yaptı hadi hadi diye gaz verdi :) Pnrrr-12 130 puan

Ben geldiğim günden beri menümü anca yazabiliyorum .misafirim bitmedi geçmiş yapamadım yogunluktan yapamıyorum da , çoklu alıntı vs yeni yeni öğreniyorum bilmiyordum. ama burda bunu üzerime alınırım bu durum sizi yada sizleri rahatsız ediyorsa takımdan çıkarırsanız olur biter

gülüm o bahçede kovayla suyu okuyana kadar hayır olsun dedim bu rüya yorumlanmaz dedim cüceyi de okuyunca ohh dedim .keşkeee yakalasaydın o cüceyiiiiii:)
rüyada görülen ev ve evin hali senin hayatın ruh halindir evi iyi sağlam temiz gördüğün de her şey iyi demek virane bakımsız eski ev de tam tersi yorumlanır bahçenin de yanmış kötü durum da olması etrafını da etkileyen kötü bir haldesin buraya kadar zaten belli sıkıntıların rüyana yansımış o kovayla gördüğün su başına gelen zorlukların maddi zzararların telaffisi , cüce de çok hayırlıdır rüyada ileri de yaşayacağın iyi günler sevindirici haberler demek ama yakalayamamışsın ya demek ki az daha sabır sen farkın da olmadan her şey yoluna girmeye başlıyor tam sonuç ferahlık için biraz daha zaman var demek , bence rüyanın tabiri böyle gülüm

ben de aynıydım :) rabbim bazen bizi öyle güzel sarsıp kendimize getiriyor ki o zaman anlamıyoruz o kötü olayların aslın da bize hayır getirdiğini , demek ki bazen değişmek için bir şeyler yaşamak sarsılmak gerekiyor bazen bu halimize bin şükür demi gülüm

gülüm hemen öyle alınıp ben çıkarım v.s. ne demek arada böyle uyarılar elbette yapıyor arkadaşlar bazen boş veriyoruz bazen unutuyoruz bu toparlanıp kendimize gelmemiz için, senin gibi evin de misafiri olan zaman bulamayanlara vay sen niye tüm menüleri okuyup yorum yapmadın denmiyor mazereti olmayanlara genel söylenen bir şey maksat devamlılık ne kadar bura da paylaşım yaparsak vallaha çok iyi geliyor sırf zayıflamaya değil manevi açıdan da amacımız aynı zayıflamakkk
değil mi gülüm o yüzden öyle hemen alınma etme olmaz sen az daha zaman geçir bak kendi kız kardeşinle didişmen şakalaşman dertleşmen nasılsa burada da öyle olacaksın gülümm

Seni kastetmemistim yeni olduğun için hwpimiz zamanla ogrendik siteyi kullanmayı , lakin ilk sayfada okuduğunuz kurallarda yazıyor zaten ne kadar bol paylaşım o kadar motivasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…