Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dışarda tb ekmeği ile sandiviçler filan oluyor aslında onlardan tüketebilirdin. 13 e kadar aç kalmışsın

Aramızda hoşgeldin nehir
Bol eksili günler :)

Martta yükselme sınavı var kurum içinde, fikir değiştirmezsem ona hazırlanıyorum

Kv düşüp başını mı çarptı acaba. Allah hep böyle iyi etsin inşallah
Mutlu sona bayıldım işte :) en çok da sinirlenmemene

kangalin yarisinin yarisi oluyo canim..

iste portakal suyu neysede yarim kuruvasan olmayaydi iyiydi.

hos geldin canim. bende 26 yasindayim 1 kizim var

bak ne guzel.kiymetini anlamislardir

İşlenmiş ürün biraz çoğuma geldi ama ben de bayılırım sucuklu yumurtaya. Afiyet olsun canım

son 2 senedir binamdakilerin yarısından çoğu değişti ev hanımı olanlar çarşı pazar alışverişine bile beraber gidiyor gündüz oturmaları 12- 15 çeşit arası ikramlar okuldan çıkan gelen çocuklarını da götürüyorlarmış valla gülüm iyiki asosyal oldum dedim yüz kere kendime ben onların hiç bir şeyine yetişemem ne bedenen ne ruhen kaldıramam
sen de fazla tek kalmışsın 1 tanecik bile kafa dengi rahat kapısını çalacağın bir komşun olsaydı yeterdi , rabbim hakkına hayırlısını versin 2 sene sonra inşallah istediğin gibi bir binaya mahalleye taşınmış olursun

sen aynı şekil davranmaya devam et gülüm :))
galiba eşin annesi ile konuşmuş yoksa 6 aylık hamileliğe kadar hayırlı olsun denmeden durup o zaman mı denir , iyi ki gitmişsin cidden sen eşine karşı görevini yapmış oldun

Suyu artırdım abla
İyi sonuçlar alırsın 10 gün devam etmeye çalış canım

jillian a basladiysan ilk 5 gun en azindan ara verme, spor yapmadikca kaslar daha cok agrir. civi civiyi soker mantiginda her gun yapinca bir sure sonra agrin nerdeyse kalmiyo :)
Bugün yapamadım valla yarin inşallah yapıcam

Seninki arti sayilmazdi :))
Pazartesi nedense bi eksi gelmeyi beceremiyorum
Bende eksi gelemiyorum abla pazartesi arti gelmezsem daha iyi olacak
Bugun kisir pirinc olmamis miktarlar az
Afiyet olsun canım
Ilk gun icin iyi afiyet olsun
Kiz bu hafta 3. Cuman doluyor sabirin senin menünde birpogaca bir kruvasan
Hosgeldin nehir benim de iki kizim var biri nisanda 4 yaşında olacak biride ayin 27 sinde 7 yi bitirecek
Suyu artırdım abla

İyi sonuçlar alırsın 10 gün devam etmeye çalış canım
inşallah yasemin valla ayaklarim tutmuyor kocadim resmen

Her halimize şükür canımcım daha da iyi olacağım inşallah sen nasılsın eşinle barıştınmı arada okuyorum öesajlarını
inşallah çok daha iyi olursun gülüm bu demek ki daha hala tam çözülmedi sorunlar
ben hala küsüm :)) konuşuyoruz ufak ufak ama resmiyiz bu gün de otopsi nöbetçisi galiba yemek sonrası bir baktım giyinip gidiyor nöbetçi misin dedim evet dedi gitti( iyi ki barışmamışım önce ,şu nöbetleri bitsin belki sonra) , hala eve geldiğin de zili çalmıyor kendi anahtarla açıp giriyor :)

Hosgeldn nehircim yasimiz ayniymis boy da ayni sayilir hadi o azminle guzel kilolar verirsn insallah cok fazlada yokmus zati ama 65 ilk hedef olarakmi yoksa yeterlimi senin icin

Oo hadi hayirlisi olsun ozaman cnm Allah zihin acikligi versin

birden aklına bir şey gelir ya o şekilde de olabilir rüyan da görerek de ama mutlaka hatırlayıp buluyor insan böyle çok isteyince bilinç altı bir şekilde gün yüzüne çıkarıyor
Ekimcim bir rüya gördüm yorumlarmısın
Rüyamda çok eski bir evde yaşıyorum ev berbattı mutfağından bahçeye çıkılıyor bahçe yanmış bir ot bile kalmamış her yer simsiyahtı etrafı tel örgülerle çevrili ortasında su dolu metal bir kova vardı birden tel örgüler ve bahçe kapısı sallanmaya başladı bi baktım bir cüce beni korkutup bu evden kaçırmaya çalışıyormuş önceden cücelerin eviymiş burası ama ben çok tepki veriyorum bağırıyorum ve korltuğumu belli etmemeye çalışıyorum cüce çok hızlıydı yakalayamadım ama cüceyi bende korkutmaya çalıştım hayırdır inşallah diyeyim
Yok canım zamanla atlatılacak bir durum benimki
Kendime telkinler veriyorum
Bugünki spotum herşey olacağına varıyor sabredip dua edip takdiri ilahi deyip kaerimiz neyse onu yaşayacağız elbet
Seninde eşine küsmen işe yaradıysa aynen devam et canım buda bir tepki sonuçta içine atacağına kendi kendine kurup üzüleceğine oda etkilensin anlasın hatasını seni üzmesin
bizde işe yaramaz eşim küsmez nefret eder küslükten tartışırız konuşuruz orada konu kapanır bizde uzatırsak sorunlar dahada büyüyor çünkü Evlilikte eşler birbirini tanıdıkça problem olacak şeylere fırsat vermedikçe rayına oturuyor zaten

Bugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve

Öğlen 13.30
1tb yoğurtlu kabak
Ara 1 avuctan az ceviz

Akşam 17.30
1tb dere otlu kabak yoğurt
2 lt su
500 ml limonlu soda
Spor yapmadım yarın yapacam çok uykum var herkese iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin canım azimliysen eğer ideal kilona çokmçabuk ulaşırsın diyetine emzirmen de çok faydalı olur hızlı sağlıklı kalıcı kilolar verirsin inşallah

Niye çoğu kişi menülere yorum yapmıyor
Menülere karşılıklı yorum yapmak önemli
bende daha yeme duzenimi otutturamadim oyuzden herkesin menusune bisey diyemiyorum

hayir diyemeyen insanlara uzuluyorum artik.eski halimi hatirladimda..bende acinacak durumdaydim..ama bi olaydan sonra benimde kafama dank etti..mecbur hayir demesini ogrendim..iykide ogrenmisim

Yok canm ne kıymet anlaması :) sadece biz ayak işlerini özel şöforlklerini yapıyorduk şimdi arayıp bişy isteyemiyolar benden o yüzden arayı düzeltme çabaları hiç samimi değil çünkü kv
gerci sen daha iyi bilirsin niyetlerini

yok abla sucuk ev yapimi..yeni yaptik taze hatta..

evet yaa ama miktarda onemli 2 lokma felandi ..2 haftadirda bekledigimden fazla kg verdim ama bu hafta verirmiyim bilemiyorum.pazartesi +400 gelmistim

Bugünkü sporum 1200ip atlama 240p
11.000adım (2saatte )yürüyüş 360p
Toplam 600p
masallah tu tu tuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…