- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.421
Menü
Sabah kahvaltı yapamadım işletim vardı dışarda simit poğaça yemek istemedim
Öğlen 13:00 gibi
6yk bakla yemeği
3k yoğurt
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam 19:00gibi
Avuç içi lkadar tavuk
3k Pırasa yemeği
Su 2lt kadar
Şimdi yürüyüşten geldi. biraz daha spor yapacağım sonra etiketleyeceğim toplamı
Bir Türk kahvesi daha içerim canım çekiyor
Aramızda hoşgeldin nehirAdı:nehir
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 tane biri 3 buçuk yaşında biri 6 buçuk aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: sosyal hizmetler
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:165
Kilo: sabah güncel kilomu yazarım bugün 72.7 çıkmıştım
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :9.takımda ♡♡♡
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven diyete de başladı mi çok azimli olan biriyim:)))
Mrb bu arada biz tanismadik sanirim hosgeldin cnm takima ismin busemi bende pinar 25 yasindaym 2, 5 senelik evliyim
Evet aslinda bende sogudum ya cok uzun ara verdiler
Ewet cnm denizliliym sen nerelisin?
Sorcam sorcam hep unutuyorm ya sen ne icin ders calisiyorsun tugce
Kayınvalidemlerdeydik bizde ben şaşırdım 180 derece değişmişler son geldiklerinde konuşmuyor yüzüme bakmıyorlardı bugün laf atıyolar konşmaya çalışıyolar bebeğime hayırlı olsn bile dedi şoktayım 6 aylık olduk gerçi :)
sonra bi ara komediydi benm omurga düzleşmem var ilk kızımda da berbat bel ağrıları yaşadım ve yaşıyorum yürürken belim ayrılıyo sanki tutuyorum ben öyle yürüdm arkamdan kv geldi sırtım belim diyerekten masaj filan yaptırtıyo beline kimse sormuyo filan bi süre geçti bana telefondan randevu alın kulağım ağrıyo demeye başladı bi garipti ilgiyi kestiğimiz için mi acaba defalarca hastaneye götürmüşlüğüm var öncedeb. Ben kısa ve net cvplr verdim pek konşmadım öyle geçti eşimin yeğeni vardı onla aramız iyidir onunla muhabnt ettim filan öylece çıktı aradan iyi ki gitmişim eşim mutlu oldu en azından bende tınlamamaya başlamşm sinirlenmedim hiç
kangalin yarisinin yarisi oluyo canim..
iste portakal suyu neysede yarim kuruvasan olmayaydi iyiydi.
hos geldin canim. bende 26 yasindayim 1 kizim var
bak ne guzel.kiymetini anlamislardir
son 2 senedir binamdakilerin yarısından çoğu değişti ev hanımı olanlar çarşı pazar alışverişine bile beraber gidiyor gündüz oturmaları 12- 15 çeşit arası ikramlar okuldan çıkan gelen çocuklarını da götürüyorlarmış valla gülüm iyiki asosyal oldum dedim yüz kere kendime ben onların hiç bir şeyine yetişemem ne bedenen ne ruhen kaldıramamAy ne güzel ekim abla kafa dengi komşularının olması benm aprtmnda pek komşuluk yokmbi arkadaşm vardı o da taşındı kapı komşum çok yaşlı onunla görüşüyoruz sadece o da evde durmuyor hiç. Ben aslında mahallemi de sevmiyorum planladım rabbim izin verirse 2 sene sonra taşınıcaz kızım 1.sınıfa başlayacakken
çok tuhaf şekilde gerçekten bulmak istediğin de ortaya çıkıyor gülüm :)
sen aynı şekil davranmaya devam et gülüm :))Kayınvalidemlerdeydik bizde ben şaşırdım 180 derece değişmişler son geldiklerinde konuşmuyor yüzüme bakmıyorlardı bugün laf atıyolar konşmaya çalışıyolar bebeğime hayırlı olsn bile dedi şoktayım 6 aylık olduk gerçi :)
sonra bi ara komediydi benm omurga düzleşmem var ilk kızımda da berbat bel ağrıları yaşadım ve yaşıyorum yürürken belim ayrılıyo sanki tutuyorum ben öyle yürüdm arkamdan kv geldi sırtım belim diyerekten masaj filan yaptırtıyo beline kimse sormuyo filan bi süre geçti bana telefondan randevu alın kulağım ağrıyo demeye başladı bi garipti ilgiyi kestiğimiz için mi acaba defalarca hastaneye götürmüşlüğüm var öncedeb. Ben kısa ve net cvplr verdim pek konşmadım öyle geçti eşimin yeğeni vardı onla aramız iyidir onunla muhabnt ettim filan öylece çıktı aradan iyi ki gitmişim eşim mutlu oldu en azından bende tınlamamaya başlamşm sinirlenmedim hiç
Suyu artırdım ablaKarbonu sadece cumayla sinirli tutmaya calis cnm
Sana ne iyi gelir bilmiyorumki
Muz sut,lapa iyi geliyor ama zor
Istersen mervenin yaotigi ayvayi yap
aynen cnm bende o yuzden corba icmiyorum pek
guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz
Odem oldugu belliydi zaten cnm
guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
sen bilirsin cnm ama ben olsam evimde kalirdim
aksam hafif olmus baya
Belin nasil oldu cnm
cok guzel cnm
Gayet guzel cnm
Onuda bölgesel olarak hesapliyabilirsin bence
yasim sularini artir cnm
ins.gidecek cnm
Cok cok guzel kesin etkisi olur
ins. Artilar gider cnm
senin icin guzel cnm hingel hic duymadim
Bulgur olmasa iyiymis gerisi guzel cnm
yok cnm fritozun icindeki degil
Normal tencere gibi alti delikli
Duduklunun icindekinide kullanabilirsin heralde
sabah icin sebzeli omlet demisin cnm ama neler vardi icinde secemedim ben kac yumurtayla yaptin
Ben kacirmisim heralde nereye gitmistiniz
Guzel görünüyor cnm meyvenin yanina az yogurt, su da artsin biraz
gayet guzel cnm
cok az olmus cnm
gayet guzel cnm
Sevindim cnm
intikaminida almisin :)
baya iyi tatlim masallah
Gelsinde cunaya insin sislik ins.
wc icin en fazla sabah ac karna etkili oluyor cnm
Toplamda bjraz fazla meyve olmus
Aksam alinti yaotim
Simdi burdayim :))))
Aksami cok erken kapatmisin bari bi yogurt falan yeseydin cnm
Kendinede bisey yapmamisin
cok cok masallahhhh
Seni kimse durdurmasin cnm
Benim cok oldu gittigim yere yemegimi goturmek
guzelmisss
bence gayette olmus
ohhhh gelsin eksiler oozaman
Haftasonu donecek cnm
her zamanki gibi guzel cnm
Seveceginden eminim ama cok yeme baya yagli 3 tane yeter:))
Sende, hepinizde ayni sekilde cnm
Gulumsedimmmmm ve geldim bebegim :)
spor agrisi iyidir :))
sislik varken fasulye pek olmamis ama cumaya iner ins. Cnm
Miden reglidenmi bulaniyor
cok gecmis olsun cnm ins. Daha iyidir
Artilarin gitmesinede sevindim
İyi sonuçlar alırsın 10 gün devam etmeye çalış canımValla öyle yasemin bugünde yapsam mi yapmasam mi bilemedim bacaklar zor hareket ediyor
daha kotu olmaz herhalde
İnşallah canim elimden geleni yapıyorum
Aynen canim benim
Dün guzel eksi getirmis bana lakin haftaya arti baslayinca bi kismi temzilenmekle gitti bu haftada tutturucam insallh
Aman dikkat et canım
Geçmiş olsun canım
ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence
birden aklına bir şey gelir ya o şekilde de olabilir rüyan da görerek de ama mutlaka hatırlayıp buluyor insan böyle çok isteyince bilinç altı bir şekilde gün yüzüne çıkarıyorOnu bulacağım :):):):)
ooo habinarım bir tanem nasılsın gülümmmmSuyu artırdım abla
İyi sonuçlar alırsın 10 gün devam etmeye çalış canım
Her halimize şükür canımcım daha da iyi olacağım inşallah sen nasılsın eşinle barıştınmı arada okuyorum öesajlarınıooo habinarım bir tanem nasılsın gülümmmm
Bugün yapamadım valla yarin inşallah yapıcamjillian a basladiysan ilk 5 gun en azindan ara verme, spor yapmadikca kaslar daha cok agrir. civi civiyi soker mantiginda her gun yapinca bir sure sonra agrin nerdeyse kalmiyo :)
Bende eksi gelemiyorum abla pazartesi arti gelmezsem daha iyi olacakSeninki arti sayilmazdi :))
Pazartesi nedense bi eksi gelmeyi beceremiyorum
Bugun kisir pirinc olmamis miktarlar azMenüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmekten peynirli tost
Domates
Salatalik
Tuzsuz kuruyemiş 10 adet
Ara
2 si bir arada
Öğle 13.30
3 çatal kısır
1 bardak ayran
Ara
1 elma
4 kaşık yoğurt
Aksam 19.00
2 parça tavuk
2 kaşık pilav
Bir tabak güveç
3 kaşık salata
Ara
Türk kahvesi olacak yine
Su: 3 lt
Afiyet olsun canımMenücüğüm
Uyanınca sirkeli su
07:00 süt, ıspanak, yarım yeşil elma, yarım muz, 2 armut ile smoothe
10:30 sade türk kahvesi , 3-5 tane fındık badem kuru üzüm
12:30 bir küçük lahmacun, 6 yk kabak yemeği, yoğurt
16:00 bir bardak kefir, bir mandalina
10 tane kadar kuru üzüm, çiğ fıstık fındık (saatini hatırlamıyorum)
19:30 bir kepçe yeşil mercimek çorbası, 6 yk barbunya, yarım tabak salata
3 litre su
Spor yok
Ilk gun icin iyi afiyet olsunIyi akşamlar bugün biraz kırgınım bende başım ağrıyor diette ilk gün oldugundan olsa gerek dikkat etmeye calistim bide siz bakin
Menum
11:00
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Salatalik
Domates
Taze biber
15:00
1tabak brokoli limonlu yoğurt eşliğinde
2 adet minik turşu salata
18:30
2 kaşık makarna bir kase çorba limonlu brokoli közde biber
Sıvılar:2,5 lt su, 1kupa yeşil cay 1 kupa kahve
Spor yapmadım
Kiz bu hafta 3. Cuman doluyor sabirin senin menünde birpogaca bir kruvasanmenum biraz karisikmi oldu duzensizmi oldu anlamadim..saatleri biraz ters oldu galiba ogle ve aksam
sabah 8:30
sucuklu yumurta(1 yumurta) yarim sucuk
kk peynir
domates
yesillik
7 badem
ogle 11:30
yarim bardak portakal suyu
yarim kuruvasan
15:00
1 elma
16h30
2 kasik et kavurmasi
2 kasik ispanak
Hosgeldin nehir benim de iki kizim var biri nisanda 4 yaşında olacak biride ayin 27 sinde 7 yi bitirecekAdı:nehir
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven diyete de başladı mi çok azimli olan biriyim:)))
inşallah yasemin valla ayaklarim tutmuyor kocadim resmenSuyu artırdım abla
İyi sonuçlar alırsın 10 gün devam etmeye çalış canım
inşallah çok daha iyi olursun gülüm bu demek ki daha hala tam çözülmedi sorunlarHer halimize şükür canımcım daha da iyi olacağım inşallah sen nasılsın eşinle barıştınmı arada okuyorum öesajlarını
Adı:nehir
Dışarda tb ekmeği ile sandiviçler filan oluyor aslında onlardan tüketebilirdin. 13 e kadar aç kalmışsın
Aramızda hoşgeldin nehir
Bol eksili günler :)
Martta yükselme sınavı var kurum içinde, fikir değiştirmezsem ona hazırlanıyorum
Kv düşüp başını mı çarptı acaba. Allah hep böyle iyi etsin inşallah
Mutlu sona bayıldım işte :) en çok da sinirlenmemene
İşlenmiş ürün biraz çoğuma geldi ama ben de bayılırım sucuklu yumurtaya. Afiyet olsun canım
Bende denizliliyim canım gelirsen görüşelim
Evet aslinda bende sogudum ya cok uzun ara verdiler
Ewet cnm denizliliym sen nerelisin?
Dışarda tb ekmeği ile sandiviçler filan oluyor aslında onlardan tüketebilirdin. 13 e kadar aç kalmışsın
Ekimcim bir rüya gördüm yorumlarmısınbirden aklına bir şey gelir ya o şekilde de olabilir rüyan da görerek de ama mutlaka hatırlayıp buluyor insan böyle çok isteyince bilinç altı bir şekilde gün yüzüne çıkarıyor
Yok canım zamanla atlatılacak bir durum benimkiinşallah çok daha iyi olursun gülüm bu demek ki daha hala tam çözülmedi sorunlar
ben hala küsüm :)) konuşuyoruz ufak ufak ama resmiyiz bu gün de otopsi nöbetçisi galiba yemek sonrası bir baktım giyinip gidiyor nöbetçi misin dedim evet dedi gitti( iyi ki barışmamışım önce ,şu nöbetleri bitsin belki sonra) , hala eve geldiğin de zili çalmıyor kendi anahtarla açıp giriyor :)
Hoşgeldin canım azimliysen eğer ideal kilona çokmçabuk ulaşırsın diyetine emzirmen de çok faydalı olur hızlı sağlıklı kalıcı kilolar verirsin inşallahAdı:nehir
bende daha yeme duzenimi otutturamadim oyuzden herkesin menusune bisey diyemiyorumNiye çoğu kişi menülere yorum yapmıyor
Menülere karşılıklı yorum yapmak önemli
hayir diyemeyen insanlara uzuluyorum artik.eski halimi hatirladimda..bende acinacak durumdaydim..ama bi olaydan sonra benimde kafama dank etti..mecbur hayir demesini ogrendim..iykide ogrenmisimlojman da evine gidip evime çağırdığım tek kişi emekli öğretmen 54 yaşın da 115-120 kilo arası boyu da 155 civarıdır o yüzden tontişim diyorum hayatım da tanıdığım en iyi her şeye herkese evet diyen bol gönüllü melek gibi bir hatun aşırı iyi niyeti sürekli istismar ediliyor farkın da ama ayıp olur diyip ses çıkaramıyor 6 .5 senedir tanıyorum yeni yeni hayır demeye başlatabildim o da çok nadir:)
gerci sen daha iyi bilirsin niyetleriniYok canm ne kıymet anlaması :) sadece biz ayak işlerini özel şöforlklerini yapıyorduk şimdi arayıp bişy isteyemiyolar benden o yüzden arayı düzeltme çabaları hiç samimi değil çünkü kv
yok abla sucuk ev yapimi..yeni yaptik taze hatta..Dışarda tb ekmeği ile sandiviçler filan oluyor aslında onlardan tüketebilirdin. 13 e kadar aç kalmışsın
Aramızda hoşgeldin nehir
Bol eksili günler :)
Martta yükselme sınavı var kurum içinde, fikir değiştirmezsem ona hazırlanıyorum
Kv düşüp başını mı çarptı acaba. Allah hep böyle iyi etsin inşallah
Mutlu sona bayıldım işte :) en çok da sinirlenmemene
İşlenmiş ürün biraz çoğuma geldi ama ben de bayılırım sucuklu yumurtaya. Afiyet olsun canım
evet yaa ama miktarda onemli 2 lokma felandi ..2 haftadirda bekledigimden fazla kg verdim amaBugün yapamadım valla yarin inşallah yapıcam
Bende eksi gelemiyorum abla pazartesi arti gelmezsem daha iyi olacak
Bugun kisir pirinc olmamis miktarlar az
Afiyet olsun canım
Ilk gun icin iyi afiyet olsun
Kiz bu hafta 3. Cuman doluyor sabirin senin menünde birpogaca bir kruvasan
Hosgeldin nehir benim de iki kizim var biri nisanda 4 yaşında olacak biride ayin 27 sinde 7 yi bitirecek
inşallah yasemin valla ayaklarim tutmuyor kocadim resmen
masallah tu tu tuuuBugünkü sporum 1200ip atlama 240p
11.000adım (2saatte )yürüyüş 360p
Toplam 600p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?