- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.361
Valla öyle yasemin bugünde yapsam mi yapmasam mi bilemedim bacaklar zor hareket ediyor
daha kotu olmaz herhalde
İnşallah canim elimden geleni yapıyorum
Aynen canim benim
Dün guzel eksi getirmis bana lakin haftaya arti baslayinca bi kismi temzilenmekle gitti bu haftada tutturucam insallh
Aman dikkat et canım
Geçmiş olsun canım
ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence
Kizlar ya ben yine ipin ucunu kacirdim hic diyet modunda degilim sukur artim yok ama kendimi cok bi hirsli yada istekli hissetmiyorum bi an once 70 e gelmek istiyorum ama surekli bi sonraki ogun dikkat edeyim diyorum bi de araya hastalik falan girince iyice modum dusuyor aslinfa spor falan yapsam ciddi vericem bunyem bu ara cok farkli yani dikkat etmedigim halde arti degilim ve gercekten degisigim bu ara verme pptansiyelim cok yuksek insan kendini bilir ya oyle bi sey ama motivasyon yok dunku menumu yazicam ama kotu ornek olmakta istemiyorum napiyim beni bi sallayin ya burdan azicik uzak kalirsam gidiyor hersey ama icten bi motivasyon olsun istiyorum hrseyi biliyorum zayiflarsam guzellik giyim cevrenin bakisi herseyim degisecegini hatta belki astimimin bile beni simdiki gibi rahatsiz etmeyecegini ama napcam bilmiyorum
Merhaba kızlar bende Kızı uyuttum başladım spora ip atlıyorum şuanda 500oldu uyanana kadar devam edeceğim bir selam vereyim dedim siz de nasıl durumlar
dun eve anca yetistim.biseyler yapamadim kendim icin..mecbur olandan yedimKarbonu sadece cumayla sinirli tutmaya calis cnm
Sana ne iyi gelir bilmiyorumki
Muz sut,lapa iyi geliyor ama zor
Istersen mervenin yaotigi ayvayi yap
aynen cnm bende o yuzden corba icmiyorum pek
guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz
Odem oldugu belliydi zaten cnm
guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
sen bilirsin cnm ama ben olsam evimde kalirdim
aksam hafif olmus baya
Belin nasil oldu cnm
cok guzel cnm
Gayet guzel cnm
Onuda bölgesel olarak hesapliyabilirsin bence
yasim sularini artir cnm
ins.gidecek cnm
Cok cok guzel kesin etkisi olur
ins. Artilar gider cnm
senin icin guzel cnm hingel hic duymadim
Bulgur olmasa iyiymis gerisi guzel cnm
yok cnm fritozun icindeki degil
Normal tencere gibi alti delikli
Duduklunun icindekinide kullanabilirsin heralde
sabah icin sebzeli omlet demisin cnm ama neler vardi icinde secemedim ben kac yumurtayla yaptin
Ben kacirmisim heralde nereye gitmistiniz
Guzel görünüyor cnm meyvenin yanina az yogurt, su da artsin biraz
gayet guzel cnm
cok az olmus cnm
gayet guzel cnm
Sevindim cnm
intikaminida almisin :)
baya iyi tatlim masallah
Gelsinde cunaya insin sislik ins.
wc icin en fazla sabah ac karna etkili oluyor cnm
Toplamda bjraz fazla meyve olmus
Aksam alinti yaotim
Simdi burdayim :))))
Aksami cok erken kapatmisin bari bi yogurt falan yeseydin cnm
Kendinede bisey yapmamisin
cok cok masallahhhh
Seni kimse durdurmasin cnm
Benim cok oldu gittigim yere yemegimi goturmek
guzelmisss
bence gayette olmus
ohhhh gelsin eksiler oozaman
Haftasonu donecek cnm
her zamanki gibi guzel cnm
Seveceginden eminim ama cok yeme baya yagli 3 tane yeter:))
Sende, hepinizde ayni sekilde cnm
Gulumsedimmmmm ve geldim bebegim :)
spor agrisi iyidir :))
sislik varken fasulye pek olmamis ama cumaya iner ins. Cnm
Miden reglidenmi bulaniyor
cok gecmis olsun cnm ins. Daha iyidir
Artilarin gitmesinede sevindim
cok guzel.daha ne olsunki..Şimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Çorba: Mercimek çorbası
Ana yemek: İslim kebabı ve fırında patates tavuk, sebzeli bulgur pilavı.
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Tatlı olarak da çikolata soslu tart düşünüyorum...
Şu an kafamda düşündüklerim bu şekilde yani :)
tontis in kim ablaancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)
Evet cnmStres için mi canım?
Bazen etiketlerin cikmiyor cnm ona dikkat etPınar ben de hep spor için etiketliyorum seni ama göremedin mi acaba?
2 gun spor yaptik diye hemen kas olusmaz cnm :)))) bulgur sislik yapar diye hep diyoruzcanım bu menü bana +100 getirdi ama bende eksi görürüm diye çok umutluydum ya kas yaptım yada bulgur biraz çok oldu o sisirdi
Tugce yazar ve kitapk adi ne cnmbir psikolog da 12 yeme bozukluğu danışanının terapi hikayelerini anlatan bir kitap çıkarmıştı. Hatta bu aralar alıp okuma düşüncesindeyim.
yalnız cidden ilgi çekecek bir program, netflix im yok benim
internette bulabilir miyim
Listen baya dolu :) bence bulgur pilavi varken mercimek salatasina gerek yokŞimdi hazır herkesi bir arada buldum. Cuma günü olası misafirlerime ne yapayım diye size soracaktım.
Kafamdakiler şunlar:
Çorba: Mercimek çorbası
Ana yemek: İslim kebabı ve fırında patates tavuk, sebzeli bulgur pilavı.
Yancılar: Pırasalı börek (Fırında var çıkaracağım), yeşil mercimek salatası, rokalı yeşil salata.
Tatlı olarak da çikolata soslu tart düşünüyorum...
Şu an kafamda düşündüklerim bu şekilde yani :)
Cocukmu uyutmadi cnm niye uyumadinKızlar bende de bugün bir halsizlik bir yorgunluk sormayın. Sanırım kaç gündür 3-4 saat uykuyla durunca vücudum error verdi. Öğlen 1 saat kadar uyudum fakat bıraksalar yatağa çivilenmek istiyorum. Ama kalkıp yemek yapmam lazım . Sonra da alışverişe çıkacağım .
Bugune kalmamasi lazim aslinda usuttunmu acabaaKarnım çok sis acaba dünkü karnabahar mi böyle yaptı(((
Seninki arti sayilmazdi :))Dün guzel eksi getirmis bana lakin haftaya arti baslayinca bi kismi temzilenmekle gitti bu haftada tutturucam insallh
Cevabi aslinda mesajin icinde yazmisin cnm :))Kizlar ya ben yine ipin ucunu kacirdim hic diyet modunda degilim sukur artim yok ama kendimi cok bi hirsli yada istekli hissetmiyorum bi an once 70 e gelmek istiyorum ama surekli bi sonraki ogun dikkat edeyim diyorum bi de araya hastalik falan girince iyice modum dusuyor aslinfa spor falan yapsam ciddi vericem bunyem bu ara cok farkli yani dikkat etmedigim halde arti degilim ve gercekten degisigim bu ara verme pptansiyelim cok yuksek insan kendini bilir ya oyle bi sey ama motivasyon yok dunku menumu yazicam ama kotu ornek olmakta istemiyorum napiyim beni bi sallayin ya burdan azicik uzak kalirsam gidiyor hersey ama icten bi motivasyon olsun istiyorum hrseyi biliyorum zayiflarsam guzellik giyim cevrenin bakisi herseyim degisecegini hatta belki astimimin bile beni simdiki gibi rahatsiz etmeyecegini ama napcam bilmiyorum
Bende disardaydim gelince yemek hazirla ye oyleogextiMerhaba kızlar bende Kızı uyuttum başladım spora ip atlıyorum şuanda 500oldu uyanana kadar devam edeceğim bir selam vereyim dedim siz de nasıl durumlar
Sizin ordaki kadinlar ne kadar cok gezmeyi seviyor :))ancak gelebildim öğlen eşim gitti 5 dk sonra karşı komşu iç hattan aradı bir planın var mı bir yere gidecek misin dedi yok dedim iyi geliyorum dedi , geldi 10 dk durucam dedi çay koydurmadı önce baktım oturuyoruz çay koyuverdim tontişime mesaj attım oda geldi oturduk çay içtik ıvır zıvır çerez ve dün gece yaptığım uydurma kurabiye vardı allahtan :)
sonrası anca yemeğe giriştim 5 dk ya hazır olacak sofraya oturmadan yazayım dedim :)
BizdeBde basladi kar belki hava biraz yumusarkizlar selam
ben bugun biraz halsiz gibiyim gun icinde ev temizleyecektim ama ondan da vazgectim. Bir tek yemek yaptim. Bugun dinleneyim, yarin insallah daha iyi hissederim ve sporumu yaparim. tum gun kar yagdi burda markete bile cikmadim.
Aksama bizde barbunya var, siz neler planliyorsunuz bakalim?
Gecende oyle dedin gelmedin :))) istiyosan tabiki gel cnmMefkurem iyi akşamlar abla eğer takımda yer varsa ben de kendimi denemek istiyorum
Nelere bakiyosun cnm benim dizim yok :)Masallah cnmbende esimi işe yolcu ettim oturuyorm bakalm dizilerde basladi bugun ne vardi ama unuttm araya 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?