Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

jillian a basladiysan ilk 5 gun en azindan ara verme, spor yapmadikca kaslar daha cok agrir. civi civiyi soker mantiginda her gun yapinca bir sure sonra agrin nerdeyse kalmiyo :)

kizlar selam
ben bugun biraz halsiz gibiyim gun icinde ev temizleyecektim ama ondan da vazgectim. Bir tek yemek yaptim. Bugun dinleneyim, yarin insallah daha iyi hissederim ve sporumu yaparim. tum gun kar yagdi burda markete bile cikmadim.
Aksama bizde barbunya var, siz neler planliyorsunuz bakalim?

Cnm kendinde farkindasin zaten buraya daha sık gelirsende motivasyonun artar ama hep sonu pismnlik oluyor arada su bogazi tutmayida ogrenmeliyiz vallahi

Bu arada bendede astım var ama yorgunluk astımı diye geciyor en kilolu donemlerimse cikti ortaya spor yaptigimd faln tiknirdim, şuanda eser kalmadi masallah bence sende zayifladikca onada iyi gelicek herseyden onemli olan saglik canim

Merhaba kızlar bende Kızı uyuttum başladım spora ip atlıyorum şuanda 500oldu uyanana kadar devam edeceğim bir selam vereyim dedim siz de nasıl durumlar

Masallah cnm bende esimi işe yolcu ettim oturuyorm bakalm dizilerde basladi bugun ne vardi ama unuttm araya 3 hafta girince

dun eve anca yetistim.biseyler yapamadim kendim icin..mecbur olandan yedim

cok guzel.daha ne olsunki..

tontis in kim abla

Tugce yazar ve kitapk adi ne cnm
Esime ismarliyim

Listen baya dolu :) bence bulgur pilavi varken mercimek salatasina gerek yok
Yogurtlu bi salata yapabilirsin

Cocukmu uyutmadi cnm niye uyumadin

Cevabi aslinda mesajin icinde yazmisin cnm :))

"buradan azicik uzak kalsam gidiyor" demisin :) ))
Demekki sık duzenli geleceksin

Yalniz motivasyonu yakalayimadigimiz icin burdayiz

Merhaba kızlar bende Kızı uyuttum başladım spora ip atlıyorum şuanda 500oldu uyanana kadar devam edeceğim bir selam vereyim dedim siz de nasıl durumlar
Bende disardaydim gelince yemek hazirla ye oyleogexti

Kilosu az olanlarin ip atlamalari cok guzel
Yenimi basladin oncedende atliyomuydun

Sizin ordaki kadinlar ne kadar cok gezmeyi seviyor :))

Sabah 10
3 gun kurusu kayısı
10 zeytin
2 dilim ince tam buğday ekmek
1 kk peynir
Labne 1 tatli kaşık

Saat 2
Laktozsuz süt, 1 küçük elma ,2 yk chia ,1 avuc fıstık (hepsini geceden karıştırdım öğlen yemeği yerine yedim )

Saat 5
Haşlama tavuk göğsü bir tabak
4 kaşık yoğurt
1 kepce mercimek çorbası
2.5 lt su
Spor şuan yok yapınca etiket atarım

BizdeBde basladi kar belki hava biraz yumusar
Bende cok halsizdim carsida bile zor yurudum
Sende vucudinu dinle mola vermen iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…