Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 yemek kaşığı 1 dilim ekmek gibi birşey. Benve menün gayet hoş.
Spor olsaydı 5 yıldız diyebilirdim.

Sen de lahmancusun :)
Ben de asla vazgeçemiyorum. Diyete başlamadan her hafta 2 gün muhakkak lahmacun yerdim. Şimdi de kendimi zor zapt ediyorum
Menünde sabah ıspanak gördüm o ne ola ki?

Evet canım . Pilav yedim diye ekmek yemedim. Pirinç pilavını çok severim. Hic vazgeçemem ( Eşimde çocukta bulgur yemiyorlar.

Bulgur da olsa pirinç de olsa ikisi de kalori ve şişiren lezzetler. 2-3 kaşığı geçmediğin sürece ve her gün olmadığı müddetçe çok takılma derim. Sporun sağlam olsun yeter

Ben de son 2 gün kötü rüyalar gördüm
Hep kötü şeyler...

arkadaslar durum aldi ama ben icini tabaga aldirdim yesillik marul roka gibi birsey vardi ama cok degildi o yuzden yazmadim

Dunki menumu uykuya ve yorgunluga yenik düştüm yazamadm kusura bakmayin sonra geçmiş e dönerim

Sabah 10 gibi
1 tost domates

ara 14 gibi

Yeşil çay 4 hurma (midem kazindi icin) 1 kaseye yakın yoğurt 1 d.elma

Akşam 18 gibiydi

Yarım kase ayran çorbası
2 parça tavuk salata
2 kaşık yoğurt

2.1 lt su 35 dk eliptik 140 puan Pnrrr-12

Hey maşallah, o kadar ip nasıl atladın :) İnsanda diz kalmaz.
Tebrik ederim.

4gündür alıştırdım azar azar atladım 400 500 gibi rakamlarla zaten hepsini bir anda atlamıyorum kızın öğlen uykusunda yarısını ilkindi uykusunda tekrar ne kadar yapabilirsem o şekilde ilerliyorum yorucu olmuyor düşünüldüğü kadar bugün biraz daha üstüne çıkmaya çalışacağım

Gunaydin canim bebis nasil neye karar verdin gidecekmisin denizliye
evin nerdeydi hergun git gel mi yapacaksin

Yok ev Adana’ da. Ben Ceyhana gidiş geliş yapıyordum servisle. Ama pat diye gidiyorsun dediler şimdi dolmuşla sürünüyorum.

Hangi kanalda olucak abla o program

Anladim canim bende 65 ile yetinmisdim ilkinde ama dogumdan sonra bu sefer 60lari gormek istiyorm insallah

Geçmişte görünce cevaplamak istedim. Tavuk köftesi güzel oluyor. Rondodan çektikten sonra biraz galeta unu ve 1 yumurta ile yoğurarak yapıyorsun. Göğüs ya da buttan gayet güzel oluyor.

Bende bi ara deniycem ilgimi cekti gercekten sagol cnm

Gunaydin canim bebis nasil neye karar verdin gidecekmisin denizliye
evin nerdeydi hergun git gel mi yapacaksin

Gunaydinn cnm yok evde kalmaya karar verdim

Günaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor
küçük bebekliye kahvaltıya mı gidilir gece uykusu olmadığını herkes bilir azıcık empati azıcık anlayış olsa keşke ,hayır diyemiyorsan o zaman sen de karşındakilerden talepte bulun misal , olur kahvaltıyı beraber yapalım ama sen melemeni pişir getir yada iste işte bir şey ben çayı kor peynir zeytin çıkarırım anca yapabilirim bebekle diyiver gülüm

gülüm emzirenlerin daha kaliteli beslenmesi lazım bebişler sizden çekip çekip duruyor :) ama yine de gece kalkıp yememiş sabahı beklemişsin tebrikler gülüm önün de saygıyla eğiliyorum

Merhaba canım alerji icin sana bir öneride bulunabilirim benim de hem mevsimsel , toz, deterjanlara alerjim vardı. sumak kullandım zor birseyi yok istersen tarifte verebilirim
ver gülüm ben de denerim benimkiler baba oğul alerjik astımlı ben de deterjan v.s. alerjiliyim dünyanın kremini sürüyorum ellerime :)

baştan enerjin güzel bebemmm gün için dede artar inşallahh

İyiymiş ya programın adı neydi Türkçe dublajlı değil sanırım alt yazılı mj

Ekim larnabahar ve brokoli benide doyurmaz ancq şişiriyor ve gaz yapıyor

aminnn hepimizi güldürsün 40 senelik karı kocalar birbirinin gözüne bakarak anlarmış ya her şeyi biz de bir kelimeden , cümleden biribirimizi anlar olduk :)
bu çatlak neresinden attığı belli olmayan psikatrisler çok sık rüya görmenin psikolojik sorun bunalım veya depresyon belirtisi olarak görüyormuş ne kadar doğru atmasyon mu bilmem ben de gayet huzurlu iyiyim bir araştırıverem gari dedim metafizikçiler de çok rüya görmeyi algıların açılması gözün önün deki perdenin kalkması bilinçlenmek olarak anlatıyor ben metafizikçilere inanıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…