- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.501
Haklısın abla ☺ menülere yorum yapılsın ki eksiklerimizi görelim daha iyi diyet yapalım meselaAtladığınız varsa kusura bakmayın kızlar en azından menülere yorum yapmaya çalıştım melegimde demiş menülere yorum yapmayı bırakın sadece ay bugün bunu yaptım deyip birde menü yazıp çıkıp gidenler var ve ben yavaştan takılmaya başladım bu konuya ben o kişiye yorum yapıp vakit ayırıp emek veriyorsam oda bı zahmet aynısını takım arkadaşlarına yapacak msji alan üstüne alınsın , ki free olup mezun olup hamile olup gelip yorum yapanlar varken hiç hiç hiç adil değil
Süper menu spor da çok iyi inşallah cuma bol eksi getirirMenü yazıp kaçacağını kızlar muhabbet için bekliyor kuzeyi uyutma bahane ile kaçtım kuzeyde şimdi uyudu kudurmaktan
Sabah(9:30)
1 yumurta
2 dilim ekmek
40g peynir
Ogle (15:30)
2 tane çiğ köfte
Kahve
5 fıstık
Akşam(18;30)
1 tavuk but salata
Su:1.6 spor: 2 mile Leslie 20 dk zumba ( ablam en son zumba yapan adama sayıyorduannemde bu sabahtan beri zıplıyor senden öncede birşeyler yaptı hadi hadi diye gaz verdi :) @Pnrrr-20 130 puan
Menülerin çok iyi gidiyor abla spor da var daha ne olsun cuma karşılığını alicaksin insallahMenüm
sabah 10
1 kase sütlü yulaf
3-4 parça mantar sote
Öğle 2
5-6 kaşık et kavurma
1 portakal
Akşam 8
1 tabak taze fasulye
salata
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş 135 puan @Pnrrr-20
Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺2 gundur spor yapicam diyorum ama gercekten cok halsizdim
Bugun 1 saat carsida zor yurudum
ins. Yarim yapicam mutlaka galiba sanirsam :))
Bugun normalde menu planım baskaydi ama carsida okadar aciktim ki biseylere saldirmamak icin zor tuttum kendimi
Icimden biyere oturup kahve icsem pasta yyiyip keyif yapsam dedim:))
sonrada doner kokusuyla sarhos olup gozlemeyle sadece goz banyosu yapip eve kactim :)))
Yine güzel olmuş abartmamissin kontrollü yemişsin ablaSali menum
12. 00 civari olabilir
2 yumurta
Peynir
17.00
4 tavuk kofte
1 dil. Firinda ispanak
Biraz yogurt
Yarim domates, yesil sogan dereotu
19.30
1 avuc cekirdekli kuru uzum
2 tk fistik ezmesi
1 tavuk kofte
22.00
2 hurma
1 ceviz
Son 2 ogun uyaninca aclik ve tatli kriziyle oldu yoksa yemicektim
Ama son aradan 4 saat gecti bile :))
cok guzelBugünkü sporum 1200ip atlama 240p
11.000adım (2saatte )yürüyüş 360p
Toplam 600p
Yasemincim ruyan hayir olsun insallah aslinda esler arasinda olmasi gereken küslük yerine konuşup tartismak ama benim adamin oyle bir ozelligi yok her olayin üstünü kapatir hallolmadanEkimcim bir rüya gördüm yorumlarmısın
Rüyamda çok eski bir evde yaşıyorum ev berbattı mutfağından bahçeye çıkılıyor bahçe yanmış bir ot bile kalmamış her yer simsiyahtı etrafı tel örgülerle çevrili ortasında su dolu metal bir kova vardı birden tel örgüler ve bahçe kapısı sallanmaya başladı bi baktım bir cüce beni korkutup bu evden kaçırmaya çalışıyormuş önceden cücelerin eviymiş burası ama ben çok tepki veriyorum bağırıyorum ve korltuğumu belli etmemeye çalışıyorum cüce çok hızlıydı yakalayamadım ama cüceyi bende korkutmaya çalıştım hayırdır inşallah diyeyim
Yok canım zamanla atlatılacak bir durum benimki
Kendime telkinler veriyorum
Bugünki spotum herşey olacağına varıyor sabredip dua edip takdiri ilahi deyip kaerimiz neyse onu yaşayacağız elbet
Seninde eşine küsmen işe yaradıysa aynen devam et canım buda bir tepki sonuçta içine atacağına kendi kendine kurup üzüleceğine oda etkilensin anlasın hatasını seni üzmesin
bizde işe yaramaz eşim küsmez nefret eder küslükten tartışırız konuşuruz orada konu kapanır bizde uzatırsak sorunlar dahada büyüyor çünkü Evlilikte eşler birbirini tanıdıkça problem olacak şeylere fırsat vermedikçe rayına oturuyor zaten
Bol eksi getirsin inşallah canımBugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve
Öğlen 13.30
1tb yoğurtlu kabak
Ara 1 avuctan az ceviz
Akşam 17.30
1tb dere otlu kabak yoğurt
2 lt su
500 ml limonlu soda
Spor yapmadım yarın yapacam çok uykum var herkese iyi geceler
Karbon fazla olmus kuzu tartıya yakinIyi aksamlar arkadaslar. Bugun gelemedim. Isten cikip eve gelince direkt yemek yiyip yattim. Saat 9.5 gibi uyanmisim. Sersem gibiyim.garip bir menu oldu bugun hemen geceyim
Kahvalti.08.30 isyerinde yaptim
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aralarda. Sekersiz cay ve kahve
Ogle. 12.30
1 porsiyon tavuk doner
1 tane ayran
Aralarda sekersiz cay,kahve yesilcay ve 80 kcal lik barlardan
Aksam. 17.30
1 firinlanmis tavuk but orta boyda
2 kasik pirinc pilavi
1 kase yogurt
Uyaninca.1 portakal
Su.2 lt civari tam sayamadim
Spor yok malesef
Son ki arada ananas olmasa daha iyiymis sankikizlar selam
bugun benim menumde biraz ilginc oldu
saat 10:30
1incir tarcinli su
limonlu ilik su
7 zeytin
saat 12:30
1 detox cay
2 domates 2 biberli menemen
1kk peynir
1dilin tb ekmegi
15:30
bir el ayasi kadar besamel soslu tabuk sote
saat 18:00
2 yk yukaf 1 bardak sut 1 kucuk muz ve 1 hurma ile yulaf lapasi yaptim
saat 21:00
3 yk yogurt
1 dilim halka ananas (ananasin 6da biri gibi)
aksam esim gec gelicem deyince barbunya yemekten vazgectim, esim gelince de ananasla yogurt yedim.
bugun biraz garip bi gundu, hem halsizdim hem de yemekler ve saatleri biraz garip oldu, yarin umarim daha enerjik olurum, sporumu yapabilirim.
Karatay uyguladığını bilmiyordum belirtirmissin artık ona göre yorum yapılır valla yoğunluk oldumu bende wc de firsat bulup okuyor yazıyorum yada herkes yattıktan sonraMerhaba kızlar dün gece eşimin halası geldi bugün hiç giremedim yine geçmiş yapamadım yoğun günler yaşıyorum misafirim bitmiyor kusura bakmayın anca menümü paylasabiliyorum
10.45
2 yağda yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
3 ceviz
2 kayısı
Yarım havuç
14.30
Sade Türk Kahvesi
19.30
Çorba
Bezelye yemeği
3 kaşık kavurma et
21.00
Bir avuç kuruyemiş
2 lt su
20dk plates 15 dk leslie 10 dk genel hareket
Birde sabahla akşam arası çok uzun olmus diyorsunuz ben karatay uygulamaya çalışıyorum leptin hormonunun salgilanmasi için en az 4 5 saat gecmesi gerekiyor :)
Zumba ya baktım baharda cok hizli geldi ama bir gun denicem çiğköfte dışında guzel ama çiğköfte seni wc ye çıkarıyordu sabirinMenü yazıp kaçacağını kızlar muhabbet için bekliyor kuzeyi uyutma bahane ile kaçtım kuzeyde şimdi uyudu kudurmaktan
1 yumurta
2 dilim ekmek
40g peynir
2 tane çiğ köfte
Kahve
5 fıstık
Akşam(18;30)
1 tavuk but salata
Su:1.6 spor: 2 mile Leslie 20 dk zumba ( ablam en son zumba yapan adama sayıyorduannemde bu sabahtan beri zıplıyor senden öncede birşeyler yaptı hadi hadi diye gaz verdi :) @Pnrrr-20 130 puan
Rüyaların anlatilmamasi gerektigini ve mümkünse kendin bile yorumlamayacakmissin rüyaları ilk nasıl yorumlanirsa öyle çıkarmışrüya tabirleri de azıcık ilgi alanıma giriyor kuzum :)
aklıma gelmişken yazayım hemen
güzel rüya gördüğünüz de herkese anlatmayın yapabiliyorsanız kimseye anlatmayın kötü rüya gördüyseniz, uyanır uyanmaz solunuza dönüp üç kere tükürür gibi tü tü tü diyin ve akan suya anlatın sadece akıp gitsin
farkettjm abla bu aralar yorgunsun is mi yoruyor acabaSlmmm fistiklarrr
Size yazdiktan sonra koltukta uyumus kalmisim
Sabah oldu zannettim :))
2 gundur nedense uzerimde cok yorgunluk vardi biraz uyumak iyi geldi
Gecmisi okudum alintiyla gelicem :))
Menu super eksi getirsin inşallahMenüm
sabah 10
1 kase sütlü yulaf
3-4 parça mantar sote
Öğle 2
5-6 kaşık et kavurma
1 portakal
Akşam 8
1 tabak taze fasulye
salata
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş 135 puan @Pnrrr-20
Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim2 gundur spor yapicam diyorum ama gercekten cok halsizdim
Bugun 1 saat carsida zor yurudum
ins. Yarim yapicam mutlaka galiba sanirsam :))
Bugun normalde menu planım baskaydi ama carsida okadar aciktim ki biseylere saldirmamak icin zor tuttum kendimi
Icimden biyere oturup kahve icsem pasta yyiyip keyif yapsam dedim:))
sonrada doner kokusuyla sarhos olup gozlemeyle sadece goz banyosu yapip eve kactim :)))
Afiyet olsun ablaSali menum
12. 00 civari olabilir
2 yumurta
Peynir
17.00
4 tavuk kofte
1 dil. Firinda ispanak
Biraz yogurt
Yarim domates, yesil sogan dereotu
19.30
1 avuc cekirdekli kuru uzum
2 tk fistik ezmesi
1 tavuk kofte
22.00
2 hurma
1 ceviz
Son 2 ogun uyaninca aclik ve tatli kriziyle oldu yoksa yemicektim
Ama son aradan 4 saat gecti bile :))
günaydın canımGunaydin herkese mutlu gunler
günaydın canım inşallah son zamanlar yüzdemiz pek mutlu etmiyorHerkese Günaydın. Tartıya son 2 kızlar
Inşallah bu hafta biz birinci oluruz
Çok dikkat etmek lazım
Hepinizin güzel bir günü olsun inşallah
nanekekiğin mesaj alıntısına yazdım gülüm güzel rüyayı mümkünse anlatmayın kötü rüyayı akan suya anltın akıp gitsin diyecok guzel
Yasemincim ruyan hayir olsun insallah aslinda esler arasinda olmasi gereken küslük yerine konuşup tartismak ama benim adamin oyle bir ozelligi yok her olayin üstünü kapatir hallolmadan
Bol eksi getirsin inşallah canım
Karbon fazla olmus kuzu tartıya yakin
Son ki arada ananas olmasa daha iyiymis sanki
Karatay uyguladığını bilmiyordum belirtirmissin artık ona göre yorum yapılır valla yoğunluk oldumu bende wc de firsat bulup okuyor yazıyorum yada herkes yattıktan sonra
Zumba ya baktım baharda cok hizli geldi ama bir gun denicem çiğköfte dışında guzel ama çiğköfte seni wc ye çıkarıyordu sabirin
Rüyaların anlatilmamasi gerektigini ve mümkünse kendin bile yorumlamayacakmissin rüyaları ilk nasıl yorumlanirsa öyle çıkarmış
farkettjm abla bu aralar yorgunsun is mi yoruyor acaba
Menu super eksi getirsin inşallah
Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim
Afiyet olsun abla
günaydın canım
günaydın canım inşallah son zamanlar yüzdemiz pek mutlu etmiyor
buradaki önceki tanıdıklarımdan kilo alanlar oldu , yenilerden gördüklerim de kilo sorunu pek yok çok geziyorlar çarşı pazar ondan galiba :)biz kolne 45 dk yiz cnm
Ben zaten uzun yolu sevmiyorum
Hele balik icin aslaa:))
bende herturlu omleti cok severim
Kesje arka arkaya 2 gun fasulye olmasaydi
tedavi hakkinda onerileri varmi cnm
cok gecmis olsun cnm
Kuflere ozonla sulandirilmis sprey sikarsan iyi olurmus
iyi yapmisin cnm kis gunu zor olurdu
menu cok guzel cnm
guzel olmus tatlim
Ekmek yediysek zeytini fazla abartmayalim
sabah hangi kuruyemis cnm
2 si biraradayi tercih etmeyelim
Aksamda salatayi fazla yiyip pilav olmasa iyi olurdu
Ana yemek konusunda bahara katiliyorun
heee sabahki armutlar ise yaramis demekki :))) guzel olmus tatlicim
Kilolardan da vazgecemezmisin :)))
Pilavla ekmegin besin degeri farkli
Ve pilav gi si yiksek hem doyurmaz hem cabuk aciktirir
hjzli bi baslangic yapmisin cnm
Bence menulerin bastan daha dolu olsun
aysecim ev yapimi sucuk arada olabilir ama tuzlu oldugu icin sık tuketmiyoruz bide senin miktarda fazla olmus
Miktar az da olsa su hamurislerini birak artik
Oyle yiyince aksamda yemegini dogru durust yemiyosun
emzirmenin avantajini kullanirsan yine duzenli gider cnm
sabah acikmadiysan okey
Menu guzel cnm
Tekrar hosgeldin nehircim
Ilk kural kendine inanmak
Yoksa zaten yapamazsin
is icin cnm
baslasada heyecan gelse :))
uyuyunca gecti cnm
Rondada cekebilirsin
Sogan yumurta maydonoz baharat biraz yulaf eznesi koydum ben
Izgara tavasini fircayla yaglayip kizarrttim
sen ustune duseni yapmisin cnm
Bosver tinlama bosuna kendine yuk yapma
ben kim yapiyor kim yapmiyir dikkat ediyirum cnm
Arada mazaretler olabilir vs. Ama bence sureklilik arzediyorsa burda emek veren takim arkadaslarina saygisizliktir bence
Senin icin demedim cnm onlar zaten ayni dolulukta devam ediyolardir :) cogunlugu kilolumu
guzel olmus tatlim ama formu abartmisin :)
Menu guzel cnm
Hayirdir ne oldu
Kendimiz yanlis yapsak bile bildigimiz dogrulari yorumlari yapmaliyiz cnm
Bu takim arkadasina hem saygi hemde destektir
bugun okadar begenmedim zeynepcim
Aksam corba yok ama pilav gelmis
Sabah sirf karbon olmus
kotu degil cnm sadece aksam arasi gec olmus biraz
yok stress demedim :)) is icindi cnm
katiliyorum :) bu durum cok yoruyor beni huzursuz oluyorum
Soylemektende biktim artik
menunu yazarken karatay yaptigini belirt o zaman cnm
Aksam arasi gec olmus biraz digerleri guzel
aksam guzel cnm ama keske cigkofte bugun olmasaydi
zaten yeni baslayanlara ilk bikac hafta alisincaya kadar tolerans gosteriyoruz cnm
Guzelim faazla sik gelip bizi taniyamadigin icin boyle dusunuyosun
Biz birbirimize yeri gelir saka yapariz
Yeri gelir cemkiririzde :))
Ama burda samimiyet dostluk ictenlik vardir, alinma darilma olmaz
Kimsenin kotu niyetli olmadigina eminiz
anne evine gelmek bile insanı iyileştiriyor :)))sabah gardan aldim geldim cnm
Durumu iyi buraya gelince iyilesti biraz :))
aksamlari melisa paoatya falan ic cnm
Iyi oldu dinlendimde
Ne zaman uyuyacam bakalim :)
Hosbuldum canım maşallah allah bağışlasınkangalin yarisinin yarisi oluyo canim..
iste portakal suyu neysede yarim kuruvasan olmayaydi iyiydi.
hos geldin canim. bende 26 yasindayim 1 kizim var
bak ne guzel.kiymetini anlamislardir
Iyiyim canım seni sormalı sanırım bebiş geliyor maşallahAa eski nickini hatırladım nasılsın canm ne var ne yok ne durumdasın
Teşekkür ederim hoşbuldum inşallahDışarda tb ekmeği ile sandiviçler filan oluyor aslında onlardan tüketebilirdin. 13 e kadar aç kalmışsın
Aramızda hoşgeldin nehir
Bol eksili günler :)
Martta yükselme sınavı var kurum içinde, fikir değiştirmezsem ona hazırlanıyorum
Kv düşüp başını mı çarptı acaba. Allah hep böyle iyi etsin inşallah
Mutlu sona bayıldım işte :) en çok da sinirlenmemene
İşlenmiş ürün biraz çoğuma geldi ama ben de bayılırım sucuklu yumurtaya. Afiyet olsun canım
Hosbuldum canım aa kaç nisanda doğdu benimki de 28 inde 4 yaşında olacak diğeri de 28 haziran 2018 doğumlu yakın aralarıBugün yapamadım valla yarin inşallah yapıcam
Bende eksi gelemiyorum abla pazartesi arti gelmezsem daha iyi olacak
Bugun kisir pirinc olmamis miktarlar az
Afiyet olsun canım
Ilk gun icin iyi afiyet olsun
Kiz bu hafta 3. Cuman doluyor sabirin senin menünde birpogaca bir kruvasan
Hosgeldin nehir benim de iki kizim var biri nisanda 4 yaşında olacak biride ayin 27 sinde 7 yi bitirecek
inşallah yasemin valla ayaklarim tutmuyor kocadim resmen
Hosbuldum kuzum inşalalh ya kilodan nefret ediyorumAdaisyLove hoş geldin gülüm maşallah gençsin 2 çocuğun da var sen gayretlisin belli
azimliymişsin zaten kuzun 1 yaşına gelmeden hedefine ulaşırsın allahın iziniyle
Hosbuldum canım teşekkür ederim evet aynı sayilirmisHosgeldn nehircim yasimiz ayniymis boy da ayni sayilirhadi o azminle guzel kilolar verirsn insallah cok fazlada yokmus zati ama 65 ilk hedef olarakmi yoksa yeterlimi senin icin
Oo hadi hayirlisi olsun ozaman cnm Allah zihin acikligi versin
Hosbuldum canım teşekkür ederim insalah cabucak ulasirim 6 yi ucundan gorsem gerisi gelecekHoşgeldin canım azimliysen eğer ideal kilona çokmçabuk ulaşırsın diyetine emzirmen de çok faydalı olur hızlı sağlıklı kalıcı kilolar verirsin inşallah
Hosbuldum teşekkür ederim inşallahHosgeldin Nehir,
boyumuz ayniymis, kilomuz da yakin, ben de Berrin. 32 yasindayim, evliyim, henuz cocugum yok. Bir senedir Hollanda da yasiyorum. Zamanla daha cok taniriz birbimizi, bol eksiler getirsin burasi sana :)
Abartma hakkımı ilkinde kullanmıştım canım 30 kilo alip ikincide biraz daha temkinli idim biz seni öpüyoruz kuzumHaklisiniz buraya daha faxla gelip gercekten istedigimin farkina varmaliyim galiba zihnimde srka siralara atiyorum bu kilo meselesini o yuzden bi gevseme oldu bu bi kac gunu yasanmamis sayip yola devam baska da carem yok zaten en azindan bunu biliyorum
evet yarin afyona gidiyoruz gezmeye ins alisverise cikicam ve bi kendime gelicem
Oooo nehir hatirladim ariver nasilsin gulum ikincide gelmis masallah saglikli uzun omurleri olsun ins ikisininde sen bizim gibi cok abartmamissin canim ya cabucak verirsin biliyoruz hirsli bi yarisnacisin .....op guzellikleri beraber burda devam ins beni de salla arada gevsiyorum cunku
valla iyi yapmissin canim ya yazik esine de o da sevinmis ne guzel ...sen onlari sallama yine devam ama esini de uzme git arada mecbur kalacaklar zaten ne zamana kadar gormezden gelebilirlerki
Hosbuldum memnun oldum@Poni Bon kvnin çok cahil olduğunu düşünüyorum yani yanlış anlaşılmasın cahil derken konuşma ortamı yaratmak bir nevi buzları eritmek için çocuk gibi ilgi çekmeye uğraşmış neyse eşinin mutlu olup senin adım attığını görmesi önemli
@Esila_m süper spor
AdaisyLove aramıza tekrar hoşgeldin ben bahar
Hosbuldum ablacım inşallah başladığında ikk zamanlar zor insan alısiyo sonra cocuklar sürekli hasta olmasa daha çok motive olacambiz kolne 45 dk yiz cnm
Ben zaten uzun yolu sevmiyorum
Hele balik icin aslaa:))
bende herturlu omleti cok severim
Kesje arka arkaya 2 gun fasulye olmasaydi
tedavi hakkinda onerileri varmi cnm
cok gecmis olsun cnm
Kuflere ozonla sulandirilmis sprey sikarsan iyi olurmus
iyi yapmisin cnm kis gunu zor olurdu
menu cok guzel cnm
guzel olmus tatlim
Ekmek yediysek zeytini fazla abartmayalim
sabah hangi kuruyemis cnm
2 si biraradayi tercih etmeyelim
Aksamda salatayi fazla yiyip pilav olmasa iyi olurdu
Ana yemek konusunda bahara katiliyorun
heee sabahki armutlar ise yaramis demekki :))) guzel olmus tatlicim
Kilolardan da vazgecemezmisin :)))
Pilavla ekmegin besin degeri farkli
Ve pilav gi si yiksek hem doyurmaz hem cabuk aciktirir
hjzli bi baslangic yapmisin cnm
Bence menulerin bastan daha dolu olsun
aysecim ev yapimi sucuk arada olabilir ama tuzlu oldugu icin sık tuketmiyoruz bide senin miktarda fazla olmus
Miktar az da olsa su hamurislerini birak artik
Oyle yiyince aksamda yemegini dogru durust yemiyosun
emzirmenin avantajini kullanirsan yine duzenli gider cnm
sabah acikmadiysan okey
Menu guzel cnm
Tekrar hosgeldin nehircim
Ilk kural kendine inanmak
Yoksa zaten yapamazsin
is icin cnm
baslasada heyecan gelse :))
uyuyunca gecti cnm
Rondada cekebilirsin
Sogan yumurta maydonoz baharat biraz yulaf eznesi koydum ben
Izgara tavasini fircayla yaglayip kizarrttim
sen ustune duseni yapmisin cnm
Bosver tinlama bosuna kendine yuk yapma
ben kim yapiyor kim yapmiyir dikkat ediyirum cnm
Arada mazaretler olabilir vs. Ama bence sureklilik arzediyorsa burda emek veren takim arkadaslarina saygisizliktir bence
Senin icin demedim cnm onlar zaten ayni dolulukta devam ediyolardir :) cogunlugu kilolumu
guzel olmus tatlim ama formu abartmisin :)
Menu guzel cnm
Hayirdir ne oldu
Kendimiz yanlis yapsak bile bildigimiz dogrulari yorumlari yapmaliyiz cnm
Bu takim arkadasina hem saygi hemde destektir
bugun okadar begenmedim zeynepcim
Aksam corba yok ama pilav gelmis
Sabah sirf karbon olmus
kotu degil cnm sadece aksam arasi gec olmus biraz
yok stress demedim :)) is icindi cnm
katiliyorum :) bu durum cok yoruyor beni huzursuz oluyorum
Soylemektende biktim artik
menunu yazarken karatay yaptigini belirt o zaman cnm
Aksam arasi gec olmus biraz digerleri guzel
aksam guzel cnm ama keske cigkofte bugun olmasaydi
zaten yeni baslayanlara ilk bikac hafta alisincaya kadar tolerans gosteriyoruz cnm
Guzelim faazla sik gelip bizi taniyamadigin icin boyle dusunuyosun
Biz birbirimize yeri gelir saka yapariz
Yeri gelir cemkiririzde :))
Ama burda samimiyet dostluk ictenlik vardir, alinma darilma olmaz
Kimsenin kotu niyetli olmadigina eminiz
Günaydın canım benim de akşam yemeğine misafirim var diyetin ilk günü bakalım ne yapacamGünaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor
Al benden de o kadargece mide kükremeleri ve kazınmasıyla zor bela uyudum sabah olsa da ilacımı içip bir saati geçirip kahvaltı yapsam dedim resmen sarımsaklı yoğurtlu haşlama karnıbahar tutmamış benim mideyi geçen gece de öyle oldu bir insanın midesi aslan manığı gibi kükrer ses çıkarır mı yavff :)
15-20 dk kaldı saatim dolsun kahvaltı yapıcam :)))
Mrb bayanlar dun hic yazamadim yine benim kriz tuttu allerjim hat safhadaydi tele bakamadim girdim uzun sure duramadim okuyamadan geri ciktim gozlerim felaket akiyordu ne ettin bu hale geldin diyeceksiniz benim evde bi iki yerden nem aliyor kuf yapiyor oralari sildim ki silmez olaydim bittim resmen hapsirmaktan telef oldum burnum gozum surekli akti tv ye bakamadim isikta duramadim acil yattim bugun sukur iyiyim ne var ne yok sizde bi degisiklik varmi okudugum kisimlarda ki alintilarimi cvplym bi gecmise gideyim baya olmus ama....
Site onarımda deyince uyumuşum :))sabah gardan aldim geldim cnm
Durumu iyi buraya gelince iyilesti biraz :))
aksamlari melisa paoatya falan ic cnm
Iyi oldu dinlendimde
Ne zaman uyuyacam bakalim :)
birden aklına bir şey gelir ya o şekilde de olabilir rüyan da görerek de ama mutlaka hatırlayıp buluyor insan böyle çok isteyince bilinç altı bir şekilde gün yüzüne çıkarıyor
Hosgeldn nehircim yasimiz ayniymis boy da ayni sayilirhadi o azminle guzel kilolar verirsn insallah cok fazlada yokmus zati ama 65 ilk hedef olarakmi yoksa yeterlimi senin icin
Oo hadi hayirlisi olsun ozaman cnm Allah zihin acikligi versin
Bende denizliliyim canım gelirsen görüşelim
Hiç aklıma yemek yemek gelmedi canım o yüzden yemedim birşey
bende daha yeme duzenimi otutturamadim oyuzden herkesin menusune bisey diyemiyorum
hayir diyemeyen insanlara uzuluyorum artik.eski halimi hatirladimda..bende acinacak durumdaydim..ama bi olaydan sonra benimde kafama dank etti..mecbur hayir demesini ogrendim..iykide ogrenmisim
gerci sen daha iyi bilirsin niyetlerini
yok abla sucuk ev yapimi..yeni yaptik taze hatta..
evet yaa ama miktarda onemli 2 lokma felandi ..2 haftadirda bekledigimden fazla kg verdim amabu hafta verirmiyim bilemiyorum.pazartesi +400 gelmistim
masallah tu tu tuuu
Iyi aksamlar arkadaslar. Bugun gelemedim. Isten cikip eve gelince direkt yemek yiyip yattim. Saat 9.5 gibi uyanmisim. Sersem gibiyim.garip bir menu oldu bugun hemen geceyim
Kahvalti.08.30 isyerinde yaptim
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aralarda. Sekersiz cay ve kahve
Ogle. 12.30
1 porsiyon tavuk doner
1 tane ayran
Aralarda sekersiz cay,kahve yesilcay ve 80 kcal lik barlardan
Aksam. 17.30
1 firinlanmis tavuk but orta boyda
2 kasik pirinc pilavi
1 kase yogurt
Uyaninca.1 portakal
Su.2 lt civari tam sayamadim
Spor yok malesef
Haklisiniz buraya daha faxla gelip gercekten istedigimin farkina varmaliyim galiba zihnimde srka siralara atiyorum bu kilo meselesini o yuzden bi gevseme oldu bu bi kac gunu yasanmamis sayip yola devam baska da carem yok zaten en azindan bunu biliyorum
evet yarin afyona gidiyoruz gezmeye ins alisverise cikicam ve bi kendime gelicem
Oooo nehir hatirladim ariver nasilsin gulum ikincide gelmis masallah saglikli uzun omurleri olsun ins ikisininde sen bizim gibi cok abartmamissin canim ya cabucak verirsin biliyoruz hirsli bi yarisnacisin .....op guzellikleri beraber burda devam ins beni de salla arada gevsiyorum cunku
valla iyi yapmissin canim ya yazik esine de o da sevinmis ne guzel ...sen onlari sallama yine devam ama esini de uzme git arada mecbur kalacaklar zaten ne zamana kadar gormezden gelebilirlerki
Menü yazıp kaçacağını kızlar muhabbet için bekliyor kuzeyi uyutma bahane ile kaçtım kuzeyde şimdi uyudu kudurmaktan
1 yumurta
2 dilim ekmek
40g peynir
2 tane çiğ köfte
Kahve
5 fıstık
Akşam(18;30)
1 tavuk but salata
ben biliyordum :))
Hissettin dimi
Slmmm fistiklarrr
Size yazdiktan sonra koltukta uyumus kalmisim
Sabah oldu zannettim :))
2 gundur nedense uzerimde cok yorgunluk vardi biraz uyumak iyi geldi
Gecmisi okudum alintiyla gelicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?