Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amacım polemik , kural değişmek yada ortamı germek falan değil söyleneni üzerime alındım açıklama yaptım neyse umarım daha çok kaynasiriz
Şimdilik alınma üzerine canım
Listeye gir o zaman ifadeni alırlar seninde hatta ortaya değil direk sana ithafen yazarlar :)
Çünkü herkes burda takım bilincinde biri aç yatarken sürekli burada diyetiyle ilgili motivasyon ararken biri hiç dikkat etmezse işine geldiği gibi davranırsa olmaz değilmi kul hakkı diye düşünüyorum ben

Günaydın tuğçeçim
İnşallah dıaların bugün için değil bundan sonrası için kabul olur aminnn

Merve 1,5 sene zumba yaptım
Ama jiliandaki etkiyi hiç birinde görmedim inanki

Merhaba ismim sevgi bende memnun oldum

Dünü zor atlattım zaten bütün gece midem kazınıp durdu ama yemedim bugün daha doyurucu biseyler hazirliycam

Çok evet ama 4 gün wcye çıkamayınca mecbur kaldım canım iyiki içmişim işe yaradı

ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence
Eşimin taraf oldukça dedikocu, tek yapsam kesin arkadan laf ederler. Bir de kalabalık olcaz. O yüzden böyle düşündüm. Azar azar çok çeşit gibi yapıyorum ben yapınca bakalım, belki de sadeleştiririm. Kafamdakiler böyle şimdilik.

Günaydın tuğçeçim
İnşallah dıaların bugün için değil bundan sonrası için kabul olur aminnn

amin canım benim
nasıl, sen daha iyi misin

birileri arkadan konuşacak diye insanlar nasıl kendilerini paralıyor.
inşallah yaptıklarının hepsi yenir de ziyan olmaz.
millet olarak böyleyiz biz ya, bu konuda değil her konuda

Bilmem ki pınarcım, görünüyor gibi oluyor sonra yazdığım mesajlara baktım etiket yok görünüyor ben de anlamadım...
Olmazsa geçmiş mesajlarımı toplayıp seni öyle bir daha etiketlerim.

Yoga spor salonumda da var ama bu ara reglim berbat derecede sorunlu geçiyor, keşke ağrı olsa ama mide bulantım var.
Reglim bugün hafifler ben de spora yüklenirim inşallah.

Bazen etiketlerin cikmiyor cnm ona dikkat et

Deneme tahtasında denicem birazdan.

Listen baya dolu :) bence bulgur pilavi varken mercimek salatasina gerek yok
Yogurtlu bi salata yapabilirsin

Ya bu akrabalarda dedikodu çok o yüzden böyle düşündüm ama bakarsın tatlıyı da kabak tatlısı yaparım.
Bu son tayfa zaten. Daha böyle kalabalık misafir yapamam sanırım.
Yoğurtlu salata mı... Bakayım ne yapabilirim diye.
Önerebileceğin birşey var mı?

Menün güzel canım hatta çok çok güzel
Ama çok zengin bir menü planlamışsın :)

Daha çağırmadım bugüne göre şekil alcam :) Ben hep böyle çok çeşitli severim.

bende herturlu omleti cok severim
Kesje arka arkaya 2 gun fasulye olmasaydi
Keşke ama olan yemeği çöpe atamazdım. Yedim o yüzden :)

Günaydın herkese! Öncelikle güzel bir çarşamba olsun hepimize!
Dünün alıntılarını yaptım. Şimdi dünün listesini yazayım. Biraz geçmişe bakayım sonrasında da.
Dün akşamı yoğurt içine nar ve keten tohumu atarak bitirdim.
Köfteyi bugün kızartırım artık.

birileri arkadan konuşacak diye insanlar nasıl kendilerini paralıyor.
inşallah yaptıklarının hepsi yenir de ziyan olmaz.
millet olarak böyleyiz biz ya, bu konuda değil her konuda
Hazırlık yapmayı severim ondan yana sıkıntı yok, zaten gelip gelecekleri son şeyler bunlar. Sonrasında en fazla çaya bir kek bir böreğe davet ederim. Hem çalış hem yemek yap hem topla çok benlik şeyler değil :)

İnşallah verirsin menulerinden anladigim o iki hafta iyu verdiğine güveniyorsun ama o menulerde kaçamaklar yoktu diye hatırlıyorum
yok vardi tek tuk..ama bide yeni basladigim icin cok verdim bence.daha sonra yavasliyor kilo vermem.haklisiniz artik bu hamur islerinden kurtulmam lazim..ekmek yemiyorum aba bu hamur islerini kafamda bitiremedim...dun sondu az da olsa..su an bitti kafamda:))

katiliyorum abla sana.cok sukur halimize:)

kız cüce kaçmasın o iyi sorunların bitip çok güzel şeyler olacağı demek o hep dolansın ortada :)
ruya yorumladigini bilmiyodum abla...bende gorursem anlatirim sana:)

kaynaşırız kaynarızzz dedikodu bile yaparız gülümmmm :)
ne guzel abla yaa..cok yapici karekterin var..senin yazilarini severek okuyorum.

haklisin abla.az az da olsa yememem gerekir..dedigin gibi gun icinde az da olsa hamur isi yiyince aksam yemiyorum bisey..bu gunden itibaren hamur isini aklimdan cikariyorum..taki istedgim kiloya dusene kadar .tabi abartmamak sartiyla.
iyi atlatmissin:))

Günaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor
gunaydin

gunaydin hanimlar..bu
yok yarim degildi .yarimin yarisiydi.belki ondanda az...burdaki marketlerdeki satilanlara gore kiyasladim..buyuklugunu nasil anlatiyim bilemedim:)

Ne saati doldurması ekimcim :)

Yarin eminim herkesde cok daha guzel menuler olacaktir

Tartiya son 2
Lutfen cok dikkatli olalim

Iyi gecelerrrr

Bugün tartıya tam gaz uyuyoruz. :)
Sabah harika bir kahvaltı ettim. 2 yumurta haşlama, 6 adet zeytin ve bir parça çeçil peyniriyle.
Suya tam gaz devam ve öğlen de peynirli rokalı salatam da yanımda.
Akşama köfte salata ile günü kapatacağım.
Bakalım tartıda neler göreceğiz?
Gerçi bu hafta hiç tartılmadım ya, merakımdan da ayrı kıvranıyorum

Nanekekikcim, ben de bu birkaç gündür o durumdayım. Amadoğru diyorsun elbette burada olmalı, bol bol paylaşım yapmalıyız.
Sadece beğenide değil, birbirimizi alıntılayıp da cevap da yazmalıyız.
Ben de yeni sayılırım size göre.
Kaçamaklarım da oldukça fazla olabiliyor sizlere göre.
Fakat elimden geldiğince uymaya ve sizinle olmaya çalışıyorum.
Arkadaşlarım da o duruma hemen motive olamayabilir. Zamanla oturacak şeyler bunlar.

Çiğ köfte yerine keşke daha sağlıklı bir atıştırma yapsaydın, onun dışında gayet güzel.

Tavuk kofte tadi nasil oluyor ben hic yapmadim bigun denesemmiki evde rondodn ceksemde olur heralde dmi
Geçmişte görünce cevaplamak istedim. Tavuk köftesi güzel oluyor. Rondodan çektikten sonra biraz galeta unu ve 1 yumurta ile yoğurarak yapıyorsun. Göğüs ya da buttan gayet güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…