- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.521
Şimdilik alınma üzerine canımAmacım polemik , kural değişmek yada ortamı germek falan değil söyleneni üzerime alındım açıklama yaptım neyse umarım daha çok kaynasiriz
Günaydın tuğçeçimGünaydınnnnnnnnnnnnnn
9. takımın güzelleri, fıstıkları, canları
Musmutlu bir Çarşamba olsun inşallahhh
Kendime de bugün enerjili, halsiz kalmayacağım, başımın dönmeyeceği bir gün diliyorummmm
Merve 1,5 sene zumba yaptımcok guzel
Yasemincim ruyan hayir olsun insallah aslinda esler arasinda olmasi gereken küslük yerine konuşup tartismak ama benim adamin oyle bir ozelligi yok her olayin üstünü kapatir hallolmadan
Bol eksi getirsin inşallah canım
Karbon fazla olmus kuzu tartıya yakin
Son ki arada ananas olmasa daha iyiymis sanki
Karatay uyguladığını bilmiyordum belirtirmissin artık ona göre yorum yapılır valla yoğunluk oldumu bende wc de firsat bulup okuyor yazıyorum yada herkes yattıktan sonra
Zumba ya baktım baharda cok hizli geldi ama bir gun denicem çiğköfte dışında guzel ama çiğköfte seni wc ye çıkarıyordu sabirin
Rüyaların anlatilmamasi gerektigini ve mümkünse kendin bile yorumlamayacakmissin rüyaları ilk nasıl yorumlanirsa öyle çıkarmış
farkettjm abla bu aralar yorgunsun is mi yoruyor acaba
Menu super eksi getirsin inşallah
Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim
Afiyet olsun abla
günaydın canım
günaydın canım inşallah son zamanlar yüzdemiz pek mutlu etmiyor
Merhaba ismim sevgi bende memnun oldum
Mrb bu arada biz tanismadik sanirim hosgeldin cnm takima ismin busemi bende pinar 25 yasindaym 2, 5 senelik evliyim
Evet aslinda bende sogudum ya cok uzun ara verdiler
Ewet cnm denizliliym sen nerelisin?
Sorcam sorcam hep unutuyorm ya sen ne icin ders calisiyorsun tugce
Dünü zor atlattım zaten bütün gece midem kazınıp durdubiz kolne 45 dk yiz cnm
Ben zaten uzun yolu sevmiyorum
Hele balik icin aslaa:))
bende herturlu omleti cok severim
Kesje arka arkaya 2 gun fasulye olmasaydi
tedavi hakkinda onerileri varmi cnm
cok gecmis olsun cnm
Kuflere ozonla sulandirilmis sprey sikarsan iyi olurmus
iyi yapmisin cnm kis gunu zor olurdu
menu cok guzel cnm
guzel olmus tatlim
Ekmek yediysek zeytini fazla abartmayalim
sabah hangi kuruyemis cnm
2 si biraradayi tercih etmeyelim
Aksamda salatayi fazla yiyip pilav olmasa iyi olurdu
Ana yemek konusunda bahara katiliyorun
heee sabahki armutlar ise yaramis demekki :))) guzel olmus tatlicim
Kilolardan da vazgecemezmisin :)))
Pilavla ekmegin besin degeri farkli
Ve pilav gi si yiksek hem doyurmaz hem cabuk aciktirir
hjzli bi baslangic yapmisin cnm
Bence menulerin bastan daha dolu olsun
aysecim ev yapimi sucuk arada olabilir ama tuzlu oldugu icin sık tuketmiyoruz bide senin miktarda fazla olmus
Miktar az da olsa su hamurislerini birak artik
Oyle yiyince aksamda yemegini dogru durust yemiyosun
emzirmenin avantajini kullanirsan yine duzenli gider cnm
sabah acikmadiysan okey
Menu guzel cnm
Tekrar hosgeldin nehircim
Ilk kural kendine inanmak
Yoksa zaten yapamazsin
is icin cnm
baslasada heyecan gelse :))
uyuyunca gecti cnm
Rondada cekebilirsin
Sogan yumurta maydonoz baharat biraz yulaf eznesi koydum ben
Izgara tavasini fircayla yaglayip kizarrttim
sen ustune duseni yapmisin cnm
Bosver tinlama bosuna kendine yuk yapma
ben kim yapiyor kim yapmiyir dikkat ediyirum cnm
Arada mazaretler olabilir vs. Ama bence sureklilik arzediyorsa burda emek veren takim arkadaslarina saygisizliktir bence
Senin icin demedim cnm onlar zaten ayni dolulukta devam ediyolardir :) cogunlugu kilolumu
guzel olmus tatlim ama formu abartmisin :)
Menu guzel cnm
Hayirdir ne oldu
Kendimiz yanlis yapsak bile bildigimiz dogrulari yorumlari yapmaliyiz cnm
Bu takim arkadasina hem saygi hemde destektir
bugun okadar begenmedim zeynepcim
Aksam corba yok ama pilav gelmis
Sabah sirf karbon olmus
kotu degil cnm sadece aksam arasi gec olmus biraz
yok stress demedim :)) is icindi cnm
katiliyorum :) bu durum cok yoruyor beni huzursuz oluyorum
Soylemektende biktim artik
menunu yazarken karatay yaptigini belirt o zaman cnm
Aksam arasi gec olmus biraz digerleri guzel
aksam guzel cnm ama keske cigkofte bugun olmasaydi
zaten yeni baslayanlara ilk bikac hafta alisincaya kadar tolerans gosteriyoruz cnm
Guzelim faazla sik gelip bizi taniyamadigin icin boyle dusunuyosun
Biz birbirimize yeri gelir saka yapariz
Yeri gelir cemkiririzde :))
Ama burda samimiyet dostluk ictenlik vardir, alinma darilma olmaz
Kimsenin kotu niyetli olmadigina eminiz
Çok evet ama 4 gün wcye çıkamayınca mecbur kaldım canım iyiki içmişim işe yaradıHaklısın abla ☺ menülere yorum yapılsın ki eksiklerimizi görelim daha iyi diyet yapalım mesela @mefkurem sağolsun ekmek zeytin dikkat edicem artık ☺
Süper menu spor da çok iyi inşallah cuma bol eksi getirir
Menülerin çok iyi gidiyor abla spor da var daha ne olsun cuma karşılığını alicaksin insallah
Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺
Yine güzel olmuş abartmamissin kontrollü yemişsin abla
Habinar 500 ml form çayı çok değil mi?
Bağırsak tembelliği olur ilerde dikkat etmek lazım
I Ilyusa canım yarım kangal sucuk yedin mi gerçekten? Cuma günü bu sana + olarak gelebilir
Eşimin taraf oldukça dedikocu, tek yapsam kesin arkadan laf ederler. Bir de kalabalık olcaz. O yüzden böyle düşündüm. Azar azar çok çeşit gibi yapıyorum ben yapınca bakalım, belki de sadeleştiririm. Kafamdakiler böyle şimdilik.ana yemekte ya islim kebabıni yap yada Fırında tavugu canim bence
Günaydın tuğçeçim
İnşallah dıaların bugün için değil bundan sonrası için kabul olur aminnn
Eşimin taraf oldukça dedikocu, tek yapsam kesin arkadan laf ederler. Bir de kalabalık olcaz. O yüzden böyle düşündüm. Azar azar çok çeşit gibi yapıyorum ben yapınca bakalım, belki de sadeleştiririm. Kafamdakiler böyle şimdilik.
Bilmem ki pınarcım, görünüyor gibi oluyor sonra yazdığım mesajlara baktım etiket yok görünüyor ben de anlamadım...Canim acaba etiket olmadimi bana gelmedi yoksa kacirmazdm dun falan gecmis yaparken tamamen herseyi okuyamadigm oldu yoksa yinede gorurdm. Sana zahmet yeniden yazarmisin puanlarni cnm ekliyim
cok guzel ama bence islim kebabi ve bulgur pilavi yeterli olur tavuk patates ile cok kariscak sanki
Yoga spor salonumda da var ama bu ara reglim berbat derecede sorunlu geçiyor, keşke ağrı olsa ama mide bulantım var.Evet cnm
Bazen etiketlerin cikmiyor cnm ona dikkat et
Listen baya dolu :) bence bulgur pilavi varken mercimek salatasina gerek yok
Yogurtlu bi salata yapabilirsin
Menün güzel canım hatta çok çok güzel
Ama çok zengin bir menü planlamışsın :)
Keşke ama olan yemeği çöpe atamazdım. Yedim o yüzden :)bende herturlu omleti cok severim
Hazırlık yapmayı severim ondan yana sıkıntı yok, zaten gelip gelecekleri son şeyler bunlar. Sonrasında en fazla çaya bir kek bir böreğe davet ederim. Hem çalış hem yemek yap hem topla çok benlik şeyler değil :)birileri arkadan konuşacak diye insanlar nasıl kendilerini paralıyor.
inşallah yaptıklarının hepsi yenir de ziyan olmaz.
millet olarak böyleyiz biz ya, bu konuda değil her konuda
yok vardi tek tuk..ama bide yeni basladigim icin cok verdim bence.daha sonra yavasliyor kilo vermem.haklisiniz artik bu hamur islerinden kurtulmam lazim..ekmek yemiyorum aba bu hamur islerini kafamda bitiremedim...dun sondu az da olsa..su an bitti kafamda:))İnşallah verirsin menulerinden anladigim o iki hafta iyu verdiğine güveniyorsun ama o menulerde kaçamaklar yoktu diye hatırlıyorum
I Ilyusa canım sabah yarım kangal sucuk nedir ya hadi diyelim 2-3 dilim bu hafta liste zamanın geldi daha dikkatli beslnemelisin ki akşam ki kruvasana değinmedim bile
yok abla anlatamadim buyuklugunu..yarim kangal degil..burdaki marketlerde satilan sucuklarla kiyasladim buyuklugunu.nasil anlatsam bilemedim ne kadar oldugunu.
@Sweetyy83 bol eksi getirsin menun
@Pinkyminkyy hem çorba hem ekmek öğlen tavuk döner akşam pilav çok olmuş sanki hepsi aynı güne
@kkkmevsim5 geçmiş olsun canım ve buradan uzak kalınca insan hesap veeme derdi yokmuş gibi besleniyor bence ipleri eline alıp kendine artık taamam demelisin
@mefkurem abla ne randevusu stres için demişsin ama öncesini kaçırdım galiba
katiliyorum abla sana.cok sukur halimize:)ben de aynıydım :) rabbim bazen bizi öyle güzel sarsıp kendimize getiriyor ki o zaman anlamıyoruz o kötü olayların aslın da bize hayır getirdiğini , demek ki bazen değişmek için bir şeyler yaşamak sarsılmak gerekiyor bazen bu halimize bin şükür demi gülüm
ruya yorumladigini bilmiyodum abla...bende gorursem anlatirim sana:)kız cüce kaçmasın o iyi sorunların bitip çok güzel şeyler olacağı demek o hep dolansın ortada :)
ne guzel abla yaa..cok yapici karekterin var..senin yazilarini severek okuyorum.kaynaşırız kaynarızzz dedikodu bile yaparız gülümmmm :)
haklisin abla.az az da olsa yememem gerekir..dedigin gibi gun icinde az da olsa hamur isi yiyince aksam yemiyorum bisey..bu gunden itibaren hamur isini aklimdan cikariyorum..taki istedgim kiloya dusene kadar .tabi abartmamak sartiyla.biz kolne 45 dk yiz cnm
Ben zaten uzun yolu sevmiyorum
Hele balik icin aslaa:))
bende herturlu omleti cok severim
tedavi hakkinda onerileri varmi cnm
cok gecmis olsun cnm
Kuflere ozonla sulandirilmis sprey sikarsan iyi olurmus
iyi yapmisin cnm kis gunu zor olurdu
menu cok guzel cnm
guzel olmus tatlim
Ekmek yediysek zeytini fazla abartmayalim
sabah hangi kuruyemis cnm
2 si biraradayi tercih etmeyelim
Aksamda salatayi fazla yiyip pilav olmasa iyi olurdu
Ana yemek konusunda bahara katiliyorun
heee sabahki armutlar ise yaramis demekki :))) guzel olmus tatlicim
Kilolardan da vazgecemezmisin :)))
Pilavla ekmegin besin degeri farkli
Ve pilav gi si yiksek hem doyurmaz hem cabuk aciktirir
hjzli bi baslangic yapmisin cnm
Bence menulerin bastan daha dolu olsun
aysecim ev yapimi sucuk arada olabilir ama tuzlu oldugu icin sık tuketmiyoruz bide senin miktarda fazla olmus
Miktar az da olsa su hamurislerini birak artik
Oyle yiyince aksamda yemegini dogru durust yemiyosun
emzirmenin avantajini kullanirsan yine duzenli gider cnm
sabah acikmadiysan okey
Menu guzel cnm
Tekrar hosgeldin nehircim
Ilk kural kendine inanmak
Yoksa zaten yapamazsin
is icin cnm
baslasada heyecan gelse :))
uyuyunca gecti cnm
Rondada cekebilirsin
Sogan yumurta maydonoz baharat biraz yulaf eznesi koydum ben
Izgara tavasini fircayla yaglayip kizarrttim
sen ustune duseni yapmisin cnm
Bosver tinlama bosuna kendine yuk yapma
ben kim yapiyor kim yapmiyir dikkat ediyirum cnm
Arada mazaretler olabilir vs. Ama bence sureklilik arzediyorsa burda emek veren takim arkadaslarina saygisizliktir bence
Senin icin demedim cnm onlar zaten ayni dolulukta devam ediyolardir :) cogunlugu kilolumu
guzel olmus tatlim ama formu abartmisin :)
Menu guzel cnm
Hayirdir ne oldu
Kendimiz yanlis yapsak bile bildigimiz dogrulari yorumlari yapmaliyiz cnm
Bu takim arkadasina hem saygi hemde destektir
bugun okadar begenmedim zeynepcim
Aksam corba yok ama pilav gelmis
Sabah sirf karbon olmus
kotu degil cnm sadece aksam arasi gec olmus biraz
yok stress demedim :)) is icindi cnm
katiliyorum :) bu durum cok yoruyor beni huzursuz oluyorum
Soylemektende biktim artik
menunu yazarken karatay yaptigini belirt o zaman cnm
Aksam arasi gec olmus biraz digerleri guzel
aksam guzel cnm ama keske cigkofte bugun olmasaydi
zaten yeni baslayanlara ilk bikac hafta alisincaya kadar tolerans gosteriyoruz cnm
Guzelim faazla sik gelip bizi taniyamadigin icin boyle dusunuyosun
Biz birbirimize yeri gelir saka yapariz
Yeri gelir cemkiririzde :))
Ama burda samimiyet dostluk ictenlik vardir, alinma darilma olmaz
Kimsenin kotu niyetli olmadigina eminiz
iyi atlatmissin:))2 gundur spor yapicam diyorum ama gercekten cok halsizdim
Bugun 1 saat carsida zor yurudum
ins. Yarim yapicam mutlaka galiba sanirsam :))
Bugun normalde menu planım baskaydi ama carsida okadar aciktim ki biseylere saldirmamak icin zor tuttum kendimi
Icimden biyere oturup kahve icsem pasta yyiyip keyif yapsam dedim:))
sonrada doner kokusuyla sarhos olup gozlemeyle sadece goz banyosu yapip eve kactim :)))
gunaydinGünaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor
cok guzel
Yasemincim ruyan hayir olsun insallah aslinda esler arasinda olmasi gereken küslük yerine konuşup tartismak ama benim adamin oyle bir ozelligi yok her olayin üstünü kapatir hallolmadan
Bol eksi getirsin inşallah canım
Karbon fazla olmus kuzu tartıya yakin
Son ki arada ananas olmasa daha iyiymis sanki
Karatay uyguladığını bilmiyordum belirtirmissin artık ona göre yorum yapılır valla yoğunluk oldumu bende wc de firsat bulup okuyor yazıyorum yada herkes yattıktan sonra
Zumba ya baktım baharda cok hizli geldi ama bir gun denicem çiğköfte dışında guzel ama çiğköfte seni wc ye çıkarıyordu sabirin
Rüyaların anlatilmamasi gerektigini ve mümkünse kendin bile yorumlamayacakmissin rüyaları ilk nasıl yorumlanirsa öyle çıkarmış
farkettjm abla bu aralar yorgunsun is mi yoruyor acaba
Menu super eksi getirsin inşallah
Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdimtebrik ediyorum
Afiyet olsun abla
günaydın canım
günaydın canım inşallah son zamanlar yüzdemiz pek mutlu etmiyor
yok yarim degildi .yarimin yarisiydi.belki ondanda az...burdaki marketlerdeki satilanlara gore kiyasladim..buyuklugunu nasil anlatiyim bilemedim:)Haklısın abla ☺ menülere yorum yapılsın ki eksiklerimizi görelim daha iyi diyet yapalım mesela @mefkurem sağolsun ekmek zeytin dikkat edicem artık ☺
Süper menu spor da çok iyi inşallah cuma bol eksi getirir
Menülerin çok iyi gidiyor abla spor da var daha ne olsun cuma karşılığını alicaksin insallah
Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺
Yine güzel olmuş abartmamissin kontrollü yemişsin abla
Habinar 500 ml form çayı çok değil mi?
Bağırsak tembelliği olur ilerde dikkat etmek lazım
I Ilyusa canım yarım kangal sucuk yedin mi gerçekten? Cuma günü bu sana + olarak gelebilir
Ne saati doldurması ekimcim :)gece mide kükremeleri ve kazınmasıyla zor bela uyudum sabah olsa da ilacımı içip bir saati geçirip kahvaltı yapsam dedim resmen sarımsaklı yoğurtlu haşlama karnıbahar tutmamış benim mideyi geçen gece de öyle oldu bir insanın midesi aslan manığı gibi kükrer ses çıkarır mı yavff :)
15-20 dk kaldı saatim dolsun kahvaltı yapıcam :)))
Menün güzelmiş.Menüm
sabah 10
1 kase sütlü yulaf
3-4 parça mantar sote
Öğle 2
5-6 kaşık et kavurma
1 portakal
Akşam 8
1 tabak taze fasulye
salata
su 2.5 lt
spor 45 dk yürüyüş 135 puan @Pnrrr-20
Yarin eminim herkesde cok daha guzel menuler olacaktir
Tartiya son 2
Lutfen cok dikkatli olalim
Iyi gecelerrrr
Nanekekikcim, ben de bu birkaç gündür o durumdayım. Amadoğru diyorsun elbette burada olmalı, bol bol paylaşım yapmalıyız.Atladığınız varsa kusura bakmayın kızlar en azından menülere yorum yapmaya çalıştım melegimde demiş menülere yorum yapmayı bırakın sadece ay bugün bunu yaptım deyip birde menü yazıp çıkıp gidenler var ve ben yavaştan takılmaya başladım bu konuya ben o kişiye yorum yapıp vakit ayırıp emek veriyorsam oda bı zahmet aynısını takım arkadaşlarına yapacak msji alan üstüne alınsın , ki free olup mezun olup hamile olup gelip yorum yapanlar varken hiç hiç hiç adil değil
Çiğ köfte yerine keşke daha sağlıklı bir atıştırma yapsaydın, onun dışında gayet güzel.Menü yazıp kaçacağını kızlar muhabbet için bekliyor kuzeyi uyutma bahane ile kaçtım kuzeyde şimdi uyudu kudurmaktan
Sabah(9:30)
1 yumurta
2 dilim ekmek
40g peynir
Ogle (15:30)
2 tane çiğ köfte
Kahve
5 fıstık
Akşam(18;30)
1 tavuk but salata
Su:1.6 spor: 2 mile Leslie 20 dk zumba ( ablam en son zumba yapan adama sayıyorduannemde bu sabahtan beri zıplıyor senden öncede birşeyler yaptı hadi hadi diye gaz verdi :) @Pnrrr-20 130 puan
Hey maşallah, o kadar ip nasıl atladın :) İnsanda diz kalmaz.Bugünkü sporum 1200ip atlama 240p
11.000adım (2saatte )yürüyüş 360p
Toplam 600p
Geçmişte görünce cevaplamak istedim. Tavuk köftesi güzel oluyor. Rondodan çektikten sonra biraz galeta unu ve 1 yumurta ile yoğurarak yapıyorsun. Göğüs ya da buttan gayet güzel oluyor.Tavuk kofte tadi nasil oluyor ben hic yapmadim bigun denesemmiki evde rondodn ceksemde olur heralde dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?