- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.821
selam totoşlar...sabahtan beri aşure yapmakla meşguldum..popoşum ancak yer gördü...sonra tekrar uğricimmm..
asure :18: cok ozledim ya asureyi simdi aklima sokmayin canim boyle seyler aaaa :18:
ogle arasindayim yagsiz sebze corbasi ve de salata. sabah 6:45te ogle yemegi salatam icin havuc rendeliyordumev hanimi olsam o saatte tuvalete kalkmaya bile usenirdim oysa ki
haydi aksam gorusuruz kizlar
Ben Büşra. Grubunuza dahil olabileceğim söylendi biraz bilgi verir misiniz yapmam gerekenler hakkında?
canım kısaca ben kaptanımızın yazdıgı kuralları kopyalıyım sana:
Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olacaktır.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
kısaca :
her gün buradayız..
yedikeklrşimiz paylaşıyoruz yaptıklarımızı her günümü paylaşıyoruz :))
birbirimizi motive ediyoruz :))
her cuma günüde öğleye kadar kilolarımızı paylaşıyoruz ve
takımda birinci belli oluyo..
buarada kilo bildirimlerini mümkün oldukça tartımızın resimlerini çekerek ekliyoruz
bu şekilde..
ilk hafta deneme süresi eger sürekli katılım yaparsan haftaya takıma dahil ediliyosun :))
okudum-anladım.
Ben her gün evdeyim zaten yeni mezun oldum ve pc ile çok haşır neşirim paylaşım yapma konusunda endişeniz olmasın. Bu konuda yalnız olmadığımı görmek çok hoşuma gitti.
kilo çizelgesi için link ekliyorum sana
buradan bakabilirsin nasıl yapıldıgına :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
teşekkür ederim. 21 yaşındayım. Istanbul'd oturuyorum. Kilo çizelgemi hazırlıyorum göreceksiniz. 61.9 kiloyum. 66 diyerek kendime moral bozukluğuyla haksızlık yapmışım :) 50 kiloya düşmek isterim. 155 cm boyum.
KIZLAR NERDESİNİZZZZ
TAKIMA PAYLAŞIM ALANINDA 2 ARKADAŞ DAVET ETTİM
KIZLAR TOPARLANALIMMMM
HEPİMİZDEN BEN TAKIMIN BİR ÜYESİ OLARAK BİRAZ ÖZVERİ İSTİYORUM...
DEVAM EDECEKLER DEVAM ETSİN ETMEK İSTEMEYEN AYRILSIN VE TAKIM DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE TAM MOTİVASYONLA HER GÜN MESAJLARLA PAYLAŞIMLARLA DOLSUN TAŞSIN....
VE BEN NE KAPTANIM NE DE BELKİ BANA LAF DÜŞMEZ AMA EGERKİİİ BU TAKIMIN Bİ ÜYESİYSEK
VE BİR AMAÇ İÇİN BURDAYSAK BUNDAN SONRA BURAYA UYALIM...
ŞUANKİ ÜYELERİMİZ
Edda1985
Fadime02
Hoppidicik
Mursh (KAPTAN)
taçsız prenses
fitsema
BtlBetul: (2 HAFTADIR BİLDİRİM YAPMIYOR )
TrulyScrumptious:
Yenibirumut
takıma davet edilenlerden biride benim bismillah diyip yarın sabah itibariyle başlıyorum diyete28 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var şuan 71 kg yim çalışıyorum sonra aslında hareketli sayılacak bir hayatım var ev,iş,çocuk vs ama öğlen arası yemekleri ve sabah poğaçaları bitirdi beni tembelliği sizlerin sayesinde bırakabilirsem evden getireceğim yoksa fast food yemekten yakında davul olucam
ahh ahh zaten o fast food değilmi beni kilo aldıran
işe başlarken 55 kilo civarıydım 4 yılda 12 kilo aldım :26:
O evden yemek getirme işini denedim ama beceremedim sabah erkenden kalkıpta salata hazırlayamıyom
ev yemeklerinden koysam yanında ekmeksiz gitmiyo :)))
aslında akşamları azaltmak lazım hafif yemek
ve takım olarak her gün yeşil çay içmeye çalışıyoruz
bazen kaçıyo unutuyoruz yada fırsat olmuyo ama biliyosunuz yeşil çay çok faydalı sıkılaştırıyo :)
HOŞGELDİN SENDE BUARADA
unutmuşum bu arada boyum 1,61 hedefim 60 kg şöyleki 71im ama kilomu göstermediğim söyleniyo 60 olsam fıstık gibi olurayy hayali bile güzel
hoşbuldum
ben 3-4 yıl önce diyetisyene gitmiştim ve zaferle sonuçlanmıştı hamilelik doğum derken 25 kg aldım gerçi bu halima şükür diyorumda sonra diyetisyenimle tekrar grştüm ama yapmak işime gelmedi uzun lafın kısası nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum yapmak işime gelmiyo inş takımın verdiği moral ve motiveyle listemi uygulayabilirim :)
ilk iş iş çıkışı tam buğday ekmeği alıp akşamdan sabah sandevicimi hazırlamak ,öğlen içinde çorba+salata+1 dilim ekmek yesem olur dimi normalde yoğurt ve 4-5 kaşık sebzede olması lazım ama hepsini sağlamam zor olabilir ne dersiniz :26:
aynıyız kız :)
bende 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 70 kilo idim şuan 67 kiloyum ama haftalardır takıldım kaldım
bende 60 a hatta 5 li rakam olsun diye 59 a inmek istiyorumm
kilo çizelgesi için link ekliyorum sana
buradan bakabilirsin nasıl yapıldıgına :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
senin hedef benden azmış ulaşmana az kalmış :) bende 26 yaşında ve 1,5 yıllık evliyken hamile kalmıştım darısı sana
ilk 1 aydan pek umutlu değilim ama inan yemediğim kadar çok yiyerek 3 ayda 10 kg vermiştim hemde sporsuz
ayy herkes çok zayıf ne sinir bozucu eşimin arkadaşlarının hanımları komşularım bir ben tombalağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?