- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.881
kızlar kaç gündür haberlerede konu olan olay karatay diyetini önermiyor saglık bakanlıgı
karadayta yumurta tereyag yenmeli diyorya
http://www.haberturk.com/polemik/haber/694415-karatay-diyetine-bakanlik-el-koydu
ben sana yollimm bacım kargoyınan...suçuma birilerini daha ortak etmem lazım..
fadime o banda artık çık bacımm..günaydın kızlar nasılsınız .inşaat işleri yüzünden buraya ugrayamadım işlerim biraz azaldı bugün pencereyi takıcaklar sonra 1 saatlik işim kalıyor .kaç gündür kum toz temizlemekten yoruldum .çabuk pencereyi taksalar yürüme bandımı kızların odasına alayım yoksa kilolar gitmiyor .................YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ KIZLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
şu diyeti bu diyeti olayını sevmiyorumvücuduma neyin yararlı olduğunu neyin kilo eritmede yardımcı olduğunu bileyim yeter azim ve miktar kavramları da anahtar kelimelerim olur
edda kuşum çok motive gördüm seni..inşallah böyle gidersin de bizede faydan olur demi totoşum..valla kendim için değil hep seni düşündüğümden ...murç bebişim sanada diyecek söz bulamadım fotoları görünce...ağzım açık kaldı inanki ..aynen şölee oldum süpper ötesi olmuştun...ayrıca yanındaki adaylarda dikkatimden kaçmadı söyliimm
beni soracak olursanız aşurenin vicdanımda yarattığı dayanılmaz baskı ile güne başladım ...bugün geri kalanınıda dağıtayımki daha fazla baskı yaratmasın bünyeme...
geldim geldim saat 10 da 2 incir yedim valla ilaç gibi geliyo şu ara öğün bana :)
çok merak ediyorum cuma sabahını ama beklenti içinde değilim 4günde ne olur kiZaten tartımda dijital değil yani gram eksilerini yada artılarını net göremem herhalde
sen ve siyamumun deneme haftalarınız sizin bu hafta eger paylaşımlarınız sürekli olursa
haftaya takım listesine alınacaksınız kızlar
Buarada tickerini kilona göre yap bence artık zayıflama takımındasın :))
kaç kiloydun ne kadar oldun daha iyi takip edebiliriz böylece :) :111:
Ara öğünler insanı açlıgını bir nebzede olsa tutuyo
bende acıktım öğle saatim geldi
butun gecmısı okudum hepsını ısaretledım cvpladım tm gonderecektım kı pc kapandıSinir oldummm...
Sayfnın hareketlılıgı hosuma gıttı
Eddacım hopıse katılıyorum senı hıc bu kadar karalı ve motıve gormemıstım darısı herkesın basına...hopıs hayatım sende eddanın dedıgı gıbı 2 gun detoks yap rahatla vucudunda bı sasırsın bence ...
Fulayacım sen ne sok dıyetı yapıyorsun tatlım ben kacırdım onu sanırsammm :)
eddacım hopıscımmm fotolar hakkında soyledıklerınızı okudum cok hosuma gıttı teşekkürler güzel yorumlarınız ıcın :) ben ıs yerınde 12 erkegın ıcınde tek bayan calısıyorum ama hepsı evlı barklı benıde kardeslerı gıbı goruyolar cokta sahıp cıkarlar ...muğlada nerdeyse bı koca bulacaktım ama rahat vermıyorlar kı :d önune bak yanımızda otur etegını topla :))) kımseyıde yakıstıramıyorlar bana ...bende zaten kımseyı begenemıyorum ne olcak benım bu halım bılemedım...
Eddacım menuler hakkında yazdıklarına katılıyorum yenıden boyle bı sıstem getırebılırız ama takımın bıraz oturmasını beklıycem takım oturur oturmaz eşlemeleri yapıp herkesi birbirine baglayalımmm...bu zaman ıcınde herkes bırbırının menusune mudahale edebılır tabıkı
sen ve siyamumun deneme haftalarınız sizin bu hafta eger paylaşımlarınız sürekli olursa
haftaya takım listesine alınacaksınız kızlar
Buarada tickerini kilona göre yap bence artık zayıflama takımındasın :))
kaç kiloydun ne kadar oldun daha iyi takip edebiliriz böylece :) :111:
Ara öğünler insanı açlıgını bir nebzede olsa tutuyo
bende acıktım öğle saatim geldi
Takıma geçmeye hak kazanıyorum sanırım
10:30 Ara öğün Meyve 1 porsiyon (elma ve mandalina)
11:30 1 saat yürüyüş
13:00 salata(bütün otçul ürünler)
yoğurt(light)
1 kepek ekmek
bol suuuuuuuuuuuuuu
NOT: bugün 6 bardak su tükettim bu bi rekor benim için
ÖĞLE YEMEĞİMİDE YEDİMM
SİMİT + YANIMDA GETİRDİĞİM YEŞİL ZEYTİN + DOMATES+ MOR LAHANA SALATASI + BEYAZ PEYNİR
1 CAPPY ŞEFTALİ :))
BUARADA KIZLAR BİR BAŞARI HİKAYESİ DAHAA
DARISI BAŞIMIZAA
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/478950-basardim-tam-20-kilo-verdim-artik-citir-anneyim.html
bu menü çok değil mi edacım konsantre meyve suyu zaten yasak değil mi :26: aman kızma sadece sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?