Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben sana yollimm bacım kargoyınan...suçuma birilerini daha ortak etmem lazım..

haha olur valla hayir demem [/QUOTE]düştün tuzağımaaaaseni gidi seniii..

fadime o banda artık çık bacımm..

edda kuşum çok motive gördüm seni..inşallah böyle gidersin de bizede faydan olur demi totoşum..valla kendim için değil hep seni düşündüğümden...murç bebişim sanada diyecek söz bulamadım fotoları görünce...ağzım açık kaldı inanki ..aynen şölee oldumsüpper ötesi olmuştun...ayrıca yanındaki adaylarda dikkatimden kaçmadı söyliimm

beni soracak olursanız aşurenin vicdanımda yarattığı dayanılmaz baskı ile güne başladım ...bugün geri kalanınıda dağıtayımki daha fazla baskı yaratmasın bünyeme...

şu diyeti bu diyeti olayını sevmiyorum vücuduma neyin yararlı olduğunu neyin kilo eritmede yardımcı olduğunu bileyim yeter azim ve miktar kavramları da anahtar kelimelerim olur

evet aynen öyle :)
herkezin bünyeside bir değil zamanla insan anlıyor benim için ne yararlı ne zararlı ne yesem alırım ne yesem kilo veririm :)

:))) evet tam motiveyim anlatamam
ama aynı motivasyonu sizlerdende bewkliyomm
çünkü kendi kendimi motive nereye kadar ederim bilmiyomm:)))
murca bende önceki mesajlarda yazdım ama görmedi sanırım
afet olmuş resimlerde :)=))) ve benimde dikkatimi çekti sanırım iş toplantısı ama hep erkek
şimdi ne yapmak lazımm içlerinden enişte seçmek lazım

beni soracak olursanız aşurenin vicdanımda yarattığı dayanılmaz baskı ile güne başladım ...bugün geri kalanınıda dağıtayımki daha fazla baskı yaratmasın bünyeme...

bugün kendine detoks yap meselaaa
yag hiç yeme ekmek hiç yemeeee
su iç bol bol bide salataaaa
düşünsene sabah tardıda azaltıgını göreceksinnnn

geldim geldim saat 10 da 2 incir yedim valla ilaç gibi geliyo şu ara öğün bana :)
çok merak ediyorum cuma sabahını ama beklenti içinde değilim 4günde ne olur ki zaten tartımda dijital değil yani gram eksilerini yada artılarını net göremem herhalde

sen ve siyamumun deneme haftalarınız sizin bu hafta eger paylaşımlarınız sürekli olursa
haftaya takım listesine alınacaksınız kızlar
Buarada tickerini kilona göre yap bence artık zayıflama takımındasın :))
kaç kiloydun ne kadar oldun daha iyi takip edebiliriz böylece :) :111:
Ara öğünler insanı açlıgını bir nebzede olsa tutuyo
bende acıktım öğle saatim geldi

cnm şuan işteyim tickerla evde uğraşmam lazım bunu bile zor yapmıştım inanın evde pcye oturmaya vaktim kalmıyo otursam oğlum maccuin aç pepe aç delirtiyo :) hatta haftasonu bile elime alamıyorum desem yeridir ütü,pazar alışverişi,temizlik,çamaşır hepsi beni bekler neyse en kısa zamanda yaparım banada kolaylık olur

Butun gecmısı okudum hepsını ısaretledım cvpladım tm gonderecektım kı pc kapandı Sinir oldummm...

Sayfnın hareketlılıgı hosuma gıttı

eddacım hopıse katılıyorum senı hıc bu kadar karalı ve motıve gormemıstım darısı herkesın basına...Hopıs hayatım sende eddanın dedıgı gıbı 2 gun detoks yap rahatla vucudunda bı sasırsın bence ...

Fulayacım sen ne sok dıyetı yapıyorsun tatlım ben kacırdım onu sanırsammm :)

Eddacım hopıscımmm fotolar hakkında soyledıklerınızı okudum cok hosuma gıttı TEŞEKKÜRLER güzel yorumlarınız ıcın :) Ben ıs yerınde 12 erkegın ıcınde tek bayan calısıyorum ama hepsı evlı barklı benıde kardeslerı gıbı goruyolar cokta sahıp cıkarlar ...Muğlada nerdeyse bı koca bulacaktım ama rahat vermıyorlar kı Önune bak yanımızda otur etegını topla :))) Kımseyıde yakıstıramıyorlar bana ...Bende zaten kımseyı begenemıyorum ne olcak benım bu halım bılemedım...

Eddacım menuler hakkında yazdıklarına katılıyorum yenıden boyle bı sıstem getırebılırız ama takımın bıraz oturmasını beklıycem takım oturur oturmaz eşlemeleri yapıp herkesi birbirine baglayalımmm...Bu zaman ıcınde herkes bırbırının menusune mudahale edebılır tabıkı

Bu arada ben GÜNAYDIN dedimmi size ????

Demedim sanırsamm herkese TÜNAYDINNN :)))

Dünkü menüm ;

Öğle;

Kepekli tost peynirli
5 adet zeytın
1 bardak ıcetea

Akşam ;

Kepekli tost peynirli
5 adet zeytın
1 bardak ayran

Dün spora gıdecektım gene kaldı ısten cok gec cıktımmm...O salon parası bosuna gıdecek sanırsammm

:))) inşallah bu motvasyon beni cuma günü sevindirir ama cumartesi tartıda çok kötü bir rakam gördüm gecen haftaki kilomda bile olsam çok sevincem :)))

bende hep erkek arkadşlarla çalışıyorum dediğin gibi insan bi zamn sonra kardeşi gibi görüyo
benim içinde hepsi abim ve kardeşlerim

Takımı zamanla oturturacagız murcumm :))

Takıma geçmeye hak kazanıyorum sanırım
10:30 Ara öğün Meyve 1 porsiyon (elma ve mandalina)
11:30 1 saat yürüyüş
13:00 salata(bütün otçul ürünler)
yoğurt(light)
1 kepek ekmek
bol suuuuuuuuuuuuuu
NOT: bugün 6 bardak su tükettim bu bi rekor benim için

büşracım süper gidiyosun
bende 12:15te
yarım kase çorba
salata
1 dilim k.ekmeği yedim (eşimi aradım unutmuş diyette olduğumuzu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…