Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şuan elime küçük şişe (0,5 lt.) su aldım
içmeye çalışıyorum ama kuduz köpek sudan iğreniryaaa
kuduz olmuş gibi suyu içemiyorum (((

hahahaha benim gibi birinin daha olmasına sevindim
ama ben az önce uyuyakaldığımı ve ara öğünümü atladığımı farkettim :2:
uyku bni zaten mahveden bişey ne kadar yemesem de kilo olarak geri dönüyor uffff yürüyesim var cezalı hissettim kendimi :2:

vallahi bebişim 1 dilim ekmek yedim...normalde bende pırasayla ekmeği götürürdüm ama bu sefer 1 dilim ekmekle kazasız belasız kurtuldum..

Ellerine saglik hopis. Allah Kabul etsin. Bend bugun azicik yedim hayir diye sonra pisman oldum dunyanin kalorisi vardir bund a diye. 10 dk faze yurudum insallah yakmisimdir.
afiyet olsun canım..senede bir kere yiyoruz boşver..yiyelim güzelleşelim..

şuan elime küçük şişe (0,5 lt.) su aldım
içmeye çalışıyorum ama kuduz köpek sudan iğreniryaaa
kuduz olmuş gibi suyu içemiyorum (((

haha edda inanir misin aynen benim durumum da bu. suyu normal icebildigim tek an spor yaptigim zaman malesef. onun disinda 1 bardagi bile asla bitiremem midem bulaniyor ucmeye calisinca. niye bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli boyle malesef sevemedim gitti suyu

Iste benim boil parca parca oluyor girislerim bir gorunuyorum bir gidiyorum. Ne yazikki benim oglan firsat vermiyor. Bilgisayarin tuslarini kopartti. Buyuyene kadar hep boyle olacak herhalde. Okulda da bos derslerimde gireyim diyorum orda da baglanti cok yavas. Sadece yazilanlari okuyorum. Menumu de yazayim.
Kahvalti
Domates,salatalik,peynir,1/2simit , sekersiz cay
Ara
Elma, 2 potubor, cay, Turk kahvesi, mandalina,1 lt su
Ogle yok
Aksam
ukase corba,ispanak,yogurt
Ara
Yesilcay,1lt su

Spor
30 dk yurume bandi, 10 dk bisiklet, 60 mekik...

Aaa birde yarim kase asure yemistim ogle yin okulda dagitildi hic yemiycektim hayir diye tadimlik yedim AMA tine de ogle yemeginden alacagim kaloriyi almisimdir diye ogle yemeyi yemeyip Aksam yemegini 6 da yedim

Ayyyhhhh.... Misafirler geldiiiiiiiiiii.... tam diyet bozucu şeyler ikram edildi ama kotardım durumu
akşam : 1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salata
su

ara öğün : 1 fincan yeşilçay(limonlu)
burda biraz kendimi kaptırdım dayanamadığım elmalı tarttan 1 dilim yedim yeşil çayla

3 bardak ta suuuuuuuuuuuuuu

bu arada şu an saçımı boyadım kolestonla şimdi durulayacağım bakalım nasıl sonuç çıkacak :44:

gayet guzel olmus canim menun. ne renge boyadin sacini?

kendi saç rengim karışıktı 3 renk falan gizemli kahve yaptım tutmaz ama toparlasın diye... şok oldum tuttu çok da hoş oldu

gule gule kullan canim ben de kiskirtici kahve yapmistim bir ara cok memnun kalmistim. o serinin kahveleri gercekten guzel. su an uzun bir zamandan sonra ilk kez sacim boyasiz. dogal rengimi unutmusum neredeyse tabi bu arada beyazlarim cikmis onu farkettim, simdiden tepelerde 7-8 tane saydim :18:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNM...
bende doğal saçıma döneyim diye gittim kısacık kestirdim boyalardan arındırdım ama uçlarında kalanlar mahvetti görünümünü
dedim en azından toparlasın 1 kere daha yaparım aynısını 1 ay sonra tamamen tutar kuaföre gidince illa açıcı kullanıyorlar evde yapılan daha az yıpratıyor valla

Ama içmemiz lazım su içince içim temizleniyo gibi hyisediyom ama su içebilmem için sucuk yada et yada kızartma gibi şeyler yemiş olmam lazım
yoksa su çekmiyo canım ancak dediğim gibi agız mide olunca :))):):)))))

sen saçlarını sarı boya sana acayip yakışıyoooo

günaydın kızlar dün ugrayamadım anca işlerim bitti şimdi diyete kaldıgım yerden devam .Bugün regl oldum vucudum çok şiş inşallah regl bittince şişlerde iner .bu ara çok tuz tükettim .artık tuz şeker beyaz un yasak bana kendim yasakladım .KİLO ALDIGIM İÇİN DİYETİSYENE GİTMEYE YÜZÜM YOK 95 İNİNCE DR GİDERİM

kızlarrr akşam eve gittim tartıldım 69,6 çıktım şok oldum
nasıl olurr
sabah tekrar tardıldım aç karnına 69 çıktımm
ama bu imkansız ben 2 günde 2 kilo almış olabilirmiyim oyüzden moralim çok bozuk

günaydın herkese nasılsınız kızlar,
dünki menüm ;
2 d.k.ekmek
peynir+5 yeşil zeytin

ara: 2 kuru incir
öğle: yarım kase çorba
salata
1 d.k.ekmek
ara:1incir
1dilim elma
akşam:1 tabak ekşili köfte
salata
yoğut
ara:10tane badem 5 fındık
(oğlum yerken dayanamadım çerez yedim )

benimde yüzümyok valla kadın geliyosun yapmıyosun diyecek diye utanıyorum ama buraya yazmak beni mecbur tutuyo sanki yalanda yazmak vicdan yaptırıyo sizi kızacak diye korksamda ne yesem yazıcam sabah öğle ikindi kolay geçiyoda akşam evde dayanması zor acıktım sanki dün

tartıda bir bozukluk olabilirmi :26:

günaydın canım eger reglin yaklaştıysa ondan olabilir bide diyetti çok kafaya takınca fazla çıkmış olabilirsin .bende öyle oluyor

Günaydın kızlarrr

Dünkü menüm ;

Öğle ;

Yagsız kofteden kendi yaptıgım hamburger :)(Domates ve marul koydum ıcıne )
1 bardak ayran

Akşam;

2 tabak tarhana çorbası
1 lıtre su

Spor;

20 dk yuruyus (6 seviyesınde)
10 dık dıkey bısıklet
10 dk yatay b ısıklet
10 dk uzay yuruyusu
10 dk ıc bacak dıs bacak calısması

günaydın canım eger reglin yaklaştıysa ondan olabilir bide diyetti çok kafaya takınca fazla çıkmış olabilirsin .bende öyle oluyor

1 hafta var daha
aslında ilk çıktım 67,5 çıktım sonra tartıda "C" yazdı C hata anlamıyo geliyo sanırım
ondan sonra her çıkmamda böyle çıktı akşam belki bozuktur dedim ama sabahta aynı (((
moralim sıfır inanın
başa döndüm sankiii ((

Günaydın kızlar nasılsınız herkezde aynı dert bende kilom aynı ama bir şişlik var sanki 3 kilo almış gibiyim morelim bozuluyor karnım şiş olunca maydanoz kaynattım içicem o indiriyor şişliği tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…