- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.921
şuan elime küçük şişe (0,5 lt.) su aldım
içmeye çalışıyorum ama kuduz köpek sudan iğreniryaaa
kuduz olmuş gibi suyu içemiyorum(((
vallahi bebişim 1 dilim ekmek yedim...normalde bende pırasayla ekmeği götürürdüm ama bu sefer 1 dilim ekmekle kazasız belasız kurtuldum..:)))
senden başka kuş varmı şuracıkta heee
dur dur hiç elleme
bana bu gaz gitmeden değerlendiriyim bi yemeğe başlarsam kudururum biliyon
sen tost yedinn öğlede bide pırasa yedin
sen öyle bana 1 dilim ekmek yedim deme pırasa öyle 1 emmekcikle yenmezz
çok severim ulenn pırasayı ahh ahhhhh
afiyet olsun canım..senede bir kere yiyoruz boşver..yiyelim güzelleşelim..Ellerine saglik hopis. Allah Kabul etsin. Bend bugun azicik yedim hayir diye sonra pisman oldum dunyanin kalorisi vardir bund a diye. 10 dk faze yurudum insallah yakmisimdir.
şuan elime küçük şişe (0,5 lt.) su aldım
içmeye çalışıyorum ama kuduz köpek sudan iğreniryaaa
kuduz olmuş gibi suyu içemiyorum(((
Ayyyhhhh.... Misafirler geldiiiiiiiiiii.... tam diyet bozucu şeyler ikram edildi ama kotardım durumu
akşam : 1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salata
su
ara öğün : 1 fincan yeşilçay(limonlu)
burda biraz kendimi kaptırdım dayanamadığım elmalı tarttan 1 dilim yedim yeşil çayla
3 bardak ta suuuuuuuuuuuuuu
bu arada şu an saçımı boyadım kolestonla şimdi durulayacağım bakalım nasıl sonuç çıkacak :44:
gayet guzel olmus canim menun. ne renge boyadin sacini?
kendi saç rengim karışıktı 3 renk falangizemli kahve yaptım tutmaz ama toparlasın diye... şok oldum tuttu çok da hoş oldu
gule gule kullan canimben de kiskirtici kahve yapmistim bir ara cok memnun kalmistim. o serinin kahveleri gercekten guzel. su an uzun bir zamandan sonra ilk kez sacim boyasiz. dogal rengimi unutmusum neredeyse tabi bu arada beyazlarim cikmis onu farkettim, simdiden tepelerde 7-8 tane saydim :18:
hahahaha benim gibi birinin daha olmasına sevindim
ama ben az önce uyuyakaldığımı ve ara öğünümü atladığımı farkettim :2:
uyku bni zaten mahveden bişey ne kadar yemesem de kilo olarak geri dönüyoruffff yürüyesim var cezalı hissettim kendimi :2:
haha edda inanir misin aynen benim durumum da bu. suyu normal icebildigim tek an spor yaptigim zaman malesef. onun disinda 1 bardagi bile asla bitiremem midem bulaniyor ucmeye calisinca. niye bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli boyle malesef sevemedim gitti suyu
gule gule kullan canimben de kiskirtici kahve yapmistim bir ara cok memnun kalmistim. o serinin kahveleri gercekten guzel. su an uzun bir zamandan sonra ilk kez sacim boyasiz. dogal rengimi unutmusum neredeyse tabi bu arada beyazlarim cikmis onu farkettim, simdiden tepelerde 7-8 tane saydim :18:
günaydın kızlar dün ugrayamadım anca işlerim bitti şimdi diyete kaldıgım yerden devam .Bugün regl oldum vucudum çok şiş inşallah regl bittince şişlerde iner .bu ara çok tuz tükettim .artık tuz şeker beyaz un yasak bana kendim yasakladım .KİLO ALDIGIM İÇİN DİYETİSYENE GİTMEYE YÜZÜM YOK 95 İNİNCE DR GİDERİM
kızlarrr akşam eve gittim tartıldım 69,6 çıktım şok oldum
nasıl olurr
sabah tekrar tardıldım aç karnına 69 çıktımm
ama bu imkansız ben 2 günde 2 kilo almış olabilirmiyim oyüzden moralim çok bozuk
kızlarrr akşam eve gittim tartıldım 69,6 çıktım şok oldum
nasıl olurr
sabah tekrar tardıldım aç karnına 69 çıktımm
ama bu imkansız ben 2 günde 2 kilo almış olabilirmiyim oyüzden moralim çok bozuk
benimde yüzümyok valla kadın geliyosun yapmıyosun diyecek diye utanıyorum ama buraya yazmak beni mecbur tutuyo sanki yalanda yazmak vicdan yaptırıyo sizi kızacak diye korksamda ne yesem yazıcamsabah öğle ikindi kolay geçiyoda akşam evde dayanması zor acıktım sanki dün
tartıda bir bozukluk olabilirmi :26:
günaydın canım eger reglin yaklaştıysa ondan olabilir bide diyetti çok kafaya takınca fazla çıkmış olabilirsin .bende öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?