Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın tatlım :) bence bugunku menunu yarın sabahtan toplu sekılde yazman daha anlaşılır olur sanırım...Örn eddanın yaptıgı gıbı...Bugunde dun yedıklerını yazabılırsın :)

fırsat buldukça yaz ki birbirimizi yönlendirelim

günaydın kızlar nasılsınız .inşaat işleri yüzünden buraya ugrayamadım işlerim biraz azaldı bugün pencereyi takıcaklar sonra 1 saatlik işim kalıyor .kaç gündür kum toz temizlemekten yoruldum .çabuk pencereyi taksalar yürüme bandımı kızların odasına alayım yoksa kilolar gitmiyor .................YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ KIZLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

Günaydınn :)
öğün öğün burda olursan yaz tabi şunu yedim bunu yiyorum diye ama ertesi gün geldiğinde önceki gününü tam baştan sonra yazki değerlendirme yapalım

faddişşş nerdesin sen
bitir şu işlerinide aksatma burayıııı ablacım yaa
inşaat işleri seni yormuyo bellikiii kilo verceğin yerde almışsın :))))
dönüşte tam gaz diyete giriyosunn :)))
artık sıkı denetim var

Günaydın tatlım :) bence bugunku menunu yarın sabahtan toplu sekılde yazman daha anlaşılır olur sanırım...Örn eddanın yaptıgı gıbı...Bugunde dun yedıklerını yazabılırsın :)

daha derli toplu olur dimi :) bugün masa üstüne cam şişe yada orjinal bir sürahi almam lazım 250 cclik bir şişem var ama su doldurmaya git gel yapamam göze batıyo

fırsat buldukça yaz ki birbirimizi yönlendirelim

yönlendirelim tabi bak ben şimdiden yarım litre suyumu içmiş bulunuyorum evden nevalemi getirdim :) görevde dışarda olursam 2 adet kuru incir dairede olursam yarım elma ara öğünüm var yanlız görevde su zorluyo çünkü wcye gitme durumu dışarda zor
bide bu akşam pazara çıkmam lazım evde havuçtan başka sebze kalmadı Allah'tan yemek var salatayıda akşamdan yapıp tuppera koydum çalışınca herşey hazır bırakmak zorunda kalıyosun yoksa miniğime vaktim kalmıyo teyzeleri

HOŞBULDUK memnun oldum tanıştığımıza....

gunaydin kizlar, bugun su malum korkunc diyetin et gunu. vejeteryan olunca da tabi daha tuhaf bir hal aliyor. su an soya etinden yapilmis bol baharatli sosisimi yiyorum :120: normalde de sevmezdim simdi hele daha da berbat geliyor niyeyse tadi. neyse acliktan bayilmamak icin yiyorum ne yapayim. bir daha asla ve asla sok diyet yapmaya kalkmicam 2 gunde bittim resmen. bir an once cuma olsa da kurtulsam.

asure istiyorum

hemen olmaz tahminim çünkü gecen ayda arada kaçamaklar oldu ama bebiş olmadı :))
çevremde arkadaşlarım aylardır ugrasıyo hemen olmazmış zaten ona güveniyom hemen olmicak diye

hah tamam edda sen ona guvenmeye devam et ^^ sonra bir gun kucagina bebisi vericekler gorceksin (sanki arada farketmicekmissin gibi ) tabi ki cok buyuk bir olasilik degil hemen ilk aydan hamile kalmak ama olsun her ihtimali dusunmek lazim. cok ozendim bu arada yerinde olmak icin neler vermezdim bir an once gecsin su 2012 de ben de calismalara baslayayim..

yönlendirelim tabi bak ben şimdiden yarım litre suyumu içmiş bulunuyorum evden nevalemi getirdim :) görevde dışarda olursam 2 adet kuru incir dairede olursam yarım elma ara öğünüm var yanlız görevde su zorluyo çünkü wcye gitme durumu dışarda zor
bide bu akşam pazara çıkmam lazım evde havuçtan başka sebze kalmadı Allah'tan yemek var salatayıda akşamdan yapıp tuppera koydum çalışınca herşey hazır bırakmak zorunda kalıyosun yoksa miniğime vaktim kalmıyo teyzeleri [/QUOTE]

kuru inciri bende menümden eksik etmicem bağısak çalıştırma özelliği var

ben çok zor durumda kalmadıkça dışarıda tuvalete gitmemeye çalışıyorum
eve zor düşüyorum genelde :))
tuvalet için bol su + kuru kayısı + kuru incir ama yapıyomusun dersennn ((((((((((((
çok üşengecim ahh ahhh

gunaydin canim bitiyor mu artik su insaat isi tamamen? ozledik artik sahalara donmen lazim

fadime hoşbuldum tşk ederim :)
göreve gidiyorum buda demek oluyoki yürüyüş var :)
incirimi attım çantaya dönünce grşürüz canlarım

bide bu akşam pazara çıkmam lazım evde havuçtan başka sebze kalmadı Allah'tan yemek var salatayıda akşamdan yapıp tuppera koydum çalışınca herşey hazır bırakmak zorunda kalıyosun yoksa miniğime vaktim kalmıyo teyzeleri [/QUOTE]

kuru inciri bende menümden eksik etmicem bağısak çalıştırma özelliği var

Olmaz hemen tahminim bakalım hayırlısı :)))))
eşim durmuyokiiii çocuk istiyo
evde kuşumuz var bitane her akşam annesi annesi diye onu seviyo

fadime hoşbuldum tşk ederim :)
göreve gidiyorum buda demek oluyoki yürüyüş var :)
incirimi attım çantaya dönünce grşürüz canlarım

ah ah keşke bende yürüyüşe bir başlasam 2 aydır bandın fişini hiç takmadım ne hevesle almıştım onunla kesin zayıflarım demiştim eşime ,allahtan eşim kötü biri degil başka adam olsa hemen laf ederdi .dünkü kadından çok etkilendim doktorum programına gelen 160 kiloluk kadın evlatlık almak istemiş tek sebep kilolarını göstermişler çok üzüldüm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…