- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.901
büşracım süper gidiyosun
bende 12:15te
yarım kase çorba
salata
1 dilim k.ekmeği yedim (eşimi aradım unutmuş diyette olduğumuzu)
yasak tabi ben meyve suyu içmicektimm
yanımdaki arkadşa içelim nolur dediii
e senimi kıcam tamam dedim(((
ii madem afiyet şeker olsun
bu arada topikteki arkadaşların uyguladığı yöntemler nedir tabi baştan sona anlatın demiyorum ama sadece 6 öğün beslenme üzerinden mi gidiyosunuz özel bişeyler uygulayan var mı :26:
ii madem afiyet şeker olsun
bu arada topikteki arkadaşların uyguladığı yöntemler nedir tabi baştan sona anlatın demiyorum ama sadece 6 öğün beslenme üzerinden mi gidiyosunuz özel bişeyler uygulayan var mı :26:
Sabah 8:00
Su+limon(ılık)
1 dilim kepek ekmek
Sınırsız domates salatalık biber
Ufak peynir
Yeşil çay…
Su
10:30
1 porsiyon meyve
Su
Öğle 13.00
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Salata
Su
15.30
1 adet kuru meyve
1 bardak yeşil çay
Su
Akşam 18:00
Günün sebze yemeği
Salata
Su
Sabah 8:00
Su+limon(ılık)
1 dilim kepek ekmek
Sınırsız domates salatalık biber
Ufak peynir
Yeşil çay…
Su
10:30
1 porsiyon meyve
Su
Öğle 13.00
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Salata
Su
15.30
1 adet kuru meyve
1 bardak yeşil çay
Su
Akşam 18:00
Günün sebze yemeği
Salata
Su
aynı fikirdeyim kuşum...ama bizim murçda bi hareket yok baksana hepsi kardeşim , abim diyoo.
evet aynen öyle :)
herkezin bünyeside bir değil zamanla insan anlıyor benim için ne yararlı ne zararlı ne yesem alırım ne yesem kilo veririm :)
:))) evet tam motiveyim anlatamam
ama aynı motivasyonu sizlerdende bewkliyomm
çünkü kendi kendimi motive nereye kadar ederim bilmiyomm:)))
Murca bende önceki mesajlarda yazdım ama görmedi sanırım
afet olmuş resimlerde :)=))) ve benimde dikkatimi çekti sanırım iş toplantısı ama hep erkek
şimdi ne yapmak lazımm içlerinden enişte seçmek lazım
inşallah bebişim..bugün kendine detoks yap meselaaa
yag hiç yeme ekmek hiç yemeeee
su iç bol bol bide salataaaa
düşünsene sabah tardıda azaltıgını göreceksinnnn
sana dijital tartı öneririm canım..bak o zaman kilolar nasıl gidiyo...birer ikişer değil beşer beşer gidecek...geldim geldim saat 10 da 2 incir yedim valla ilaç gibi geliyo şu ara öğün bana :)
çok merak ediyorum cuma sabahını ama beklenti içinde değilim 4günde ne olur kiZaten tartımda dijital değil yani gram eksilerini yada artılarını net göremem herhalde
murçum herkesin kısmeti bi yerde onu bekler, ama sen bakmasını bileceksin...sende biraz bakmıyosun zannımca..ümit edelim bari o seni gelsin bulsun..hayırlısı olsun canım...eddoşumun kararlığı benide motive etti valla..helal sana kuşummmm..aman bu motivasyonun üstüne sakın bebiş çalışmalarına falan girmede bizi yalnız bırakma...biraz kilo ver, sonra başlaa...valahi yine seni düşümdüğümden eddoşumm.butun gecmısı okudum hepsını ısaretledım cvpladım tm gonderecektım kı pc kapandıSinir oldummm...
Sayfnın hareketlılıgı hosuma gıttı
Eddacım hopıse katılıyorum senı hıc bu kadar karalı ve motıve gormemıstım darısı herkesın basına...hopıs hayatım sende eddanın dedıgı gıbı 2 gun detoks yap rahatla vucudunda bı sasırsın bence ...
Fulayacım sen ne sok dıyetı yapıyorsun tatlım ben kacırdım onu sanırsammm :)
eddacım hopıscımmm fotolar hakkında soyledıklerınızı okudum cok hosuma gıttı teşekkürler güzel yorumlarınız ıcın :) ben ıs yerınde 12 erkegın ıcınde tek bayan calısıyorum ama hepsı evlı barklı benıde kardeslerı gıbı goruyolar cokta sahıp cıkarlar ...muğlada nerdeyse bı koca bulacaktım ama rahat vermıyorlar kı :d önune bak yanımızda otur etegını topla :))) kımseyıde yakıstıramıyorlar bana ...bende zaten kımseyı begenemıyorum ne olcak benım bu halım bılemedım...
Eddacım menuler hakkında yazdıklarına katılıyorum yenıden boyle bı sıstem getırebılırız ama takımın bıraz oturmasını beklıycem takım oturur oturmaz eşlemeleri yapıp herkesi birbirine baglayalımmm...bu zaman ıcınde herkes bırbırının menusune mudahale edebılır tabıkı
aynı fikirdeyim kuşum...ama bizim murçda bi hareket yok baksana hepsi kardeşim , abim diyoo..
inşallah bebişim..
sana dijital tartı öneririm canım..bak o zaman kilolar nasıl gidiyo...birer ikişer değil beşer beşer gidecek...
murçum herkesin kısmeti bi yerde onu bekler, ama sen bakmasını bileceksin...sende biraz bakmıyosun zannımca..ümit edelim bari o seni gelsin bulsun..hayırlısı olsun canım...eddoşumun kararlığı benide motive etti valla..helal sana kuşummmm..aman bu motivasyonun üstüne sakın bebiş çalışmalarına falan girmede bizi yalnız bırakma...biraz kilo ver, sonra başlaa...valahi yine seni düşümdüğümden eddoşumm..
bilirimmm sadece beni düşünürsün sen
Biraz önce yemek sonrası tatlı bişeler çekti canım hemden nasıll
şöyle 1 fincan kokulu çay yanında biskrem geldi gözümün önüneeee
amaaaa savaşı ben kazandım yemedimm ve krizim geçti şuan irademle 1-1 beraberiz o beni cappy de geçmişti bende onu tatlıda geçtim
Buarada artık daha sık bekliyorum seni buraya eskisi gibiii hadi kuşummm hadi yavrummm hadi sexi şempazemmm hadii ladyiiiimmmmm hadi bebişimmmmmmmmmmmmm:112::113::114::115:
..bana dedin demi kuşu bana dedin..
ayıp olmasın bende menümü yazimm...sabah:1 tostcuk , yarım haşlanmış yumurta, domates, peynir...öğlen:1 dilim ekmek, 1 tabak pırasa...akşamda pırasa yerim heralde........edda kuşum çayın yanına 2 püskevitden bişey olmaz ...o kadar kendine zulmetme bacımm..
cnm eee bu listede et yok :26: sonra ekmek yok bana epey sıkı geldi inş uygulayabilirsin
bitiyor fulyacım en azından evin içinde inşaatçı olmucak .üst katta olursa ben artık ilgilenmicem birazda alt kattaki eltim ilgilensin zil çalınca duymucam
Olmaz hemen tahminim bakalım hayırlısı :)))))
eşim durmuyokiiii çocuk istiyo
evde kuşumuz var bitane her akşam annesi annesi diye onu seviyo
Fulayacım sen ne sok dıyetı yapıyorsun tatlım ben kacırdım onu sanırsammm :)
iyi canim sevindim islerin bitmesine sukur :)) duzenin bozulmustu senin de ne zamandir bu insaat yuzunden
oyy yazik ya :))) cok bekletmez umarim sizi bebis ^^
canim 5 gunde 5 kilo diyetin baslayayim dedim bir arkadaslar beraber. ama malesef basima bela oldu azicik da bozdum bile bugun :/ oldugu kadar yapicam artik eksilerde olayim da ne olursa olsun. gecen hafta ilk kez artilarda ciktim odum patladi, 2 aylik emegim bosa gitsin istemiyorum. vucudu biraz sasirtmak biraz da siskinlikten kurtulmak amaciyla basladim ilk iki gun berbat gecti bugun iyi neyse ki (bozdum diye heralde pek ac degilim)
bu arada ilk kez okuyacak bir suru sayfa birikmis topikte sabahtan oglene kadarsuper
azcık bile ekside çıksak bize yeterrrr
bugün topik bekçiliğini ben üstlendim ondan
hakliisn canim eksilerde olalim da cidden yeter...
ayrica seni tebrik ediyorum bekcilik gorevini en basarili sekilde yerine getirdigin icin
şuan elime küçük şişe (0,5 lt.) su aldım
içmeye çalışıyorum ama kuduz köpek sudan iğreniryaaa
kuduz olmuş gibi suyu içemiyorum(((
selam totoşlar...sabahtan beri aşure yapmakla meşguldum..popoşum ancak yer gördü...sonra tekrar uğricimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?