- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.841
Çizelgemi hazırladım fakat kontrol paneline yapıştırdığımda formata uygun değildir diyor. Ne yapmalıyım?
senin hedef benden azmış ulaşmana az kalmış :) bende 26 yaşında ve 1,5 yıllık evliyken hamile kalmıştım darısı sana
ilk 1 aydan pek umutlu değilim ama inan yemediğim kadar çok yiyerek 3 ayda 10 kg vermiştim hemde sporsuz
ayy herkes çok zayıf ne sinir bozucu eşimin arkadaşlarının hanımları komşularım bir ben tombalağım
aslında yapmamız gereken karbonhidrat azaltmak yani ekmek yememek!!!
ikincisi yağı azaltmak
mesela kahvaltıda kızartma yada yağlı şeyler yerine
peynir zeytin domates biber salatalık yemek ..
aralarda bol su
ve akşamları çorba + sebze yemek
hatta mümkünse yememek :=)))
aslında bu ay bende korunmayı bıraktım bakarsın senin gibi olurum
ay inşallah senin gibi bebekten sonra 70 kiloya inerim yoksa bana geliyoki ben bir bebekte 90 kiloya çıkar ordada kalırım
edacım diyetisyenin verdiği diyet aynen şuydu :
sabah 07:00
2 dilim k.ekmek
2-3zeytin
sınırsız domates+salatalık+biber vs ot işte
1yumurta haşlanmış
ufak peynir
09:30
1porsiyon meyve
öğle 12:00
4-5y.k sebze yemeği
1dilim k.ekmek
1 su bardağı ayran yada yoğurt
1 kase çorba
salata
15:00
3adet diyet bisküvi yada kuru meyve
1 fincan yeşil çay
akşam 18:00
3-4köfte büyüklüğünde et
bol salata
1dilim k.ekmek
20:00
1 bardak süt+3adet yulaflı bisküvi
günde 8-10 bardak su 2 fincan yeşil çay 1fincan mate çayı
yemek çeşitleri değişkenlik gösteriyo çok değilmibunları yedim ve 10 kg verdim
inş olur gönlüne göre
ben 8 ay bekledim tam umudumu kesmiştim hamile kaldım
ve hamileliğe 68,5la başladım 93le bitirdim Allah yardım etti emzirdiğim için 74e kadar kendiliğinden gitti bende bişey yapmayınca 68e indim bu ara yine aldım ve sonuç 71 oldum
orada 2 tane var link sonu weight.png olanı alacaksın
Http:// ................weight.png
bu şekilde olan canım
edacım diyetisyenin verdiği diyet aynen şuydu :
sabah 07:00
2 dilim k.ekmek
2-3zeytin
sınırsız domates+salatalık+biber vs ot işte
1yumurta haşlanmış
ufak peynir
09:30
1porsiyon meyve
öğle 12:00
4-5y.k sebze yemeği
1dilim k.ekmek
1 su bardağı ayran yada yoğurt
1 kase çorba
salata
15:00
3adet diyet bisküvi yada kuru meyve
1 fincan yeşil çay
akşam 18:00
3-4köfte büyüklüğünde et
bol salata
1dilim k.ekmek
20:00
1 bardak süt+3adet yulaflı bisküvi
günde 8-10 bardak su 2 fincan yeşil çay 1fincan mate çayı
yemek çeşitleri değişkenlik gösteriyo çok değilmibunları yedim ve 10 kg verdim
aslında bu ay bende korunmayı bıraktım bakarsın senin gibi olurum
ay inşallah senin gibi bebekten sonra 70 kiloya inerim yoksa bana geliyoki ben bir bebekte 90 kiloya çıkar ordada kalırım
sorma eddamm...geçen haftdan beri yarım kilocuk verdim diye sevinirken bugün yarım kiloyu geri aldım zannımca.. zira yaptığım aşurenin yarısını ben yedim..evet aşure günü dimiii
benimde arkadşım yapmış sabah getirdi bana yedim çok lezzetliydi :)
ben sana yollimm bacım kargoyınan...suçuma birilerini daha ortak etmem lazım..asure :18: cok ozledim ya asureyi simdi aklima sokmayin canim boyle seyler aaaa :18:
ogle arasindayim yagsiz sebze corbasi ve de salata. sabah 6:45te ogle yemegi salatam icin havuc rendeliyordumev hanimi olsam o saatte tuvalete kalkmaya bile usenirdim oysa ki
haydi aksam gorusuruz kizlar
Kızlar herkese merhaba...
Sabahtır sayfa açık ama bi türlü 2 satır yazamadım.Herkes iyidir inş güzel bir hafta sonu olmuştur herkese :)
Ben youn bi hafta sonu geçirdimm...Çok eğlendim çok güldüm ...Bugun spora başlıyorum hayırlısıyla :) Yarın uzun uzadıya konuşuruz...
Bugünkü menüm ;
Öğlen kepekli peynırlı tost
5 adet siyah zeytin
1 bardak ıcetea
1 adet top kek
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diorum.1 hafta deneme suresı sonrasında paylasımınıza gore sızı lısteye ekleriz:)Herşey gönlünüzce olsun...
Eddacım paylaşımlarını ve hassasiyetini gördüm...Yeni gelen arkadaşlarada baya yardımcı olup konuyu anlatmıssın...Klavyene sağlık :)))
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler
aa hadi bakalim topige bir bebek geliyor yakinda desenizeben de cok istiyorum ama iste once su kiloyu vermem lazim.. poff
Kızlar herkese merhaba...
Sabahtır sayfa açık ama bi türlü 2 satır yazamadım.Herkes iyidir inş güzel bir hafta sonu olmuştur herkese :)
Ben youn bi hafta sonu geçirdimm...Çok eğlendim çok güldüm ...Bugun spora başlıyorum hayırlısıyla :) Yarın uzun uzadıya konuşuruz...
Bugünkü menüm ;
Öğlen kepekli peynırlı tost
5 adet siyah zeytin
1 bardak ıcetea
1 adet top kek
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diorum.1 hafta deneme suresı sonrasında paylasımınıza gore sızı lısteye ekleriz:)Herşey gönlünüzce olsun...
Eddacım paylaşımlarını ve hassasiyetini gördüm...Yeni gelen arkadaşlarada baya yardımcı olup konuyu anlatmıssın...Klavyene sağlık :)))
çok hoşuma gitti tam benlik bu diyet. Ama kızlar benim tek sorunum suBen 8-10 bardağa uyamam çünkü su içmeyi unutuyorum. Alışkanlık haline getiremedim bir türlü. Sizden ricam arada bir gün içerisinde Büşra SU İÇ diye uyarmanız bu iyiliği yaparsanız ben bütün kurallara uyar bu kiloları veririm
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler
aa hadi bakalim topige bir bebek geliyor yakinda desenizeben de cok istiyorum ama iste once su kiloyu vermem lazim.. poff
sorma eddamm...geçen haftdan beri yarım kilocuk verdim diye sevinirken bugün yarım kiloyu geri aldım zannımca.. zira yaptığım aşurenin yarısını ben yedim..
ben sana yollimm bacım kargoyınan...suçuma birilerini daha ortak etmem lazım..
tşk edrim hoşbuldum :)
hoşbuldukkk
normalde akşamları nete girmem ama bugün paşamı babası uyutuyo bakalım başarılı olacak mı :44:
saat 18:10 akşam yemeği
bol salata +1porsiyon tavuk sote ekmek yok
saat 20:30
3diyet bisküvi+1fincan şekersiz çilekli yeşilçay
cnm kocamda benimle diyete başladı işim daha kolay şiimdi gidip sabah kahvaltımı hazır edeyim oğlum erken uyanıyo onu hazırla kendim hazırlan derken vaktim kalmıyo
suyu aynen bende bazen gün içinde düşünüyomrumda hiç su içmeden uyudugum oluyo((
en iyi çözüm şu 1.5 litrelik su şişelerini yanından ayırmamak masada gözünün önünde durmalı
senin ilk sınavın ozaman suyu her gün en az 1.5 litre suyu bitirmek ......
Her gün sorcam sana ne kadar içtin diye
Sor cnm güzel bi kahvaltı yapayım dedim bgn erken kalktım uzun zamandır ilk defakepek ekmeği alayım diye baya bi yokuş çıktım sabah yürüyüşüme onu saydım. Kahvaltım şöyle :
Su(ılık ve limonlu) uyku açıcı baya bi
1 dilim kepek ekmeği
çok çok çok küçük yağsız beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
7-8 adet maydonoz yaprağı
şekersiz yeşil çay (limonlu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?