Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hımmm Güzel görünüyor eline sağlık tarif edermisin nasıl yaptın hazır yufkamı?

canım hazır yufka
borcamın en altına yufkayı koyuyosun kenarları dışarda kalcak
geri kalan yufkaları ortadan bölüp tek tek koyuyoruz
her kata (süt + su + zeytinyagı karışımı+1 yumurta) karışımdan döküp üzerine bol kaşar peynir + yağlı lor peynir koydum
her kata bunu sürüp peyniride koyup diger parçayı (yarım yufka) üstüne kırışık bir şekilde koyuyosun
bitince üstüne kenarda kalmıştıya ilk koydugumuz yufkanın kenarları onu üstüne dogru kapatıyoruz ve üstüne bu karışımdan kalanın içine 1 yumurta daha katıp sürüyoruz 175 derecede pişiyo ..
Miss gibi oluyo

regl dönemin yakınmı canım..o yüzden olabilir..

1 hafta var canımm

kahve ve halley mi???ben olsam ölürdüm açlıktan...

tatlı kesti iştahımııı
aslında onuda yemicektim amaa
bu aralar iştahım çok arttı kızlar böyle canım çekiyooo
aklıma geliyo diyelim bişee kalkıp yapıyom :))

buarada ben son günler mocha kahve yapıp içiyodum demiştim sizede
dün haberlerde verdim
1 mocha kahve bir büyük hamburger kalorisinden fazlaymış
Ben belki bu kahveler yüzündenmi şiştim acaba yemeğin üstüne bir kahve ohhhh davul oldum ramazan davulu :)))))))

hazır aklıma gelmişken sorayım hemen...spor yapanlar el kaldırsın bakalım..

spormu malesef çok istesemde olmuyor bazen esiyor dans ediyorum ,sabahları 20 dk. yürüyüş yapıyorum o kadar aslında mekik aletim var ona bile üşeniyorum ama şu bir gerçek spor yapmadan kilo vermek zor oluyor...

hazır aklıma gelmişken sorayım hemen...[sıze=3]spor yapanlar el kaldırsın bakalım..[/sıze]

ben yaptım hoppişşşş
yaptımda kocam kızıyo
manyak kafayı çocukla bozmuşş dün diyokii ya çocugum varsaa
yat uzan

50 mekik çektim ama koltugun üstünde
çünkü yerde yapınca zor oluyo koltukta kolay oluyo hoplaya koplaya
bide ayakta saga sola 100 hakeret yaptım
bu akşam yine yapcam

tarif için tşkr canım kolaymış denicem inşlhh

haklısın kahveden olabilir farketmeden kalori alıyoruz bazen sende hesapla kalorini benim gibi en azından değerlerini öğrendiğinde dikkat ediyorsun kendince cıssss diyebiliyorsun..

misafire bile yapılabilir walla su böreği gibi oluyo ha söylemeyi unuttum ben bide böreği fırına sürmeden önce üstünden az su gezdirdim ..

ee mochaya bayılırım ben o kadar çok mu zararlıki ayy güzel olan herşey zararlı

edacım bir yandanda korunmuyor isen hem spordan hemde dengesiz diyetten uzak durmalısın 6 öğün diyeti sana daha uygun sanki :26: zaten o diyet değil dengeli beslenmeya nacizane fikrim yani

Ana Sayfa > Diyet > Kahvede ne kadar kalori var?
Kahvede ne kadar kalori var?

İçine herhangi bir şey karıştırılmadığında, 1 bardak kahvenin kalorisi sadece 2! O da içerdiği eser miktardaki proteinden ve tekli doymamış yağdan kaynaklanıyor. Peki ya diğerlerinde? (Verilen kalori değerleri, orta boylar için verilmiştir.) Starbucks kahvelerine ait tüm besin değerlerini kendi sitesinden bulabilirsiniz. Sık içtiğiniz kahvelerin besin değerlerini bilmenizde fayda olabilir. Ayrıca, çeşitli kahvelerin nasıl yapıldıkları ile ilgili kısa videoları burada bulabilirsiniz.
Neskafe (1 tatlı kaşığı ile) – 4 kkal
Espresso – 4 kkal – 75 mg kafein
McDonald Cappuccino – 130 kkal
McDonald Latte – 180 kkal
Dunkin Donuts Latte – 120 kkal
Dunkin Donut Cappuccino – 80 kkal
Starbucks Filtre Kahve – 5 kkal
Starbucks Cafe Americano – 15 kkal – 225 gr kafein
Starbucks Cafe Mocha – 360 kkal – 175 gr kafein
Starbucks Cappuccino – 140 kkal – 150 gr kafein
Starbucks Naneli Beyaz Çikolatalı Mocha – 560 kkal
Starbucks Vanilyalı Frappucino – 430 kkal – 110 mg kafein
Starbucks Sıcak Çikolata – 330 kkal – 25 mg kafein
Kahve içine fazladan koyduğumuz her bir çorba kaşığı besindeki kalorileri de aşağıda bulabilirsiniz.
Krema – 52 kkal
Yarım yağlı krema – 20 kkal
Yağlı süt – 9 kkal
Yağsız süt – 5 kkal
Şeker – 48 kkal
Toz krema – 33 kkal
Light toz krema – 25 kkal
Aromalı kremalar – 20 kkal

ee mochaya bayılırım ben o kadar çok mu zararlıki ayy güzel olan herşey zararlı

edacım bir yandanda korunmuyor isen hem spordan hemde dengesiz diyetten uzak durmalısın 6 öğün diyeti sana daha uygun sanki :26: zaten o diyet değil dengeli beslenmeya nacizane fikrim yani

şimdi arkadaşlar aklıma takılan bişey var şuan itibriyle 1ltden biraz fazla su tükettim mesela öğleden sonra cnm istemedi içmedim yada akşam önemli olan su miktarını güne yaymaktır galiba yoksa sabahtan iç akşam içme pek doğru olmaz gibi geliyo konu hakkında bilgisi olan varmı sonuçta suyunda fazlası zarar böbreklere aşırı yüklenmemek lazım

bilmiyomki balım
benim teyzem şuan hamile
ilk 3 ayında 7-8 kilo verdi :)))
allahım diyorum herkeze öyle hamilelik verse
iştahı tamanen kapandı mide bulantıları filan

evet canım kremalı kahveler çok kaloriliymiş
500kalori imiş mocha- latte

kızlar kabızlık sorunu olanlara önerim keçiboynuzu pekmezi kahvaltıda 1 çorba kaşığı yemeniz çok rahatlatıyor çok faydalı ve lezzetli ben peynirci babanın nival markasını alıyorum diğer markaların ürünlerini denedim çok ağır geldi bu öyle değil tavsiye ederim...

ben yapmıyorum yani yapamıyorum hiçç vaktim yok
canım senin kilon kaç???tickerında gözükmüyo..

ahh ahhh...ne davşanı...deşme yaralarımı şimdi..demek troit hastasısın , fadime gibi..o zaman kendine çok eziyet etme..gayet güzel gidiyosun...azmine hayranım..

spormu malesef çok istesemde olmuyor bazen esiyor dans ediyorum ,sabahları 20 dk. yürüyüş yapıyorum o kadar aslında mekik aletim var ona bile üşeniyorum ama şu bir gerçek spor yapmadan kilo vermek zor oluyor...
evet canım..o yüzden sordum spor yapıyomusunuz diye..spor yapmadan sadece mevcut kilomuzu korumuş oluyoruz diyetle..

[]

ah canım benimm..napsın o da çocuğunu düşünüyo tabi:))o zaman kuşum sen çok hoplamadan zıplamadan bişeyler yap..dediğin gibi eğer hamileysende mekik çekmenin bir zararı olmaz zannımca..ablan denize çivileme atlamıştıda yinede bişey olmamıştı bebişe..duracak olan ne olursa olsun duruyo..

Nivalin keçiboynuzu pekmezi bizim evden eksik olmaz..
Bizde diğer markaların denedik ama tadı en güzeli bu..
eşim her sabah 1 tatlı kaşıgı yer ama onun niyeti başka
ben bilmiyodum böyle faydası oldugunu yiyim dicem ama tatlııııı ballı kilo yazmazmıııı
:18:

kız yok bebek yoktur
daha yeni :)))
ama ona bende inanıyorum bebek eger duracaksa naparsan yap duruyo Allah koruyo

nerde :)
çünkü benim hiç bulantım kusmam olmadı iştahım kapanmadı her ay 1-1,5 kilo aldım inş sende öyle olmaz

Eddacım boregın super duruyo...Maharetlı kız senı masallah Kahvenınde kcl cok yuksek ıcmeyın derım gerek yok :)

Bende oglen yemegımı yedım geldım...Hopısşle eddaya yakalandım...

Makarna yedım ama kepeklıydı hemde azcıcıkkk

İşte bu tabakla yedım 1 kepce kadarcıkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…