- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.961
hımmmGüzel görünüyor eline sağlık tarif edermisin nasıl yaptın hazır yufkamı?
regl dönemin yakınmı canım..o yüzden olabilir..
1 hafta var canımm
kahve ve halley mi???ben olsam ölürdüm açlıktan...
hazır aklıma gelmişken sorayım hemen...spor yapanlar el kaldırsın bakalım..
hazır aklıma gelmişken sorayım hemen...[sıze=3]spor yapanlar el kaldırsın bakalım..[/sıze]
canım hazır yufka
borcamın en altına yufkayı koyuyosun kenarları dışarda kalcak
geri kalan yufkaları ortadan bölüp tek tek koyuyoruz
her kata (süt + su + zeytinyagı karışımı+1 yumurta) karışımdan döküp üzerine bol kaşar peynir + yağlı lor peynir koydum
her kata bunu sürüp peyniride koyup diger parçayı (yarım yufka) üstüne kırışık bir şekilde koyuyosun
bitince üstüne kenarda kalmıştıya ilk koydugumuz yufkanın kenarları onu üstüne dogru kapatıyoruz ve üstüne bu karışımdan kalanın içine 1 yumurta daha katıp sürüyoruz 175 derecede pişiyo ..
Miss gibi oluyo
tatlı kesti iştahımııı
aslında onuda yemicektim amaa
bu aralar iştahım çok arttı kızlar böyle canım çekiyooo
aklıma geliyo diyelim bişee kalkıp yapıyom :))
buarada ben son günler mocha kahve yapıp içiyodum demiştim sizede
dün haberlerde verdim
1 mocha kahve bir büyük hamburger kalorisinden fazlaymış
Ben belki bu kahveler yüzündenmi şiştim acaba yemeğin üstüne bir kahve ohhhh davul oldum ramazan davulu :)))))))
tarif için tşkr canım kolaymış denicem inşlhh
haklısın kahveden olabilir farketmeden kalori alıyoruz bazen sende hesapla kalorini benim gibi en azından değerlerini öğrendiğinde dikkat ediyorsun kendince cıssss diyebiliyorsun..
canım hazır yufka
her kata (süt + su + zeytinyagı karışımı+1 yumurta) karışımdan döküp üzerine bol kaşar peynir + yağlı lor peynir koydum
her kata bunu sürüp peyniride koyup diger parçayı (yarım yufka) üstüne kırışık bir şekilde koyuyosun
bitince üstüne kenarda kalmıştıya ilk koydugumuz yufkanın kenarları onu üstüne dogru kapatıyoruz ve üstüne bu karışımdan kalanın içine 1 yumurta daha katıp sürüyoruz 175 derecede pişiyo ..
Miss gibi oluyo
tatlı kesti iştahımııı
dün haberlerde verdim
Ben belki bu kahveler yüzündenmi şiştim acaba yemeğin üstüne bir kahve ohhhh davul oldum ramazan davulu :)))))))
ben yaptım hoppişşşş
yaptımda kocam kızıyo
manyak kafayı çocukla bozmuşş dün diyokii ya çocugum varsaa
yat uzan
50 mekik çektim ama koltugun üstünde
çünkü yerde yapınca zor oluyo koltukta kolay oluyo hoplaya koplaya
bide ayakta saga sola 100 hakeret yaptım
bu akşam yine yapcam
canım hazır yufka
Miss gibi oluyo
tatlı kesti iştahımııı
dün haberlerde verdim
ben yaptım hoppişşşş
yaptımda kocam kızıyo
yat uzan
bu akşam yine yapcam
ee mochaya bayılırım ben o kadar çok mu zararlıki ayy güzel olan herşey zararlı
edacım bir yandanda korunmuyor isen hem spordan hemde dengesiz diyetten uzak durmalısın 6 öğün diyeti sana daha uygun sanki :26: zaten o diyet değil dengeli beslenmeya nacizane fikrim yani
canım senin kilon kaç???tickerında gözükmüyo..ben yapmıyorum yani yapamıyorum hiçç vaktim yok
ahh ahhh...ne davşanı...deşme yaralarımı şimdi..demek troit hastasısın , fadime gibi..o zaman kendine çok eziyet etme..gayet güzel gidiyosun...azmine hayranım..tşkr canım menüler güzelde kilolar gitmiyor çok dikat etsemde maleseff çok az veriyorum tiroidim yavaş çalışıyor canım bu diyeti normal biri yapsa haftada 1 kilo verir ortalama günlük kalorim 1200 geçmiyo ama vereviyorum dr. dedi zaten haftada 100 gr. versen o bile çok önemli senin için diye napalım siz tavşan olun ben kaplumbağa
evet canım..o yüzden sordum spor yapıyomusunuz diye..spor yapmadan sadece mevcut kilomuzu korumuş oluyoruz diyetle..spormu malesefçok istesemde olmuyor bazen esiyor dans ediyorum ,sabahları 20 dk. yürüyüş yapıyorum o kadar aslında mekik aletim var ona bile üşeniyorum ama şu bir gerçek spor yapmadan kilo vermek zor oluyor...
ah canım benimm..napsın o da çocuğunu düşünüyo tabi:))o zaman kuşum sen çok hoplamadan zıplamadan bişeyler yap..dediğin gibi eğer hamileysende mekik çekmenin bir zararı olmaz zannımca..ablan denize çivileme atlamıştıda yinede bişey olmamıştı bebişe..duracak olan ne olursa olsun duruyo..
ben yaptım hoppişşşş
yaptımda kocam kızıyo
yat uzan
bu akşam yine yapcam
kızlar kabızlık sorunu olanlara önerim keçiboynuzu pekmezi kahvaltıda 1 çorba kaşığı yemeniz çok rahatlatıyor çok faydalı ve lezzetli ben peynirci babanın nival markasını alıyorum diğer markaların ürünlerini denedim çok ağır geldi bu öyle değil tavsiye ederim...
[]
ah canım benimm..napsın o da çocuğunu düşünüyo tabi:))o zaman kuşum sen çok hoplamadan zıplamadan bişeyler yap..dediğin gibi eğer hamileysende mekik çekmenin bir zararı olmaz zannımca..ablan denize çivileme atlamıştıda yinede bişey olmamıştı bebişe..duracak olan ne olursa olsun duruyo..
bilmiyomki balım
benim teyzem şuan hamile
ilk 3 ayında 7-8 kilo verdi :)))
allahım diyorum herkeze öyle hamilelik verse
iştahı tamanen kapandı mide bulantıları filan
evet canım kremalı kahveler çok kaloriliymiş
500kalori imiş mocha- latte
murç biz işte adamı böyle yakalarız yewrummmmmakarne heeee?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?