- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.981
murç biz işte adamı böyle yakalarız yewrummmmmakarne heeee?????
evettttttt
benim aşuremi yakalamıştı dün
şimdi faka bastın murchhhhhhh fena haliin varrr
Eddacım boregın super duruyo...Maharetlı kız senı masallahKahvenınde kcl cok yuksek ıcmeyın derım gerek yok :)
Bende oglen yemegımı yedım geldım...Hopısşle eddaya yakalandım...
Makarna yedım ama kepeklıydı hemde azcıcıkkk
Eki Görüntüle 302758
İşte bu tabakla yedım 1 kepce kadarcıkk :)))
murçum kandıramazsın beniiiiiiiiiiiii...o tabak tepeleme doluymuş...yoğurt izlerinden belliii..accuk maccuk değil yani..Eddacım boregın super duruyo...Maharetlı kız senı masallahKahvenınde kcl cok yuksek ıcmeyın derım gerek yok :)
Bende oglen yemegımı yedım geldım...Hopısşle eddaya yakalandım...
Makarna yedım ama kepeklıydı hemde azcıcıkkk
Eki Görüntüle 302758
İşte bu tabakla yedım 1 kepce kadarcıkk :)))
murchhhhhhh bide kekikliiiiiiiiiiiiiii :2::2::2:
o tabagın çapına ve kekiklerin dağıldıgı alana bakılırsa senin bu kepçen lokantaların kocamannn hacı pilavı yaptıkları kepçeler gibii
şimdi benimde makarna çekti...nolcek şimdi???
sesli güldümmmm Sendende bişey kaçmıyor haaa yok arkadaş çok koymus onun tabagına dokerken salcalar kekıkler dagıldı :) yoksa hakketten masumum.Dun spora gıttım 20 dk tempolu yuruysle anca 1 tabak makarnayı erıttım...O kadar acıya bugun dolu dolu yemem dunden sonra bacaklarımı hıssetmıyorum ama spor guzel sey yawww
şimdi benimde makarna çekti...nolcek şimdi???
evet evet..kötüydü demi murç..kepekli makarna zaten bişeye benzemez ..hıhhh.Anı benım zehır hafıyemeee yeme kuzum sen zaten cok cıkın olmustu ııyykkk
benimde canım yemekten sonra çay ve püskevit istiyoo...tatlıdan daha zararsız demi kuşumm..
hahahahaaa
bende öğlede eve gittim mercimek çorba içtim ve dünden zeytinyaglı pilakim vardı onu yedim ince bir dilim ekmek ile..
dahada bişe yemedim
şuan her yemekten sonra ki gibi canım tatlı istiyooo(((
KUDURUYORUM kızlarrrrrrrrrr tatlı diyeeeeeeeeeeeee :2::2::2:
siyamum , nagieymenARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ ARAMIZA UMARIM BOL PAYLAŞIMLI GÜZEL BİR DİYET DİLİYORUM ...:13:
evet evet..kötüydü demi murç..kepekli makarna zaten bişeye benzemez ..hıhhh.
makarnalar yenmiş,tatlı zafiyeti hat safhada benimde tabi
öğlen 1 kase domates çorbası+salat+1d.ekmek yedim az önce arkadaş getirdi mecburen 1 şişe sade soda içtim saat üç olsada incirlerimi yesem tatlı niyetine bu akşamda baskül almaya gidice maaile
evde tartı şart yemekten önce sonramakarnalar yenmiş,tatlı zafiyeti hat safhada benimde tabi
öğlen 1 kase domates çorbası+salat+1d.ekmek yedim az önce arkadaş getirdi mecburen 1 şişe sade soda içtim saat üç olsada incirlerimi yesem tatlı niyetine bu akşamda baskül almaya gidice maaile
benimde canım yemekten sonra çay ve püskevit istiyoo...tatlıdan daha zararsız demi kuşumm..
hoşbulduk
bu gün fazla giremedim biraz hastayım kendime geleyim diye bekledim :2:
tartıda çok çıkarım gibi bi korku aldı beni de :44:
digital olmasına rağmen tırstım ne bileyim
Bu günkü menümü oluşturdum aynen uygulamaya da başladım yazayım hemen :
Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşilçay(limonlu)
1 salatalık
1/2 domates
haşlanmış yumurta beyazı
ufak parça peynir
ara öğün : 1 porsiyon meyve
öğlen : 1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
salata
ara öğün : kuru incir
1 fincan yeşil çay
akşam : 1 tavuk baget
salata
ayran
spor : 40 dk yapabilirsem egzersiz....:44:
Menun cok guzel cnm cuma gunu senın sonucunu merak edıyorum emınım baya gıtmıs olacaktır.Cunku yedıklerın cok hafıf ve saglıklı seyler...
Kızlar benım azcık ısım var halledeyım gene ugrarım :)
Menun cok guzel cnm cuma gunu senın sonucunu merak edıyorum emınım baya gıtmıs olacaktır.Cunku yedıklerın cok hafıf ve saglıklı seyler...
Kızlar benım azcık ısım var halledeyım gene ugrarım :)
menüm güzel uyguluyorum onda sorunum yok da tuvalete çıkamıyorum su da içiyorum :2: bu işte bi terslik var ama ne :44:
Aynen hopıs ben bıde hıc yag koymadım saman gıbıydı ıste naksat bıseyler yemek...Hıc yapma aksam rahat rahat yemegını ye
cnm senın ogle yemegın gayet ıyı sakın bozma :)
evde tartı şart yemekten önce sonra
tuvaletten önce sonra yatmadan önce sonra :)))
her an tartılıyo insannn
ay hoppiş işte biz bu iştahımız yüzünden böyleyizz
bende aynen yemek yedikten sonra çay + bisküvi
çay+ halley
yada albeni...
Bunları çekiyo canımmmm
okdar lezzetli geliyoki bana ozaman o tatlıı
Yeni gelen arkadaşalr
nagieymen ve siyamum sizler hangi şehirlerden diniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?