- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.001
hoşbulduk
Bu gün fazla giremedim biraz hastayım kendime geleyim diye bekledim :2:
Tartıda çok çıkarım gibi bi korku aldı beni de :44:
Digital olmasına rağmen tırstım ne bileyim
Bu günkü menümü oluşturdum aynen uygulamaya da başladım yazayım hemen :
Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşilçay(limonlu)
1 salatalık
1/2 domates
haşlanmış yumurta beyazı
ufak parça peynir
ara öğün : 1 porsiyon meyve
öğlen : 1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
salata
ara öğün : Kuru incir
1 fincan yeşil çay
akşam : 1 tavuk baget
salata
ayran
spor : 40 dk yapabilirsem egzersiz....:44:
Yeni gelen arkadaşalr
nagieymen ve siyamum sizler hangi şehirlerden diniz :)
valla cnm öğle yemeğim maddi manevi iyi gelecekinş bozmam
cnm tartım varda dijital değil arzumun mesela sabah çıktım 71 gösteriyo daha 2 gün önce 72 gösteriyodu yaşlandı zaar
bende önceden tatlı sevmezdim eşim kendine benzetti heleki regl dönemimde tavan yapıyo ya
siyamum sabahları aç karna kayısı falan yesen hemde bu hafta ikimiz çok bişey beklemeyelim diyetisyene giderken bile ilk ay vermedim ben 2.ay 4 kg küt gitti vucüt bakalım alışsın ikimizinde hedefi 12 kg hadi kolay gelsin hepimize
istanbul ben
valla sevmesemde su içiyorum çayda ama çıkamıyorum anlamadım:44:
bakalım gram bile gitse sevinirim o durumdayım
bence bizi gruptan atıcaklar bu ne böyle veremiyosunuz diyesende tickerını yapta görelim artık cnm
şekersiz yeşil çay ve 2 incirimi yedim incirler tatlı niyetine ilaç gibi geldi
incirlerim bitsin kan üzümü yada kayısıyla devam ederim değişiklik iyidir değil mi
ben bursadan var mı aramızda bursada olan
tabikii
ay ama böyle yemek için sati bekleyince ne kadar değerli oluyo dimi o incirr yerken eminim bitmesin bitmesin diyosundur yawaş yawaşş immmmm diyerek yiyosundur
ben bursa'da degilim ama bursaliyim
hemde nasıl yerken arkadaşlar istemesin diye dua ediyorumya edacım sabah öğle ikindi benim için dert değilde akşam zorlanıyorum çünkü bizim akşam yemeklerimiz hep yemek pilav vsden oluşurdu artık sulu yemek ve salata, yemekte mecburen bebişimde var ya onunda yiyebileceği gibi besleyici yapmalıyım yani et-balık-tavuk-baklagil buda benim eksilerim onun için akşam öğününde ekmek yok günde toplam 3 dilim yiyorum ,yemeğide mümkün olduğunca az
aa bende bursalı değilim ama eşim ve işim gereği bursadayımhayat işte herkesi farklı yerlere gönderiyo sen bursadan çok uzaklardasın değil mi
bu arada kızlar diyet başarı öykülerine yenisi eklenmiş 1,5 ayda 10 kg diye akşam anlatacakmış ayrıntıları ama diyetisyenle başarmış
bende bu ay deneyeyim beceremezsem yüzümü karartıp diyetisyeniin kapısını çalıcam
:))
aynen akşam yemeklerinde çorba pilav + bir yemek
yemek olayını ben sulu yemek çok yapmam genelde zeyntinyaglıları ve fırın yemeklerini çok tercih ederim
mesela dün pilav varmı bugün eşime makarna yaptım salçalı..
şimdi kilo problemi olmiyacakkii o makarnaya ketçap mayones sıkıp yiycen
(((((((((
akşamları benide zorluyo evet
işte onun için çorba bulundurmalıyız evde
acıktıkça çorba yemeliyiz
yada sebze yemekleri
örnegin pırasa + ıspanak + lahana +enginar +ne biliyimm diger bütün sebzeler ..
bunlar bide bagırsakları çalıştırıyolar
evet, hep aynı şeyi yemekten sıkılır zaten insan..şekersiz yeşil çay ve 2 incirimi yedim incirler tatlı niyetine ilaç gibi geldi
incirlerim bitsin kan üzümü yada kayısıyla devam ederim değişiklik iyidir değil mi
sen nerelerdesin bakalım???ben bursa'da degilim ama bursaliyim
kızlar çay yaptım içiyorum..yanındada pötibörr2-3 deneden bişey olmaz zannımca..
Anacim ne cok konusuyorsunuz yaaa oku oku bitiremedim. Baktim bilgisayarin pili bitiyor Yemen yazayim denim. Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.
Murch Ben sizin hiziniza yetisemiyorum yine herrgun gelmeye calisirim cumadan cumaya Kilomu da yazayim AMA sen beni Yakima Alma baksana dogru durust gelemiyorum. Yer is gal etmeyeyim. Bu arada diet ve spor super gidiyor.
kızlar çay yaptım içiyorum..yanındada pötibörr2-3 deneden bişey olmaz zannımca..
fadimeee nerelerdesin bacım???bitir artık şu temizliği yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?