- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.021
doğadanın kayısılı forum çayı var
evden eksik etme her zaman değil ama zor zamanlarında yap bi fincan iç sabahında tuvalete götürüyo..
bide ben bu yüzden doktora gittim bana bi öneride bulunmuştu üstüne gidince gerçekten faydasını görmüştüm..
doktor diyorki her gün aynı saatte tuvalete otur bekle..
ben her sabah denedim ve gerçekten faydası oluyo düzene uyarsan
cnm burdan yaptımda yazılım yanlış falan diyo akşam evden yapayım hemde tartımı alayım tam kiloma göre yapayım evdeki tartı 2 gün önce72ydi bu sabah 71, 2 günde 1kg gidermi kafayı yedi galiba
şekersiz yeşil çay ve 2 incirimi yedim incirler tatlı niyetine ilaç gibi geldi
incirlerim bitsin kan üzümü yada kayısıyla devam ederim değişiklik iyidir değil mi
aa bende bursalı değilim ama eşim ve işim gereği bursadayımhayat işte herkesi farklı yerlere gönderiyo sen bursadan çok uzaklardasın değil mi
sen nerelerdesin bakalım???
çenemiz düştü arseda Maşallah de nazar almıyalaım
olmaz kuşum...içinede peynir koyuyorum...ohh miss valla
geldim hopiş,azıcık gezmeye gittim işler bitti kim tutar beni ama belki topik kalabalık olunca bırakıp gitmem.markete gittim yagmura yakalandım üstüm hep ıslandı .birazdan kızım dershaneden gelicek duraktan kızımı alıcam .bizim buralar o berbat balici tinerci dolu ellimde biber gazıyla giderim kızımı almaya .
fadimem bende kızları okula yollarken arkalarından ne dualar ediyorum bilsengeldim hopiş,azıcık gezmeye gittim işler bitti kim tutar beni ama belki topik kalabalık olunca bırakıp gitmem.markete gittim yagmura yakalandım üstüm hep ıslandı .birazdan kızım dershaneden gelicek duraktan kızımı alıcam .bizim buralar o berbat balici tinerci dolu ellimde biber gazıyla giderim kızımı almaya .
hihihihiiiiiiii....ye o zamancanimi istettin yine yacok kotusun
günaydınnnn dün çıkamadım tartı alamadımama tickerımı yaptım inş çok çabuk değiştirmek zorunda kalırım dün ki menüm :
sabah 8:00
2 d.k.rkmrklr yapılmış içinde salatalık marul peynir olan sandviç
1 b.şekersiz yeşil çay
ara 1 küçük elma
öğle 12:10
1 kase domates çorbası
salata
1 dilim k.ekmek
ara 15:00
2 incir 2 diyet bisküvü
1f.yeşil çay
akşam 18:10
1tabak etli nohut
salata
yoğurt
ara 20:30
yarım elma
2 mandalina
günaydın çıtırlar nasılsınız bugün işlerim bitti buraya daha fazla ugrarım beni yanlız bırakmayın :
hihihihiiiiiiii....ye o zamanyaşasın kötülükk
evet ben de bursadayım. benimde 15 aylık bir oglum var hala dogum kilolarımı veremedım. öncelikle onları vericem sonra daha fazlasını vericem sonra da 2. bebişi düşünücem allah kısmet ederse. aralarında 4 yaş olsun istiyorum o yüzden fazla vakit kaybetmeden acilen zayıflamam lazım.ben bursadan var mı aramızda bursada olan
maşallah canım maşallah. ne güzel burda konusup sohbet ediyonuz bende çok istiyorum ama ne yazıkki vakit bulamıyorum.benim oglan şimdi karıştırma döneminde evde heryeri karıştırıyor çekmeceleri boşaltıyor odadan odaya koşuşturuyor , düşüyor. en zor dönemi bu dönem herhalde. yemek yedirmesi ayrı dert evde sürekli kavga halindeyiz. onunla ugraşmaktan, ortalık toplamaktan vakit bulamıyorum.çenemiz düştü arseda Maşallah de nazar almıyalaım
yok canım yaa...bugün tartıdan önce son gün , o yüzden topikçe aç gezelim benceah sen yok musun hoppis.. bugun kimbilir bana neler yapacaksin ne yemeklerle tatlilarla kanima gireceksin
günaydın canlar.....
şimdilik iyi canım..ama belki bilmiyodursun ben en son topikten kaçtığımda 3 lilo ile geri döndüm..yani alltaki tickera aldanma..alttaki rakamı görmek için 1 ay uğraşmam gerekecekgünaydın hopiş nasıl gidiyor diyet
şimdilik iyi canım..ama belki bilmiyodursun ben en son topikten kaçtığımda 3 lilo ile geri döndüm..yani alltaki tickera aldanma..alttaki rakamı görmek için 1 ay uğraşmam gerekecek(
günaydın sen sevinçten bizim evdede hüzün vardı kızlarım ikizler morelleri sıfır okula gittilerGünaydınnn fıstıklarrrr :)))
Dün derbiden sonra galibiyet almıs b ı takıma sahıp hatun olaraktan bugun SARI KIRMIZI gıyınmıs ve mutluluktan 32 dısım gorunur vazıyetteyım...Ruh halım boyleyken dun sporu aksatmamın ve eve gıdınce yedıgım kuru fasulyenın vahımıyetı pek onem kazanmıyor elbette
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
Peynırlı kepek ekmeklı tost (yagsız)
1 kupa yesıl cay
Öğle;
yağsız kepeli makarna
1 bardak ayran
Aksam;
yarım porsıyon kuru fasulye
tursu
senin şahsında bütün gs lileri tebrik ederim canım..dün yapamadığın sporu bugün yaparsın artık..Günaydınnn fıstıklarrrr :)))
Dün derbiden sonra galibiyet almıs b ı takıma sahıp hatun olaraktan bugun SARI KIRMIZI gıyınmıs ve mutluluktan 32 dısım gorunur vazıyetteyım...Ruh halım boyleyken dun sporu aksatmamın ve eve gıdınce yedıgım kuru fasulyenın vahımıyetı pek onem kazanmıyor elbette
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
Peynırlı kepek ekmeklı tost (yagsız)
1 kupa yesıl cay
Öğle;
yağsız kepeli makarna
1 bardak ayran
Aksam;
yarım porsıyon kuru fasulye
tursu
fadime senin işler bittimi???kedin napıyo??anlat bakalım hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?