- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.041
vay nankör kedi vayyy...halen evdemi besliyosun??kedilerde aşı oluyomu, sonra bi problem çıkmasın....işler bitti kediyi hiç sorma bu sabah wc de yakaladım ayaklarını yıkayayım dedim senmisin ayagına su döken kolumu tırmaladı hep kanadı
geçen seneden daha iyi ama devamlı bir bunalım takılma durumu var canım..birazda içine kapanık, çok konuşkan değil..çöz çözebilirsen....hopiş senin kız derslerde nasıl bu yıl
hadi bakalım totoş , görelim seni..bugün diyetim çok güzel gidiyor .dondurucudan çıkardıgım yeşil fasulye yaptım yanında yogurtla ögleni bir atlatırsam akşam salata çorbayla kapatırım tabi bol su içiyorum .
vay nankör kedi vayyy...halen evdemi besliyosun??kedilerde aşı oluyomu, sonra bi problem çıkmasın....
geçen seneden daha iyi ama devamlı bir bunalım takılma durumu var canım..birazda içine kapanık, çok konuşkan değil..çöz çözebilirsen....
senin şahsında bütün gs lileri tebrik ederim canım..dün yapamadığın sporu bugün yaparsın artık..
günaydın sen sevinçten bizim evdede hüzün vardı kızlarım ikizler morelleri sıfır okula gittiler
evet ben de bursadayım. benimde 15 aylık bir oglum var hala dogum kilolarımı veremedım. öncelikle onları vericem sonra daha fazlasını vericem sonra da 2. bebişi düşünücem allah kısmet ederse. aralarında 4 yaş olsun istiyorum o yüzden fazla vakit kaybetmeden acilen zayıflamam lazım.
maşallah canım maşallah. ne güzel burda konusup sohbet ediyonuz bende çok istiyorum ama ne yazıkki vakit bulamıyorum.benim oglan şimdi karıştırma döneminde evde heryeri karıştırıyor çekmeceleri boşaltıyor odadan odaya koşuşturuyor , düşüyor. en zor dönemi bu dönem herhalde. yemek yedirmesi ayrı dert evde sürekli kavga halindeyiz. onunla ugraşmaktan, ortalık toplamaktan vakit bulamıyorum.
yok canım yaa...bugün tartıdan önce son gün , o yüzden topikçe aç gezelim bence
aşısını yaptırmadım aslında yapmam gerekiyo ay ben onu dışarı atamam .dün annemlere götürdüm küçük yegenim çok istedi zavalı kedi kimseyi tanımadıgı için yanımdan ayrılmadı .benim küçük kızda içine kapanıktı lisede açılır geçen pazar toplantısı vardı sınıf ögretmeni kızımdan çok memnun okulda tek birtanedir nasıl egitmişsin kızını dedi bu okulu ona teslim edip gitsem üstesinden gelir dedi .çok gurur duydum kızımla inşallah hep böyle kalır
tebrik ederim canım seni...maaşallah ...kedinin aşılarını ihmal etme o zaman..ne olur ne olmaz..birde annene götürdün hee..Allah iyiliğini versin..aşısını yaptırmadım aslında yapmam gerekiyo ay ben onu dışarı atamam .dün annemlere götürdüm küçük yegenim çok istedi zavalı kedi kimseyi tanımadıgı için yanımdan ayrılmadı .benim küçük kızda içine kapanıktı lisede açılır geçen pazar toplantısı vardı sınıf ögretmeni kızımdan çok memnun okulda tek birtanedir nasıl egitmişsin kızını dedi bu okulu ona teslim edip gitsem üstesinden gelir dedi .çok gurur duydum kızımla inşallah hep böyle kalır
nerdeeeeeebu grupta başarı hikayesi, günlüğü yada önce sonra diye fotoğrafları olan var mı? bakmak isterim varsa...
canım senin işin ne??nerde çalışıyosun?benimde 15 aylık bir kızım var..zaten onun yüzünden bu kilolar..slm kızlar göreve gittim sabahtan yeni geldim arseda benimde 25 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı verdim ama fazlasını vermek niyetindeyim çünkü 2012 de Allah nasip ederse 2.çocuk planlarım var 3-3,5 yaş olsun istiyorum en fazla bide 30 u geçmeden doğum yapmakbursanın neresinde oturuyosun cnm
tebrik ederim canım seni...maaşallah ...kedinin aşılarını ihmal etme o zaman..ne olur ne olmaz..birde annene götürdün hee..Allah iyiliğini versin..
nerdeeeeeeinşallah bir gün koymak nasip olur..
canım senin işin ne??nerde çalışıyosun?benimde 15 aylık bir kızım var..zaten onun yüzünden bu kilolar..
nerde bu millet!!!!!nerde bu topik!!!!!huuuuuuu....sesim geliyurmu????
aynen bende öyleeee....sıkıldıkça millet istahtan kesilir ben strese girdikçe yiyorum..avm de ne yapıcan????cicilermi alıcan kendine??hakkaten nerde bugün millet
bugün çok gerginim (2gündür avmye gitme planım suya düşüyo etkenler sağ olsun ) yememek için tutuyorum kendimi ben milletin aksine sinirlenince üzülünce yemeğe vuruyorum
aynen bende öyleeee....sıkıldıkça millet istahtan kesilir ben strese girdikçe yiyorum..avm de ne yapıcan????cicilermi alıcan kendine??
evet canım..benim bebeğimde evda çok sıkılıyor..Allah tan babanesi yakında arada oraya yolluyorum..hem benim kafamda dinleniyo biraz..sen bursalımıydın??ayyy yok ya bir tartı alıcam birde oğlum çok sıkıldı resmen yalvarıyo 3 gündür appa götür diye bende biraz gezsin hemde parkta falan oynar diye istiyorum haftasonları avmye gitmeyiz malum kriz yaratmak için birebir teklif bile etmem ama hafta içi çocuk için istedim onda da benden önce plan yapanlar var sağ olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?