Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

işler bitti kediyi hiç sorma bu sabah wc de yakaladım ayaklarını yıkayayım dedim senmisin ayagına su döken kolumu tırmaladı hep kanadı
vay nankör kedi vayyy...halen evdemi besliyosun??kedilerde aşı oluyomu, sonra bi problem çıkmasın....

hopiş senin kız derslerde nasıl bu yıl
geçen seneden daha iyi ama devamlı bir bunalım takılma durumu var canım..birazda içine kapanık, çok konuşkan değil..çöz çözebilirsen....

kızlar ben gideyim mutfağı toplayayım..14.30 da dişçi randevum var...soona görüşürüz canlar

aşısını yaptırmadım aslında yapmam gerekiyo ay ben onu dışarı atamam .dün annemlere götürdüm küçük yegenim çok istedi zavalı kedi kimseyi tanımadıgı için yanımdan ayrılmadı .benim küçük kızda içine kapanıktı lisede açılır geçen pazar toplantısı vardı sınıf ögretmeni kızımdan çok memnun okulda tek birtanedir nasıl egitmişsin kızını dedi bu okulu ona teslim edip gitsem üstesinden gelir dedi .çok gurur duydum kızımla inşallah hep böyle kalır

senin şahsında bütün gs lileri tebrik ederim canım..dün yapamadığın sporu bugün yaparsın artık..

Saol ttalımmm :))) Evt bugun baya baya yuklenıcem bakalım ıns
günaydın sen sevinçten bizim evdede hüzün vardı kızlarım ikizler morelleri sıfır okula gittiler

Eeee fadımecım futbol bu yenmekte var yenılmekte :)

Kedıyı bı veterınere goster ıstersen cnm...zaten kedıler sudan korkar ıslak bı bezle sıl bıdahakıne tavsıyem

Bugünkü menüm :

Sabah 1 bardak ılık limonlu su içerek başladım güne...
1 salatalık
yarım domates
6-7 dal maydanoz
peynir
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşilçay limonlu

Ara: 2 kuru incir
1 fincan yeşilçay

Öğle : kremalı mantar çorbası
salata
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 porsiyon meyve ( mandalina)

akşam : balık buğlama
salata
1 dilim kepek ekmek

ara: 2 yulaflı diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay

eee benden bu kadar Cinconlu arkadaşları tebrik ediyorum okadar ağlamaya 1 gün sevinmeleri beni de mutlu eder

bu grupta başarı hikayesi, günlüğü yada önce sonra diye fotoğrafları olan var mı? bakmak isterim varsa...

slm kızlar göreve gittim sabahtan yeni geldim arseda benimde 25 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı verdim ama fazlasını vermek niyetindeyim çünkü 2012 de Allah nasip ederse 2.çocuk planlarım var 3-3,5 yaş olsun istiyorum en fazla bide 30 u geçmeden doğum yapmak bursanın neresinde oturuyosun cnm

pilatese başlamaya karar verdim diyeti takviyeyle dengelemeliyim önceden yapanlarla dalga geçerdim ya bu ne ya bütün gün ebru şallıyı mı takıyosunuz falan derdim şimdi bende düştüm onun eline karın bölgemde kilo kaybında sarkma olsun istemiyorum :2: zaten sıkı bi vücudum var bari incelirken sarkma yaşamayayım... :44:

yok canım yaa...bugün tartıdan önce son gün , o yüzden topikçe aç gezelim bence

haklisin valla :18:

kedinin asilari ihmal etme canim ne olur ne olmaz. ayrica seni de kizini da tebrik ederim

tebrik ederim canım seni...maaşallah ...kedinin aşılarını ihmal etme o zaman..ne olur ne olmaz..birde annene götürdün hee..Allah iyiliğini versin..

bu grupta başarı hikayesi, günlüğü yada önce sonra diye fotoğrafları olan var mı? bakmak isterim varsa...
nerdeeeeeeinşallah bir gün koymak nasip olur..

canım senin işin ne??nerde çalışıyosun?benimde 15 aylık bir kızım var..zaten onun yüzünden bu kilolar..

Son düzenleyen: Moderatör:

ben kamuda çalışıyorum dış görevim oluyo sık sık oğluma suç bulamam 25 kg aldırdı bana ama emzirirken hepsi gitti ben tekrar aldım hamile kaldığım kiloda çoktu zaten 68le hamile kalmıştım zaten hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım hep balık etliydim

hakkaten nerde bugün millet
bugün çok gerginim (2gündür avmye gitme planım suya düşüyo etkenler sağ olsun ) yememek için tutuyorum kendimi ben milletin aksine sinirlenince üzülünce yemeğe vuruyorum
aynen bende öyleeee....sıkıldıkça millet istahtan kesilir ben strese girdikçe yiyorum..avm de ne yapıcan????cicilermi alıcan kendine??

aynen bende öyleeee....sıkıldıkça millet istahtan kesilir ben strese girdikçe yiyorum..avm de ne yapıcan????cicilermi alıcan kendine??

ayyy yok ya bir tartı alıcam birde oğlum çok sıkıldı resmen yalvarıyo 3 gündür appa götür diye bende biraz gezsin hemde parkta falan oynar diye istiyorum haftasonları avmye gitmeyiz malum kriz yaratmak için birebir teklif bile etmem ama hafta içi çocuk için istedim onda da benden önce plan yapanlar var sağ olsunlar

evet canım..benim bebeğimde evda çok sıkılıyor..Allah tan babanesi yakında arada oraya yolluyorum..hem benim kafamda dinleniyo biraz..sen bursalımıydın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…