Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

edda kuşu nerde acep???yoksa dün akşam nöbetçimiydi???

canım benimm
ben bugün nöbetçiyim artık nöbetçi mesaiye saat 3 de başlıyo
söylemeyi unutum dün..
yarında nöbet iznim olcak bugün sabaha kadar burdayım :)))

siz naptınız sayfalar ilerlemiş yine..
,Menülerde genelde iyiye gidiyo farkınhdamısınız bilmiyorum

canım ben de kamuda çalışıyorum bursada yaşıyorum ocakta 30 olucam. bende 2. bebeği istiyorum ama 2 yıl sonra düşünüyorum benim oglan daha küçük biraz büyüsün. ben hala emziriyorum ama hiç veremedim şimdiye kadar verdiklerimde diyetle sporla. bende 70le hamile kalıp 91 le bitirdim. sonrada 85de takılıp kaldım uzunca bir süre. 85 den 75 e kadar kendi ugraşılarımla verdim. şimdi de devamını vereyim istiyorum. bu kez iyice zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyorum öyle 20 kiloda almıcam hamileykende dikkat edicem. bu kilolar beni mahvetti psikolojim bozuldu valla. 70le hamile kaldım ama 3 ay öncesinde 62 kiloydum. 3 ayda kilo alıp 70 olmuştum. anlayacağınız benim tekrar 62 olmam lazım.
bu arada bursada yeni yapılan statın olduğu caddede oturuyorum.sen nerde oturuyorsun?

inşallak maaşallah dekuşum..nazar değmesinelemtere fiş , kem gözlere şiş....

evet canım..benim bebeğimde evda çok sıkılıyor..Allah tan babanesi yakında arada oraya yolluyorum..hem benim kafamda dinleniyo biraz..sen bursalımıydın??

bizim babanne üst katta cnm 8-5 harici ve haftasonu bakmak taraftarı değildir onun için işten gittiğim gibi alırım aman bu konulara hiçç girmeyelim

bende merinosun alt tarafında oturuyorum sende benim gibi kilolu hamile kalmışsın bende 68le kalmıştım şimdiki hedefim 60 ama 65 olabilsem iyidir 64 kgla 38 bedene girebiliyorum eşimde bu sefer hırslı gördüm seni diyo ama bakalım

Benim dünkü menüm

Sabah kahvaltıda
beyaz peynir
domates
ince dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle eve gidip az pilaki yemiştim
1 dilim ekmek

ara 1 halley
1 fincan çay

akşam 1 avuç fındık
1 sütlü nescafe
minicikk bi ekmek attım agzıma peynirle beraber :)))))))))

çok acıktım ama zor dayandım ((

sonra spor olarak
*150 kalça sabit belden yukarı sağa sola hareket
*5 er kiloluk dumbel ile toplam 10 kilo agırlık kaldır indir 50 defa kollar için

akşam yemeğimin resmi geliyo

edda hoşgeldin iyi nöbetler bizim mesai bitti seninki yeni başlıyo cnm kolay gelsin nöbetlerde bişey yemeden vakit geçirmekte çok zordur eski mesleğimden bilirim Allah kolaylık versin

hopiş senin kızda 15 aylık benimki bu aralar çok huysuz, çok sinirli,yemek yemiyor, istediği yapılmasın çıglık çığlığa bağırıyor. eskiden çok sakin bir bebekti. şimdi niye böyle anlamıyorum. senin kız nasıl?bu yaşlarda böyle mi oluyorlar acaba. onunla butun gun oynadımmı sorun yok ama başka şeyle ilgilendimmi hep mızmız.

murchhhhhh nerdesin balım
ben yarın yokum
bu sabah uyanır uyanmaz tartıldım
dün tartı bozuktur belki diye inan saat başı tartıya gittim ve hep 69 civarı gösterdi ((
zaten o moral bozukluguyla öyle spor yaptımkiii şuan belim yanlarım acayip ağrıyo

sabah uyanır uyanmaz tartıldım 68,7 (
nasıl oldu 1 hafta içinde bu kiloya çıktım inanın bilmiyorum
tek şunu düşünüyorum
bu hafta kahvaltıda bal yedim hemde anzer balı
bu çok vitaminli birşey ama bukadar kiloyu omu verdi bilmiyorum şoktayım ama bildirimimi şimdiden yapıyım ((
68,7

canım benim ben de merinosun alt tarafındaki okullardan birinde öğretmenim.belki de ortak tanıdığımız çoktur. etibankta mı oturuyorsun?

benimkinin iştahı yerinde..anasına çekmiş zaaaaarrhuysuzluğu falanda pek yok ama yaramazlık desen çook fazla...sanki erkek bebek gibi..beni canımdan bezdiriyo..tüm gün gözüm üzerinde..

edda hoşgeldin iyi nöbetler bizim mesai bitti seninki yeni başlıyo cnm kolay gelsin nöbetlerde bişey yemeden vakit geçirmekte çok zordur eski mesleğimden bilirim Allah kolaylık versin

sabah kahvaltıda iyi yedim çok çay içtim
daha bişe yemiycem şua acıktım mesela ama yemiycem yeşil çay içerim sadece hehralde
verseler neler yerim ama bu son tartıda gördüğüm rakam beni ŞOK etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…