- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.061
edda kuşu nerde acep???yoksa dün akşam nöbetçimiydi???
slm kızlar göreve gittim sabahtan yeni geldim arseda benimde 25 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı verdim ama fazlasını vermek niyetindeyim çünkü 2012 de Allah nasip ederse 2.çocuk planlarım var 3-3,5 yaş olsun istiyorum en fazla bide 30 u geçmeden doğum yapmakbursanın neresinde oturuyosun cnm
inşallak maaşallah dekuşum..nazar değmesin
canım benimm
ben bugün nöbetçiyim artık nöbetçi mesaiye saat 3 de başlıyo
söylemeyi unutum dün..
yarında nöbet iznim olcak bugün sabaha kadar burdayım :)))
siz naptınız sayfalar ilerlemiş yine..
,Menülerde genelde iyiye gidiyo farkınhdamısınız bilmiyorum
evet canım..benim bebeğimde evda çok sıkılıyor..Allah tan babanesi yakında arada oraya yolluyorum..hem benim kafamda dinleniyo biraz..sen bursalımıydın??
canım ben de kamuda çalışıyorum bursada yaşıyorum ocakta 30 olucam. bende 2. bebeği istiyorum ama 2 yıl sonra düşünüyorum benim oglan daha küçük biraz büyüsün. ben hala emziriyorum ama hiç veremedim şimdiye kadar verdiklerimde diyetle sporla. bende 70le hamile kalıp 91 le bitirdim. sonrada 85de takılıp kaldım uzunca bir süre. 85 den 75 e kadar kendi ugraşılarımla verdim. şimdi de devamını vereyim istiyorum. bu kez iyice zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyorum öyle 20 kiloda almıcam hamileykende dikkat edicem. bu kilolar beni mahvetti psikolojim bozuldu valla. 70le hamile kaldım ama 3 ay öncesinde 62 kiloydum. 3 ayda kilo alıp 70 olmuştum. anlayacağınız benim tekrar 62 olmam lazım.
bu arada bursada yeni yapılan statın olduğu caddede oturuyorum.sen nerde oturuyorsun?
benimki sever torunlarını , ben çağırmasam hiç yollamaz ama ben sevemedim hatunu....neysee..bizim babanne üst katta cnm 8-5 harici ve haftasonu bakmak taraftarı değildir onun için işten gittiğim gibi alırım aman bu konulara hiçç girmeyelim
:
bizim babanne üst katta cnm 8-5 harici ve haftasonu bakmak taraftarı değildir onun için işten gittiğim gibi alırım aman bu konulara hiçç girmeyelim
bende merinosun alt tarafında oturuyorum sende benim gibi kilolu hamile kalmışsın bende 68le kalmıştım şimdiki hedefim 60 ama 65 olabilsem iyidir 64 kgla 38 bedene girebiliyorum eşimde bu sefer hırslı gördüm seni diyo ama bakalım
benimkinin iştahı yerinde..anasına çekmiş zaaaaarrhopiş senin kızda 15 aylık benimki bu aralar çok huysuz, çok sinirli,yemek yemiyor, istediği yapılmasın çıglık çığlığa bağırıyor. eskiden çok sakin bir bebekti. şimdi niye böyle anlamıyorum. senin kız nasıl?bu yaşlarda böyle mi oluyorlar acaba. onunla butun gun oynadımmı sorun yok ama başka şeyle ilgilendimmi hep mızmız.
edda hoşgeldin iyi nöbetler bizim mesai bitti seninki yeni başlıyo cnm kolay gelsin nöbetlerde bişey yemeden vakit geçirmekte çok zordur eski mesleğimden bilirim Allah kolaylık versin
hahahaaa...kuşum akşamdan fakirsin sabah paşalar gibi kahvaltı yapmışsın...benide çağırsaydın yaaa...bu arada senin tartı halen dediğin rakamdamı??öyleyse bile sakın moralini bozma, bırakma...sen bizim motivasyon kaynağımızsın..kızlar bu dünkü akşam yemeğim yemek denirse
Eki Görüntüle 303656
bu da bu sabahki kahvaltım :)))
Eki Görüntüle 303657
pötibörün içinde peynir..bende tatlı ile tuzluyu karışık yerim, sanada tavsiye ederim..mesela baklavayla ayran içerim...o da güzel, dene..bisküvinin içinde peynirrrr
damak tadıma hiç uygun değil ama yinede afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?