Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murch ben kilomu şimdiden yazayım listeye alma yine de sen beni. benim belli olmuyor bazen gelebiliyorum bazen gelemiyorum düzeninizi bozmayayım. hergün gelip yine sizi takip ederim ne yapayım görüyorsunuz halimi dogrudürüst giremiyorum. belki paylaşımı daha iyi olan üyeler almak istersiniz.yarın oğlumu katolog çekimi için ajansa götürücem. manken olacak oglum.o yüzden yarın gelemem.yarın boş dersim de yok sabahtan da giremeyebilirim. 74.8 geldim sabah. valla bu dijital tartılar çok ilginç geçen gün 74.2 gelmiştim. o günden bugüne kilo alacak birşey yapmadım üstelik spor da yaptım ama sonuç bu. gitmeden menümü de yazayım;

kahvaltı
1 simit-simitin arasına da peynir koydum-çay
ara
4 petübör - çay
mandalina
ögle
15 kadar yaprak sarma-yogurt
ara
yok( oglanı ayagımda salladığım için kalkamıyorum aslında acıktım.)
akşam
çorba ve salata

şimdiye kadar 1 lt su içtim ama içerim daha. spor yok.

iğğğğ demek istiyorum :)))
sen benim bi arkadşıam benziyon ozaman
oda çoban salata yapardı
domates+ salatalık dograr reçele batırır yerdi
hahahaa...o kadarda değil yanii...mesela ben pastayla cola içmem kesinlikle..içemem daha doğrusu..iki şekerli olmayacak, birisi tuzlu olacak..

hahahaa...o kadarda değil yanii...mesela ben pastayla cola içmem kesinlikle..içemem daha doğrusu..iki şekerli olmayacak, birisi tuzlu olacak..

kek yanında çay severim
aynen tatlı yanında bi tuzlu olacak
kolayı yemek yanında içerim sadece.. :)
yada agır bi yemek sonrası

bu arada arseda lahana sarma demişşş
bayılırımm sarma üzerine yogurt üzerine kırmızı pul biberrrr
yanında buz gibi kolaaa ahhh ahhhhh bu kilolar yediniz beniiiiiiiiiiiii

Allahım biri sarmamı dedi..acil yapmam lazım yemem lazım...yoksa biyerlerime bişey olurölürüm biterim sarmaya, ama favorim etli karalahana sarması..yanında dediğin gibi yoğurt..bir tencereyi yerim..ahh ahhhhhh bu iştah ne zaman kapanacak yarabbimm

topik coşmuş ben olunca kimse tınmıyor alınmaya başladım :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım benim ben de merinosun alt tarafındaki okullardan birinde öğretmenim.belki de ortak tanıdığımız çoktur. etibankta mı oturuyorsun?

slm ben geldim oğluşumla baş başayız ve muzlu puding yaptık :)oğlum yerken bende ara öğün niyetine ufacık bir kase yiyebilirmiyim yada 1 bardak kola lütfennnnnnnnn
cnm benim pek tanıdığım yok ev -iş arası mekik dokuduğum için sadece akranım 1-2 komşu var onlarlada yazın eymeni sokağa çıkarınca tanıştım 4 senede anca yani ama sevindim bakarsın oğlum senin olduğun okula gelir bize en yakın nejla yazıcı ilköğretim var ,etibankada çok yakın,kanalboyunada,çiftehavuzlarada
ya kızlar bu tartı bariz 1kg eksik gösteriyo 4 günde mümkün mü :44:sabah bildiririm yinede ben kaçar oğlumla boğuşucam

olsun puding te sütten yapılıyor zararı olmaz sanırım :)))

siyamum neden öyle diyonn bir şey dedinde cevapmı verilmediiii :44:

topik coşmuş ben olunca kimse tınmıyor alınmaya başladım :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
cık cık cık duymamış olimmm..

zero iç ..tavsiye ederim ..tatlı niyetine..ayrıyeten 4 günde 1 kilocuk mümkündür..tebrik eder başarılarının devamını dilerim..

Son düzenleyen: Moderatör:

selam kizlar oh oh resimleri de koymussunuz ben de bir iki cekmistim gecen hafta bakayim hala teldeyse pcye atayim da gostereyim

pötibörün içinde peynir..bende tatlı ile tuzluyu karışık yerim, sanada tavsiye ederim..mesela baklavayla ayran içerim...o da güzel, dene..

ayyyyy vallahi elimde kalicaksin sen ama aaaaa neyse ki bugun diyetin son gunu.. hos, burada ne potibor var ne de beyaz peynir... oyle agzimin suyu aktigiyla kalicak. bu arada ben de cok severi tatli tuzlu karistirmayi. biskuvi peynir hele bayilirim sen tam bendenmissin. benim ayrica kek+peynir, taze kasar+bal, cilek receli+peynir gibi huylarim da vardir. hele bal ve kasar o kadar harika oluyor ki sonsuza kadar kasari bala banip yiyebilirim ay aglicam simdi azicik tatli bisey yemek istiyorum ya

canim uzulme bu haftalik boyle olmus gecen hafta da ben artilarda cikmistim. toparlarsin bir sonraki hafta merak etme. bol protein ye sporu cogalt haftaya hemen verirsin su son aldiklarini.

ay funda içime su serptin biliyonmuuu
dimii
bol protein yesem spora devam etsem veririm dimiii
çok moralim bozuk anlatamam
bi umut tartı bozuktur dedim ama sürekli tartılıyom aynı ((
inşallah haftaya vermeliyimmm

ben de ayni soruyu hep soruyorum canim 28 yildir kendi kendime

ya ne bileyim yazıyorum yazıyorum kimse takmıyor bende mi bi sorun var anlayamadım topikte yeniyim daha tam alışamadım zaten :44:

canim yeni gelince oyle bir his oluyor hic takma sen devam et herkese laf yetistir muhabbete dahil ol :) arada kayniyor bazen herseyi goremeyebiliyoruz oluyor yani arada sirada.

kızlarrr bu arada sadece bir tavsiye yarın ben olamıycam ama bence kilo bildirimlerinizi
gögüs
bel
kalça
kol

ölçülerimizle beraber yazalım..
her hafta bunu tekrarlarsak farklı daha iyi görürüz

ay funda içime su serptin biliyonmuuu
dimii
bol protein yesem spora devam etsem veririm dimiii
çok moralim bozuk anlatamam
bi umut tartı bozuktur dedim ama sürekli tartılıyom aynı ((
inşallah haftaya vermeliyimmm

adim fulya yavrum unutmussun bak hemen :26: ayip ayip
bu arada ben de bak 91.6ydim sonra 93 oldum gecen hafta. simdi bu hafta vermisim fazlasiyla. yarin ne cikacak bakalim ama bu sabah eskisinden de az ciktim. gerci 2 gun ac gelmistim sen oyle yapma. cidden bak proteini cok yedigim gunler kesin ertesi gun zayiflamis oluyorum ona dikkat ettim. hergun tartilmazdim ama son hafta oyle yaptim gercekten de cok farkediyormus. karbonhidrati cok yediigm gunler malesef toplam kalori dusuk olsa bile kilo inmiyor ustelik acayip siskin hissediyorum. tecrubeyle sabit..
yani ozetle karbonhidrati azalt bu hafta, proteini arttir, aksam gec saatte hicbirsey yeme, bir de seni oldukca terletecek bir spor yap haftada 3 gun en az. kesin verirsin hepsini hem de (hatta belki fazlasiyla). cozdum artik olayi ya. az kalori aliyordum yine de kilo cok yavas veriyordum hep bu karbonhidrat yuzundenmis. eskiden pek umursamazdim artik oyle yapmiyorum.
pilav makarna tatli pasta cok ozledim valla ama ne yapayim bizim 90+ grubunda bir laf var, istedigini yersen istedigini giyemezsin. cok dogru bir soz hep aklimda tutuyorum ne zaman canim kacamak yapmak istese. hangisini sececeksin diyorum. yedin yedin bunca yildir ne kazandin diyorum 1 tane daha yesen cok mu mutlu olacaksin. dun gece esim karsimda yine lop lop gotururken bunlari dusunuyordum inat ettim agzima surmedim kv'nin getirdigi keki. vicdanen nasil rahatim anlatamam kilo da baya inmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…