- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.081
pötibörün içinde peynir..bende tatlı ile tuzluyu karışık yerim, sanada tavsiye ederim..mesela baklavayla ayran içerim...o da güzel, dene..
ayrıyeten menüm zengindi ama size ayıp olmasın diye çıkardım bişeyler...
hahahaa...o kadarda değil yanii...iğğğğ demek istiyorum :)))
sen benim bi arkadşıam benziyon ozaman
oda çoban salata yapardı
domates+ salatalık dograr reçele batırır yerdi
yarın tartıda çıkar nasılolsa..saklıyorsun bizden yediklerini heeeee
hahahaa...o kadarda değil yanii...mesela ben pastayla cola içmem kesinlikle..içemem daha doğrusu..iki şekerli olmayacak, birisi tuzlu olacak..
murch ben kilomu şimdiden yazayım listeye alma yine de sen beni. benim belli olmuyor bazen gelebiliyorum bazen gelemiyorum düzeninizi bozmayayım. hergün gelip yine sizi takip ederim ne yapayım görüyorsunuz halimi dogrudürüst giremiyorum. belki paylaşımı daha iyi olan üyeler almak istersiniz.yarın oğlumu katolog çekimi için ajansa götürücem. manken olacak oglum.o yüzden yarın gelemem.yarın boş dersim de yok sabahtan da giremeyebilirim. 74.8 geldim sabah. valla bu dijital tartılar çok ilginç geçen gün 74.2 gelmiştim. o günden bugüne kilo alacak birşey yapmadım üstelik spor da yaptım ama sonuç bu. gitmeden menümü de yazayım;
arseda gerçekten zayıflamak istiyosan takıma katıl derim canım..sen yine uğrayabildiğin kadar uğrarsın..
Allahım biri sarmamı dedi..acil yapmam lazım yemem lazım...yoksa biyerlerime bişey olurkek yanında çay severim
aynen tatlı yanında bi tuzlu olacak
kolayı yemek yanında içerim sadece.. :)
yada agır bi yemek sonrası
bu arada arseda lahana sarma demişşş
bayılırımm sarma üzerine yogurt üzerine kırmızı pul biberrrr
yanında buz gibi kolaaa ahhh ahhhhh bu kilolar yediniz beniiiiiiiiiiiii
Allahım biri sarmamı dedi..acil yapmam lazım yemem lazım...yoksa biyerlerime bişey olurölürüm biterim sarmaya, ama favorim etli karalahana sarması..yanında dediğin gibi yoğurt..bir tencereyi yerim..ahh ahhhhhh bu iştah ne zaman kapanacak yarabbimm
canım benim ben de merinosun alt tarafındaki okullardan birinde öğretmenim.belki de ortak tanıdığımız çoktur. etibankta mı oturuyorsun?
slm ben geldim oğluşumla baş başayız ve muzlu puding yaptık :)oğlum yerken bende ara öğün niyetine ufacık bir kase yiyebilirmiyim yada 1 bardak kola lütfennnnnnnnn
cnm benim pek tanıdığım yok ev -iş arası mekik dokuduğum için sadece akranım 1-2 komşu var onlarlada yazın eymeni sokağa çıkarınca tanıştım 4 senede anca yaniama sevindim bakarsın oğlum senin olduğun okula gelir bize en yakın nejla yazıcı ilköğretim var ,etibankada çok yakın,kanalboyunada,çiftehavuzlarada
ya kızlar bu tartı bariz 1kg eksik gösteriyo 4 günde mümkün mü :44:sabah bildiririm yinede ben kaçar oğlumla boğuşucam
cık cık cıktopik coşmuş ben olunca kimse tınmıyor alınmaya başladım :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
zero iç ..tavsiye ederim ..tatlı niyetineslm ben geldim oğluşumla baş başayız ve muzlu puding yaptık :)oğlum yerken bende ara öğün niyetine ufacık bir kase yiyebilirmiyim yada 1 bardak kola lütfennnnnnnnn
cnm benim pek tanıdığım yok ev -iş arası mekik dokuduğum için sadece akranım 1-2 komşu var onlarlada yazın eymeni sokağa çıkarınca tanıştım 4 senede anca yaniama sevindim bakarsın oğlum senin olduğun okula gelir bize en yakın nejla yazıcı ilköğretim var ,etibankada çok yakın,kanalboyunada,çiftehavuzlarada
ya kızlar bu tartı bariz 1kg eksik gösteriyo 4 günde mümkün mü :44:sabah bildiririm yinede ben kaçar oğlumla boğuşucam
cık cık cıkduymamış olimmm..
olsun puding te sütten yapılıyor zararı olmaz sanırım :)))
okadarda kasma kendini eğer canın istiyorsa ye sonradan yemeyip yemeyip kilo verince aaa verdim nasılsa şimdi onu yiyim bunu yiyim oluyor daha çok kilo alıyosun verdiğin yok oluyor...
siyamum neden öyle diyonn bir şey dedinde cevapmı verilmediiii :44:
ya ne bileyim yazıyorum yazıyorum kimse takmıyor bende mi bi sorun var anlayamadım topikte yeniyim daha tam alışamadım zaten :44:
pötibörün içinde peynir..bende tatlı ile tuzluyu karışık yerim, sanada tavsiye ederim..mesela baklavayla ayran içerim...o da güzel, dene..
sabah kahvaltıda iyi yedim çok çay içtim
daha bişe yemiycem şua acıktım mesela ama yemiycem yeşil çay içerim sadece hehralde
verseler neler yerim ama bu son tartıda gördüğüm rakam beni ŞOK etti
cık cık cıkduymamış olimmm..
ya ne bileyim yazıyorum yazıyorum kimse takmıyor bende mi bi sorun var anlayamadım topikte yeniyim daha tam alışamadım zaten :44:
selam kizlar oh oh resimleri de koymussunuz ben de bir iki cekmistim gecen hafta bakayim hala teldeyse pcye atayim da gostereyim
ayyyyy vallahi elimde kalicaksin sen ama aaaaaneyse ki bugun diyetin son gunu.. hos, burada ne potibor var ne de beyaz peynir... oyle agzimin suyu aktigiyla kalicak. bu arada ben de cok severi tatli tuzlu karistirmayi. biskuvi peynir hele bayilirim sen tam bendenmissin. benim ayrica kek+peynir, taze kasar+bal, cilek receli+peynir gibi huylarim da vardir. hele bal ve kasar o kadar harika oluyor ki sonsuza kadar kasari bala banip yiyebilirim ay aglicam simdi azicik tatli bisey yemek istiyorum ya
canim uzulme bu haftalik boyle olmus gecen hafta da ben artilarda cikmistim. toparlarsin bir sonraki hafta merak etme. bol protein ye sporu cogalt haftaya hemen verirsin su son aldiklarini.
Allahım biri sarmamı dedi..acil yapmam lazım yemem lazım...yoksa biyerlerime bişey olurölürüm biterim sarmaya, ama favorim etli karalahana sarması..yanında dediğin gibi yoğurt..bir tencereyi yerim..ahh ahhhhhh bu iştah ne zaman kapanacak yarabbimm
ay funda içime su serptin biliyonmuuu
dimii
bol protein yesem spora devam etsem veririm dimiii
çok moralim bozuk anlatamam
bi umut tartı bozuktur dedim ama sürekli tartılıyom aynı((
inşallah haftaya vermeliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?