Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlarrr bu arada sadece bir tavsiye yarın ben olamıycam ama bence kilo bildirimlerinizi
gögüs
bel
kalça
kol

ölçülerimizle beraber yazalım..
her hafta bunu tekrarlarsak farklı daha iyi görürüz

her hafta degismez ama ya ben bu hafta spor 1 kez yapabildim olceyim yine de ama bakalim incelme oldugunu pek sanmiyorum.. gobek biraz indi gibi da toto hala butun heybeti ile duruyor :26:

bacagi unutmussun bu arada canim ust bacak da onemli onu da olcelim

Son düzenleme:

:))))
ozaman Fulyacımm bu hafta soguk haşlanmış yumurta yiyorum bol bol :)))) (soguk haşlanmış yumurta çok severim)
evetttt şöyle dar badiler giymek istiyorum artıkkkk
pantolon belimden düşsün istiyorum
aynaya yandan baktıgımda göbeğimde kabarıklık yerine kocaman bir S harfi gibi kıvrılmayı istiyorum

ahhh ahhh çokmu şey istiyorum ben:2::2::2::2:

Doğru onu unuttum ben ölçerimm
sporu artık her akşam yapmaya çalışıyorum 3 gündür
inşallah bırakmadan yapcam
bu son kilo olayı beni tamamen aklımı başıma getirdi :2:

ay canım walla farketmedim eger öyleyse kusura bakmaa
hadi öpiyim barışalımm

iyi peki madem barıştık

ben de ayni soruyu hep soruyorum canim 28 yildir kendi kendime

canim yeni gelince oyle bir his oluyor hic takma sen devam et herkese laf yetistir muhabbete dahil ol :) arada kayniyor bazen herseyi goremeyebiliyoruz oluyor yani arada sirada.

olur böyle vakalar ne bileyim kendimi yalnız hissettim...

kızlarrr bu arada sadece bir tavsiye yarın ben olamıycam ama bence kilo bildirimlerinizi
gögüs
bel
kalça
kol

ölçülerimizle beraber yazalım..
her hafta bunu tekrarlarsak farklı daha iyi görürüz

ya sadece tartılsak foto koysak olmaz mı? ben bunları ölçücek mezuram falan yok :44:

iyi peki madem barıştık

olur böyle vakalar ne bileyim kendimi yalnız hissettim...

ya sadece tartılsak foto koysak olmaz mı? ben bunları ölçücek mezuram falan yok :44:

mecbur değil canım
kendimiz için kilomuzdaki vücudumuzdaki farklılıkları (inşallah olur :) )
onu kontrol etmemiz açısından

Doğru onu unuttum ben ölçerimm
sporu artık her akşam yapmaya çalışıyorum 3 gündür
inşallah bırakmadan yapcam
bu son kilo olayı beni tamamen aklımı başıma getirdi :2:

benim de aklim kilo alinca basima gelmisti :) dogru yoldasin

yok canim olur mu...
saka bi yana kendimi oyle gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki, gobegim pirtlamasin soyle duz dursun yeterli ben S falan istemiyorum

mezura yoksa sorun degil canim zaten bu ekstra bisey illa ki yapman gerekmez. hani bazen kilo veremiyoruz ama spor yaptigimiz icin inceliyoruz ya, onu daha iyi gorebilmek amacli bu olcum olayini ilk yapmaya baslamistik. fotograf da bence once-sonra yapariz hedefe ulasip mezun oldugumuzda :))) ayyy cok sabirsizlaniyorum ne zaman gelecek o gun :18::18:

mecbur değil canım
kendimiz için kilomuzdaki vücudumuzdaki farklılıkları (inşallah olur :) )
onu kontrol etmemiz açısından

He tmm ozman ama hissediyorum verdiğimi zaten haftada 1-1.5 kilo kaybı yeterliymiş... Çekebilirsem fotoğraf çekip koyarım yarın sabah... bu arada su içmek için durduk yere bahane buluyorum...midemede hükmetmeye başladım... Kıvırdım ben bu diyet işini

valla 22 nisana kadar verdim verdim veremedim yandım :18::18: bende geceleri mide yanmaları başladı... Bi başarı öyküsü okudum burda kız yazmış bütün mide yanmalarına ağrılara katlandım kilo verdim diye ama sağlıksız görünüyordu :18:

ayyy o gün gelcekmi önce sonra diye :)))
hahahaa :))))

Allahım o günlerii nolur görelimmmmmmmmmmmm

ben sürekli geçerim ayna karşsına sağdan soldannnn bak bakkk
ay şuram inmelii
buram inmelii diye diyeee yüzüm asık ayrılıyom ayna karşısından

benimde suan işyerindeyim
masamda 1.5 litre su var gelirken aldım daha yarıya inmedi ((
arada yudum yudum alıyom :2:

hayırdır 22 nisanda ne var :44:

benimde suan işyerindeyim
masamda 1.5 litre su var gelirken aldım daha yarıya inmedi ((
arada yudum yudum alıyom :2:

hayırdır 22 nisanda ne var :44:

ablamın düğünü var :124::124::124::124:

nişanı 2 ay önceydi obezdim resmen şimdi kiol vereyim ya :2:

foto paylaşabilirim bi görün isterseniz :44: ama nasıl paylaşıcam bilmiyorum burdan?:44:

foto paylaşabilirim bi görün isterseniz :44: ama nasıl paylaşıcam bilmiyorum burdan?:44:

kız senin neren obez 61 kilosun sen obezzen biz XXLargerObez :)))
resim eklemek için yukarıda linklerin üstüne gel "insert image" yazan butonaa tıkla
bilgisayarından resim ekle
bu şekilde

eh katlanicaz canim gulu seven dikenine katlanir (ben de 70 yasindakiler gibi boyle atasozleri soylerim durup durup)

evettt tebrikler canim :)

gelicek o gunler canim ya inaniyorum :18:

ben imageshack.us sitesine girip resimlerimi yukluyorum sonra link veriyor onu buraya kopyaliyorum oyle..

bu arada belki bilmiyorsunuzdur ben bir de yabanci bir forum sitesine uyeyim. orada cok guzel kilo veren arkadaslarim var 30-40 kilo falan. once-sonra resimlerini paylastilar. buraya birkac tanesini koyayim da siz de motive olun :))) siimdi en sevdigim programim basliyor masterchef izleyip gelicem sonra paylasirim

kız senin neren obez 61 kilosun sen obezzen biz XXLargerObez :)))
resim eklemek için yukarıda linklerin üstüne gel "insert image" yazan butonaa tıkla
bilgisayarından resim ekle
bu şekilde

insert imageyi bulamadım :44: eklenti vardı konuya cevaptan ordan linkle ekledim kabul etmiyor jpg boyutunu :44:

katlanırız canım ben adapte oldum bile... tuvalete çıkamıyordum yardımcı hap aldım bugün inş fayda eder yarın şok geçirmeyeyim tartıda :18:

Eki Görüntüle 303750 Eki Görüntüle 303751

eh bakayim ben de sunu deneyeyim dedim hem de size su resimleri gostereyim bu arkadasin 102 kiloluk hali, simdi de son halini gostereyim..

Eki Görüntüle 303753 Eki Görüntüle 303754

bu da 68-69 kiloluk hali :))) kastan ve boydan daha zayif gorunuyor ama kilosu bu.

bu aynı kişi olamazzzz
bu bu tipten o tipe girdiysee ben oturup ağlıyımmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…