Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin ne işin olur masterchef ileee
artık yemek yok öyle güzel yemekleri görüpte yumurta yenirmiiiiii işkence olur çin işencesi

linkin 2 sagındaki resim çeklinde bi buton üstüne gelince İNSERT IMAGE yazıyo
eder eder bi agrıyla koşarsın tuvalete

linkin 2 sagındaki resim çeklinde bi buton üstüne gelince İNSERT IMAGE yazıyo
eder eder bi agrıyla koşarsın tuvalete

ağrı vermekten başka bi etkisini göremedim daha bide şişkinlik vardı iyce şişirdi

o fotoğraflardaki hatun şaka olmalı be ooofffff taş gibi olmuş

bu aynı kişi olamazzzz
bu bu tipten o tipe girdiysee ben oturup ağlıyımmmmmmmmmmmmmmmm

ayni kisi canim hem de 11 ayda o hale geldi. gunde 1200 kalori yedi ama hic bozmadi. bi de spor tabiki, cok spor yapti o.. durusundan bile belli zaten

senin ne işin olur masterchef ileee
artık yemek yok öyle güzel yemekleri görüpte yumurta yenirmiiiiii işkence olur çin işencesi

aaaa olur mu cok fena takipteyim hergun izliyorum iki elim kanda olsa bile. valla zaten izledigim 2 program var biri iste masterchef, digeri de fat families diye komik bi program sisman bir aileyi 2 ayda zayiflatiyorlar. baska da bisey izlemiyorum

o fotoğraflardaki hatun şaka olmalı be ooofffff taş gibi olmuş

gercekten de oyle, hala da veriyor son 5 kilo diyor bakalim. arkadas listemde hep kontroldeyim ne yiyor diye cok motive ediyor beni acikcasi o resimlere bakmak kizlar. 11 ayda o hale geldiyse ben de yaparim diyorum. gerci onda celik gibi irade var bende ne gezer.. elimden geleni yapiyorum bakalim

bu arada kizlar hayalimdeki hedefimi aciklayayim. zayifladiktan sonra en cok yapmak istedigim sey kisacik bir kot sort giymek ve de ust bacaklarimin incecik bicimli durmasi.. malesef uzun zamandir bunu yapamadim yilllardir yani, hatirlamiyorum bile en son ne zaman giydim oyle kisa birsey :44: yazin gorumcem falan herkes mini sortlari giydi ben ust bacaklari kapatmaya calisiyordum uzun bermudalarla. cok istiyorum ( umarim basarabilirim..

ahh fulyaaaa
şok oldum kızın ben hala o olduguna inanamıyorum fıstık gibi olmuşşşşşşşşş
başka böyle motive resim bulursan ekleee olurmuuuu
kıskancımdan altıma etcem

:))))
kot etek bacaklar sütun alttan parmak arası terlik ohhhh

benim hedefim üstten incecik yapışan dar badi giyebilmek
göbek olmıcak belde yanda yaglar olmıcak o badi üstümde kayıp gitcekk ahh ahhhhh

yavrum kiskancliktan diyet yapman gerekiyordu, altina niye yapiyorsun simdi ahahaha

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::118::118::118::118:

yapcam o kız gibi göbüşsüz resim eklicemm burayaa
:))))
zaten kızın tipinide kendi tipime benzettim benden biraz daha fazla
ama azcık daha kilo alsam aynısı olurum kesinnn
:103::103::103::103::102::102::102::102::104::122::121:

Son düzenleme:
merhaba nasılsınız umarım bu defa sesimi duyup selamımı alan olur fulya dışında tabi

selam canim nerelerdesin yine kayiplara karistin?

üfff yaaa
ben ne iradesizimmm bi boğazıma laf geçiremiyom
şimdiye kadar yedim yedimde nolduuuuuu
yemiyenlere çıtır derler bizede tosunnn

aynen canim ya yedik yedik de ne oldu?? yemekler hep var kacmiyor bir yere bebekken de vardi olene kadar hep olacak o asureler cikolatalar kekler, bir yere kacmiyor. ama benim en buyuk hatam sanki bidaha bulamayacakmisim kitliktaymisim gibi sacma sapan abur cuburlari yemek oldu. cikolata aliyorduk aninda bitmesi lazim sanki koca paketin. midem bulanana kadar yiyordum. neyse ki bitti o gunler. canim yemek istedikce iste bu resimlere bakip diyorum hedefe ulastigimda o kadar mutlu olcam ki, cikolatanin verdigi o sahte mutluluk onun yaninda bir hic olacak. o yuzden ha gayret kizlar

üfff yaaa
ben ne iradesizimmm bi boğazıma laf geçiremiyom
şimdiye kadar yedim yedimde nolduuuuuu
yemiyenlere çıtır derler bizede tosunnn

şişkinliğim geçmedi hala ama böyle bile 1 kilo eksik çıkmak inan mutlu ediyor hadi bebişim sıra sende beni sen motive ettin şimdi aynı performansı bekliyoruz senden de :122::122::122:

onu bende istiyorum özellikle bikini en son bikini giydiği tarih 2008 falandı :2:

merhaba nasılsınız umarım bu defa sesimi duyup selamımı alan olur fulya dışında tabi

merhaba ben aranıza yeni katıldım tam olarak tanımıyorum sizi ama memnun oldum farklı biriyle tanışmaktan...

valla haklısın dün maç izlerken önümde 3 borcam dolusu mısır ve bardak bardak kola dururken 1 tane mısır tanesi attım ağzıma geri kalanını istemedim onu yiyince nolcak yine şişkoo şişkooo o hep var ama yeni bir ben daha yooooooooooook! (buarada bu kadar lafa itiraf edeyim annemin zorlamasıyla 5 tanecik ara öğüne kestane ekledim haşlanmış k.bakmayın )

ben bitek bu yaz giyemedim ilk kez boyle bir hale geldim cunku ( bidaha da istemiyorum kendimi boyle gormek. her ay 5 kilo almisim resmen evlendigimden beri yuh diyorum.. 5er 5er aldim ama gram gram gidiyor

o gramı verene kadar canın çıkıyor kiloyu alırken 1 tabak abur cubur= 1 kilo olarak geri dönüyor dengesizlik yaaaaaa

o hatayı bende çok yaptım hemde zevkle
her akşam çay yanında halletler biskremler pastalar böreklerrr
işeyinde her gün çay saatinde yenilen tatlılarrr

şişkinliğim geçmedi hala ama böyle bile 1 kilo eksik çıkmak inan mutlu ediyor hadi bebişim sıra sende beni sen motive ettin şimdi aynı performansı bekliyoruz senden de :122::122::122:

tabikiii 1 kilo kıyma alıyoruzya kasaptan düşünsede o kocaman poşet bize yapışık onu alıp atıyoz

onu bende istiyorum özellikle bikini en son bikini giydiği tarih 2008 falandı :2:

benim kendim dışında herkeze hayrım var ahhh ahhh
bi kendime yok
bu benim kaderim
ben doğarken bile zorla dogmuşum okadar şişkoymuşumkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…