- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.121
eh katlanicaz canim gulu seven dikenine katlanir (ben de 70 yasindakiler gibi boyle atasozleri soylerim durup durup)
evettt tebrikler canim :)
gelicek o gunler canim ya inaniyorum:18:
ben imageshack.us sitesine girip resimlerimi yukluyorum sonra link veriyor onu buraya kopyaliyorum oyle..
bu arada belki bilmiyorsunuzdur ben bir de yabanci bir forum sitesine uyeyim. orada cok guzel kilo veren arkadaslarim var 30-40 kilo falan. once-sonra resimlerini paylastilar. buraya birkac tanesini koyayim da siz de motive olun :))) siimdi en sevdigim programim basliyor masterchefizleyip gelicem sonra paylasirim
insert imageyi bulamadım :44: eklenti vardı konuya cevaptan ordan linkle ekledim kabul etmiyor jpg boyutunu :44:
katlanırız canım ben adapte oldum bile... tuvalete çıkamıyordum yardımcı hap aldım bugün inş fayda eder yarın şok geçirmeyeyim tartıda :18:
linkin 2 sagındaki resim çeklinde bi buton üstüne gelince İNSERT IMAGE yazıyo
eder eder bi agrıyla koşarsın tuvalete
bu aynı kişi olamazzzz
bu bu tipten o tipe girdiysee ben oturup ağlıyımmmmmmmmmmmmmmmm
senin ne işin olur masterchef ileee
artık yemek yok öyle güzel yemekleri görüpte yumurta yenirmiiiiii işkence olur çin işencesi
o fotoğraflardaki hatun şaka olmalı be ooofffff taş gibi olmuş
ayni kisi canim hem de 11 ayda o hale geldi. gunde 1200 kalori yedi ama hic bozmadi. bi de spor tabiki, cok spor yapti o.. durusundan bile belli zaten
aaaa olur mu cok fena takipteyim hergun izliyorum iki elim kanda olsa bile. valla zaten izledigim 2 program var biri iste masterchef, digeri de fat families diye komik bi program sisman bir aileyi 2 ayda zayiflatiyorlar. baska da bisey izlemiyorum
gercekten de oyle, hala da veriyor son 5 kilo diyor bakalim. arkadas listemde hep kontroldeyim ne yiyor diyecok motive ediyor beni acikcasi o resimlere bakmak kizlar. 11 ayda o hale geldiyse ben de yaparim diyorum. gerci onda celik gibi irade var bende ne gezer.. elimden geleni yapiyorum bakalim
bu arada kizlar hayalimdeki hedefimi aciklayayim. zayifladiktan sonra en cok yapmak istedigim sey kisacik bir kot sort giymek ve de ust bacaklarimin incecik bicimli durmasi.. malesef uzun zamandir bunu yapamadim yilllardir yani, hatirlamiyorum bile en son ne zaman giydim oyle kisa birsey :44: yazin gorumcem falan herkes mini sortlari giydi ben ust bacaklari kapatmaya calisiyordum uzun bermudalarla. cok istiyorum( umarim basarabilirim..
ahh fulyaaaa
şok oldum kızın ben hala o olduguna inanamıyorum fıstık gibi olmuşşşşşşşşş
başka böyle motive resim bulursan ekleee olurmuuuu
kıskancımdan altıma etcem
yavrum kiskancliktan diyet yapman gerekiyordu, altina niye yapiyorsun simdi ahahaha
Eki Görüntüle 303789 Eki Görüntüle 303788
bu da bi baskasi, istiyorsun madem arada arada boyle paylasayim siz de nasipleninben eskiden hergun bakardim sitedeki once-sonra bolumune. simdi haftada bir falan.
merhaba nasılsınız umarım bu defa sesimi duyup selamımı alan olur fulya dışında tabi
üfff yaaa
ben ne iradesizimmm bi boğazıma laf geçiremiyom
şimdiye kadar yedim yedimde nolduuuuuu
yemiyenlere çıtır derler bizede tosunnn
üfff yaaa
ben ne iradesizimmm bi boğazıma laf geçiremiyom
şimdiye kadar yedim yedimde nolduuuuuu
yemiyenlere çıtır derler bizede tosunnn
bu arada kizlar hayalimdeki hedefimi aciklayayim. zayifladiktan sonra en cok yapmak istedigim sey kisacik bir kot sort giymek ve de ust bacaklarimin incecik bicimli durmasi.. malesef uzun zamandir bunu yapamadim yilllardir yani, hatirlamiyorum bile en son ne zaman giydim oyle kisa birsey :44: yazin gorumcem falan herkes mini sortlari giydi ben ust bacaklari kapatmaya calisiyordum uzun bermudalarla. cok istiyorum( umarim basarabilirim..
onu bende istiyorum özellikle bikini en son bikini giydiği tarih 2008 falandı :2:
merhaba nasılsınız umarım bu defa sesimi duyup selamımı alan olur fulya dışında tabi
selam canimnerelerdesin yine kayiplara karistin?
aynen canim ya yedik yedik de ne oldu?? yemekler hep var kacmiyor bir yere bebekken de vardi olene kadar hep olacak o asureler cikolatalar kekler, bir yere kacmiyor. ama benim en buyuk hatam sanki bidaha bulamayacakmisim kitliktaymisim gibi sacma sapan abur cuburlari yemek oldu. cikolata aliyorduk aninda bitmesi lazim sanki koca paketin. midem bulanana kadar yiyordum. neyse ki bitti o gunler. canim yemek istedikce iste bu resimlere bakip diyorum hedefe ulastigimda o kadar mutlu olcam ki, cikolatanin verdigi o sahte mutluluk onun yaninda bir hic olacak. o yuzden ha gayret kizlar
ben bitek bu yaz giyemedim ilk kez boyle bir hale geldim cunku( bidaha da istemiyorum kendimi boyle gormek. her ay 5 kilo almisim resmen evlendigimden beri yuh diyorum.. 5er 5er aldim ama gram gram gidiyor
selam canimnerelerdesin yine kayiplara karistin?
aynen canim ya yedik yedik de ne oldu?? yemekler hep var kacmiyor bir yere bebekken de vardi olene kadar hep olacak o asureler cikolatalar kekler, bir yere kacmiyor. ama benim en buyuk hatam sanki bidaha bulamayacakmisim kitliktaymisim gibi sacma sapan abur cuburlari yemek oldu. cikolata aliyorduk aninda bitmesi lazim sanki koca paketin. midem bulanana kadar yiyordum. neyse ki bitti o gunler. canim yemek istedikce iste bu resimlere bakip diyorum hedefe ulastigimda o kadar mutlu olcam ki, cikolatanin verdigi o sahte mutluluk onun yaninda bir hic olacak. o yuzden ha gayret kizlar
şişkinliğim geçmedi hala ama böyle bile 1 kilo eksik çıkmak inan mutlu ediyor hadi bebişim sıra sende beni sen motive ettin şimdi aynı performansı bekliyoruz senden de :122::122::122:
onu bende istiyorum özellikle bikini en son bikini giydiği tarih 2008 falandı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?