Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bitek bu yaz giyemedim ilk kez boyle bir hale geldim cunku ( bidaha da istemiyorum kendimi boyle gormek. her ay 5 kilo almisim resmen evlendigimden beri yuh diyorum.. 5er 5er aldim ama gram gram gidiyor

o gramı verene kadar canın çıkıyor kiloyu alırken 1 tabak abur cubur= 1 kilo olarak geri dönüyor dengesizlik yaaaaaa

patlamış mısır bildigim kadaıyla kilo yapmıyoki aten yagsız oluyo düşünsene pamuk gibi daha iyi mideyi boş boş doldurur

yoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım

:)) ozaman bunda sonra seni ihmal etmiyoruz
sende kilo almıyorsunnnn
hiç dikkat etmedim öyleysede kusura bakma

bu ara zaten topikte çogumuz kilo aldık
bundan sonra vercez ama ben inanıyorumm
herkez gayretli çünküüüüü

spor yapıyomusun diyete devam ediyonmuuu
su içiyonmuuuu :44:

ben ölcekmişim 1kilo 400 gram doğmuşum annem pamuklara sararmış zarar gelmesin diye 12 yaşıma kadar içmediğim şişmanlatıcı hap kalmadı şimdi çok pişmanım ben ya hay kafam

yoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım

verirsin verirsin hemen başla umutsuzluğa kapılırsan daha çok kilo olarak döner bizle takıl topikte gayet iyiyiz ben bile kilo verdim düşün diyete karşı beeennn

en önemlisi SU bunu yapsan yeter

patlamış mısır bildigim kadaıyla kilo yapmıyoki aten yagsız oluyo düşünsene pamuk gibi daha iyi mideyi boş boş doldurur

sen öyle san
knorlu ve bol yağda patlatılmış knorun kendine has bol miktarlı tuzuyla 1 paket cips= 1 tabak mısır bebişim

ben ölcekmişim 1kilo 400 gram doğmuşum annem pamuklara sararmış zarar gelmesin diye 12 yaşıma kadar içmediğim şişmanlatıcı hap kalmadı şimdi çok pişmanım ben ya hay kafam

baksana senin vücur kütle indexin bile 25 yaniii 26 olsaydın kilolu olacaktın
sen kilolu bile değilsinnnn 61 kilo nedir kızz
sende sadece rahatsız eden azcık fazlalıkların vardır oda sana göre eminimmmm
biz napalım fazlalıklar aldı başını gidiyo taşıyamıyoz dahaa :18:

her akşam evde sen ne zaman kilo vericeksin muhabbetinden sıkıldım
fotoğrafımı paylaştım üst kısmımda fazlalıklar var alt kısmımdan memnunum aslında...
şuandan itibaren sendede yok fazlalık bunu kafandan hooooooooop çöpeeee atıyosun yarından sonra hafta sonu güzelce diyetini yapıyosun kasmadan pazartesi bizde kilonu söylüyosun bak nasıl motive olcaksın inanıyorum dene bi fayda var

slm kızlar ne güzel bu saatte sizleri burda görmek
menüm

2011-12-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 20 dak 128
[2] Coco Star 1 PAKET(28GR) 148
[3] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 20 GRAM 114.2
[4] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[5] Turşu 30 GRAM 3
[6] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[7] etli güveç 0.50 porsiyon 171
[8] Mandalina 1 ADET 50
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[11] Keçiboynuzu Pekmezi 30 GRAM 83.7
[12] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[13] Köy Peyniri 20 GRAM 19.6
[14] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70

bol suuu

Toplam : 992.5 kal. bu arada kilom 77.8, 200 gr vermişim bunada şükür diyorumm

Son düzenleme:

canım biraz menün fazla gibi geldi kızmassın umarım

fitsema hoşgeldinnn
normal günde bukadar muhabbet olmuyo yarın kızlar geçmişi okuya okuya bitiremiycekler

hoşbuldum canım haklısın ben bile şaşırdım sizleri görünce genelde geç girerim bakarım kimse yok menü yazar çıkarım bu akşam öyle değil sevdiim güzel böyle devamını dilerim...

kız nerde paylaştın görmedimmmm :44:

canım biraz menün fazla gibi geldi kızmassın umarım

fitsema normalde menüsü hep güzeldir
aslında güzel fazladan kızarmış ekmek kalori
bide yemek olarak pilav +1 cocostar

fitsema bugün aşmışsın biraz sankiii

hoşbuldum canım haklısın ben bile şaşırdım sizleri görünce genelde geç girerim bakarım kimse yok menü yazar çıkarım bu akşam öyle değil sevdiim güzel böyle devamını dilerim...

evet bugün ben şuan işteyim nöbetçiyim
kızlarda burdalar
ohh sohbet koyu bi türk kahvemiz eksik

yok canım neden kızayım ben herşeyden tadıyorum genelde kalorime bakarsan düşük miktarları az tşkr ederim söylemen güzel neden kızayımm...:13:

haklısın aslında.... 95ten 78 e ne kadar zamanda düştün çok imrendim tüüüü tüüüüü tüüü maşallah

türk kahvesi ımmmmmm bitter çikolatayla nefis neyse biz muhabbeti seçelim gece gece kilo alma atraksyonuna hiç gerenk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…