Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım
kilo mu aldin? cisssss.. ne guzel veriodun canim ya emegine yazik toparlan hemen bak haftaya

o gramı verene kadar canın çıkıyor kiloyu alırken 1 tabak abur cubur= 1 kilo olarak geri dönüyor dengesizlik yaaaaaa
malesef aynen oyle napalim katlanicaz guzellik ve saglik icin

knormuuuu
bildigim et suyu tavuk suyu knormu o nasıl oluyokiiii :44:

ayni ozgu namal'a benziosun ikiz gibi hem de

Son düzenleme:

valla olsa süper olurdu bende çok severim hadi yapıp içelim

knormuuuu
bildigim et suyu tavuk suyu knormu o nasıl oluyokiiii :44:

evet bildiğin katı tavuk et suyu...
mısır için yağı tencereye atıyosun sonra knoru iyce karıştırıp eziyosun yağda sonrada mısırı atıp bi güzel kavurup patlamaya bırakıyosun sonuç : Bildiğin KFC lezzetinde patlamış mısır

nasıl kaçırdım aradaaa
fıstık gibisin delii hiç bişeyin yok
amaa 61 kilo gibide durmuyon yanii balık etlisin incecik kuru değilsin
5 kilo versen tam zayıf olursun sen

Teşekkür ederim
BALIK tan çok Balina etliyim gibi hissediyorum
öz eleştiriyi severim ama çevremdende aynı şeyler hep kilo konusunda biraz daha duysam evde duramıcam oyüzden başladım o foto da 66 kiloydum 4 kilomu 2 haftada verdim
geriye kalanını vermem lazım

he bu arada hiç eyi değilim kilo aldım anneme gitmiyorum artık

kiyamam canim ya olsun toparlarsin bu ara herkese bir gevseklik geldi, bana da gecen hafta olmustu. bide asure zamani diye heralde, kacamak yapan yapana. olsun olsun olacak arada oyle napalim, olmamasi icin celik gibi irade lazim. eh o iradeye sahip olsak zaten bu hale gelmezdik bastan . oyle iste..

yavrucugum sen balinaysan ben ne oluyorum insani depresyona sokmayin bakayim aaa zayif zayif gelmisler bide balinayiz diyorlar

ayni ozgu namal'a benziosun ikiz gibi hem de

banamı diyon fulyaa
banaysa o zayıfkendi ey gidiiiii
üniversitede çok derlerdi ozaman kurtlar vadisinde Elif rolundeydi herkez derdi ama şimdi ozgu namal nerde ben nerdee davul gibi oldu suratım artıkk ((
İstanbulda 2 sene önce magazadyım Mangoda kız imza istemek için yanıma geldi sonra pardon dediiiii :):):))))
eski günler ahhh ahhh şimdi diyomya ramazan davulu oldumm

sende tıpkısının aynısı Michelle Wwilliams
saçların sarı sana çok yakııyo tıpkısı oluyon

anaaaa bi yaşıma daha girdimm
yarın hemen yapmalıyımmm eşime veririm yer tosunum benimm

yavrucugum sen balinaysan ben ne oluyorum insani depresyona sokmayin bakayim aaa zayif zayif gelmisler bide balinayiz diyorlar

ya bende sizin fotolarınızı görme imkanına sahip miyim? çok merak ettim ne bu böyle 70 80 yaşındakiler gibi umutsuzluklar? ben kilomla dalga geçiyorum siz kızıyorsunuz kızmayın sizde yapın valla acaip motive ediyor kişi kendine söyleneni değil kendine söylediğini kaile alıp başarırmış herşeyi...

anaaaa bi yaşıma daha girdimm
yarın hemen yapmalıyımmm eşime veririm yer tosunum benimm

bizim apartmanda benim sayemde ünlü oldu mısır
kime gitsen knorlu yapar. Ama tuz atıyım deme knorun tuzu çok bide fazla kızartma simsiyah oluyor pütür pütür...
Afiyet olaaaa .

face adres attım ekle kullanıyosan

imza almaya mi geldi? hic sasirmadim bu kadar benzerlik olamaz sasilacak is
evet beni de herkes michelle williams'a benzetir ahh keskeeeeee keske ... onun kadar orantili bi yuzum yok onun dudaklari falan harika. ama lisede dawson's creek ciktigindan beri hep benzetirler pek memnun olurum

ben de ozelden mesaj attm canim beni de ekle face varsa eger. yoksa gerci kk'da da fotolarim var. profilime girince gorunuyor sanirim herkes gorebiliyor emin degilim :26:

kaybettiği ikizisin sende :)))))
çok benziyon sarı hallerin özellikle sarı kısa dalgalı halin tıpkısı :)))

kizmiyoruz bu arada canim takiliyorum zaten ^^ biliyorum herkes kilosundan muzdarip oldugu icin burada. 60 kilo da var 120 kilo da var kilo farki buyuk tabi ama dert ayni aslinda. sen de haklisin ben de kendimi cok acimasizca elestiririm cunku bunu hakettigime inaniyorum bu kiloya gelerek. iradesizligim, usengecligim, acgozlulugum yuzunden bu haldeyim. bu diyete basladigimda kendimden nefret ediyordum simdi daha iyiyim neyse ki. esim destek oluyor sagolsun guzel hissettirior oyle olmasam bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…