- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.161
kilo mu aldin? cisssss.. ne guzel veriodun canim ya emegine yazik toparlan hemen bak haftayayoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım
malesef aynen oyle napalim katlanicaz guzellik ve saglik icino gramı verene kadar canın çıkıyor kiloyu alırken 1 tabak abur cubur= 1 kilo olarak geri dönüyor dengesizlik yaaaaaa
knormuuuu
bildigim et suyu tavuk suyu knormu o nasıl oluyokiiii :44:
fitsema normalde menüsü hep güzeldir
aslında güzel fazladan kızarmış ekmek kalori
bide yemek olarak pilav +1 cocostar
fitsema bugün aşmışsın biraz sankiii
haklısın aşmış olabilirim bugün kurstaydım ne varsa onu yedim kızlar idare edinn söz düzelticemm
evet bugün ben şuan işteyim nöbetçiyim
kızlarda burdalar
ohh sohbet koyu bi türk kahvemiz eksik
knormuuuu
bildigim et suyu tavuk suyu knormu o nasıl oluyokiiii :44:
kilo mu aldin? cisssss.. ne guzel veriodun canim ya emegine yazik toparlan hemen bak haftaya
malesef aynen oyle napalim katlanicaz guzellik ve saglik icin
ayni ozgu namal'a benziosunikiz gibi hem de
burda canım
fitsema muhabbet istersen topikte geceleri toplanmaya çalışalım
nasıl kaçırdım aradaaa
fıstık gibisin delii hiç bişeyin yok
amaa 61 kilo gibide durmuyon yanii balık etlisin incecik kuru değilsin
5 kilo versen tam zayıf olursun sen
he bu arada hiç eyi değilim kilo aldım anneme gitmiyorum artık
Teşekkür ederim
BALIK tan çok Balina etliyim gibi hissediyorum
öz eleştiriyi severim ama çevremdende aynı şeyler hep kilo konusunda biraz daha duysam evde duramıcam oyüzden başladım o foto da 66 kiloydum4 kilomu 2 haftada verdim
geriye kalanını vermem lazım
ayni ozgu namal'a benziosunikiz gibi hem de
evet bildiğin katı tavuk et suyu...
mısır için yağı tencereye atıyosun sonra knoru iyce karıştırıp eziyosun yağda sonrada mısırı atıp bi güzel kavurup patlamaya bırakıyosun sonuç : Bildiğin KFC lezzetinde patlamış mısır
yavrucugum sen balinaysan ben ne oluyoruminsani depresyona sokmayin bakayim aaa zayif zayif gelmisler bide balinayiz diyorlar
banamı diyon fulyaa
banaysa o zayıfkendi ey gidiiiii
üniversitede çok derlerdi ozaman kurtlar vadisinde Elif rolundeydi herkez derdi ama şimdi ozgu namal nerde ben nerdee davul gibi oldu suratım artıkk((
İstanbulda 2 sene önce magazadyım Mangoda kız imza istemek için yanıma geldi sonra pardon dediiiii :):):))))
eski günler ahhh ahhh şimdi diyomya ramazan davulu oldumm
sende tıpkısının aynısı Michelle Wwilliams
saçların sarı sana çok yakııyo tıpkısı oluyon
anaaaa bi yaşıma daha girdimm
yarın hemen yapmalıyımmm eşime veririm yer tosunum benimm
ya bende sizin fotolarınızı görme imkanına sahip miyim? çok merak ettim ne bu böyle 70 80 yaşındakiler gibi umutsuzluklar? ben kilomla dalga geçiyorum siz kızıyorsunuz kızmayın sizde yapın valla acaip motive ediyor kişi kendine söyleneni değil kendine söylediğini kaile alıp başarırmış herşeyi...
banamı diyon fulyaa
banaysa o zayıfkendi ey gidiiiii
üniversitede çok derlerdi ozaman kurtlar vadisinde Elif rolundeydi herkez derdi ama şimdi ozgu namal nerde ben nerdee davul gibi oldu suratım artıkk((
İstanbulda 2 sene önce magazadyım Mangoda kız imza istemek için yanıma geldi sonra pardon dediiiii :):):))))
eski günler ahhh ahhh şimdi diyomya ramazan davulu oldumm
sende tıpkısının aynısı Michelle Wwilliams
saçların sarı sana çok yakııyo tıpkısı oluyon
ya bende sizin fotolarınızı görme imkanına sahip miyim? çok merak ettim ne bu böyle 70 80 yaşındakiler gibi umutsuzluklar? ben kilomla dalga geçiyorum siz kızıyorsunuz kızmayın sizde yapın valla acaip motive ediyor kişi kendine söyleneni değil kendine söylediğini kaile alıp başarırmış herşeyi...
imza almaya mi geldi? hic sasirmadimbu kadar benzerlik olamaz sasilacak is
evet beni de herkes michelle williams'a benzetir ahh keskeeeeee keske... onun kadar orantili bi yuzum yok onun dudaklari falan harika. ama lisede dawson's creek ciktigindan beri hep benzetirler pek memnun olurum
face adres attım ekle kullanıyosan
ekledim reddedildim ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?