- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.201
Günaydınnn yeni bir güne
bu sabah tartıldım ve tam 70 kg gösterdi ibre yanlız 5 günde 2 kg olmaz gibi geliyo hadi ayarı yanlış olsa 1 kg eksik tartsa yine 1 kg eksilmişim buda çokk güzel haftasonu dijital baskülümü alayımda emin olayım olmuyo böyledünki menüm
sabah
1 yumurta haşlanmış
2 parça peynir
4 yeşil zeytin
2d.k.ekmek
1f.y.çay
ara
1küçük elma
öğle
1kase tavuk suyu çorba
salata
1d.k.ekmek
ara
2incir
2 diyet bisküvi
1fincan şekersiz y.çay
akşam
1por.etli nohut
yoğurt
salata
ara
2 kaşık muzlu puding
1 saat sonra yeşil çay
günaydın fulya küstüm sana kız beni solladın nereye insan bir bekler rakibim biraz versin diye .artık ben utanıp kendime bir çeki düzen vermeliyim bu arada tebrikler canım şaka yapıyorum sakın alınma
günaydın canım sende güzel vermişsin bence 2 kilo vermişsindir ilk hafta çok veriliyor ben şimdi markette gidip biraz sebze alayım
oo kızlar geçmişi ancak bitirdim maşallah sohbet güzelmiş
fulyacım tebrik ediyorum 2,8 kg mükemmel darısı bizlere
85.5 kiloyum...hiç yoktan iyidir demi...(fukara avuntusu))
Eki Görüntüle 303750 Eki Görüntüle 303751
eh bakayim ben de sunu deneyeyim dedim hem de size su resimleri gostereyim bu arkadasin 102 kiloluk hali, simdi de son halini gostereyim..
brawoooooEki Görüntüle 303753 Eki Görüntüle 303754
bu da 68-69 kiloluk hali :))) kastan ve boydan daha zayif gorunuyor ama kilosu bu.
iyidir iyi hem de çok iyi :)
kızlar gece döktürmüş bende okumakta zorlandımbol muhabbetli devam etsin inş
eee murccum siyamum ve benim durumumuz nedir kabul müyüz/red mi
hahahaaaa...gerçekten güzel bahaneyoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım
bak üzerime alınıyorumkiyamam canim ya olsun toparlarsin bu ara herkese bir gevseklik geldi, bana da gecen hafta olmustu. bide asure zamani diye heralde, kacamak yapan yapana. olsun olsun olacak arada oyle napalim, olmamasi icin celik gibi irade lazim. eh o iradeye sahip olsak zaten bu hale gelmezdik bastan . oyle iste..
kuşum enişteyi besleye besleye tosun gibi yaptın ...bu gidişle onuda topiğe eklememiz gerekecek..anaaaa bi yaşıma daha girdimm
yarın hemen yapmalıyımmm eşime veririm yer tosunum benimm
gunaydin kizlar
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
olculerimi alamadim aksam alirim ise gec kalicam yoksa
ogle arasi gorusuruz
cnmmm paylasımlarını ıyı kabulsunuz elbette ama sızı lısteye haftaya eklıyım dıorum!Ne dersınız?
tamam cnm nasıl uygunsa hem bende bu arada yeni tartıma kavuşmuş olurum
walla hopıscımm bu aralar pek bı youn anca gelebıldımEdda dun kılo bıldırımı yaptımı goren oldumu gecmısı okuyamadım da
yoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım
CNM O KADAR ÇOK YAZIŞMIŞLAR Kİ kaçırmış olabilirim ama sanki vardı gibide geliyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?