Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın canım sende güzel vermişsin bence 2 kilo vermişsindir ilk hafta çok veriliyor ben şimdi markette gidip biraz sebze alayım

günaydın fulya küstüm sana kız beni solladın nereye insan bir bekler rakibim biraz versin diye .artık ben utanıp kendime bir çeki düzen vermeliyim bu arada tebrikler canım şaka yapıyorum sakın alınma

iste motive edeyim seni canim bak ayni kilodaydik sen de basarabilirsin kararli olmak surekli motivasyonu yuksek tutmaya calismak lazim yoksa ipin ucu cok rahat kaciyor malesef. ben de gecen hafta o sebeple artilardaydim zaten.. toparlandi simdi cok sukur

günaydın canım sende güzel vermişsin bence 2 kilo vermişsindir ilk hafta çok veriliyor ben şimdi markette gidip biraz sebze alayım

benimde yarın pazara çıkmam lazım hafta içi iş çıkışı pazar bitmiş yada güzel sebzeler bitmiş oluyo brokoli-karnıbahar alayım
bir tarif vereyim hemen ;
brokoliyi buharda haşlayın
üstüne tuz,zeytinyağ+sarımsaktan sos dökün isteğe göre yoğut ilave edebilirsiniz alın size süper akşam öğünü

amanınnnnnn...ne yaptınız siz yaaaa....11 sayfa yazmışsınız..ben kimse yokdur diye bakmadım , kitap okuyordum...bilseydim gelirdim yaaa

Eki Görüntüle 303750 Eki Görüntüle 303751

eh bakayim ben de sunu deneyeyim dedim hem de size su resimleri gostereyim bu arkadasin 102 kiloluk hali, simdi de son halini gostereyim..

Eki Görüntüle 303753 Eki Görüntüle 303754

bu da 68-69 kiloluk hali :))) kastan ve boydan daha zayif gorunuyor ama kilosu bu.
brawooooogenç olduğundan heralde sarkma gibi bişeyde yok sanırım..taş gibi olmuş vallaa

iyidir iyi hem de çok iyi :)
kızlar gece döktürmüş bende okumakta zorlandım bol muhabbetli devam etsin inş
eee murccum siyamum ve benim durumumuz nedir kabul müyüz/red mi

cnmmm paylasımlarını ıyı kabulsunuz elbette ama sızı lısteye haftaya eklıyım dıorum!Ne dersınız?

yoo kesinlikle kişiye özel değil annemdeydim bi kaç defa yazdım kimse iplemedi bende o yüzden kilo aldım
hahahaaaa...gerçekten güzel bahane

bak üzerime alınıyorum

anaaaa bi yaşıma daha girdimm
yarın hemen yapmalıyımmm eşime veririm yer tosunum benimm
kuşum enişteyi besleye besleye tosun gibi yaptın ...bu gidişle onuda topiğe eklememiz gerekecek..

gunaydin kizlar
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
olculerimi alamadim aksam alirim ise gec kalicam yoksa
ogle arasi gorusuruz

Kızlar slmm herkesee :) Mutlu ve HAYIRLI Cumalr herkese ))

Kilom : 79,1 çıktı ((

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 tabak tarhana çorbası

Öğle;

Kepekli ekmekten sand.
1 kutu ıcetea şeftali

Akşam;

1 tabak mercımek corbası

Spor;

20 dk tempolu yuruyus
20 dk bısıklet
10 dk uzay yuruyusu

walla hopıscımm bu aralar pek bı youn anca gelebıldım Edda dun kılo bıldırımı yaptımı goren oldumu gecmısı okuyamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…