Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mrb hayırlı cumalar herkeze bildirmiştim ama gözden kaçmış sanırım kilom 77.8 canım 200 gr. gitmiş şükür olsunn...

kızlar tv de xl-s medical diye bir ürünün reklamı yapılıyo...bilen varmı bişey...diyete yardımcı diyor..netten biraz araştırıcimm

Merhaba herkese

K.bakmayın netimde bi sorun yaşadım giremedim bu saate kadar...

Kilom 60.1 olmuş normal mi bilmiyorum ama :44:

Merhaba herkese

cnm ikimiz aynı anda başladık ikimizinde 2 kg ye yakın galiba normal çünkü daha önce diyetisyene gittiğimde ilk ay 4 kg vermiştim dr çok sevinme ilerleyen zamanlarda kg vermen yavaşlayacak vucüt ödemi vs attı demişti :26:

evet ödem atmakda gerekiyormuş...
Biz şimdi gruba kabul edildik mi? okudum topiği de kaçırmış olabilirim...

cnm ben sordum murccumuz paylaşımınız güzel tabiki kabulsünüz ama listeye haftaya dahil edeyim dedi bende nasıl uygunsa dedim ,liteden kastı kilo kaybı listesi sanırım bildiriliyo ya :26:

mrb hayırlı cumalar herkeze bildirmiştim ama gözden kaçmış sanırım kilom 77.8 canım 200 gr. gitmiş şükür olsunn...

cnmm kusura bakma gozumden kacmıs tesekkurler ılgıne muckk :)

kızlar tv de xl-s medical diye bir ürünün reklamı yapılıyo...bilen varmı bişey...diyete yardımcı diyor..netten biraz araştırıcimm

hopıscımm benımde gozume ılıstı saglık bakanı onaylıymıs arastırdım bıraz ama ılac ıse yaramıyor dıe bıraktım pesını ...

cnm ben sordum murccumuz paylaşımınız güzel tabiki kabulsünüz ama listeye haftaya dahil edeyim dedi bende nasıl uygunsa dedim ,liteden kastı kilo kaybı listesi sanırım bildiriliyo ya :26:

hmmm tamam ozmn canım... müsaitsen sende kilo kaybını göster tickerda acaip motive ediyor Yaşasın kilo VERMEK

*** 9. TAKIM 234. ETAP ***

Edda198567/68,7 /-1,7/%-2,54)
Fadime02100,3/100,3/0,0/%0,00)
Hoppidicik86/85,5/0,5/%0,58)
Mursh: (78/79,1/ -1,1/%-1,41)
fitsema (78,0/77,8/0,2/%0,26)
BtlBetul: (64,3/64,3/0,0/0,00)kilo bildirimi yapmadığı için takımdan çıkarıldı
TrulyScrumptious: (93/90,2/ 2,8/%3,01)
Yenibirumut: (90,1 /90,1/0,0 /%0,00)

9. Takım Ortalama % -0.10

YENİBİRUMUT arkadaşımızı bu hafta kilo vermemiş gibi geçtim...Çünkü sanırım bi yanlış anlaşılma var kendisi takımımızda liste dahilindedir.

BTLBETUL 2 hafta ben kılo vermemıs gıbı listede tutum 3 haftadırda kilo bildirimi yapmadığı için takımdan çıkardım . BİLGİNİZE :)

Merhaba herkese

Kızlar SİYAMUM ve NAGİEYMEN arkadaşlar paylaşımlarınız güzel bence takımda olmamanız için bi sebep yok.Ama bu hafta listeden çıkaracaklarım vardıçŞimdi listeyi yeniledim haftaya sizin isimlerinizide ekliycem :) Kilo kaybınızdan ötürü tebrikler...Haftayada devamını beklıyoruz...

TrulyScrumptious
Hoppidicik

Tebrikler kızlarrr takımın gururusuz

Diğer kilo alan ve aynı kalan arkadaşlar alın size özellikle edda ve ben rezaletiz bu hafta...Veee fadime abla bu hafta sendende bi atak bekliyorum...Fazlasıyla kaldın 3 lü rakamlarda

teşekkür ederiz inş devam eder kilo verimlerimiz de kalıcı oluruz grupta

tşk ederim inşallah devamı gelir hep beraber nice kayıplara
bende baskül baltım 20den 60tlye çeşit çeşit var beurmi ne kız en iyi bu dedi,sinbo,,bluehouse,kind,felix kafam karıştı hangisi iyi olaki :44:

85.5 kiloyum...hiç yoktan iyidir demi...(fukara avuntusu))

ehh oyle olsun bari

walla hopıscımm bu aralar pek bı youn anca gelebıldım Edda dun kılo bıldırımı yaptımı goren oldumu gecmısı okuyamadım da

sanirim 73tu ama yalan soylemis olmiim gecmise bakmak gerek, dun gece soyledi ben iyi hatirliyorum da rakamlar konusunda cok emin degilim

tesekkurler canim takima hareket geldi, boyle de gider umarim :)) diger arkadaslar da motive olsunlar bir an once de diger gruplari gecelim yahu 1.lige oynayalim artik

teşekkür ederiz inş devam eder kilo verimlerimiz de kalıcı oluruz grupta

tebrik ederim canim

kilo vermeyi bırakın kilo aldığım için gelmeye yüzüm tutmadı 92,2 diyorum ve kendime uyuz oluyorum

uzulme canim toparlicaksin ben sana inaniyorum

bende sımbonınkı var menunum gayet fıyatıda uygundu baya Eki Görüntüle 304153

evet bunuda gördüm fiyatıda uygundu artık akşama kesin alırım eşim oğlum yemeğe çıkıcaz ordanda paşamı gezdiricez (bu arada yemeğimiz diyetimi bozmadan ızgara balık ve salata olacak) yarım bardak diyet kola belkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…