- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.221
seninde cuman mübarek olsun canım..ayrıyeten kolay gelsin:))Kızlar slmm herkesee :) Mutlu ve HAYIRLI Cumalr herkese))
Kilom : 79,1 çıktı((
Merhaba herkese
K.bakmayın netimde bi sorun yaşadım giremedim bu saate kadar...
Kilom 60.1 olmuş normal mi bilmiyorum ama :44:
cnm ikimiz aynı anda başladık ikimizinde 2 kg ye yakın galiba normal çünkü daha önce diyetisyene gittiğimde ilk ay 4 kg vermiştim dr çok sevinme ilerleyen zamanlarda kg vermen yavaşlayacak vucüt ödemi vs attı demişti :26:
evet ödem atmakda gerekiyormuş...
Biz şimdi gruba kabul edildik mi? okudum topiği de kaçırmış olabilirim...
mrb hayırlı cumalar herkeze bildirmiştim ama gözden kaçmış sanırım kilom 77.8 canım 200 gr. gitmişşükür olsunn...
kızlar tv de xl-s medical diye bir ürünün reklamı yapılıyo...bilen varmı bişey...diyete yardımcı diyor..netten biraz araştırıcimm
cnm ben sordum murccumuz paylaşımınız güzel tabiki kabulsünüz ama listeye haftaya dahil edeyim dedi bende nasıl uygunsa dedim ,liteden kastı kilo kaybı listesi sanırım bildiriliyo ya :26:
Merhaba herkese
K.bakmayın netimde bi sorun yaşadım giremedim bu saate kadar...
Kilom 60.1 olmuş normal mi bilmiyorum ama :44:
cnm ikimiz aynı anda başladık ikimizinde 2 kg ye yakın galiba normal çünkü daha önce diyetisyene gittiğimde ilk ay 4 kg vermiştim dr çok sevinme ilerleyen zamanlarda kg vermen yavaşlayacak vucüt ödemi vs attı demişti :26:
evet ödem atmakda gerekiyormuş...
Biz şimdi gruba kabul edildik mi? okudum topiği de kaçırmış olabilirim...
Kızlar SİYAMUM ve NAGİEYMEN arkadaşlar paylaşımlarınız güzel bence takımda olmamanız için bi sebep yok.Ama bu hafta listeden çıkaracaklarım vardıçŞimdi listeyi yeniledim haftaya sizin isimlerinizide ekliycem :) Kilo kaybınızdan ötürü tebrikler...Haftayada devamını beklıyoruz...
kilo vermeyi bırakın kilo aldığım için gelmeye yüzüm tutmadı92,2 diyorum ve kendime uyuz oluyorum
Kızlar SİYAMUM ve NAGİEYMEN arkadaşlar paylaşımlarınız güzel bence takımda olmamanız için bi sebep yok.Ama bu hafta listeden çıkaracaklarım vardıçŞimdi listeyi yeniledim haftaya sizin isimlerinizide ekliycem :) Kilo kaybınızdan ötürü tebrikler...Haftayada devamını beklıyoruz...
85.5 kiloyum...hiç yoktan iyidir demi...(fukara avuntusu))
walla hopıscımm bu aralar pek bı youn anca gelebıldımEdda dun kılo bıldırımı yaptımı goren oldumu gecmısı okuyamadım da
TrulyScrumptious
Hoppidicik
Tebrikler kızlarrrtakımın gururusuz
Diğer kilo alan ve aynı kalan arkadaşlar alın sizeözellikle edda ve ben rezaletiz bu hafta...Veee fadime abla bu hafta sendende bi atak bekliyorum...Fazlasıyla kaldın 3 lü rakamlarda
teşekkür ederizinş devam eder kilo verimlerimiz de kalıcı oluruz grupta
kilo vermeyi bırakın kilo aldığım için gelmeye yüzüm tutmadı92,2 diyorum ve kendime uyuz oluyorum
bende sımbonınkı var menunum gayet fıyatıda uygundu baya Eki Görüntüle 304153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?