- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.241
tşk ederim inşallah devamı gelir hep beraber nice kayıplara
bende baskül baltım 20den 60tlye çeşit çeşit var beurmi ne kız en iyi bu dedi,sinbo,,bluehouse,kind,felix kafam karıştı hangisi iyi olaki :44:
bende sımbonınkı var menunum gayet fıyatıda uygundu baya Eki Görüntüle 304153
evet bunuda gördüm fiyatıda uygundu artık akşama kesin alırım eşim oğlum yemeğe çıkıcaz ordanda paşamı gezdiricez (bu arada yemeğimiz diyetimi bozmadan ızgara balık ve salata olacak) yarım bardak diyet kola belkiii
ehh oyle olsun bari
sanirim 73tu ama yalan soylemis olmiim gecmise bakmak gerek, dun gece soyledi ben iyi hatirliyorum da rakamlar konusunda cok emin degilim
tesekkurler canim takima hareket geldi, boyle de gider umarim :)) diger arkadaslar da motive olsunlar bir an once de diger gruplari gecelim yahu 1.lige oynayalim artik
tebrik ederim canim
uzulme canim toparlicaksin ben sana inaniyorum
ben de edda'nin kiloyu iyi sallamisim yalniz 5 kilo yuksekten atmisim
bende baktım biraz ama bi tane değil..bikaç tane ürün var..fiatlarda bayağı yüksek..biraz daha bakimm..
hopıscımm benımde gozume ılıstı saglık bakanı onaylıymıs arastırdım bıraz ama ılac ıse yaramıyor dıe bıraktım pesını ...
ben de edda'nin kiloyu iyi sallamisim yalniz 5 kilo yuksekten atmisim
duymasın duymasın :)
vah vahh..ben bu hallere düşecek insanmıydım..1 er 1 er verirdim kiloları..yarım kilocukmuş..pehh..*** 9. TAKIM 234. ETAP ***
Edda198567/68,7 /-1,7/%-2,54)
Fadime02100,3/100,3/0,0/%0,00)
Hoppidicik86/85,5/0,5/%0,58)
Mursh: (78/79,1/ -1,1/%-1,41)
fitsema (78,0/77,8/0,2/%0,26)
BtlBetul: (64,3/64,3/0,0/0,00)kilo bildirimi yapmadığı için takımdan çıkarıldı
TrulyScrumptious: (93/90,2/ 2,8/%3,01)
Yenibirumut: (90,1 /90,1/0,0 /%0,00)
9. Takım Ortalama % -0.10
[:)[/B]
öyle olsun bakalım..fulya olabilir ama benTrulyScrumptious
Hoppidicik
Tebrikler kızlarrrtakımın gururusuz
Diğer kilo alan ve aynı kalan arkadaşlar alın sizeözellikle edda ve ben rezaletiz bu hafta...Veee fadime abla bu hafta sendende bi atak bekliyorum...Fazlasıyla kaldın 3 lü rakamlarda
oynayalım valla...kim tutar biziitesekkurler canim takima hareket geldi, boyle de gider umarim :)) diger arkadaslar da motive olsunlar bir an once de diger gruplari gecelim yahu 1.lige oynayalim artik
daha gitmedinmi avm yee..hadi bakalımbizim yerimizede gez..evet bunuda gördüm fiyatıda uygundu artık akşama kesin alırım eşim oğlum yemeğe çıkıcaz ordanda paşamı gezdiricez (bu arada yemeğimiz diyetimi bozmadan ızgara balık ve salata olacak) yarım bardak diyet kola belkiii
bende baktım biraz ama bi tane değil..bikaç tane ürün var..fiatlarda bayağı yüksek..biraz daha bakimm..
evet bir hafta daha bitti haftasonu pek gelemeye bilirim canlarım bu günkü menüm:
sabah
2d.k ekmekten tost
1f y.çay
ara
1elma
öğle
1kase domates çorba
salat 1 dilim ekmek
ara
1avuç fındık
1mandalina 1f.y.çay
akşam ızgara balık salata
belki yarım b.diyet kola
ara
kahve olabilüüü
ben geliyorum kimse olmuyo topikte..eğerki akşam bi muhabbetinizi görimm yakıcam yıkıcam bu topiğii
ben geliyorum kimse olmuyo topikte..eğerki akşam bi muhabbetinizi görimm yakıcam yıkıcam bu topiğii
ama ama biz varış hopiş sor cvplayalım haydi sor sor
menün güzel canım.
Ben bugün 1 kaşık aşure yedim mide bulantısından öldüm kahvaltıyı mecburen atladım
Öğlen : 1 kase mercimek&ıspanak karışımı hazır çorba
salatalık domates
su
Ara : 2 tane kepekli galete
1 fincan yeşil çay
Akşam : günün sebze yemeği(annem ne yaparsa)
salata
yoğurt
ara : yeşil çay ve form bisküvi
senin menüde güzel büşracım ben eğer haftasonunu kaçamaksız atlatabilirsem çok mutlu olurum gerçi oğlum için çorba hazırlıyorum ondan öğlen yerim akşamada hafif haşlama vs gibi bişeyler yapıcam dua et çoşmayayım
yok kıs bişey sorduğumdan değil..ama ama biz varış hopiş sor cvplayalım haydi sor sor
nispet haa...hırrrrrrAşk olsun ya varız burdayız akşam güzeldi sende olsaydın keşke
hafta sonu girmeye çalış da engelle bünyeni ama tutamazsan kendini kasma az tadına bak ama ye hiç yememezlikte yapma miktarını kendine göre en iyi sen bilirsin cnm
oğluşun valla gelişme çabalarında sen ona uyma annesi
spor yaptınızmı canlarım...işte size en kazığından bi soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?