Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşk ederim inşallah devamı gelir hep beraber nice kayıplara
bende baskül baltım 20den 60tlye çeşit çeşit var beurmi ne kız en iyi bu dedi,sinbo,,bluehouse,kind,felix kafam karıştı hangisi iyi olaki :44:

bende sımbonınkı var menunum gayet fıyatıda uygundu baya Eki Görüntüle 304153

bendede simbo var eklentide ki siyahın gri rengi çokta iyi çıktı valla tavsiye ederim cnm

Teşekkür ederim fulya. Bende seni tb ederim maşallah valla imreniyorum sizi gördükçe daha bi motive oluyorum

hopıscımm benımde gozume ılıstı saglık bakanı onaylıymıs arastırdım bıraz ama ılac ıse yaramıyor dıe bıraktım pesını ...
bende baktım biraz ama bi tane değil..bikaç tane ürün var..fiatlarda bayağı yüksek..biraz daha bakimm..

evet bir hafta daha bitti haftasonu pek gelemeye bilirim canlarım bu günkü menüm:
sabah
2d.k ekmekten tost
1f y.çay
ara
1elma
öğle
1kase domates çorba
salat 1 dilim ekmek
ara
1avuç fındık
1mandalina 1f.y.çay
akşam ızgara balık salata
belki yarım b.diyet kola
ara
kahve olabilüüü

[ vah vahh..ben bu hallere düşecek insanmıydım..1 er 1 er verirdim kiloları..yarım kilocukmuş..pehh..
öyle olsun bakalım..fulya olabilir ama ben

tesekkurler canim takima hareket geldi, boyle de gider umarim :)) diger arkadaslar da motive olsunlar bir an once de diger gruplari gecelim yahu 1.lige oynayalim artik
oynayalım valla...kim tutar bizii

daha gitmedinmi avm yee..hadi bakalımbizim yerimizede gez..

ben geliyorum kimse olmuyo topikte..eğerki akşam bi muhabbetinizi görimm yakıcam yıkıcam bu topiğii

menün güzel canım.

Ben bugün 1 kaşık aşure yedim mide bulantısından öldüm kahvaltıyı mecburen atladım
Öğlen : 1 kase mercimek&ıspanak karışımı hazır çorba
salatalık domates
su

Ara : 2 tane kepekli galete
1 fincan yeşil çay

Akşam : günün sebze yemeği(annem ne yaparsa )
salata
yoğurt

ara : yeşil çay ve form bisküvi

senin menüde güzel büşracım ben eğer haftasonunu kaçamaksız atlatabilirsem çok mutlu olurum gerçi oğlum için çorba hazırlıyorum ondan öğlen yerim akşamada hafif haşlama vs gibi bişeyler yapıcam dua et çoşmayayım

hafta sonu girmeye çalış da engelle bünyeni ama tutamazsan kendini kasma az tadına bak ama ye hiç yememezlikte yapma miktarını kendine göre en iyi sen bilirsin cnm
oğluşun valla gelişme çabalarında sen ona uyma annesi

haklısın cnm buraya girmek ve yazmak kısıtlıyo insanı yazıyoruz ya yalanda yazılmıyo
diyetisyenim bana yazmamı söylüyodu aynen burda ki usül demekki var bir hikmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…