Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın cnm buraya girmek ve yazmak kısıtlıyo insanı yazıyoruz ya yalanda yazılmıyo
diyetisyenim bana yazmamı söylüyodu aynen burda ki usül demekki var bir hikmet
nagieymen şimdi sana bişey itiraf edeyim...aslında o diyetisyen kk ile anlaşmalı...evet, aynen öyle...kk nın elemanı..buradan elde edilen gelirden büyük bir miktar o diyetisyenin cebine giriyo..o da hastaları buraya yolluyo..al gülüm ver gülüm olayı yani...

yok anam yok ozaman beni kazıkladı epey seyansa gittim epeyde para verdim zaar bileydim erkenden buraya gelirdim

yok kıs bişey sorduğumdan değil..

nispet haa...hırrrrrr

yok yani olsaydın iyi olurdu aaaa yine bekleriz muhabbet edersen...

spor yaptınızmı canlarım...işte size en kazığından bi soru

yok valla yapamadım ufak yeğenim geldi hadi hala biraz kopalım dedi müzik açtım eğlendirirken zıpladığım kadar oldu şimdide markete gidicem yokuş çıkcam baya

haklısın cnm buraya girmek ve yazmak kısıtlıyo insanı yazıyoruz ya yalanda yazılmıyo

evet herkes yediğini yazınca insan ben nie onu yedim ki oluyor durduruyor kendini

[
vah vahh..ben bu hallere düşecek insanmıydım..1 er 1 er verirdim kiloları..yarım kilocukmuş..pehh..
[/B]

o kadar kacamaktan sonra sen yarim kilo verdigine sukret beni de yoldan cikaracaktin az daha

ben bugun oyle bir costum ki simdi 6 gun ac gezmem lazim toparlamak icin

spor yaptınızmı canlarım...işte size en kazığından bi soru

ben 140 dakika yapabildim o diyet yuzunden kolumu kaldiracak halim yoktu malum

ben 2 aydir her yedigimi yaziyorum canim kalori sayma programima kaydediyorum grami gramina ise yariyor insan ne yedigini gorup daha cok dengelemeye calisiyor bak bugun ne yedigmi not etmedim costum bir guzel

Cnm cuma günleri en gec 12:00 kadar (mazeretin oplmadığı durumlarda) kılo bıldırımı yapıyoruz...Ben senı bu hafta aynı gectım haftaya kadar toparla kendını ....

tamam canım bilmiyordum ben o yüzden ağırdan aldım birdahaki haftaya erken bildirim yaparım es geçilmesi işime yaradı :))

fulyacım çok çok tebrik ederm tabi hppidicik arkadaşımızıda haftaya başarılar dilemek isterdim ama üzgünüm ben kendime başarı dilemekle yetiniyorum :)))

günaydın millet dün ugrayamadım annemler araba almıştı hayırlı olsuna gittim sonra kızım gelmişti 15 günde bir görüyorum kızımı biraz hasret giderdik şimdi herkes uyurken ben burdayım

ben de edda'nin kiloyu iyi sallamisim yalniz 5 kilo yuksekten atmisim

duymasın duymasın :)

aynen duymasın ooooooooooo

Eee neler yediniz biraz bahsedelim mi?

duydum duydummmmmmm
[
vah vahh..ben bu hallere düşecek insanmıydım..1 er 1 er verirdim kiloları..yarım kilocukmuş..pehh..

sen bu hallere düşecek kadınmıydınnnnn
wayy wayyyyy
gittikçe şişiyosunn
sonra sıgmıycan eve

Bukadar rencide yeter sana birdahaki hafta 5 kilo vermiş gelirsin bu gazla sen hoppişim

aşk olsun ya varız burdayız akşam güzeldi sende olsaydın keşke

evet güzeldi

yok anam yok ozaman beni kazıkladı epey seyansa gittim epeyde para verdim zaar Bileydim erkenden buraya gelirdim

bi dk anlayamadım
nagieymen seni diyetisyenmi gönderdi kk ya :))) :44:

insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermişyaa
Şu koca dünyada nefret ettiğim bi gerizekalı tip kk ya üye rastladım
ahh bi bilsen senden nasıl nefret ediyorumm!!!
sana ettiklerimi bi bilsen !!!!

gunaydin kizlar
berbat bi gece gecirdim dolmusum heralde uzun zamandir, saatlerce agladim sonra gittim baska odada yattim 4 saat uyuyabildim zaten toplam
bugun biraz daha iyi gibiyim gorumcem geliyor sacini boyamami istedi onu yapicam. ama acikcasi ne konusasim var ne de sosyallesesim var.. sansima, yemek yiyesim de yok. 3 saat once uyandim kahvaltimi daha yeni yapiyorum.

bi dk anlayamadım
nagieymen seni diyetisyenmi gönderdi kk ya :))) :44:
yes canım..dedim ya, kk ile anlaşmalıymış diyetisyen..9. takımı tavsiye etmiş..direk oraya katıl demiş..hatta senin gidişatınıda övmüş..bu hızla giderse hemencecik kiloları verecek demiş..

insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermişyaa
Şu koca dünyada nefret ettiğim bi gerizekalı tip kk ya üye rastladım
ahh bi bilsen senden nasıl nefret ediyorumm!!!
sana ettiklerimi bi bilsen !!!!
aaaaa...noluyo ya kuşum..bu ne şimdi?????:26::26:

fulyacım noldu hayırdır..neden dolusun??anlatmak istersen biz dinleriz canım..kimse için kendini üzme , senden kıymetli hiç kimse yok, sakın unutma

yarın misafirlerim geliyooooo...misafire bayılırım, onlara hazırlayacağım mamalara bayılırımnapcam bilmiyorum

kızlar slmmm,

bugun hıc ugrayamadım ofiste temizlik vardı bide ustune pcım bozuldu onla ugrastım kotu bı gun gectı benım ıcın fazla yoruldum sanırım diyette bugun gumburteye gıttı artık kısmetse yarına devam ıns ...Sizler nasılsınız iyisinizdir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…