- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.261
nagieymen şimdi sana bişey itiraf edeyim...aslında o diyetisyen kk ile anlaşmalı...evet, aynen öyle...kk nın elemanı..buradan elde edilen gelirden büyük bir miktar o diyetisyenin cebine giriyo..o da hastaları buraya yolluyo..al gülüm ver gülüm olayı yani...haklısın cnm buraya girmek ve yazmak kısıtlıyo insanı yazıyoruz ya yalanda yazılmıyo
diyetisyenim bana yazmamı söylüyodu aynen burda ki usül demekki var bir hikmet
nagieymen şimdi sana bişey itiraf edeyim...aslında o diyetisyen kk ile anlaşmalı...evet, aynen öyle...kk nın elemanı..buradan elde edilen gelirden büyük bir miktar o diyetisyenin cebine giriyo..o da hastaları buraya yolluyo..al gülüm ver gülüm olayı yani...
zararın neresinden dönülse karmış..üzülme..burada biz seni kısa zamanda zayıflatıcaz ..gör bak..yok anam yok ozaman beni kazıkladı epey seyansa gittim epeyde para verdim zaarbileydim erkenden buraya gelirdim
yok kıs bişey sorduğumdan değil..
nispet haa...hırrrrrr
spor yaptınızmı canlarım...işte size en kazığından bi soru
haklısın cnm buraya girmek ve yazmak kısıtlıyo insanı yazıyoruz ya yalanda yazılmıyo
[
vah vahh..ben bu hallere düşecek insanmıydım..1 er 1 er verirdim kiloları..yarım kilocukmuş..pehh..
[/B]
senin menüde güzel büşracım ben eğer haftasonunu kaçamaksız atlatabilirsem çok mutlu olurum gerçi oğlum için çorba hazırlıyorum ondan öğlen yerim akşamada hafif haşlama vs gibi bişeyler yapıcam dua et çoşmayayım
spor yaptınızmı canlarım...işte size en kazığından bi soru
haklısın cnm buraya girmek ve yazmak kısıtlıyo insanı yazıyoruz ya yalanda yazılmıyo
Cnm cuma günleri en gec 12:00 kadar (mazeretin oplmadığı durumlarda) kılo bıldırımı yapıyoruz...Ben senı bu hafta aynı gectım haftaya kadar toparla kendını ....
fulyacım çok çok tebrik ederm tabi hppidicik arkadaşımızıda haftaya başarılar dilemek isterdim ama üzgünüm ben kendime başarı dilemekle yetiniyorum :)))
ben de edda'nin kiloyu iyi sallamisim yalniz 5 kilo yuksekten atmisim
duymasın duymasın :)
aynen duymasın ooooooooooo
Eee neler yediniz biraz bahsedelim mi?
[
vah vahh..ben bu hallere düşecek insanmıydım..1 er 1 er verirdim kiloları..yarım kilocukmuş..pehh..
aşk olsun ya varız burdayız akşam güzeldi sende olsaydın keşke
nagieymen şimdi sana bişey itiraf edeyim...aslında o diyetisyen kk ile anlaşmalı...evet, aynen öyle...kk nın elemanı..buradan elde edilen gelirden büyük bir miktar o diyetisyenin cebine giriyo..o da hastaları buraya yolluyo..al gülüm ver gülüm olayı yani...
yok anam yok ozaman beni kazıkladı epey seyansa gittim epeyde para verdim zaarBileydim erkenden buraya gelirdim
sen bu hallere düşecek kadınmıydınnnnn
wayy wayyyyy
gittikçe şişiyosunn
sonra sıgmıycan eve
Bukadar rencide yeter sana birdahaki hafta 5 kilo vermiş gelirsin bu gazla sen hoppişim
:
yes canım..dedim ya, kk ile anlaşmalıymış diyetisyen..9. takımı tavsiye etmiş..direk oraya katıl demiş..hatta senin gidişatınıda övmüş..bu hızla giderse hemencecik kiloları verecek demiş..bi dk anlayamadım
nagieymen seni diyetisyenmi gönderdi kk ya :))) :44:
aaaaa...noluyo ya kuşum..bu ne şimdi?????:26::26:insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermişyaa
Şu koca dünyada nefret ettiğim bi gerizekalı tip kk ya üye rastladım
ahh bi bilsen senden nasıl nefret ediyorumm!!!
sana ettiklerimi bi bilsen !!!!
fulyacım noldu hayırdır..neden dolusun??anlatmak istersen biz dinleriz canım..kimse için kendini üzme , senden kıymetli hiç kimse yok, sakın unutmagunaydin kizlar
berbat bi gece gecirdim dolmusum heralde uzun zamandir, saatlerce agladimsonra gittim baska odada yattim 4 saat uyuyabildim zaten toplam
bugun biraz daha iyi gibiyim gorumcem geliyor sacini boyamami istedi onu yapicam. ama acikcasi ne konusasim var ne de sosyallesesim var.. sansima, yemek yiyesim de yok. 3 saat once uyandim kahvaltimi daha yeni yapiyorum.
yarın misafirlerim geliyooooo...misafire bayılırım, onlara hazırlayacağım mamalara bayılırımnapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?