Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın misafirlerim geliyooooo...misafire bayılırım, onlara hazırlayacağım mamalara bayılırımnapcam bilmiyorum

Merhaba kızlar bende bugün ziyaret edemedim burayı...
Misafirlikteydim o yicekler var yaaaaaaa oooooffff ama beni anlayan insanlar çoğunluktaydı miktarları küçülttüm 1er çatalcık yiyiverdim
Ama herkes diyeti söylemeden sende bi değişim var dedi çok motive oldum diyete devam

yarın misafirlerim geliyooooo...misafire bayılırım, onlara hazırlayacağım mamalara bayılırımnapcam bilmiyorum

Merhaba kızlar bende bugün ziyaret edemedim burayı...
Misafirlikteydim o yicekler var yaaaaaaa oooooffff ama beni anlayan insanlar çoğunluktaydı miktarları küçülttüm 1er çatalcık yiyiverdim
Ama herkes diyeti söylemeden sende bi değişim var dedi çok motive oldum diyete devam

değilki bu topik bu forumda diyet yapıpda şu ıspanaklı böreği yemeyecek hatunun ben alnından öperim arkadaş...

afferin sana..bende aynen senin gibi yapıcam...hepsinden tadımlık yiycem..

afferin sana..bende aynen senin gibi yapıcam...hepsinden tadımlık yiycem..

ye tabi bak tadlarına millet 3 çatal yiyosa sen 1 ye ondanda al... diyet yapıyoruz ölüm orucu değil ki bu... diyet bitince nolcak hadiiiiiii saldır ona buna mı ? ozaman 2 katı alırsın kilo aklında kalcağına midende dursun eritirsin

aynen öleee..ben hiçbişeyden yemeden diyet yapmadım zaten..herşeyden yedim ama az..ipin ucunu kaçırdığımdada (genellikle bunalım zamanları ) kilolar geri döndü..

alıntıııııııııııı....önümüzdeki 4 hafta boyunca proteinden ve vitaminlerden maksimum fayda sağlayacağız.bu ay polen kullanmanızı tavsiye ederim.kilo almak isteyenler yemeklerden hemen sonra,kilo vermek isteyenler ise yemeklerden 20 dakika önce almalılar.
hem genel sağlığınız hemde sa. sağlığınız için çok önemli bir besin.
bu küre yeniayda başlamanız daha da güzel olur.
ben yarın başlıyorum

25 Kasım 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz. deyim yerindeyse su içsek yarayacak.. yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme önerilerini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
10 Aralıkta gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
10 Aralıktan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek .

değilki bu topik bu forumda diyet yapıpda şu ıspanaklı böreği yemeyecek hatunun ben alnından öperim arkadaş...Eki Görüntüle 304782

ahhhh ah ben seni simdi ne yapayim hoppidicik o kadar da yazdim gosterme bak aglarim diye

saka bir yana kizlar bugun resmen hayatimda donum noktasi oldu :44: dun 5gunde 5 kilo diyetinin ve de regl oncesinin asabiyetiyle oturup saatlerce agladim. sonra da benimle ilgilenmek yerine playstationda fifa12 oynayan esime patladim tabiki. sonra kustuk tabi gittim baska odada yattim. bugun sabah yavrum geldi ozur diledi oysa ozur dilemesi gereken bendim verdigim asiri tepkiden dolayi ama neyse... ben de kabul ettim ozrunu ne kotuyum degil mi.. yazik adama
ama tabi bugun uzun zamandir bekledigim alisverisi iptal ettik bu sacma olay yuzunden. cok uzuldum. sonra kv supermarkete gidiyormus cagirdi tam 2 saat surdu alisveris her reyonda sallana sallana dolasmaktan. neyse muhabbet falan.. simdi benim bu kv 2 yaz once bildigin sismandi. turkiyeye gelmislerdi annemin yaninda kocaman duruyordu resmi var birazdan gosteririm. sonra burada slimming world diye bi diyete basladi hem de her hafta toplantilari olan birsey, gorumcemle ikisi 10ar 20ser verdiler. bir daha da almadilar kv'yi simdi gorseniz 50 kilo, cop gibi. hatta annem gecen geldiginde kv'yi gorur gormez bu yasta kadin bu kadar zayif olur mu diye soylenmisti (tabi turkce anlamadiklari icin annem istedigini soyleyebiliyor ne guzel degil mi ) gorumcem de su an resmen sifir beden, 1 senedir de koruyor.

uzun lafin kisasi kv beni o diyete baslamaya ikna etti. kvnin annesi de bu diyeti yapmisti bu arada belirteyim, ailecek yaptilar resmen hem cok kolay bir diyet hem de cok ilginc bir isleyisi var. ben dugunumden once 1 ay yapmistim 6 kilo vermistim. yalniz ilginc tarafi o kadar cok yeniyor ki aclik hissi yok. weightwatchers'a benziyor ama cogu sey serbest. haslanmis makarna, pilav, patates serbest mesela. ama her ogunde tabagin 1/3'u yesil salata olcak. 1/3'u pilav/makarna, kalani da yemek. (ama doyana kadar bu oranlari saglayarak yiyebiliyorsunuz guzel yani o) bir de A ve B secenegi dedikleri var.. A dedigim iste ekmek, kahvaltilik gevrek vs. B ise peynir ve sut. normalde gunde 1er secme hakkiniz var ama ben vejeteryan oldugum icin benim 2ser secme hakkim oluyor. bu gunluk A ve Blerin haricinde (bunlara saglikli ekstra deniyor) o urunlerden yemek isterseniz iste puanlari var hesaplamaniz lazim (kitabi var). gunde 5-15 puan arasi hakkiniz var. bir kucuk kitkat cikolata 5 puan mesela. iste gunde 15 puani asmayacak sekilde yeniyor da, ben cogu gun 0 puanla gecirdigimi hatirliyorum. cunku zaten yiyeceklerin 80%i serbest.
neyse ben 6 kilo vermistim dugun gunumde birakmistim bir daha da baslayamamistim. simdi kvnin gaza getirmesi uzerine karar verdim yarin basliyorum. denemedigim diyet kalmadi gerci benim kalori sayma iyiydi ama onda da serbestlik biraz fazla oldugu icin sonunda ben cozutmustum.

ay amma uzun yazmisim neyse alisverisimizi yaptik paralari harcadik kilo hedefleri falan koyduk iyi oldu kizkiza takilmak. simdi son aksam yemegimi yiyorum diyetten onceki bi tane de kucuk cikolata aldim kendime. hep esimle yiyelim diye buyuk alirdim bugun kucuk aldim, esim haketseydi ona da alicaktim ama yok

fulyacım bundan sonra mama resmi koymuyorum ..söz sana...yapacağın diyetin adı ne???kalori sayma zannımca..yiyeceklere numaralandırma yapılmış ve 50 altı serbestmi??..daha öncede okumuştum ama ne diyeti olduğunu unuttum..sen başla bakalım , işe yararsa (ki yarayacağınada eminim) bizde başlayabiliriz..ben daha önce o yiyeceklerin numaralandırmasınıda paylaşmıştım ama ne diyeti olduğunu inan şu an unuttum........eşinle arandaki sorunlara gelince canım..inan o durumların olmadığı hiçbir ev yok..kadın ve erkeğin yaratılışındaki farklılıklar yüzünden yaşadığımız müddetçe bu sorunlarla boğuşucaz maalesef..benimde "odunla evlenseydim daha iyiydi " dediğim zamanlar o kadar çokki..hele işin içine birde çocuk girince "odunumsu anlar" dahada fazlalaşıyo..aslında güçlü olan erkek değil...güçlü olan bence kadın...erkeğin kafasını yorması gereken bir tek işi var..kadın ise yemek , ütü,çamaşır,çocuk, çocukların ödeviydi pskılojik gelişimiydi, ödevleriydi derken bakıyosunki kendine zamanın yok..ama erkek ne yapıyo..işten geliyo, çocuklarla biraz oynuyo..cumburlop yatağa..ohh..ne iyii..Allahım nerden nereye geldim bak...demem o ki erkek her yerde aynı erkek..ister orada ister burada ...kadınları anlıyomuş gibi gözüküyolar ama faaliyete gelince bişey yok..Allah bundan kötü etmesin napalım..bunada şükür..

selam canim yok yahu koy sen yine yemeklerini ben sana takiliyorum :)) cok ozenirsem yalniz soylerim kargoyla yollattiririm ona gore

bu diyetin adi "slimming world", henuz turkiye'ye gelmedigi icin malesef turkce adi yok. yiyeceklerin cogu numaralandirilmis evet, ama buyuk cogunluk "0" puan yani ye yiyebildigin kadar. gunde 5 ila 15 puan arasi yiyebiliyorsun. cok rahat yani aciktikca 0 puan olanlardan atistirabiliyorsun (tek kurali iste tabagin 1/3'unde yesil salata veya brokoli vs gibi yesil sebzeler olacak). ay bu arada hazir hatirlamisken resimleri de paylasayim kaynanator ile gorumcenin once-sonra resimlerini bulayim da once bir..

su "odun" konusunda da yerden goge kadar haklisin. ben hatta cok sikayet ediyorum ama biraz daha sansliyim cunku benimki en azindan farkli milletten, ataerkil sistemden degil. ev isi yemek falan yapiyor yani hep paylasiyoruz. acickasi 2 aydir falan bulasik makinesini ellemedim bile, hep o yikayip yerlestiriyor dun de temizlik yapti hatta ust kati tamamen toplayip silip supurmus. en azindan o ise yariyor. ben tabi evlenmeden onceki o asiri romantik, siirler yazan, benim icin aglayan vs erkegi hala aradigim icin buyuk hayalkirikliklari yasiyorum. zamanla aliscam heralde artik bir odunla yasamaya

evet kizlar paylasiyorum resimleri kv gorse kizacak sisko halimi gosterme diye ama olsun

sarisin olan kv, digeri de annem. annem eskiden onun yaninda zayif kalirdi simdi kv annemin yaninda kucucuk kaliyor

bu da gorumcemin eski ve son halleri. eh anlayacaginiz gozumun onunde eriyip gittiler. bu kv'nin annesi bile 6-7 kilo verdi bu diyetle. ben de 6 kilo vermistim ilk ay ama dugun gunumde biraktim, sonra yavas yavas geri aldim malesef. simdi bana diyorlar ki bu diyeti yap. yavas gidiyor ama gidiyor yani ayda 3 versem harika zaten. o yuzden tekrar bu diyeti yapmaya karar verdim kizlar. turkceye cevirselerdi iyiydi weightwatchers puanli diyetine benziyor ama cok daha iyisi bence. neden simdiye kadar bunu yapmadim onu da bilmiyorum sanirim daha hizli kilo vermek istemistim (mumkun olmadigini da gorunce kurkcu dukkanina dondum hesabi oldu).

aaaa ...o zaman haksızlık etme eşine ...bir erkeğin ev işlerine yardım etmesi bile onu "odunsu" olmaktan çıkarır..bulaşık makinası boşaltmakmı???temizlik yapmakmı..biraz daha anlatırsan seni suçlu bulmaya başlıycam bak..benim eşim sadece yemek hazırlamak ve sofrayı kurmak gibi kendi midesini ilgilendiren durumlarda bana yardım eder ..ki kendiside bütün boğa burçları gibi yemek yemek için yaşayan insanlardandır..haa..bekarken anneciğine ve komşu kadınlarada yapıyomuş kekdi poğaçaydı ...anlatır bazen övünerek.. ama bana yapıyomu...naynnnn...vakti yok..pc başından kalkamıyo garibim.......romantik olma meselesine gelince tanıştığımızdada romantik değildi zaten....yada az romantikdi ..yada ben unuttum...ama ben sana bişey söyleyeyimmi, ahanda şuraya yazıyorum çocuk olduğu vakit şu zamanlarını mumla arayacaksın..hoppiş dedi dersin..bütün zamanınızı , ilginizi o çalacak ...ama sırf yanağına kondurduğu bir öpücük için , o sevgiyi , o duyguyu hissetmek için değer....

hahayt belki de haklisin hoppidicik. belki de ben cok sey bekliyorum bilmiyorum ki.. isten eve geldigimde ilgilensin istiyorum yani cogu zaman ilgileniyor da bu hafta hem regl oncesi, hem de 5 gunde 5 kilo diyeti yuzunden o acligin verdigi stres ile bir oyun oynamayi ona cok gordum sanirim. bir de yavrum yazik benden ozur diledi. neyse gideyim de biraz gonlunu alayim

hahahaaaaaaaaaaa...Allah iyiliğini versin emi...bende kv yi bir arkadaşının isminin kısaltması sandımkayınvalidenmiş yaniii..kv senle yarışa girmiş olmasın sakın..hatta görümcede..(az kızıştarayım ortalığı)..benim kv ben ne zaman diyete başladım , o da başladı ve 81 den 70 e düştü..gıccık kadın...ben halen 80 li rakamlarda sürünüyorum..pehhhh..diyetin ne olduğunu , daha doğrusu türkçe versiyonunu akşama arayı bulacam..şu an vaktim yok..müsafürlerüm gelecek birazdan...bu arada eşin benim eşime çok benziyooo...benimki ingliz değil tabikii , laz uşağudur ...ama seninki gibi sarışın , mavi gözlü...ben sarışın erkeklerden hiiç hazetmezdim , hatta nefret ederdim ama tuttum sarışın bir adamla evlendim...heyhaaaatttt..gönül işte, nereye konacağı belli olmuyoo

hahah aynen canim aynen... ben de sarisin hic sevmezdim ama oyle denk geldi

Bende Kv diyince bi arkadaş sandım ama çok güzel vermişler özellikle görümcen mükemmel görünüyor canım.
Bugün dün yediğim şeylere oranla daha sade ve daha doyurucu bi kahvaltı yaptım bu yüzden 2 saat geçti hala midem tok ara öğün veremiyorum ara öğünlerimi 2 gündür aksaltıyorum Spor da yapmadım Tek yaptığım ev işi temizlik dün 8 defa abartmıyorum tam 8 defa bulaşık makinası doldurup boşalttım. Şaka gibi bi gündü. Spor yapmadığım için kendimi çok suçlu hissediyorum ben yaaaaa

Sabah : Küçük beyaz peynir
1 buçuk dilim kepek ekmek
1 tane salatalık
1 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 fincan yeşil çay
ACAYİP DOYURDU BENİ.

Yapabilirsem bugün 1 saat sporla destek vericem diyete.

Fulyacım 5günde 5 kilo diyetini yazabilir misin?

canim topigi var ilk sayfasini okursan iyi acikliyor linkleyeyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz-1339.html

yalniz gercekten zor, sinirsiz diye kolay gibi gorunse de hic tuzsuz yagsiz seyleri tum gun yemek imkansiz oluyor ben bir arkadasimla yaptim 90+ topiginden, kendisi mide spazmi gecirip 3 kere hastanelik oldu su an diyet yapmasi bile yasak. ben iyiyim ama cunku hemen her gun bozdum. saglam bunye lazim demek ki, hele gastrit falan varsa hic bulasma derim. sonucta verilen kilolarin yarisindan cogu 1-2 gun icinde geri geliyor. onun yerine bu saglikli diyetine devam etsen metabolizmani bos yere bozmasan cok daha iyi edersin canim. yine de sen bilirsin.

bu arada 8 kere bulasik makinesi mi doldurup bosalttin aman tanrim :26:

bugun diyet yapamicam aksam kayinvalidemde (kisaca kv) parti varmis son bir ziyafet cekeyim bari kendime. midem de berbat gerci gaviscon surup icip duruyorum gastritimi azdirdi bu lanet sok diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…