- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.301
canim topigi var ilk sayfasini okursan iyi acikliyor linkleyeyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz-1339.html
yalniz gercekten zor, sinirsiz diye kolay gibi gorunse de hic tuzsuz yagsiz seyleri tum gun yemek imkansiz oluyor ben bir arkadasimla yaptim 90+ topiginden, kendisi mide spazmi gecirip 3 kere hastanelik oldu su an diyet yapmasi bile yasak. ben iyiyim ama cunku hemen her gun bozdum. saglam bunye lazim demek ki, hele gastrit falan varsa hic bulasma derim. sonucta verilen kilolarin yarisindan cogu 1-2 gun icinde geri geliyor. onun yerine bu saglikli diyetine devam etsen metabolizmani bos yere bozmasan cok daha iyi edersin canim. yine de sen bilirsin.
bu arada 8 kere bulasik makinesi mi doldurup bosalttin aman tanrim :26:
bugun diyet yapamicam aksam kayinvalidemde (kisaca kv) parti varmis son bir ziyafet cekeyim bari kendime. midem de berbat gerci gaviscon surup icip duruyorum gastritimi azdirdi bu lanet sok diyet
8 kere mi?????ne bulaşık varmış sende bacımBende Kv diyince bi arkadaş sandımama çok güzel vermişler özellikle görümcen mükemmel görünüyor canım.
Bugün dün yediğim şeylere oranla daha sade ve daha doyurucu bi kahvaltı yaptım bu yüzden 2 saat geçti hala midem tok ara öğün veremiyorumara öğünlerimi 2 gündür aksaltıyorum Spor da yapmadım Tek yaptığım ev işi temizlik dün 8 defa abartmıyorum tam 8 defa bulaşık makinası doldurup boşalttım. Şaka gibi bi gündü. Spor yapmadığım için kendimi çok suçlu hissediyorum ben yaaaaa
Sabah : Küçük beyaz peynir
1 buçuk dilim kepek ekmek
1 tane salatalık
1 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 fincan yeşil çay
ACAYİP DOYURDU BENİ.
Yapabilirsem bugün 1 saat sporla destek vericem diyete.
Fulyacım 5günde 5 kilo diyetini yazabilir misin?
canim ben bu diyeti hayatta yapamam karbonhidrati azaltmak iyi de bunda resmen direkt kesmek lazim ya meyvelere baksana nasil yuksek puanli. tatlilari falan gectim hadi ama meyvesiz yasayamam ben :18: 2 meyve yesen sinira geliyorsun adetafulya buldum bak..benim dediğim buydu.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html..
tesekkur ederim canimaynen bnmki daha bi rahat geldi doyuyorum gerçekten aç kalmıyorum. geçmiş olsun sanada cnm.
8 kere mi?????ne bulaşık varmış sende bacımgünün falanmı vardı???
leslie yapsana..Dün misafirliğe gittik oh ne güzel derkeeeen sakaryadan misafirler geldi sabah 2 kere çalıştırmıştım zaten makinayı 6 da akşam oldu maşallah yıka yıka bitmiyorama bitti işte yaptım kurtuldum... iyi de bi spor oldu.
iyi bir yürüyüş 10bin adım demekmiş höööööööhhhh
leslie yapsana..
evde uygulayacağın spor yöntemi....netten leslie yazınca kısaltılmış linkler yazıyor oradan indir..ben çok faydasını gördüm.. buradanda bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
face demek hmmm ozelden versene adresini bana da ekliim ^^ben bi ceee diyorum gidiyorum fazla nete giremiyorum girdiğim zamanda face den buraya pek sıra kalmıyo( kilo vermeye devam ediyorum son hafta aldığım kiloyu verdim
bana laf duser mi bilmiyorum ama ben eveeet diyorummurç canım takımda yer varsa bir kişi daha alalım derim ben...sen ne diyosun??
oooo...fulyacım bir gerçeği sana itiraf etmek istiyorum...kv sana tuzak kurmuş ve sende ayıla bayıla o tuzağa düşmüşsün canım..kv yedimi o mamalardan bakimm????bence yememiştir...herneyse...geçmiş olsun sana....insan bir foto ekler ama demikizlar bu arada kv'lerde bir guzel tikindim minik minik kanepeler cesit cesit peynirler bir de kola ictim uzun zamandan sonra ilk kez. sonra tam mini cheesecake'lere dadanmistim ki midem karnim bi tuhaf oldu. sonra gozlerim burnum falan da akiyordu zaten iyice kotu oldum. meger soguk kapmisim yine ya(( biktim hastalanmaktan vucut direncim dustu heralde bir bucuk ayda insan 3 kere hastalanir mi neyse bu kez atesli falan grip degil cok sukur. su suda eriyen ilactan icip yaticam sabaha daha iyi olurum umarim :) cunku christmas haftasi, hastaliktan gebersem bile isyerinden izin yok
neyse kizlar opuyorum hepinizi, iyi geceler
üzülme canım..haftasonları diyetler genellikle güme gidiyor..kazayı en hasarsız şekilde atlattıysan sorun yok..bugün bıraktığın yerden devam et..günaydınn 9.takımın güzelleri haftasonu çok yoğundu kvnin eviyle uğraştık cumartesi perde işine koşturdum ayy ne çok yürüdüm pazar mobilyasına ıyyyy sonrada pazar akşama eşim görümceklerim ve ben evi temizledik haftasonu falan taşınır (üst katımdan alt katıma inecek)ayyy bir insede bitse şu azap
tabi bu arada benim diyet gümledi yani çok abartı yemedim ama saati ara öğünü hepsi yalan oldu bugün kaldığım yerden devam öğlende gidip tartı alıcam (kabak tadı verdi dimi )
fulyacım çok merak ettim şu diyet nasıl bişey dene bakalım 1 ay işe yararsa bana/bize ayrıntıları ile anlat olur mu cnm
murç canım takımda yer varsa bir kişi daha alalım derim ben...sen ne diyosun??
değilki bu topik bu forumda diyet yapıpda şu ıspanaklı böreği yemeyecek hatunun ben alnından öperim arkadaş...Eki Görüntüle 304782
evde uygulayacağın spor yöntemi....netten leslie yazınca kısaltılmış linkler yazıyor oradan indir..ben çok faydasını gördüm.. buradanda bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?