Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen bnmki daha bi rahat geldi doyuyorum gerçekten aç kalmıyorum. geçmiş olsun sanada cnm.

8 kere mi?????ne bulaşık varmış sende bacımgünün falanmı vardı???

selam kizlar esimle film izledik birazdan da kayinvalidenin partisi var ikramlari gorseniz aglarsiniz valla bana kizacaksiniz ama hic diyet miyet yapamicam bugun arkadaslar gun boyu dikkat ettim de aksam yicem valla cheesecake falan var hic dayanamam :26: hersey minik minik kanepe gibi, ickiyle atistirmalik olur ya oyle, yemek yok yani. istedigimi yemek istiyorum cok abartmadan ama. yarin zaten su malum diyet basliyor bugun size bahsettigim. bugun kilo almayacak gibi (ama vermeyecek de gibi) beslenicem planim bu

canim ben bu diyeti hayatta yapamam karbonhidrati azaltmak iyi de bunda resmen direkt kesmek lazim ya meyvelere baksana nasil yuksek puanli. tatlilari falan gectim hadi ama meyvesiz yasayamam ben :18: 2 meyve yesen sinira geliyorsun adeta ama benim diyetim de buna benziyor puanli. meyveler, sebzeler, yagsiz derisiz etler sifir puan. pirinc makarna sifir puan. yagli sekerli dogal olmayan ne varsa bol puanli. onu yapicam ben pasa pasa :26:

aynen bnmki daha bi rahat geldi doyuyorum gerçekten aç kalmıyorum. geçmiş olsun sanada cnm.
tesekkur ederim canim

8 kere mi?????ne bulaşık varmış sende bacımgünün falanmı vardı???

Dün misafirliğe gittik oh ne güzel derkeeeen sakaryadan misafirler geldi sabah 2 kere çalıştırmıştım zaten makinayı 6 da akşam oldu maşallah yıka yıka bitmiyor ama bitti işte yaptım kurtuldum... iyi de bi spor oldu.

iyi bir yürüyüş 10bin adım demekmiş höööööööhhhh

leslie yapsana..

ben bi ceee diyorum gidiyorum fazla nete giremiyorum girdiğim zamanda face den buraya pek sıra kalmıyo ( kilo vermeye devam ediyorum son hafta aldığım kiloyu verdim

çok teşekkür ederim tatlım. bu gün 4bin adımı kısa koşmalarla birlikte tamamladım 10 bin olması sanırım bütün gün evde işte dışarı çıktığımızda yaptığımız yürüyüşlerle oluyor 1buçuk saatte olabilecek bişey değil

ben bi ceee diyorum gidiyorum fazla nete giremiyorum girdiğim zamanda face den buraya pek sıra kalmıyo ( kilo vermeye devam ediyorum son hafta aldığım kiloyu verdim
face demek hmmm ozelden versene adresini bana da ekliim ^^

murç canım takımda yer varsa bir kişi daha alalım derim ben...sen ne diyosun??
bana laf duser mi bilmiyorum ama ben eveeet diyorum

kizlar bu arada kv'lerde bir guzel tikindim minik minik kanepeler cesit cesit peynirler bir de kola ictim uzun zamandan sonra ilk kez. sonra tam mini cheesecake'lere dadanmistim ki midem karnim bi tuhaf oldu. sonra gozlerim burnum falan da akiyordu zaten iyice kotu oldum. meger soguk kapmisim yine ya (( biktim hastalanmaktan vucut direncim dustu heralde bir bucuk ayda insan 3 kere hastalanir mi neyse bu kez atesli falan grip degil cok sukur. su suda eriyen ilactan icip yaticam sabaha daha iyi olurum umarim :) cunku christmas haftasi, hastaliktan gebersem bile isyerinden izin yok
neyse kizlar opuyorum hepinizi, iyi geceler

günaydınn 9.takımın güzelleri haftasonu çok yoğundu kvnin eviyle uğraştık cumartesi perde işine koşturdum ayy ne çok yürüdüm pazar mobilyasına ıyyyy sonrada pazar akşama eşim görümceklerim ve ben evi temizledik haftasonu falan taşınır (üst katımdan alt katıma inecek)ayyy bir insede bitse şu azap
tabi bu arada benim diyet gümledi yani çok abartı yemedim ama saati ara öğünü hepsi yalan oldu bugün kaldığım yerden devam öğlende gidip tartı alıcam (kabak tadı verdi dimi )
fulyacım çok merak ettim şu diyet nasıl bişey dene bakalım 1 ay işe yararsa bana/bize ayrıntıları ile anlat olur mu cnm

oooo...fulyacım bir gerçeği sana itiraf etmek istiyorum...kv sana tuzak kurmuş ve sende ayıla bayıla o tuzağa düşmüşsün canım..kv yedimi o mamalardan bakimm????bence yememiştir...herneyse...geçmiş olsun sana....insan bir foto ekler ama demi..

üzülme canım..haftasonları diyetler genellikle güme gidiyor..kazayı en hasarsız şekilde atlattıysan sorun yok..bugün bıraktığın yerden devam et..

günaydın 9.takımmmmm.....bu haftamız bol neşeli , az kalorili, mutlu mesut eğlenceli geçsin inşallah....

Günaydın kızlar mutlu ve su gibi akım giden koca bi hafta olsun hepimize :)

Dün bende çarşıya indim arkadaşlarla görüştüm..İyidi herşey diyet yapmadım ama abartmadımda...

Dünkü menum;

Sabah

1 sımıt
peynır zeytın
baharatlı omlet
1 bardak cay sekersız

Öğle;

1 fıncan turk kahvesı dedıkodu eslıgınde :)

Aksam;

3 kofte 4 dılım patates ten olusan fırında patates yemegı
bol msalata
3 sıkım cıg kofte acılı
1 bardak ayran :)

Spor 1.5 saat yuruyus

murç canım takımda yer varsa bir kişi daha alalım derim ben...sen ne diyosun??

Allalım hayatım sorun deıl bu hafta 2 kısı eklıcem 10 kısı olucaz 1 kısı daha alabılırz...davet et ıstersen sen gozunun tutugu bırılerını :)
değilki bu topik bu forumda diyet yapıpda şu ıspanaklı böreği yemeyecek hatunun ben alnından öperim arkadaş...Eki Görüntüle 304782

off hopıs off tanımıyorum bu borek yenmezmı beeee

günaydın kızlar bu sabah soguktan yorganın altına girip ısınayım dedim telin sesine uyandım 9.30 da etrafı biraz toparladım .hemen koştum buraya .beni uyutmayan kedi gelmiş ayagımın altında uyumuş .başka günler ben uyurken gelip beni uyutmazdı

canım leslıeden ziyade sana şiddetle zumbayı tavsiye ederim bende uzun süre leslıe yaptım faydasını gördüm ama zumba çok çok daha iyi üstelik sadece 20 dk ter içinde bırakıyo ama ve özellikle bel bölgen çalışıyor göbek falan kısa sürede gidiyo onuda indirebilirsin netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…