Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slmlar kızlar ,
bugün işe geç kaldığım için 1 simit aldım evden getiremedim yanında da 1 parça süzme peynir +yeşil çay
yarım litre su
ara 1 orta türk kahvesi görevdeydim çünkü
spor olarakta 7000m kare işletme gezdim spordan sayılırmı
öğlen yarım kase ezogelin çok acıydı içemedim 1 parça k.ekmek
bu arada dijitalimi aldım akşama kesin kgyi söylerim

: tavsiye ettiğin bir link varsa at canım..

dijital tartın devlete millete topiğe ama özellikle sana hayırlı uğurlu olsun canım...rakam devamlı aşağı insin inşallahhh

:tavsiye ettiğin bir link varsa at canım..

dijital tartın devlete millete topiğe ama özellikle sana hayırlı uğurlu olsun canım...rakam devamlı aşağı insin inşallahhh

inşallah cnm ya bol eksilen rakamlar görürüm youtubedan izledim cnm ben birkaç video bak istersen bakmak tamam ama bide vakit lazım bunları yapmaya

deneyeyim cnm merak ettim leslieyi seyrettim gayet mantıklı

şimdi biraz zumbayı seyrettim aslında yapılabilecek şeyler oğlumda oynamayı seviyo denesem mi acaba :44:

ya sürekli diyet ama hareket yok zumba leslie hiç farketmez yeterki kilo verdirsin. bende yeğenimle oynarım oda 3 yaşında oynamayı seviyor. yağız ismi

inşallah cnm ya bol eksilen rakamlar görürüm youtubedan izledim cnm ben birkaç video bak istersen bakmak tamam ama bide vakit lazım bunları yapmaya

yarım saat ayırmaya çalış yada 10 ar dakkayı 1 güne böl

Kızlar selam bugün çok yogundum gelemedim
napıyonuzz
hoppiş eklediğin böreği senmi yaptın ??

Fulya görümcen ve kaynvlden çok zayıflamışşş

Darısı başımızaa

amin edacım amin nasılsın nasıl gidiyo diyet

ne iyi ne kötü
öyle fazla yemiyorum ama
açda kalmıyorum (((
aç klmalıyımm
dün akşam davetliydik bi arkadaşa
börekler kekler vardı yemedim hiç yogurtlı salata yedim böyle salatalardan atıştırdım
ama işte aç kalmıyorum sonuöta mideye gidiyo birşeyler
kilomda oynama yok
bakalımm bi kaç güne belli olur diyetimin rengi

Fulya hopişe linkleri gönderirken benide ekleyiverirmisin riza etsem

bendeeee bendeeee bende istiyorum tatlım noluuuur bana da gönderin

kızlar menü yazmayı aksaltıyoruz heeee

neyse öncülük edeyim bariiim

dünkü menümün devamı...
ara: 1 porsiyon meyve

akşam : 3 ızgara az yağlı köfte
1 kaşık makarna haşlanmış yağsız tuzsuz ıyyyy
1kase yoğurt

ara : 1 fincan yeşil çay
4 form tuzlu bisküvi

6 bardak suuuuuuuuuuuuu

bu gün : sabah : 2 dilim kepek ekmek
peynir küçük
yarım domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay
İTİRAF : 2 dilim kepek ekmeğinin 1 tanesini yarıya böldüm ve içine ACUKA sürdüm ödül verdim kahvaltıda

Ara : yooook. Yürüyüş yaptım 20 dakika

öğlen : 4 kızarmış balık
1 kase salata
1 kase domates çorba

ara : 1 fincan yeşil çay
2 kuru incir

Fulya görümcen ve kaynvlden çok zayıflamışşş

Darısı başımızaa

amiiiiiiiiinnn canim gercekten de ikisi de incecik oldu bir daha da almadilar kilo falan, cok ozeniyorum.

Fulya hopişe linkleri gönderirken benide ekleyiverirmisin riza etsem

canim , siyamum'un gonderdigi linkte benim size gonderecegim video varmis baktim uzun versiyonu. oradan izleyebilirsiniz aynisiydi zaten.

Zumba Dansı İzle Zumba Dansı indir Zumba fitness video | Sağlık Kitabı

kızlar bu linkede bi göz atın zumba dansları var süreli uzun...

sagol canim bisuru video var hemen kaydettim favori sitelerime

evet kışum ..ben yaptım tabiikinede...elcağızlarımla açtım yufkalarıvalla yakınımda olsanız varya offfff..neler yapardım size neler

ayy nasil beceriyorsunuz su el acmalarini ya biri bana da ogretsin gerci ogrenmemem daha iyi olabilir sonra yapip yapip yermisim :26: :18: hazir yufkadan yapmistim birkac kere esim bayiliyor borege, ama buradaki yufkalar uzun omurlu vakumlu berbat kalin ve de sert esim anlamiyor gerci farki bizim el acmalarini pek bilmediginden kiyaslayamiyor henuz hehe cok hamarat oldugumu falan dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…