- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.321
face demek hmmm ozelden versene adresini bana da ekliim ^^
tavsiye ettiğin bir link varsa at canım..canım leslıeden ziyade sana şiddetle zumbayı tavsiye ederim bende uzun süre leslıe yaptım faydasını gördüm ama zumba çok çok daha iyi üstelik sadece 20 dk ter içinde bırakıyo ama ve özellikle bel bölgen çalışıyor göbek falan kısa sürede gidiyo onuda indirebilirsin netten
dijital tartın devlete millete topiğe ama özellikle sana hayırlı uğurlu olsun canım...rakam devamlı aşağı insin inşallahhhslmlar kızlar ,
bugün işe geç kaldığım için 1 simit aldım evden getiremedim yanında da 1 parça süzme peynir +yeşil çay
yarım litre su
ara 1 orta türk kahvesi görevdeydim çünkü
spor olarakta 7000m kare işletme gezdim spordan sayılırmı
öğlen yarım kase ezogelin çok acıydı içemedim 1 parça k.ekmek
bu arada dijitalimi aldımakşama kesin kgyi söylerim
:tavsiye ettiğin bir link varsa at canım..
dijital tartın devlete millete topiğe ama özellikle sana hayırlı uğurlu olsun canım...rakam devamlı aşağı insin inşallahhh
canım leslıeden ziyade sana şiddetle zumbayı tavsiye ederim bende uzun süre leslıe yaptım faydasını gördüm ama zumba çok çok daha iyi üstelik sadece 20 dk ter içinde bırakıyo ama ve özellikle bel bölgen çalışıyor göbek falan kısa sürede gidiyo onuda indirebilirsin netten
şimdi biraz zumbayı seyrettim aslında yapılabilecek şeyler oğlumda oynamayı seviyo denesem mi acaba :44:
inşallah cnm ya bol eksilen rakamlar görürüm youtubedan izledim cnm ben birkaç video bak istersen bakmak tamam ama bide vakit lazım bunları yapmaya
videolara baktım ama hepsi an fazla 5dk....zumba.com dan indiriliyomuş ama o da bayağı pahalı..inşallah cnm ya bol eksilen rakamlar görürüm youtubedan izledim cnm ben birkaç video bak istersen bakmak tamam ama bide vakit lazım bunları yapmaya
geldim ama gitmişsin sanırsamhopiş facede bekliyorum 3 dr rendevum var
videolara baktım ama hepsi an fazla 5dk....zumba.com dan indiriliyomuş ama o da bayağı pahalı..
Kızlar selam bugün çok yogundum gelemedim
napıyonuzz
hoppiş eklediğin böreği senmi yaptın ??
Fulya görümcen ve kaynvlden çok zayıflamışşş
Darısı başımızaa
amin edacım amin nasılsın nasıl gidiyo diyet
Fulya hopişe linkleri gönderirken benide ekleyiverirmisin riza etsem
evet kışum ..ben yaptım tabiikinede...elcağızlarımla açtım yufkalarıKızlar selam bugün çok yogundum gelemedim
napıyonuzz
hoppiş eklediğin böreği senmi yaptın ??
6:
Fulya görümcen ve kaynvlden çok zayıflamışşş
Darısı başımızaa
Fulya hopişe linkleri gönderirken benide ekleyiverirmisin riza etsem
Zumba Dansı İzle Zumba Dansı indir Zumba fitness video | Sağlık Kitabı
kızlar bu linkede bi göz atın zumba dansları var süreli uzun...
evet kışum ..ben yaptım tabiikinede...elcağızlarımla açtım yufkalarıvalla yakınımda olsanız varya offfff..neler yapardım size neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?