- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.341
aslında şekerim bende sen gibi bilmiyordum evlendiğimde..yemek falan yapardım ama bu elde açma yufka işini falan bilmiyordum....taa ki bir gün kayganam cadısı bu gerçeği yüzüme vuruncaya kadar.ayy nasil beceriyorsunuz su el acmalarini ya biri bana da ogretsingerci ogrenmemem daha iyi olabilir sonra yapip yapip yermisim :26: :18: hazir yufkadan yapmistim birkac kere esim bayiliyor borege, ama buradaki yufkalar uzun omurlu vakumlu berbat kalin ve de sert esim anlamiyor gerci farki bizim el acmalarini pek bilmediginden kiyaslayamiyor henuz hehe cok hamarat oldugumu falan dusunuyor
aslında şekerim bende sen gibi bilmiyordum evlendiğimde..yemek falan yapardım ama bu elde açma yufka işini falan bilmiyordum....taa ki bir gün kayganam cadısı bu gerçeği yüzüme vuruncaya kadar.ondan sonra hırs yaptım , öğrendim..gerçekten öğrenmek istiyosan uzman tv de gayet güzel öğretiyo..oradan öğrenebilirsin...sizin oradaki yufkalar fabrika işidir..onuda yumuşak yapmak istiyosan sütü bol koy..olmadı ben sana bir tepsi yolayayım kargoyınan..aramıza bir tepsi böreğin lafımı olur.:13:..
günaydın kızlar nasılsınız ben bir türlü kilo veremedim tartımın pili zayıflamış ama ben aynıyım .yeni pil alıcam anca pili ellimle ısıtınca oluyor .dün 5o dakika yürüdüm artık yürümek istiyorum .morelim o 100 kilonun altına bir türlü inemedim
günaydın kızlarrrr
nasılsınız bugünn
burada bir hava varki görmeniz lazım güneşşş içimi ısıtıyor
günaydın eda evet hava çok güzel camlarımı silicem bugün inşaat batırmış 6 pencere silmek güzel kalori yaktırır
benim evimin en güzel yanı 10 dakkada tüm camlar siliniyo
hepsi balkonlara bakıyo çünkü balkona çıkıp siliyom
kızlarrr nerdesinizz spor yapıyonuzmuu ???
Su içiyomusunuz ????
Yeşil çay içiyomusunuzzz ????
benim evimin en güzel yanı 10 dakkada tüm camlar siliniyo
hepsi balkonlara bakıyo çünkü balkona çıkıp siliyom
kızlarrr nerdesinizz spor yapıyonuzmuu ???
Su içiyomusunuz ????
Yeşil çay içiyomusunuzzz ????
yeşil çay ve su okey ama spor malesef göreve gidince gezdiklerim spordan sayılırsa eh işte
bugün çok acıktım ya dünyaları yiyesim var geçende yazmıştım ama cvp veren olmadı az çok benim menüleri biliyosunuz tek sıkıntım akşam kendimi firenlemekte zorlanıyorum tok tutacak vs bir fikri olan var mı
bak bak bak...börek olmasa sevinmeyecektin demek..günaydın kızlarrr..
Dun gelemedım hıc ıslerım younn bi sürü abuk subuk ıs verdıler onloarla ugrasıp durum...Siz nasılsınız nasıl gidior dıyet ? Farklı seyler deneyen varmı aranızda? Takıp edemedım cumadan berı kımseyı...
Ben dıyet yapmıyorum ama dıkkat edıyorum...Bu younlukta dıkkat edemıyorum malesef ama abartmıyorumda...
Akşam rüyamda HOPİŞCİMM seni gördüm ...Aydına taşınıyomuşsunn ben sana ev felan bakıyodum bı heyecanlıyım kı sormaSanırım yaptıgın boreklerden otlanma fırsatı buldugum ıcın bu sevınc yuzunu hıc gormedım ama ruyamda hep senle ugrastım :)) Hayır olsun ıns...
fadime sen pili değiştir bacım..belki tartıda vardır problem..günaydın kızlar nasılsınız ben bir türlü kilo veremedim tartımın pili zayıflamış ama ben aynıyım .yeni pil alıcam anca pili ellimle ısıtınca oluyor .dün 5o dakika yürüdüm artık yürümek istiyorum .morelim o 100 kilonun altına bir türlü inemedim
burada öyle bir hava var..harikaa..ahanda fotosunuda eliyorum kuşummgünaydın kızlarrrr
nasılsınız bugünn
burada bir hava varki görmeniz lazım güneşşş içimi ısıtıyor
yeşil çay ve su okey ama spor malesef göreve gidince gezdiklerim spordan sayılırsa eh işte
bugün çok acıktım ya dünyaları yiyesim var geçende yazmıştım ama cvp veren olmadı az çok benim menüleri biliyosunuz tek sıkıntım akşam kendimi firenlemekte zorlanıyorum tok tutacak vs bir fikri olan var mı
bak bak bak...börek olmasa sevinmeyecektin demek..bundan sonra size foto neyin yok... msn varsa görüşelim yewrumm. bana uyar yaniii...
fadime sen pili değiştir bacım..belki tartıda vardır problem..
burada öyle bir hava var..harikaa..ahanda fotosunuda eliyorum kuşummEki Görüntüle 306287
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?