Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aslında şekerim bende sen gibi bilmiyordum evlendiğimde..yemek falan yapardım ama bu elde açma yufka işini falan bilmiyordum....taa ki bir gün kayganam cadısı bu gerçeği yüzüme vuruncaya kadar.ondan sonra hırs yaptım , öğrendim..gerçekten öğrenmek istiyosan uzman tv de gayet güzel öğretiyo..oradan öğrenebilirsin...sizin oradaki yufkalar fabrika işidir..onuda yumuşak yapmak istiyosan sütü bol koy..olmadı ben sana bir tepsi yolayayım kargoyınan..aramıza bir tepsi böreğin lafımı olur.:13:..

ahh canim benim dusunmen yeterli
sutle hic denemedim gecen sefer yogurtla yumusatmaya calistim fena olmadi yine de turkiyedekiler gibi degil el mahkum ben de kendim elde acmayi ogrenicem zamanla.. uzman tvye bakayim canim haklisin deneye deneye beceririm elbet. annem gecen geldiginde gosterdi ama bir kulagimdna girip oburunden cikmis olacak aklimda hicbirsey kalmadi
sen de bana face'ini yollasana ozelden ekliim

günaydınnnn herkes iyidir inşallah diyetler ve kilo kayıplarıda dünki menüm ;
1 simit
süzme peynir
yeşil çay

ara
1 orta şekerli türk kahvesi

öğle
yarım kase çorba
ekmek

ara
1 elma
2 bisküvi
yeşil çay

akşam
1 tabak z.yağlı barbunya
ara 2 lokma havuçlu kek
8-10 badem

günaydın kızlarrr..

Dun gelemedım hıc ıslerım younn bi sürü abuk subuk ıs verdıler onloarla ugrasıp durum...Siz nasılsınız nasıl gidior dıyet ? Farklı seyler deneyen varmı aranızda? Takıp edemedım cumadan berı kımseyı...

Ben dıyet yapmıyorum ama dıkkat edıyorum...Bu younlukta dıkkat edemıyorum malesef ama abartmıyorumda...

Akşam rüyamda HOPİŞCİMM seni gördüm ...Aydına taşınıyomuşsunn ben sana ev felan bakıyodum bı heyecanlıyım kı sorma Sanırım yaptıgın boreklerden otlanma fırsatı buldugum ıcın bu sevınc yuzunu hıc gormedım ama ruyamda hep senle ugrastım :)) Hayır olsun ıns...

Dünkü menüm ;

Sabah;

Kepeklı ekmekten peynırlı tost
çay

Öğle;

2 tuzlu kurabıye
1 bardak ayran

Akşma;

10 tane yaprak sarma bol yourtlu

günaydın kızlar nasılsınız ben bir türlü kilo veremedim tartımın pili zayıflamış ama ben aynıyım .yeni pil alıcam anca pili ellimle ısıtınca oluyor .dün 5o dakika yürüdüm artık yürümek istiyorum .morelim o 100 kilonun altına bir türlü inemedim

bende dün aldım tartıyı eve götürmeyi unuttum
moralini bozma bende inemiyorum galiba alttaki çizelge eski tartıya göre özelden msj attım cnm benim acil çıkmam lazım göreve gidiyorum

günaydın eda evet hava çok güzel camlarımı silicem bugün inşaat batırmış 6 pencere silmek güzel kalori yaktırır

benim evimin en güzel yanı 10 dakkada tüm camlar siliniyo
hepsi balkonlara bakıyo çünkü balkona çıkıp siliyom

kızlarrr nerdesinizz spor yapıyonuzmuu ???
Su içiyomusunuz ????
Yeşil çay içiyomusunuzzz ????

benim camlar 2 tanesi balkonun içinde kalan4 tane 4 .kata silmek biraz beceri ister mermere çıkıp siliyorum mecburen
yeşil çay içiyorum su içiyorum ama spor tek dün yaptım başım agrıyor içimden yapmak gelmiyor .migren ilaçlarım bitmiş yarın gidip dr yazdırmam lazım

Dünkü Menüm

Sabah
2 çay bardagı çay
biraz beyaz peynir
yarımdan dilimden küçük ekmek,

ara yok

öğle peynirli tost

ara yok

akşam 1 tek biber dolması (akşam eve gidince yaptım)
ekmeksiz

sonra 1 kremalı latte kahve
1 halley

SPOR olarak :
100 bel sabit üst sağa sola hareket
bir elde 5 diger elde 5 kiloluk dumbeller yukarı aşagı 50 hareket
koltukta oturup bileklerime 5 kiloluk dumbel koyup ayaklarımı kaldırıp indirdim bacak kasları baya çalıştırıyo

Son düzenleme:

yeşil çay ve su okey ama spor malesef göreve gidince gezdiklerim spordan sayılırsa eh işte
bugün çok acıktım ya dünyaları yiyesim var geçende yazmıştım ama cvp veren olmadı az çok benim menüleri biliyosunuz tek sıkıntım akşam kendimi firenlemekte zorlanıyorum tok tutacak vs bir fikri olan var mı

ah ah keşke bir çaresi olsa

bak bak bak...börek olmasa sevinmeyecektin demek..bundan sonra size foto neyin yok...msn varsa görüşelim yewrumm.bana uyar yaniii...

fadime sen pili değiştir bacım..belki tartıda vardır problem..

günaydın kızlarrrr
nasılsınız bugünn
burada bir hava varki görmeniz lazım güneşşş içimi ısıtıyor
burada öyle bir hava var..harikaa..ahanda fotosunuda eliyorum kuşumm

canlarım benim dombili kızımda nihayet zayıflamaya karar vermiş..anne diyetisyene gidelim mi dedi..bende kızım diyetisyenler kk ya yönlendiriyolarmış (kuşumun kulakları çınlasın ) , sende kk ya gel..bizim topiğe katıl dedim ..kendisi yüzüme söyle baktı ve "anne benim ne işim var kadınların arasında yaaaa" dedi...kızım doktor tavsiyeli site dedimsede ikna olmadı..kendisine üstün tecrübelerime dayanarak bir haftalık menü hazırladım..artı hergün 45dk. sporuda şart koştum..sözlerime uyarsan ayda 4kg. garanti dedim..ok dedi..bu arada bilmiyoki yavrucağız kelin ilacı olsa başuna sürecek..herneyse ona sebze ağırlıklı bir liste hazırladığım için diyet yapmak biraz daha kolay olacak zannımca..

akşam sevdigin birşeyi al eline ben bu akşam bunu yiycem de ama onu yemek için başka bişe yememem lazım de

örnegin ben halleye akşamları bayılıyorum
dün sırf halley yemek için akşam yemeği yemedim

bura nere hoppiş denize bayılıyorum
Allah göstermesin ama deniz olmayan şehirde yaşayamam bennn

her gün uyandıgımda denizi görmeliyim !!!
huzur kaynagı bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…