Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızın kaç yaşında hoppişş
bu arada senin kız sana uyarsa way haline
şaka bi yana kuşum yaşı küçükse diyet filan yapmasın

hava çok güzel olduğu için aşkımı arabasına atıp çarşı pazar dolaşmaya çıkıyorum.araba doldukça itmek için insanüstü bir efor sarfetmek gerektiğinden , bu gezinti bana kas olarak geri dönecek eminim

yapsın hopişim yapsın baştan alsın tedbiri sadece onun diyetine light ürünler koyma bide peynir-yoğurt akşamları süt falan ekle sanada iyi gelir ana kız motive olursunuz

ya mesela akşam paşam badem istedi bende onunla 6-8 tane yedim bunun gibi ufacık kaçamaklar oluyo gerçi onlarda yeter kilo vermemek için

merhaba kızlar bugün biraz hastayım başağrım tuttu yine fenayım. akşama kadar izin istiyorum iyleşince paylaşım yaparım

merhaba edacım,

valla çok garip şeyler oldu hiç giremedim bile nete, şimdide herhalde gruptan atılmışımdır diye öyle süt dökmüş kedi gibi kenardan bakıyordum hemende yakaladın

zaten kiloda aldım bir hal yoluna koyasıya kadar gruptan çekileyim diyorum yoksa grubu batırcam haa.... sonra gene alın ama beni aranıza olmamııı....

geçmiş olsun büşracım bende bu sabah bir baş ağrısı ile kalktım ki anlatamam resmen zonkluyodu beynim kayganam bir ilaç verdi sağ olsun iyi geldi

Çok teşekkür ederim cnm. Bi tartılayım aç karna dedim moralimi bozdu tartı 61.8 gösterdi meğer C yazıyormuş onu farketmemişim koyduğum yer biraz zemin yamuktu ondanmış tekrar çıktım 59.5 sonunda 50li rakamları gördüm daha ne isterim yaaa

:)))
zaten gruptan çıkarıldın betül biliyorsunki grubun şartı sürekli paylaşım ve
2 hafta üst üste bildirim yapmamak
sen 3 haftadır yapmadın paylaşımm

bidaha gelebilmen için çok büyük karar vermen ve
aksatmaman lazım burayı biliyorsun
ozaman gelirsin görüşürüz

ama kilona dikkat et
ucunu kaçırırsan gerisi ip söküğü gibii gelir unutma :2:

hay maşallah maşallah süper gidiyosun

geçmiş olsun siyamumcum iyi oldunmu??
Ah o C yokmu banada çıktı ondan sonra zaten 69 dan aşagı inmedim ((((((((((

iyi süpersin ilk diyete gecen hafta başladıgın kilonu unutmayın çünkü bu hafta eger gruba dehil edilirseniz başlangıç kilonuz dikkate alınacak

Evet biraz iyiyim akşama doğruda tamamen geçer inş. Teşekkür ederim.
Tickerımda var cnm sanırım murch aldı bizi bu hafta listede olucaz. Paylaşımlarınız güzel almamam için bi neden yok falan demişti diye hatırlıyorum.

Ama giden kilolarımı farketmeye başladım. Sporla birlikte midem içine girmeye başladı. Göbeğimde hafif bi çökme var . Benim ihtiyacım olan göğüslerim ve göbeğim bunlardan gitse gerisi boş cnm

göbek giderde göğüsler konusunda fikrim yok büyükse büyüktür kiloyla küçülür mü ki :44: senin artın sporda yapabilmen malesef ki benim sıpam geç uyuyo aslında şu senin gönderdiğin linkten 30 dk yapsam oğluşumda o ara babanneye çıksa olur haftada 3 gün yapabilsem yeter dimi

ama ama benim başlangıç kg diğer tartıda şimdi yenisiyle devam edicem olur mu öyle :26:

olur cnm bn dün onla 25 dk yaptım acayip ter boşaldı üstümden hiç okdar ter atmamıştım liseden beri

sen zaten yeni gireceksin listeye
oyüzden eski tartı yeni tartı işini hiç karıştırma bence sonuçta verdiğin kilo ortada yeni tartına uyarla öyle bildirim yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…