- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.361
canlarım benim dombili kızımda nihayet zayıflamaya karar vermiş..anne diyetisyene gidelim mi dedi..bende kızım diyetisyenler kk ya yönlendiriyolarmış (kuşumun kulakları çınlasın ) , sende kk ya gel..bizim topiğe katıl dedim ..kendisi yüzüme söylebaktı ve "anne benim ne işim var kadınların arasında yaaaa" dedi...kızım doktor tavsiyeli site dedimsede ikna olmadı..kendisine üstün tecrübelerime dayanarak bir haftalık menü hazırladım..artı hergün 45dk. sporuda şart koştum..sözlerime uyarsan ayda 4kg. garanti dedim..ok dedi..bu arada bilmiyoki yavrucağız kelin ilacı olsa başuna sürecek.. herneyse ona sebze ağırlıklı bir liste hazırladığım için diyet yapmak biraz daha kolay olacak zannımca..
13 yaşında ..benim kopyalanmış halim..topiğe fotomuzu eklemiştim bir ara..görmedinmi???kızın kaç yaşında hoppişş
bu arada senin kız sana uyarsa way haline
şaka bi yana kuşum yaşı küçükse diyet filan yapmasın
canlarım benim dombili kızımda nihayet zayıflamaya karar vermiş..anne diyetisyene gidelim mi dedi..bende kızım diyetisyenler kk ya yönlendiriyolarmış (kuşumun kulakları çınlasın ) , sende kk ya gel..bizim topiğe katıl dedim ..kendisi yüzüme söylebaktı ve "anne benim ne işim var kadınların arasında yaaaa" dedi...kızım doktor tavsiyeli site dedimsede ikna olmadı..kendisine üstün tecrübelerime dayanarak bir haftalık menü hazırladım..artı hergün 45dk. sporuda şart koştum..sözlerime uyarsan ayda 4kg. garanti dedim..ok dedi..bu arada bilmiyoki yavrucağız kelin ilacı olsa başuna sürecek.. herneyse ona sebze ağırlıklı bir liste hazırladığım için diyet yapmak biraz daha kolay olacak zannımca..
akşam sevdigin birşeyi al eline ben bu akşam bunu yiycem de ama onu yemek için başka bişe yememem lazım de
örnegin ben halleye akşamları bayılıyorum
dün sırf halley yemek için akşam yemeği yemedim
13 yaşında ..benim kopyalanmış halim..topiğe fotomuzu eklemiştim bir ara..görmedinmi???
merhaba kızlar bugün biraz hastayım başağrım tuttu yine fenayım. akşama kadar izin istiyorum iyleşince paylaşım yaparım
geçmiş olsun büşracım bende bu sabah bir baş ağrısı ile kalktım ki anlatamam resmen zonkluyodu beynim kayganam bir ilaç verdi sağ olsun iyi geldi
merhaba edacım,
valla çok garip şeyler oldu hiç giremedim bile nete, şimdide herhalde gruptan atılmışımdır diye öyle süt dökmüş kedi gibi kenardan bakıyordumhemende yakaladın
zaten kiloda aldım bir hal yoluna koyasıya kadar gruptan çekileyim diyorum yoksa grubu batırcam haa.... sonra gene alın ama beni aranıza olmamııı....
Çok teşekkür ederim cnm. Bi tartılayım aç karna dedim moralimi bozdu tartı 61.8 gösterdimeğer C yazıyormuş onu farketmemişim koyduğum yer biraz zemin yamuktu ondanmış tekrar çıktım 59.5 sonunda 50li rakamları gördüm daha ne isterim yaaa
hay maşallah maşallah süper gidiyosun
Çok teşekkür ederim cnm. Bi tartılayım aç karna dedim moralimi bozdu tartı 61.8 gösterdimeğer C yazıyormuş onu farketmemişim koyduğum yer biraz zemin yamuktu ondanmış tekrar çıktım 59.5 sonunda 50li rakamları gördüm daha ne isterim yaaa
geçmiş olsun siyamumcum iyi oldunmu??
Ah o C yokmu banada çıktı ondan sonra zaten 69 dan aşagı inmedim((((((((((
iyi süpersin ilk diyete gecen hafta başladıgın kilonu unutmayın çünkü bu hafta eger gruba dehil edilirseniz başlangıç kilonuz dikkate alınacak
Ama giden kilolarımı farketmeye başladım. Sporla birlikte midem içine girmeye başladı. Göbeğimde hafif bi çökme var . Benim ihtiyacım olan göğüslerim ve göbeğim bunlardan gitse gerisi boş cnm
geçmiş olsun siyamumcum iyi oldunmu??
Ah o C yokmu banada çıktı ondan sonra zaten 69 dan aşagı inmedim((((((((((
iyi süpersin ilk diyete gecen hafta başladıgın kilonu unutmayın çünkü bu hafta eger gruba dehil edilirseniz başlangıç kilonuz dikkate alınacak
göbek giderde göğüsler konusunda fikrim yok büyükse büyüktür kiloyla küçülür mü ki :44: senin artın sporda yapabilmen malesef ki benim sıpam geç uyuyo aslında şu senin gönderdiğin linkten 30 dk yapsam oğluşumda o ara babanneye çıksa olur haftada 3 gün yapabilsem yeter dimi
ama ama benim başlangıç kg diğer tartıda şimdi yenisiyle devam edicem olur mu öyle :26:
göbek giderde göğüsler konusunda fikrim yok büyükse büyüktür kiloyla küçülür mü ki :44: senin artın sporda yapabilmen malesef ki benim sıpam geç uyuyo aslında şu senin gönderdiğin linkten 30 dk yapsam oğluşumda o ara babanneye çıksa olur haftada 3 gün yapabilsem yeter dimi
ama ama benim başlangıç kg diğer tartıda şimdi yenisiyle devam edicem olur mu öyle :26:
sen zaten yeni gireceksin listeye
oyüzden eski tartı yeni tartı işini hiç karıştırma bence sonuçta verdiğin kilo ortada yeni tartına uyarla öyle bildirim yap
Edda ben anlamadım olayı :44: Listeye hangi kilomuzla alıncaz biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?