- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.381
Edda ben anlamadım olayı :44: Listeye hangi kilomuzla alıncaz biz?
gecen haftaki kilon geçmiş kilon olarak bildircen ve bu haftaki kilon yani cuma günü sabah tartılıp yazarsın..
Bu arada kızlar vücut ölçülerinizide alın
kilo verdikçe farkı incelersiniz..
Gögüs
Bel
Kalça
Kol
bacak
şeklinde mezure ile ölçebilirsiniz
Selam kizlar birkac gundur yoktum oglum hastalandi h.sonucta doktora goturdum bronsit dedi. Kac gundur bend onunla telef oldum.heryere kustu.nihayet bugun biraz dahs iyi. Bugun sporuma gidebildim. Tartildim 73.7 Ciktim ve cok mutlu oldum. Yilbasina kadar 71 olmayi hedefliyorum. Insallah basaririm. Seytanin bacagini kirdim sonunda 74-76 arasi gidip gelirken 73u gordum sonunda
Selam kizlar birkac gundur yoktum oglum hastalandi h.sonucta doktora goturdum bronsit dedi. Kac gundur bend onunla telef oldum.heryere kustu.nihayet bugun biraz dahs iyi. Bugun sporuma gidebildim. Tartildim 73.7 Ciktim ve cok mutlu oldum. Yilbasina kadar 71 olmayi hedefliyorum. Insallah basaririm. Seytanin bacagini kirdim sonunda 74-76 arasi gidip gelirken 73u gordum sonunda
kizlar ben hala ofisteyimbitmedi is daha dag gibi onumde yigilmis duruyor.. bu hafta ben eve biraz zor giderim gibi gorunuyor
çok geçmiş olsun cnım..Allah bizede göstersin şu 7 ile başlayan rakamları..Selam kizlar birkac gundur yoktum oglum hastalandi h.sonucta doktora goturdum bronsit dedi. Kac gundur bend onunla telef oldum.heryere kustu.nihayet bugun biraz dahs iyi. Bugun sporuma gidebildim. Tartildim 73.7 Ciktim ve cok mutlu oldum. Yilbasina kadar 71 olmayi hedefliyorum. Insallah basaririm. Seytanin bacagini kirdim sonunda 74-76 arasi gidip gelirken 73u gordum sonunda
vah vah..o zaman sana çoook kolay gelsin..kizlar ben hala ofisteyimbitmedi is daha dag gibi onumde yigilmis duruyor.. bu hafta ben eve biraz zor giderim gibi gorunuyor
günaydın canım çok geçmiş olsunHastalığımdan dolayı menümü yazamadım.
Dünkü Menüm :
Sabah : Maydanoz Kürü hazırladı annem aç karna onu içtim
15 dk sonra kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
1 salatalık
1 domates
1 fincan yeşil çay
Ara : 1 kabuklu elma
Öğleyi atladım
Ara : 1 kuru incir 1 fincan yeşil çay
Akşam : Yoğurtlu çorba
1 tane zeytinyağlı biber dolma
Ara : 2 bardak siyah çay
2 kepekli bisküvi
3 tane cips
Bu saatte kalktım geçmedi hastalığım aksine dahada arttı. Bugünkü menümde bundan farksız olmaz. Giremezsem bilin ki hastayım yada doktorda.... Hepiniz öpüldünüz. Tartıda başarılar...
BÜŞRA....
kizlar ben hala ofisteyimbitmedi is daha dag gibi onumde yigilmis duruyor.. bu hafta ben eve biraz zor giderim gibi gorunuyor
günaydın canım çok geçmiş olsun
günaydınnn herkese dünki menüm;
sabah
2dilim ekmem
1 yumurta
ara
1elma
öğle
1 kase mercimek çorba
az ıspanak
1 d.ekmek
salata
ara
3 bisküvi
yeşil çay
akşam
bolca biftek yedim yağsız
ara
1 avuç patlamış mısır
Günaydınartık miktarları avuç ve tane olarak ayarlamaya başladık devamı kilo kaybı olarak gelir inş
inşallah cnm dün zumbayı denedim süper inşallah devamını getirebilirim sen neler yaptın
bu arada mezurayı tuhafiyeden hatta 1 milyonculardan bile bulabilirsin
ben dün facede istek gönderdim senmiydin yoksa yanlış birinemi gönderdim
inşallah cnm dün zumbayı denedim süper inşallah devamını getirebilirim sen neler yaptın
bu arada mezurayı tuhafiyeden hatta 1 milyonculardan bile bulabilirsin
Dün bende 35 dakika zumba ve leslie yaptım. Biraz da farklı dans çeşitlerine göz attım 10 dakikada öyle geçti. Kahvaltımı yaptım şimdi sporumu yapıp ders çalışıcam iyce boşldım dersleri nisandada onlar beni sınavda boşlıcaklar
Mezureyi alcam bugün tuhafiyeden hem tam bayırda yürüyüş yapmış olurum. Bırakma sporu 10 dakika bile bul fırsat gerçekten karın bölgemde işe yaramaya başladı.
ya 10 dk yaptım ama inan fark ettim belim kollarım bacaklarım heryerini çalıştırıyo zumba eşimle anlaştık hergün 30 dk oğlumu oyalıcak ama cd hazırlayamadım psye format lazımmış indiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?