Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Edda ben anlamadım olayı :44: Listeye hangi kilomuzla alıncaz biz?

gecen haftaki kilon geçmiş kilon olarak bildircen ve bu haftaki kilon yani cuma günü sabah tartılıp yazarsın..

Bu arada kızlar vücut ölçülerinizide alın
kilo verdikçe farkı incelersiniz..

Gögüs
Bel
Kalça
Kol
bacak

şeklinde mezure ile ölçebilirsiniz

mezurem yok benim nerden alabilirim ki acaba?

Selam kizlar birkac gundur yoktum oglum hastalandi h.sonucta doktora goturdum bronsit dedi. Kac gundur bend onunla telef oldum.heryere kustu.nihayet bugun biraz dahs iyi. Bugun sporuma gidebildim. Tartildim 73.7 Ciktim ve cok mutlu oldum. Yilbasina kadar 71 olmayi hedefliyorum. Insallah basaririm. Seytanin bacagini kirdim sonunda 74-76 arasi gidip gelirken 73u gordum sonunda

cnm çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasında biz olalım değil mi çok zor çok (
kızlar youtube da zumba with didem yazdığınızda kanal d deki doktorum proğramında yaptıkları zumba dansları çıkıyo 3 kez yaptım toplam 8dk eder süper süper yanlız benle beraber oğluşumda yaptı yazık bebeğim eriyip gitcek oda bende ter içinde kaldık :) bu akşam indirip hepsini peşpeşe cd yapcam dur kalk olmaz hiç değilse

Geçmiş olsun. Çocuklar için daha zor ya hastalık. Ben bugün hastayım mahvoldum geçmek bilmedi

kizlar ben hala ofisteyim bitmedi is daha dag gibi onumde yigilmis duruyor.. bu hafta ben eve biraz zor giderim gibi gorunuyor

Kolay gelsin allah yardımcın olsun cnm

çok geçmiş olsun cnım..Allah bizede göstersin şu 7 ile başlayan rakamları..

kizlar ben hala ofisteyim bitmedi is daha dag gibi onumde yigilmis duruyor.. bu hafta ben eve biraz zor giderim gibi gorunuyor
vah vah..o zaman sana çoook kolay gelsin..

Hastalığımdan dolayı menümü yazamadım.
Dünkü Menüm :
Sabah : Maydanoz Kürü hazırladı annem aç karna onu içtim
15 dk sonra kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
1 salatalık
1 domates
1 fincan yeşil çay

Ara : 1 kabuklu elma

Öğleyi atladım

Ara : 1 kuru incir 1 fincan yeşil çay

Akşam : Yoğurtlu çorba
1 tane zeytinyağlı biber dolma

Ara : 2 bardak siyah çay
2 kepekli bisküvi
3 tane cips

Bu saatte kalktım geçmedi hastalığım aksine dahada arttı. Bugünkü menümde bundan farksız olmaz. Giremezsem bilin ki hastayım yada doktorda.... Hepiniz öpüldünüz. Tartıda başarılar...

BÜŞRA....

maşallah darısı bizim başımıza .ama dün aşureyi 2 kase yedim zaten kilo veremiyorum artık bir mucize bekliyorum tartımın pili bitmiş saatçiye gidip sorayım varsa alırım

günaydın canım çok geçmiş olsun

günaydınnn herkese dünki menüm;
sabah
2dilim ekmem
1 yumurta

ara
1elma

öğle
1 kase mercimek çorba
az ıspanak
1 d.ekmek
salata

ara
3 bisküvi
yeşil çay

akşam
bolca biftek yedim yağsız
ara
1 avuç patlamış mısır

Günaydın artık miktarları avuç ve tane olarak ayarlamaya başladık devamı kilo kaybı olarak gelir inş

inşallah cnm dün zumbayı denedim süper inşallah devamını getirebilirim sen neler yaptın
bu arada mezurayı tuhafiyeden hatta 1 milyonculardan bile bulabilirsin

Dün bende 35 dakika zumba ve leslie yaptım. Biraz da farklı dans çeşitlerine göz attım 10 dakikada öyle geçti. Kahvaltımı yaptım şimdi sporumu yapıp ders çalışıcam iyce boşldım dersleri nisandada onlar beni sınavda boşlıcaklar

Mezureyi alcam bugün tuhafiyeden hem tam bayırda yürüyüş yapmış olurum. Bırakma sporu 10 dakika bile bul fırsat gerçekten karın bölgemde işe yaramaya başladı.

ya 10 dk yaptım ama inan fark ettim belim kollarım bacaklarım heryerini çalıştırıyo zumba eşimle anlaştık hergün 30 dk oğlumu oyalıcak ama cd hazırlayamadım psye format lazımmış indiremedim

ya 10 dk yaptım ama inan fark ettim belim kollarım bacaklarım heryerini çalıştırıyo zumba eşimle anlaştık hergün 30 dk oğlumu oyalıcak ama cd hazırlayamadım psye format lazımmış indiremedim

bi program var video indirmek için onu hatırlarsam indirip sana yollarım bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…