Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi program var video indirmek için onu hatırlarsam indirip sana yollarım bgn

cnmmm tşk ederim düşünmen yeter benim baktıklarım kanal d deki doktorumda yapılan türkçe zumbalardı didem tezeller diye bir hoca yaptırıyo kadında bir fizik var süper ötesi eşime dedim ki bu kadın gibi olsam 50 bin kere aşık olursun bana oda dedi ki ben sana zaten aşığım ayyy cnm kocam benim (verdi gazı )

tmm sen bana link at indiricem dersim bitince.... ( Eşin biliyor yöntemi )

şimdi iş yerindeyim link atama sen dersin bitince kafana göre indir bana msj at ok
hadi sana Allah zihin açıklığı versin

Videolara baktım da kısa kısa farklı 8-9 tanesini indirip birleştiricem. Pc ile ilgili her sorunu iletebilirsiniz işim bu zaten teşekkür ediyorum sanada iyi çalışmalar cnm...

Günaydın kızlar...

Az kcl süper güneşli az hastalıkı bi çarşamba olsun herkese :)

Hasta ola herkese çok çok geçmiş olsun diyorum...Arsedacım bebısıne cok uzuldum yazık ona

Geçmişi bugun kesın okuycam cok kotum takımdan a.a fulya gıbı benımde yıgınla ısım var.Bide ofıste durumlar azcık karısık ondan cok dıkkatımı veremıyorum acıkcası...

Dunku menum ;

Sabah :

Kepeklı ekmekten peynırlı san
2 bardak cay

Öğle;

yok;

Ara;
1 fıncan turk kahvesı orta

Akşam;

1 porsıyon bezelye
1 kepce pılav
bol salata

bugün akşama kadar yaparım eve gidince sende fırsat bul yap sporunu.

senin bu fedakarlığının karşılığını hergün yapamasam bile haftada 3 gün sporu yaparak vericem

ya bide birbirimizi az mı destekliyoruz diğer guruplara bakıyorum şart koyuyolar falan bu hafta şu kadar spor yapılacak falan gibi daha motive gördüm onları sanki biz sadece menü yazıyo gibiyiz kızmayın fikrimi söyledim

Ufak bi yarış düzenleyebiliriz grup içinde spor...su...yeşil çay... bunları en düzenli yapan gibi gibi ... yada siz bulun

selam kizlar, bu haftadan itibaren 3 hafta kadar cok yogun olcam eskisi kadar paylasim yapamayabilirim ama yine de hergun mutlaka gelicem. Bugun eve saatinde gidebilme hayalleri ile yasiyorum umarim son anda yine fazla mesai isi cikartmazlar basima. gerci haklilar cok is var yapmayinca ertesi gune birikiyor daha kotu oluyor. dun fazladan 4 saat calistim islerin email kismini bitirmistim tamamen, bugun sabah bilgisayari bir actim 161 yeni email gelmis gece gece bu kadar insan neden bu kadar cok email gonderir ya oof neyse ugrasiyorum bakalim artik ogle aramda da calisiyorum yarisinda falan. bu arada burada ucretler hep saatlik verilir ama ogle aralari hic odenmez, ona ragmen ogle aramda calisiyorum dusunun artik. isin ilginci, yoruluyorum evet ama cok da seviyorum su kosturmacayi evli olmasam kesin iskolik olurdum ben. sizler nasilsiniz kizlar? hastalara gecmis olsun, guzel diyet listelerini paylasanlara tebrik, benim gibi abur cubur yiyip diyeti bozanlara da
dun eve gece gec geldim esim sagolsun bana yemek yapacagina internet icin yeni bir modem almisti onu yapmaya ugrasmis sonra da FIFA oynamis ev tam takir kuru bakir cok kizdim cook. sonra o hizla birer orta boy pizza soyledik :26: esim ac olmamasina ragmen bitirdi ben 2 dilim yiyebildim tikandim (bence bu da iyi bisey, yani kotunun iyisi degil mi.. ya bitirseydim :18:)
bugun 87 kalorilik diyet corba ile geldim isyerine. bolca meyve de tasidim yanimda, bakalim.. bir kutu da samana benzeyen diyet kahvaltilik gevrek. bundan sonra bari biraz dikkat edeyim. regl oldum olcam derken ipin ucu kaciyor.
haydi aksam gorusuruz kizlar opuldunuz

selam kızlar kim var kim yok bugün
ben bugün çooook yogundum ve hiç gelemedim ama aklım hep sizdeydi :)
çok fazla paylaşım olmadı sanırım
daha geçmişede tam okumadım

nasıl gidiyo diyetler
ben şimdi geldim eve evdeyim
içerde yumurtalarım haşlanıyo protein alcam bu akşam
:)

bugünkü menüm

sabah
beyaz peynir
tulum peyniri
yarım domates
2 bardak çay

ara yok

öğle 1 biber dolması
2 kaşık makarna ((

ara 1 nescafe

akşam 1 haşlanmış yumurta
yeşil çay

dahada bişe yemiycemmm
kızlarrr kilom aldı başını gidiyoo dur diyorum ama durmuyoo

bende okumadım geçmişe bakayım en iyisi :)
napıyon bugün naptın
yaa birz önce sadece yumurta yiycektim ama canım zeytinde çekti 5-6 tane zeytin yedim azcıkta ekmek attım agzıma
üffff yemesem noluyoki o ekmeğii ((
şimdi spor yapmalıyımm

bugün elbise giydim dardı bide
ayy warya bi rahatsız oldum anlatamam
sanki popom karnım böyle oldugu gibi ortadaydı

Ufak bi yarış düzenleyebiliriz grup içinde spor...su...yeşil çay... bunları en düzenli yapan gibi gibi ... yada siz bulun

güzel fikirr
içimizden biri sürekli takip etsin mesela haftada kaç dakika spor ve yeşil çay
her gün toplayalım ertesi güne liste yapalım böyle böyle oplaya toplaya cuma günü birinciyi ilan ederiz cuma başlayalım bence
istersen sen sorumlu ol bu konuda

Olur ben excelden bi liste oluşturayım cuma tam grup listesi ortaya çıksın başlayalım.
Herkes listeleriyle birlikte bunlarıda not etsin birinciyi belirleyelim böylece kilo kayıplarında da kim neden başarısız yada yapanlarda başarı oranı var mı ona bakarız...

Kızlar gunaydınn..

Bu aralar herkes pek bı youn ...Hayırlısı olsun bakalım...

Dünkü menum;

Sabah;

yarım sımıt
beyaz peynır
cay

Öğle;

1avuc kadar kepeklı makarna (yagsız tuzsuz)
bol yourt

Akşam;

1 kepce pılav
1 tavuk baget
bol salata

Dugun cok karbonhıdrat aldıgım ıcın 1.5 saat tempolu yuruyus yaptım ... Kendımı ıyı hıssedıyorum sıs degılım en azından ...

Güzel fikir cnm tebrıkler...Bu ıs ellerınden oper hadı bakalım ıns bı faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…