- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.401
bi program var video indirmek için onu hatırlarsam indirip sana yollarım bgn
cnmmm tşk ederim düşünmen yeter benim baktıklarım kanal d deki doktorumda yapılan türkçe zumbalardı didem tezeller diye bir hoca yaptırıyo kadında bir fizik var süper ötesi eşime dedim ki bu kadın gibi olsam 50 bin kere aşık olursun bana oda dedi ki ben sana zaten aşığım ayyy cnm kocam benim (verdi gazı )
tmm sen bana link at indiricem dersim bitince.... ( Eşin biliyor yöntemi)
şimdi iş yerindeyim link atama sen dersin bitince kafana göre indir bana msj at ok
hadi sana Allah zihin açıklığı versin
Videolara baktım da kısa kısa farklı 8-9 tanesini indirip birleştiricem. Pc ile ilgili her sorunu iletebilirsiniz işim bu zatenteşekkür ediyorum sanada iyi çalışmalar cnm...
valla süpersin tam istediğimi yaparım demişsin içimimi okudun
bugün akşama kadar yaparım eve gidince sende fırsat bul yap sporunu.
senin bu fedakarlığının karşılığını hergün yapamasam bile haftada 3 gün sporu yaparak vericem
ya bide birbirimizi az mı destekliyoruz diğer guruplara bakıyorum şart koyuyolar falan bu hafta şu kadar spor yapılacak falan gibi daha motive gördüm onları sanki biz sadece menü yazıyo gibiyiz kızmayın fikrimi söyledim
cnm çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasında biz olalım değil mi çok zor çok(
Geçmiş olsun. Çocuklar için daha zor ya hastalık. Ben bugün hastayım mahvoldum geçmek bilmedi
çok geçmiş olsun cnım..Allah bizede göstersin şu 7 ile başlayan rakamları..
vah vah..o zaman sana çoook kolay gelsin..
maşallah darısı bizim başımıza .ama dün aşureyi 2 kase yedim zaten kilo veremiyorum artık bir mucize bekliyorum tartımın pili bitmiş saatçiye gidip sorayım varsa alırım
Günaydın kızlar...
Az kcl süper güneşli az hastalıkı bi çarşamba olsun herkese :)
Hasta ola herkese çok çok geçmiş olsun diyorum...Arsedacım bebısıne cok uzuldum yazık ona
çok sağolun kızlar çok şükür bebişim iyileşiyor. hergeçen gün daha iyi. çocuklar hasta olmadan büyümez ama ilk kez hastalanınca çok telaşlandım, çok üzüldüm.
siyamumcum sana da çok geçmiş olsun.
fadime ablacım kilo verme işi irade işi . iradene sahip çıkamazsan olmazki. aşureyi 1 tabak yedin 2. yi niye nedin be ablacım. benimde k.valide getirmiş ben de oğluma yedirdim kendim sadece oğlumun yiyemeyeceği taneleri yedim içinden.( nohut, fasulye...) aynı tadı aldım nihayetinde. yemenin sonu yok 1 kaşıkta da aynı tat , 1 tabakta da. herşeyden az yersen inanki sen de verirsin şu kilocukları.
valla bugüne kadar yedim hiç mutlu olmadım hep sonrasında pişman oldum.
iyiyim kuşum..napimm geçmiş okuyodum..bugün bende giremedim nete..anneme gitmiştim yeni geldim..,Hoppişşş napıyon kuzumm ykaladım seni
Ufak bi yarış düzenleyebiliriz grup içinde spor...su...yeşil çay... bunları en düzenli yapan gibi gibi ... yada siz bulun
güzel fikirr
içimizden biri sürekli takip etsin mesela haftada kaç dakika spor ve yeşil çay
her gün toplayalım ertesi güne liste yapalım böyle böyle oplaya toplaya cuma günü birinciyi ilan ederiz cuma başlayalım bence
istersen sen sorumlu ol bu konuda
Olur ben excelden bi liste oluşturayım cuma tam grup listesi ortaya çıksın başlayalım.
Herkes listeleriyle birlikte bunlarıda not etsin birinciyi belirleyelim böylece kilo kayıplarında da kim neden başarısız yada yapanlarda başarı oranı var mı ona bakarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?