Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel fikir cnm tebrıkler...Bu ıs ellerınden oper hadı bakalım ıns bı faydası olur...

günaydın murscum bencede çok güzel fikir yoksa kilolar gitmiyor şimdi evde misafirlere hazırladıgım mamalar var kendimi zor tutuyorum .börek ,un kurabiyesi ,sarma,ıslak kek hepsi benim sevdiklerim sadece birer ısırık aldım tatlarına bakmak için ama zor kilo vermek ALLAH BOL İRADE VERSİN

günaydın herkese evdeki pc bozuldu format istiyo evden giremedim sporda yapamadım üstüne bide dün akşam hamburger yedim
eşim iş çıkışı oğlumla beni almaya geldi gezdik tozduk sonuç bu avmde salata reyonları haric diyet bişey yok salata reyonlarıda hep kızartma mayonez makarna tarzı (savunmaya bakın hele) dünki menüm
sabah
2d.ekmek
domates
salatalık
peynir
4tane zeytin
ara
ufak elma
öğle
1 kabak dolma
salata
ara
1incir
bir ısırım poğoça
akşam

hamburger menü

günaydın canım 1 menüden aldıgın kaloriyi bugün telafi edersin az yiyerek yada salata sebze yiyerek ALLAH BANA BUGÜN YARDIM ETSİN HEM GÜNDÜZ MİSAFİRLERİM VAR HEMDE AKŞAM

günaydın kızlarrr
dün evden girdiğimde yazmıştım menümü

ondan sonra baya spor yaptım..

150 saga sola dönerek (belimi inceltme hareketi)
50 tane 5 er kiloluk dumbel (toplam 10 kilo) dumbel kaldırdım indirdim
yanlardan aldım dumbeli 20 defa her biri bi elimde omuz hizama kadar kaldırıp indirdim (kol kasları için)

Koltukta oturup ayaklarımı birleştirdim
1 dumbeli koydum ayaklarıma digerini 2 elimde tutuyorum
dumbelleri kaldırıp indirdim (baldırlarım için )

çok terledim iyi spor oldu
buarada ilk spor yapmaya bşladıgımda 2 gün hamlamıştım
şimdi naparsam yapyım hamlamıyorum bi yerim agrımıyo demekkii artık ısındı vücudum

nagieymen menünü değerlenirdim :))))
hepsi güzel özellikle ara öğünlerini geçmemen harika :)))
amaaa
o hamburger menüyü yapmıcaktın bugün yakmalısın

Kızlar mbr siniz?

Kimsecikler yok bakıyorum

Neyse bu aralar işler youn yaa pc cok ılgılenemıyorum ondan hep tv acık ofıste ...Sbahtan kanaldede BANA HERSEY YAKISIR o bıtıncede show tv de BUGUN NE GIYSEMI ızlıyorum... programda bı kız cıktı tam 65 kılo vermıs ınanamadımmm kızın ıcınden nerdeyse kılolu bır ınsan cıkmıs ...Hıcte sarkmamıs genc 24 yasında bı kız ve hala vermeye devam edıyomus....

resımlerını eskı gıydıklerını felan getırmıs yanında gozlerıme ınanamadım ve kendımden cok utandım yaww...

Güzel fikir cnm tebrıkler...Bu ıs ellerınden oper hadı bakalım ıns bı faydası olur...

İnş cnm veririz belki motive eder...

Allah verir iradene miktarları küçülterek sahip çık cnm...

öğle oldu nerde bu millet nerde bu devlet....

ÇOK hastayım ben ya bide grip olmuşum
Sesim gitti zaten sudan başka bişe yiyemiyorum. Bugün buralarda az olcam derste çalışmam gerekiyor. Şimdi doktordan randevu alayım diye kalktımda üşendim sağlık ocağı yakın aile hekimimi ne varmış ilk defa gidicem ilaç yazdırıp çıkayım grip sonuçta abartmıyım muayene falan
Hepiniz öpüldünüz

Dünkü menüm : Sabah 1 dilim kepek ekmek
yarım yumurta beyazı
1 fincan yeşilçay
yarım salatalık yarım domates

ara: 3 bardak su

öğlen : 1 kase kıymalı sebzeli ıspanak
1 kase bulgurlu çorba
1 kase yoğurt

akşam yemedim hiç bişey

ara : mandalina ve 1 portakal mandalinayı abartmışım gripten dolayı kilo aldırmaz heralde...

Ahh ahh bu hikayeleri duydukça bende kendimden utanıyom
dün gizemle konuştuk
kız benle aynı kiloda murchh düşünsene geldiğinde ne kadardı
ki onun boyu benden uzun
çok kıskandım çoook

geçmiş olsun canım
meyvenin zararı olmaz boşver onu takma :))
abarttıgın meyve olsun :)

slm kızlar ben geldim menüm konusunda haklısınız o hamburgeri yememeliydim
artık yarın tartı gösterecek unutmazsam akşam ölçülerimide alır yazarım yarın sabah bu ara kaynanamın perdesi mobilyası derken ne yemek yapabiliyorum nede kendi işlerimi yetiştirebiliyorum bitsede kurtulsak
sabah simit peynir
ara elma,
öğlende 3 kaşık pilav+2 kaşık kadar tavuk pana bu kaaa uzun zaman sonra mecburiyetten pilav yedim anammm pekte özlemişim
siyamum geçmiş olsun
edacım sporda süper gidiyosun
fadimacimm sanada bol sabır ve direnme gücü diliyorum o kadar güzel ikramlar hazırlamışsın nasıl yemeden dayanacaksın

Ahh ahh bu hikayeleri duydukça bende kendimden utanıyom
dün gizemle konuştuk
kız benle aynı kiloda murchh düşünsene geldiğinde ne kadardı
ki onun boyu benden uzun
çok kıskandım çoook

edoşşş evlenıyomus demı gızemmm... Ne kadar hızlı oldu daha bızde yenı konusmustuk hıc oyle bısey yoktu hayırlısı olsun cok yakısmıslar ayrıca gızemde hıc ole 69 gıbı durmuyo daha zayıf :)boyundan heralde

olsun kız o hamburger sana bir hafta yeter arada ödülde vermek gerekiyo vücuda :)))

tavuk serbest bizim topikimizde

yok evlenmiyomuş bende şaşırmıştım çünkü başka sevgilisi vardı topikteyken resim eklemişti hatta
bu sevgilisiymiş ama
birine dalgasına yapmışlar o etkinliği

yok evlenmiyomuş bende şaşırmıştım çünkü başka sevgilisi vardı topikteyken resim eklemişti hatta
bu sevgilisiymiş ama
birine dalgasına yapmışlar o etkinliği

yok artık allah cezasını vermesın hakketten evlenıyo sandım.ama nısanlanmıs resımlerını gordum...Bu cocukta yurt dısı ıns gene uzulmez hersey cok guzel olur onun ıcın ? :) Off bizde bı gaza gelsek soyle bı 10 kıloyu atsak ne var yaa ...

olsun kız o hamburger sana bir hafta yeter arada ödülde vermek gerekiyo vücuda :)))

tavuk serbest bizim topikimizde

valla cnm 72 ile başladım bu hafta tartıda değişiklik azsa yada yoksa farklı diyet uygulamam lazım biliyosun benim yaptığım sadece düzenli beslenip abur cuburdan uzak durma yoksa yiyorum yani
artık yarın ak koyun kara koyun belli olur

Hepinize teşekkürler kızlar...
Aldım ilaçlarımı birde kuru kayısı ve çilekli yeşilçay aldım bitmişti çayım çileği severim limonlusu sıkmıştı artık...
Kayısım umarım yardım ederde tuvalete çıkabilirim bıktım şu kabızlık problemimden..
Bu arada doktora giderken giydim en sevdiğim pantolonumu aaaaaa belim bosbol dedim noluyoruz 1 beden düşmem imkansız ama onun benim belimden düşmesi kadar gerçeği de yok 2 hafta daha devam edeyim diyetimle gidip yeni ciciler alcam çünkü bu en dar olan pantolonumdu diğerleri belimde durmayacak

Dün bende 50 dk yaptım spor çiğ olmuşum bacaklarım kıpırdamıyor napcam ben ya uffffffff :44::44::44:

beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler

selam kizlar gecen yazdim yazdim kimse bisey demedi ben de sustum :26: bu aralar yogunum cok giremiyorum yine de hergun buradayim unutmayin beni
hergun artik 12 saat calisiyorum diyete de cok dikkat edemiyorum ama dun fena degildi, eve gelir gelmez mutfaga girip yagsiz bir mantarli soya etli sote pisirdim usenmedim yani 12 saatin yorgunlugundan sonra. sonra kendimle gurur duydum. bugun de fena degil, iyi gidiyor. umarim aksama da devam eder bu performans. regl olamadim bu arada gecikti bu kez olacak gibi hissediyorum ama olmuyor. hamile degilimdir umarim :18: aslinda cok istiyorum ama su an durum musait degil calismam lazim borclar vs. simdi aklima suphe dustu bu beni yiyip bitirecek gidip bir test alayim bari bugun

:))
evet bende şaşırdım ama öyleymiş
ay murchh biz hala yerimizde sayıyoruz

bu arada edda 5er kiloyla spor yaparsan sonra kollarin siser erkek gibi soyleyeyim. benim esimin omuz ve kollari oldukca siskin kasli ve o da 5 kilo ile calisiyor. zayiflayayim sikilasayim diye ustten kalinlasma da aman diyeyim bayan;arda pek iyi bir goruntu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…