- Konu Sahibi Handandandan
-
- #27.421
Güzel fikir cnm tebrıkler...Bu ıs ellerınden oper hadı bakalım ıns bı faydası olur...
günaydın canım 1 menüden aldıgın kaloriyi bugün telafi edersin az yiyerek yada salata sebze yiyerek ALLAH BANA BUGÜN YARDIM ETSİN HEM GÜNDÜZ MİSAFİRLERİM VAR HEMDE AKŞAMgünaydın herkese evdeki pc bozuldu format istiyo evden giremedim sporda yapamadım üstüne bide dün akşam hamburger yedim
eşim iş çıkışı oğlumla beni almaya geldi gezdik tozduk sonuç bu avmde salata reyonları haric diyet bişey yok salata reyonlarıda hep kızartma mayonez makarna tarzı (savunmaya bakın hele) dünki menüm
sabah
2d.ekmek
domates
salatalık
peynir
4tane zeytin
ara
ufak elma
öğle
1 kabak dolma
salata
ara
1incir
bir ısırım poğoça
akşam
hamburger menü
günaydın herkese evdeki pc bozuldu format istiyo evden giremedim sporda yapamadım üstüne bide dün akşam hamburger yedim
eşim iş çıkışı oğlumla beni almaya geldi gezdik tozduk sonuç bu avmde salata reyonları haric diyet bişey yok salata reyonlarıda hep kızartma mayonez makarna tarzı (savunmaya bakın hele) dünki menüm
sabah
2d.ekmek
domates
salatalık
peynir
4tane zeytin
ara
ufak elma
öğle
1 kabak dolma
salata
ara
1incir
bir ısırım poğoça
akşam
hamburger menü
Güzel fikir cnm tebrıkler...Bu ıs ellerınden oper hadı bakalım ıns bı faydası olur...
günaydın murscum bencede çok güzel fikir yoksa kilolar gitmiyor şimdi evde misafirlere hazırladıgım mamalar var kendimi zor tutuyorum .börek ,un kurabiyesi ,sarma,ıslak kek hepsi benim sevdiklerim sadece birer ısırık aldım tatlarına bakmak için ama zor kilo vermek ALLAH BOL İRADE VERSİN
öğle oldu nerde bu millet nerde bu devlet....
Kızlar mbr siniz?
Kimsecikler yok bakıyorum
Neyse bu aralar işler youn yaa pc cok ılgılenemıyorum ondan hep tv acık ofıste ...Sbahtan kanaldede BANA HERSEY YAKISIR o bıtıncede show tv de BUGUN NE GIYSEMI ızlıyorum... programda bı kız cıktı tam 65 kılo vermıs ınanamadımmm kızın ıcınden nerdeyse kılolu bır ınsan cıkmıs ...Hıcte sarkmamıs genc 24 yasında bı kız ve hala vermeye devam edıyomus....
resımlerını eskı gıydıklerını felan getırmıs yanında gozlerıme ınanamadım ve kendımden cok utandım yaww...
İnş cnm veririz belki motive eder...
Allah verir iradene miktarları küçülterek sahip çık cnm...
ÇOK hastayım ben ya bide grip olmuşum
Sesim gitti zaten sudan başka bişe yiyemiyorum. Bugün buralarda az olcam derste çalışmam gerekiyor. Şimdi doktordan randevu alayım diye kalktımda üşendim sağlık ocağı yakın aile hekimimi ne varmış ilk defa gidicem ilaç yazdırıp çıkayım grip sonuçta abartmıyım muayene falan
Hepiniz öpüldünüz
Dünkü menüm : Sabah 1 dilim kepek ekmek
yarım yumurta beyazı
1 fincan yeşilçay
yarım salatalık yarım domates
ara: 3 bardak su
öğlen : 1 kase kıymalı sebzeli ıspanak
1 kase bulgurlu çorba
1 kase yoğurt
akşam yemedim hiç bişey
ara : mandalina ve 1 portakal mandalinayı abartmışım gripten dolayı kilo aldırmaz heralde...
Ahh ahh bu hikayeleri duydukça bende kendimden utanıyom
dün gizemle konuştuk
kız benle aynı kiloda murchh düşünsene geldiğinde ne kadardı
ki onun boyu benden uzun
çok kıskandım çoook
slm kızlar ben geldim menüm konusunda haklısınız o hamburgeri yememeliydim
artık yarın tartı gösterecek unutmazsam akşam ölçülerimide alır yazarım yarın sabah bu ara kaynanamın perdesi mobilyası derken ne yemek yapabiliyorum nede kendi işlerimi yetiştirebiliyorum bitsede kurtulsak
sabah simit peynir
ara elma,
öğlende 3 kaşık pilav+2 kaşık kadar tavuk pana bu kaaa uzun zaman sonra mecburiyetten pilav yedim anammm pekte özlemişim
siyamum geçmiş olsun
edacım sporda süper gidiyosun
fadimacimm sanada bol sabır ve direnme gücü diliyorum o kadar güzel ikramlar hazırlamışsın nasıl yemeden dayanacaksın
edoşşş evlenıyomus demı gızemmm... Ne kadar hızlı oldu daha bızde yenı konusmustuk hıc oyle bısey yoktu hayırlısı olsun cok yakısmıslar ayrıca gızemde hıc ole 69 gıbı durmuyo daha zayıf :)boyundan heralde
yok evlenmiyomuş bende şaşırmıştım çünkü başka sevgilisi vardı topikteyken resim eklemişti hatta
bu sevgilisiymiş ama
birine dalgasına yapmışlar o etkinliği
olsun kız o hamburger sana bir hafta yeter arada ödülde vermek gerekiyo vücuda :)))
tavuk serbest bizim topikimizde
slm kızlar ben geldim menüm konusunda haklısınız o hamburgeri yememeliydim
artık yarın tartı gösterecek unutmazsam akşam ölçülerimide alır yazarım yarın sabah bu ara kaynanamın perdesi mobilyası derken ne yemek yapabiliyorum nede kendi işlerimi yetiştirebiliyorum bitsede kurtulsak
sabah simit peynir
ara elma,
öğlende 3 kaşık pilav+2 kaşık kadar tavuk pana bu kaaa uzun zaman sonra mecburiyetten pilav yedim anammm pekte özlemişim
siyamum geçmiş olsun
edacım sporda süper gidiyosun
fadimacimm sanada bol sabır ve direnme gücü diliyorum o kadar güzel ikramlar hazırlamışsın nasıl yemeden dayanacaksın
yok artık allah cezasını vermesın hakketten evlenıyo sandım.ama nısanlanmıs resımlerını gordum...Bu cocukta yurt dısı ıns gene uzulmez hersey cok guzel olur onun ıcın ? :) Off bizde bı gaza gelsek soyle bı 10 kıloyu atsak ne var yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?